Η Sony παραδέχτηκε πως η έλλειψη βελτιώσεων και καινοτομίας φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις των Xperia

sony παραδέχτηκε έλλειψη βελτιώσεων καινοτομία χαμηλές πωλήσεις xperia, Η Sony παραδέχτηκε πως η έλλειψη βελτιώσεων και καινοτομίας φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις των Xperia

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προέβη η Sony η οποία παραδέχτηκε πως ο αργός ρυθμός με τον οποίον βελτιώνονται τα Xperia smartphones καθώς επίσης και ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η ανάπτυξη των συσκευών είναι υπεύθυνα για τις χαμηλές πωλήσεις τους.

Είναι καλό για μια εταιρεία να κάνει την αυτοκριτική της και να προσπαθεί να βρεί λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν και φαίνεται πως αυτή είναι και η πορεία που θα χαράξει και η Sony. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και πολύ ευχάριστα για τη Sony μιας και βλέπει τις Huawei, Samsung και Xiaomi να βελτιώνονται συνεχώς τη στιγμή που η ίδια παρατηρεί και παραδέχεται πως οι βελτιώσεις στα Xperia smartphone γίνονται με πολύ αργό ρυθμό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα εστιάζεται στο μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό και ανάπτυξη των προϊόντων αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για να εφαρμοστούν αλλαγές στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό των συσκευών.

sony παραδέχτηκε έλλειψη βελτιώσεων καινοτομία χαμηλές πωλήσεις xperia, Η Sony παραδέχτηκε πως η έλλειψη βελτιώσεων και καινοτομίας φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις των Xperia

Το 2018 βρίσκει τη Sony με τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact να έχουν υποστεί αλλαγές στην εμφάνισή τους με τις οθόνες τους να έχουν αναλογία οθόνης 18:9, ένα χρόνο αφού οι ψηλές οθόνες έγιναν κυρίαρχο στοιχείο στα τελευταία smartphone. Όσον αφορά το Xperia XZ2 Premium, μπορεί να διαθέτει οθόνη 4K HDR TRILUMINOS display αλλά η αναλογία της παρέμεινε στο 16:9, ενώ έγινε η πρώτη Xperia συσκευή με κύρια διπλή κάμερα.

Τι πλέον μπορεί να κάνει η Sony για να βελτιώσει τα προϊόντα της; Σύμφωνα με την εταιρεία, οι προσπάθειές της θα επικεντρωθούν στην Ευρώπη, ονομάζοντας το όλο εγχείρημα “Project Europe”, και σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τα “κανάλια” πωλήσεων αλλά και να επενδύσει σε συνεργασίες σχετικά με τα 5G δίκτυα καθώς και να ενσωματώσει τις υποδομές και την τεχνογνωσία άλλων τμημάτων στης Sony στα Xperia smartphone.

sony παραδέχτηκε έλλειψη βελτιώσεων καινοτομία χαμηλές πωλήσεις xperia, Η Sony παραδέχτηκε πως η έλλειψη βελτιώσεων και καινοτομίας φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις των Xperia

Οι προαναφερθείσες υποδομές και τεχνογνωσία έχουν να κάνουν με τους τομείς του σχεδιασμού, των καμερών, των φακών και των αισθητήρων, τεχνολογίες επάνω στις μπαταρίες, ήχου, εικόνας και ασύρματων συνδέσεων. Η Sony έχει έχει ορίσει το 2020 σαν το έτος όπου θα έχει στα χέρια της το αποτέλεσμα από αυτήν τη στενή συνεργασία και αναμένουμε να δούμε τι καινούργιο θα ετοιμάσει ο γίγαντας από την Ιαπωνία.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Τα updates φταίνε. Ας δίνανε updates και όλα καλά

Γιώργος Κ.

