IFA 2018: Το Techblog πάει Βερολίνο στην μεγάλη πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας

IFA 2018 Techblog ΓΕΡΜΑΝΟΣ, IFA 2018: Το Techblog πάει Βερολίνο στην μεγάλη πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας

“Για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα παραυρεθεί στην IFA 2018, την μεγάλη πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας”, έχω χάσει τον λογαριασμό με το πόσες IFA έχω περπατήσει όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να είναι και η 12η φορά αυτή που θα πάω, έτσι και φέτος!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή – τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου – πετάμε για Βερολίνο για να μεταφέρουμε σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας και του Techblog ότι συμβαίνει εκει που χτυπάει η καρδιά της τεχνολογίας.

Update: 1ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Και φέτος, χορηγός της αποστολής στην έκθεση IFA 2018 θα είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από το Techblog θα μπορείτε να μαθαίνετε ότι νέο παρουσιάζεται στο Βερολίνο και μέσα από τα Social Media του ΓΕΡΜΑΝΟΥ σε Facebook και Instagram.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των press event σημειώστε τα παρακάτω:
Πέμπτη 30 Αυγούστου θα έχουμε Samsung, LG, Sony, Honor και Lenovo.
Παρασκευή 31 Αυγούστου πάμε με WIKO, Sharp, Huawei και Microsoft.
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, ελεύθεροι στους διαδρόμους της έκθεσης.

Το Techblog ήταν το πρώτο ελληνικό site τεχνολογίας που ξεκίνησε τις αποστολές στην έκθεση IFA στο Βερολίνο. Μαζί με τις εκθέσεις MWC στην Βαρκελώνη και CES στο Λας Βέγκας, η IFA συμπληρώνει την χρυσή τριπλέτα αποστολών του Techblog κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το Techblog σε YouTube, Instagram και Facebook για να μάθετε πρώτοι ότι νέο παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2018.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peat kalos

Κωστα καλό ταξίδι.. με ενδιαφέροντα νέα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.