Η Xiaomi ετοιμάζει το επόμενο gaming smartphone με Snapdragon 855 και 8GB RAM;

Xiaomi επόμενο gaming smartphone Snapdragon 855 8GB RAM, Η Xiaomi ετοιμάζει το επόμενο gaming smartphone με Snapdragon 855 και 8GB RAM;
Η Xiaomi δείχνει να μη σταματάει αναφορικά με τα gaming smartphones μιας και μετά την κυκλοφορία του Black Shark Helo εμφανίστηκε μια νέα συσκευή με high-end χαρακτηριστικά και την ονομασία Skywalker.
Το Black Shark Helo εμφανίστηκε στα τέλη Οκτωβρίου σαν το διάδοχο του αρχικού Black Shark, με τη διαφορά πως το συγκεκριμένο μοντέλο είχε 10GB RAM και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Αυτή τη φορά, μόλις τρεις μήνες μετά από το Helo, έχουμε το Black Shark Skywalker να περνάει από το Geekbench και να γίνονται γνωστά ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
Πιο συγκεκριμένα, το Skywalker πέτυχε 3494 πόντους στο single-core και 11149 πόντους στο multi-core test, δείχνοντας τις δυνάμεις του επεξεργαστή Snapdragon 855, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και το λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, τη στιγμή που τα δύο προηγούμενα gaming μοντέλα είχαν λειτουργικό σύστημα Android Oreo. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το σκορ του Skywalker είναι κοντά με το αντίστοιχο του Xperia XZ4 το οποίο θα “φοράει” τον ίδιο επεξεργαστή, δείχνοντας πως η Qualcomm γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική για το 2019.
Μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η Xiaomi για το επόμενο gaming smartphone της, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2019.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

Η xiaomi βγαζει μεχρι Gaming phone και η samsung δεν ξερει που να βαλει την καμερα στο s10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.