Η συγκεκριμένη εταιρία επειτα από κάποιο χρονικό διάστημα και μετά έκανε απανωτά λάθη. Άργησε πάρα πολύ να έρθει στις «απαιτήσεις» (μόδες) της σύγχρονης εποχής με 18:9 aspect ratio, με διπλές κάμερες, μεγάλες οθόνες και μικρά περιθώρια και αυτό της στοίχισε όπως φαίνεται. Για μένα έπρεπε να συνεχίσει να φτιάχνει κινητά όμοια με το ΧΑ2 το οποίο διατηρεί και την ταυτότητα της Sony και ύστερα να προσθέσει σύγχρονα χαρακτηριστικά σε σχετικά χαμηλή τιμή.

giorgosgek

ωπα τι εγινε εδω , ολοι τα ελεγαν , ολοι τα ζητουσαν , αλλα ολοι ηταν λαθος συμφωνα με τα δεδομενα καποιων , δεν εφταιγε ο κοσμος για την πτωση της sony

vladimiros

Οχι δεν φταιει οτι αργησε η Sony να βαλει διπλη καμερα η αναλογια 18:9 ξερω γω..δηλαδη αν τα εβαζε πρωτη θα πηγαινε καλυτερα στις πωλησεις?? οχι δεν νομιζω…και το pixel 2 ακομα με μια καμερα ειναι..οποτε τα αποτελεσματα μας ενδιαφερουν και τιποτα αλλο..
Για τις χαμηλες πωλησεις ισως το Design (τα παλια μοντελα) ναι αυτο μπορει να φταιει οπως επισης και οι διαφημισεις που δεν κανει τοσο..παρα μονο αυτο με το Champions leage..

Πραγματικα το ΧΖ2 που εβγαλε η sony ειναι δυνατο οπλο αλλα λιγοι θα δωσουν σημασια γιατι οι περισσοτεροι πατε με την μαζα και τις πωλησεις κακα τα ψεματα..οπως κραζεται βλεπω και το σημερινο HTC U12 ειναι δυνατον?? κινηταρα εβγαλε η Htc ξηπνηστε,λετε για παντοφλα για service ξερω γω τι, τετειες δικαιολογιες βρηκατε ..που να ειχε κ νοτσ ακομα περισσοτερο κραξιμο…εγω το ειχα πει σε Sony k Htc δεν θα δειτε νοτσ

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νταξη οταν τα λεμε μεις για την αγια τριαδα των αχρηστων lg sony htc
, μας λενε για ceo του καναπέ.. τωρα μαρτυράν οι ιδιοι και μάλιστα απο μονοι τους χωρις ξυλο!

mech.al.

Μα ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη συγχωρούνται με σωστή τιμολογιακή τακτική… Μια εταιρεία μπορεί να αλλάζει αργά ή και να ένα βήμα πίσω από τα άλλα, όμως πρέπει να έχει σωστή τιμή στα προϊόντα της… Η Sony και HTC συνήθως ανακοινώνουν υψηλή τιμή και παραμένουν εκεί… Με εξαίρεση το xz1 που κατέβηκε από 750 ευρώ στα 399 μετά από ένα εξάμηνο… Αν συνεχίσει αυτή τη τακτική πιστεύω ότι θα ανακάμψει…

vladimiros

Καλα εσυ tiamat δεν σου αρεσει το νοτσ η δεν εχει service δεν το παιρνω..σου ειχα πει φτιαξε ενα κινητο μονος σου οπως το θες εσυ..διαλεξες 3 εταιριες που δεν τα πανε καλα lg sony και htc οριστε ενας που παει με τον περισσοτερο κοσμο! στα λεω με αγαπη!

