IFA 2018: Τα νέα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε στην έκθεση

IFA 2018, IFA 2018: Τα νέα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε στην έκθεση

Η μεγάλη πανευρωπαιϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 στο Βερολίνο είναι έτοιμη να ξεκινήσει και το Techblog είναι για μία ακόμη χρονιά παρόν. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν αύριο, ενώ οι εκδηλώσεις για τον Τύπο και οι επίσημες παρουσιάσεις των μεγάλων εταιρειών ξεκινάνε από σήμερα.

Ας δούμε τι νέο μας επιφυλάσσει φέτος η διεθνής έκθεση του Βερολίνου σύμφωνα με ό,τι έχουμε δει, διαβάσει και ακούσει μέχρι σήμερα.

IFA 2018, IFA 2018: Τα νέα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε στην έκθεση

Sony
Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα την επόμενη ναυαρχίδα της Xperia XZ3, χωρίς να περιμένουμε κάποια άλλη έκπληξη (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις) με τα renders να αποκαλύπτουν 18:9 οθόνη χωρίς notch αλλά και μονή κάμερα στο πίσω μέρος. Ευελπιστούμε ότι πρόκειται για τη νέα κάμερα της εταιρείας 48MP.

Παρακολουθήστε ζωντάνα την press conference της Sony στις 14:00 ώρα Ελλάδος ΕΔΩ.

Huawei
Η Huawei ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τα Mate 20 και Mate 20 Pro αργότερα το φθινόπωρο, οπότε στην IFA αναμένεται να αποκαλύψει το νέο Kirin 980 chipset, το πρώτο SoC που βασίζεται στην αρχιτεκτονική 7nm.

Honor
Η Honor που οργανώνει ξεχωριστό event στην IFA από τη μαμά εταιρεία Huawei περιμένουμε να παρουσιάσει επί ευρωπαϊκού εδάφους τα Honor Play και ίσως το Honor Note 10. Τα Honor 8X και 8X Max θα αποκαλυφθούν επίσημα σε ξεχωριστό event την επόμενη εβδομάδα.

Samsung
To Galaxy Note 9 είναι επίσημο πια, όπως και τα Galaxy Tab S 10.5 και Tab A 10.5. Το ίδιο ισχύει και για το Galaxy Watch, οπότε τι μένει να δούμε από την κορεάτικη εταιρεία; Την πρώτη Samsung 8Κ TV προφανώς!

HTC
Η HTC αναμένεται να παρουσιάσει το HTC U12 Life, ένα mid-range smarphone με Snapdragon 660 SoC και 4GB RAM.

BlackBerry
Το BlackBerry KEY2 LE είναι η πιο οικονομική έκδοση του KEY2 με Snapdragon 636 SoC, διπλή κάμερα 12+5MP και μπαταρία χωρητικότητας 3,000mAh που θα παρουσιαστεί από την εταιρεία στην IFA.

ZTE
Σύμφωνα με teasers ίσως δούμε το ZTE Axon 9 (και ίσως την Pro έκδοση) ένα smartphone με QHD+ AMOLED οθόνη και Snapdragon 845 SoC.

LG

Η LG ανακοίνωσε εν όψει IFA 2018 δύο νέα smartphones τα G7 One και G7 Fit, που θα έχουν οι επισκέπτες τη δυνατότητα να δουν από κοντά στην έκθεση.

IFA 2018, IFA 2018: Τα νέα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε στην έκθεση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Φτώχεια καταραμένη φέτος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.