Η ZTE αλλάζει επωνυμία για να επιστρέψει στις Η.Π.Α

zte αλλαγή επωνυμία επιστροφή ηπα, Η ZTE αλλάζει επωνυμία για να επιστρέψει στις Η.Π.Α

Φαίνεται πως το 1 δισ. δολάρια πρόστιμο που επιβλήθηκε στη ZTE δεν αρκεί για να επιστρέψει στην αγορά των Η.Π.Α μιας και θα πρέπει να προχωρήσει σε μια σειρά μεγάλων αλλαγών που της επέβαλλε η κυβέρνηση και θα πρέπει να τις υλοποιήσει άμεσα.

Η αλλαγή με το μεγαλύτερο αντίκτυπο έχει να κάνει με την αλλαγή επωνυμίας της ZTE, η οποία θα πρέπει να σταματήσει να ονομάζει τα smartphone σαν “ZTE” ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποσπαστεί από τις υποδομές των δικτύων της και να τα “χτίσει” από την αρχή. Αυτό γίνεται γιατί οι αρχές στις Η.Π.Α δεν είναι σίγουρες πως τα δίκτυα της ZTE είναι ασφαλή, ενώ τα smartphone της εταιρείας που διαθέτουν chipset της Qualcomm, που έχει βάση τις Η.Π.Α, είναι ασφαλή.

Επίσης, από τη στιγμή που η ZTE εξαρτάται από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α μιας και μέσω αυτών πουλάνε τα συγκεκριμένα smartphone, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τις οδηγίες αυτές και να κάνει όποια αλλαγή της ζητηθεί. Επιπλέον, η ZTE θα πρέπει να αλλάξει τα μέλη της διοίκησης που έχουν έδρα εκτός Κίνας ενώ το να πληρώσει ακόμα περισσότερα πρόστιμα είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο.

Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν πως η νέα ZTE θα μπορεί και πάλι να δρα ανεξέλεγκτα αφού η αρμόδια αρχή του εμπορίου δηλώνει πως θα παρακολουθεί στενά τις ενέργειες της ZTE σχετικά με το αν τηρεί τους κανονισμούς των Η.Π.Α έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν τα ίδια προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.