Manoslve

Ταπεινή μου άποψη από προσωπική εμπειρία και προσωπική άποψη ο λόγος που Sony έχει χαμηλές πτήσεις στις πωλήσεις είναι ότι όπως λέει και η ίδια έχει πάψει να είναι πρωτοπόρος σε τεχνολογία και καινοτομία και ένας άλλος λόγος δεν δίνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν σε μοντέλα της αδιαφορώντας πλήρως. Κάτοχος πολλών samsung μοντέλων για πρώτη φορά επέλεξα να αγοράσω Sony xz1 και απογοητευτικα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω χωρίς λύση μέχρι στιγμής μετά από 7μηνες. Λύση για την κερδοφορία δεν είναι να ανακοινώνει κάθε έξι μήνες νέο αντικαταστητη μοντέλου.

Vendetta

Καθίστε λίγο βρε παιδιά γιατί κάτι δεν λέτε σωστά. Σύμφωνα με τον Ιωάννης_jb (δίνει πανελλήνιες το παιδί γι αυτο εχει χαθεί λίγο) η Sony αποτελεί κομψό παράδειγμα καινοτομικής επιχείρησης. Ο ίδιος απορεί με το γεγονός που δεν το βλέπετε. Και έχει το θράσος η ίδια η Sony να βγαινει και να ξεστομίζει κάτι τέτοιο? Ντροπή…αίσχος!!!

Ioannis

Το ότι οι μισές συσκευές η έστω ένα μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικες δεν παίζει ρόλο στις πωλήσεις ? Μου θυμίζει όπως τα Vaio τα pc κάποτε premium και εν μία νυκτί εξαφάνιστηκαν… Έτσι θα γίνει και με τα smartphones σίγουρα παράταση χρόνου δίνει στον εαυτό της με αυτά τα νέα μοντέλα .

John

Μην ανησυχουν οι sony fans , το νεο XZ θα απογειωσει τις πωλησεις αφου με τα 250 γρ βαρος και μεγεθος τουβλου μπορει να χρησιμευσει για κτισιμο σπιτιων , μεσο αυτοαμυνας , αλτηρας για γυμναστηριο , να κραταει εσωτερικςς πορτες για να μην κλεσουν με τον αερα κτλ κτλ

Δημητρης

εχω το xperia z1 εδω και 5 χρονια..ποιες συσκευες ακριβως ειναι προβληματικες; μαλλον εσεις ειστε!!! θα συμφωνησω φυσικα με τον βλαδιμηρο! επειδη η σονυ δεν ειχε βαλει την ανουσια 18:9 οθονη,επειδη δεν ειχε βαλει την ανουσια διπλη καμερα δεν πηγαινε καλα!!! και με την μια του xz2 εβαλε τα γυαλια στο p20 pro με τις 3(εκτος απο τις φωτογραφιες την νυχτα!) μαζα..αυτο!! αρνητικη λεξη ειναι οποτε οποιος καταλαβε καταλαβε!!!!!!!!!!!

Kostas-DOHA

Τελειωμενη υποθεση…ουδεις ασχολειται….παρασιτα που τρωνε τα λεφτα απο ps3/4 ταλαιπορουνται χωρις λογο……πολυ δυσκολα θα ξαναπεισουν…#ΜΕΝΟΥΜΕSONY

KnightRider

Καταρχάς η Sony τελευταία βγάζει ότι να ναι xperia αντί να βγάλει κάνα καινούργιο Xperia Z σειράς με 5.1 εγγραφή ήχου και έλεγχο gain ώστε να καινοτομήσει λίγο !!!

One

Καλα θα μας τρελανουν? Θεωρούν πρόοδο και καινοτομία τις μακρόστενες οθόνες για να μειώσουν τα bezel, τις δίπλες κάμερες και την αφαίρεση του 3,5 jack? Οι άλλοι δεν εχουν ακόμα 4Κ οθόνη και ουτε πρόκειται να βαλουν, το περσινό ΧΖ Premium ηταν το πρώτο που υποστήριζε 10 bit HDR, και επισης slow-mo 960 fps που τοτε ολοι το υποτιμούσαν και μολις το εβαλε η Samsung & η Huawei αμέσως ολοι το θεωρούν σημαντικό. Τι αλλο να πω ηχος, LDAC, προστασια στο νερο και τη σκονη και δε ξερω ποσα αλλα… Το πρόβλημα ειναι το marketing γιατι οταν οι αλλοι πληρώνουν δισεκατομυρια στο marketing και εσυ δεν δινεις δεκάρα και βασιζεσαι μονο στους έμπιστους πελάτες τοτε μη περιμένεις μεγαλο μερίδιο αγορας. Η Sony στις φωτογραφικες μηχανες πριν 10 χρονια θεωρουταν ασήμαντη εταιρία αλλα με σωστο marketing και καινοτομίες, καταφετε να βγει δεύτερη και τωρα κανει τις Canon & Nikon να τρέχουν. Και μιλαμε για γίγαντες της φωτογραφίας που ειχαν έμπιστους πελατες για δεκαετιες, και οχι για κινητά τηλεφωνα που εξελισονται ραγδαία και οι εταιρίες ανεβοκατεβαινουν απο τη μια στιγμή στην αλλη. Γι’ αυτο αν οι καινοτομίες δεν συνδυάζονται με σωστο marketing οσο καλο και να ειναι το προϊόν δεν πρόκειται να… Συνέχεια »

sebastian

συμφωνω με αρκετες αποψεις που γραφτηκαν.ολα παιζουν ρολο.επισης το οτι αρχησε να παραδεχεται τα λαθη της και να τα αναγνωριζει αυτο δειχνει οτι βρισκεται σε καλο δρομο

για μενα προσωπικα το καλυτερο design με διαφορα ειναι το original Xperia Z c6603.φανταστειτε αν ειχε και IPS οθονη τι θαγινοταν …. επισης αν ειχε ακολουθησει την ιδια σχεδιαστικη πορεια με το Ζ και δεν ειχε αλλαξει τοσο πολυ δεν θα εχανε κοσμο…σαφως και αργησε να αλλαξει τακτικες και να ακολουθησει τις τασεις της μοδας και της στοιχισε αλλα πιστευω πως απο εδω κ περα θα εχουμε ια καλη ανοδικη πορεια και οπως ειπε ο φιλος One πιο πανω με το σωστο marketing ολα γινονται.

υ.σ σε οσους βγαζουν χολη με τα σχολια ”ποιος ασχολειται” –>ΞΥΔΙ

giorgosgek

Λοιπον ,να ξεκαθαρισουμε, καποια εβγαζαν προβλημα, καποια δεν εβγαζαν , τα κινητα χρονια τωρα ειχαν μεινει πισω σε σχεδιασμο και ολοι ουρλιαζαν αλλα η σονυ τρολαρε με τα bezels λογω της αδιαβροχοποιησης και επαιζε με τα νευρα μας. Μετριες καμερες παλιοτερα και υστερα εως τωρα σχεδον, τραβουσαν καλα “μονο” μερα. Τρολαρε παλι η σονυ και τα fan boys ολους εμας με την 4Κ οθονη και γενικα τις triluminos οπως παλια με τις trinitron. Kανεναν δεν χαλασε το super slo mo , ουτε το hdr , οπως και η αδιαβροχοποιηση, δεν εχει σημασια αν τα εβαλε πρωτη, απο τη στιγμη που ηταν αναμενομενο οτι θα τα εβαζαν ολοι μετα, οποτε καλυτερα να περιμενες να παρεις μια πιο ολοκληρωμενη συσκευη, σκεφτομουν να παρω xz premium πιο πολυ για το κολπακι με τo slow motion, αλλα ευτυχως αλλαξα γνωμη. Ο ανταγωνισμος δεν ηταν ποτε χειροτερος απο τη sony και εκει δεν κανεις μαγκιες με τις τιμες , νομος . Η huawei δεν εφτασε τυχαια τριτη , εχοντας πλεον μια απο της καλυτερες συσκευες και την καλυτερη η μια απο τις καλυτερες καμερες (με το update μην τα ξαναλεμε), το παλευε 7 χρονια και ακολουθουν κι αλλοι. Μπορει να ριχνουμε κραξιμο σε apple αλλα… Συνέχεια »

Saša

giorgosgek: “Η huawei δεν εφτασε τυχαια τριτη , εχοντας πλεον μια απο της καλυτερες συσκευες”

Αυτη δεν ηταν που κοροιδεψε το καταναλωτικο κοινο βαζοντας στις μισες P10 συσκευες ufs2.1 και στις αλλες μισες emmc?

“Τα 18:9 και τα notch ειναι πολυ πιο χρησιμα απ’οτι νομιζουμε”

Που ακριβως?

JD

@One
Μια συμβουλή θα σου δώσω για να μην κουράζεσαι και γράφεις κατεβατά με ιστορίες για αγρίους, η Sony στα κινητά είναι τελειωμένη υπόθεση γιατί κανείς δεν πρόκειται να δώσει τα λεφτά του για πανάσχημες μετριότητες. Πχ. τo Sony ΧΖ premium έχει βαθμολογία 83 στο DXOMARK και το Samsung S7 EDGE που είναι τριετίας έχει 89!!! Όσο για σχεδιασμό αν τα δει κάποιος δίπλα δίπλα και δεν ξέρει θα πει ότι το S7 είναι πολύ πιο καινούργιο μοντέλο.

djfapples

Για μένα η SONY είναι πρωτοπόρος έβγαλε πρώτη αδιάβροχο κινητό ναυαρχίδα XPERIA Z πρωτη πενταρι κινητό χωρίς μεγάλα πλαίσια το ΖL πρώτη μαζί με την HTC στερεο ηχεία σε κινητό πρώτη με οθόνη 4κ Ζ5 premium πρώτη slowmotion video στα 960 XZ PREMIUM πρώτη slowmotion στα 1080 ΧΖ2 γενικά η SONY δίνει πρώτη τεχνολογία στο λαό αυτό βέβαια δεν έχει νόημα μιας κ υποφέρει από θέμα marketing κ στην Ευρώπη κ στην Αμερική πιστεύω στο μέλλον να γίνει πιο δημοφιλής σε αυτες τις αγορές

Imoressive-Instant

Όχι κυρία Sony… Φταίει η αδυναμία να εισέλθεις σε αγορές όπως η Αμερική και η Κίνα, φταίει η έλλειψη επιθετικού marketing η μη συνεργασία/προώθηση με τους retailers, φταίει ότι κάθε 6 μήνες αλλάζεις ναυαρχίδα δημιουργόντας αίσθημα απαξίωσης στον υποψήφιο αγοραστή, φταίει η εμμονή να θέλεις να υιοθετήσεις νοοτροπία Apple όταν είσαι στο 0,1% των πωλήσεων, φταίει ότι την διετία ’10-’11 που ο πολύς κόσμος άρχισε να ανακαλύπτει τα smartphone εμπιστεύτηκε ένα όνομα βαρύ σαν το δικό σου και εσύ με κινητά τύπου x10 mini, zilo, sole τους έκανες να βλέπουν Sony και να τρέχουν….

Κάνεις δεν πρέπει να αμφισβητεί την προσφορά σου στα smartphones! Αδιάβροχο, stereo ήχος, Stamina mode, slow motion, 4K, premium υλικά είναι στοιχεία που “έδειξες” και σε άλλους…

Το επιχείρημα για τα bezels είναι για τα παιδάκια…

giorgosgek

@Saša Περα απο το οτι δεν επηρεαζει τοσο την πραγματικη χρηση του κινητου , ακομα και οι μεγαλυτερες εταιρειες εχουν “κοροιδεψει” με καποιον τροπο τον κοσμο , τιποτα δεν μπορει να αναιρεσει το οτι ειναι τριτη και οτι το p10 τους εβαλε γυαλια τοτε . Πολυ βολικο να παραβλεπεις και ολα τα καλα της huawei , καθως και ολα τα υπολοιπα για τη sony . Tελος με 18:9 εχεις περισσοτερο θεμα στις ιδιες διαστασεις κινητου , αν δεν εχει και μπεζελς οχι οπως τα μπρικια τα sony , ειδικα αν θες να διατηρησεις το μικρο πλατος για να βολευει στο χερι , δεν βγηκε τυχαια , οταν σταματησεις να εισαι τοσο προκατειλημμενος και πιασεις στα χερια σου ενα θα καταλαβεις. Οπως επισης μπορει να χρησιμευσει το notch που ξαναλεω δεν συμπαθω ιδιαιτερα, μη με κανεις να στο εξηγησω κι αυτο . Σε αυτο με τις αναλογιες ειχε βγαλει ενα promo η lg , στο πως πρεπει να ειναι μια βολικη και εργονομικη συσκευη . Οπως και να εχει καλως η κακως , δεν μπορεις να πηγαινεις κοντρα στη μοδα και σε αυτα που ζηταει ο κοσμος , εκτος κι αν εχεις κατι καλυτερο να προσφερεις στο ιδιο επιπεδο , ακομα… Συνέχεια »

Impressive-Instant

Και όμως σε αναλογία 16:8 έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια (οθόνη)… Ψάξτε το πριν γράψετε κάτι…

Saša

@giorgosgek Ενημερωτικα LG F350S εχω εδω και 4 χρονια (και οχι γιατι δε μπορω να παρω αλλο) αυτο το λεω για να μη με καταταξεις στους Sony owners/fanboys. Ο λογος που διαφωνω ειναι γιατι δε μπορω να βλεπω ανθρωπους να χαιρονται με την κατρακυλα μιας εταιρειας λες και τους εκανε κατι και να χαιρονται με μια αλλη που οντως τους εκανε οχι σε προσωπικο επιπεδο παντα, ειναι παραλογο. Εχω κοροιδεψει και εχω γελασει και εγω με τα bezels της Sony αλλα χωρις να θελω να το κλεισουν το μαγαζι, εγω θελω να βγαζουν ανταγωνιστικοτερες συσκευες για να εχω επιλογες. Οσον αφορα το 18:9 / 19:9 αφενος ειναι προσωπικο γουστο του καθ’ ενος αφετερου δεν εκφραζει τη πλειοψηφια που ακομα προτιμα 16:9 και που αν εξαιρεσουμε το νεο Premium της Sony δεν υπαρχει αλλη flagship συσκευη.

Kostas69

Ειμαι κάτοχος Sony.ειχα z1(το εδωσα στη μάνα μου),z2 η γυναίκα μου,Ζ5 premium στον πατέρα μου και εγω με τον αδερφό μου Xz premium.Σε καμία συσκευή δεν πήγα για service.Οι συσκευές δουλεύουν ακόμα.Γνωμη μου ειναι οτι η εταιρεία δεν πουλάει γιατι αγνοεί το Marketing.Εαν ασχοληθεί λίγο με διαφημισεις θα ανεβάσει τις πωλήσεις.Θα παρει μέρος των προβάτων που αγοράζουν οτι υπαρχει στο εκάστοτε φυλλάδιο .επισης εχω πολλούς που έχουν αγοράσει Sony με δίκη μου προτροπή και δεν έχουν πάθει τιποτα τα κινητά και μαλιςτα όπως οι ίδιοι λένε θα αγόραζαν παλι,πειτε μου λίγο τι προβλήματα σας έβγαλε εσάς που λέτε οτι ειναι όλο προβλήματα.και τέλος παιδια το Xz premium που εχω πετάει.Δειτε (όσοι Δεν το έχουν στην κατοχή τους) σε ταχύτητα στα test που το συγκρίνουν και πείτε μου.συγνωμη εαν κούρασα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.