Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xperia PRO-I στις ΗΠΑ δίνει στην κάμερα της Sony μια ευκαιρία να λάμψει

H επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας της Sony συνεχίζει να προχωρά και, στην πραγματικότητα, μερικές φορές καταγράφει καλά στοιχεία για τα οικονομικά της εταιρείας. Δεν έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς για πωλήσεις έξυπνων συσκευών κινητής τηλεφωνίας, τουλάχιστον όχι αρκετό για να μπει στην πρώτη δεκάδα του κόσμου, αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε τόσο με τα μοναδικά του σχέδια και προτάσεις. Εκτός από αυτή τη μοναδική αναλογία οθόνης 21:9, το Xperia PRO-I συνεχίζει αυτή την παράδοση, προσελκύοντας τους vloggers και τους βιντεογράφους, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να αποκτήσουν επιτέλους ένα.

Όσον αφορά τις βασικές προδιαγραφές smartphone, το Xperia PRO-I ελέγχει σίγουρα όλα τα σωστά πλαίσια. Υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 888 5G, 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικός χώρος. Αυτή η οθόνη OLED 6,5 ιντσών 4K υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και αυτή η περίεργη αναλογία διαστάσεων που η Sony εξακολουθεί να επιμένει ότι είναι η καλύτερη για θέαση και δημιουργία κινηματογραφικού βίντεο. Η πραγματική διεκδίκηση φήμης που θέλει να κάνει, ωστόσο, είναι με τις κάμερες και, συγκεκριμένα, το πώς υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία εγγραφής βίντεο.

Ο κύριος αισθητήρας των 12 MP μπορεί να ακούγεται απογοητευτικός όσον αφορά τον αριθμό των pixel, αλλά αυτό σίγουρα το πουλάει λίγο. Θεωρείται ότι είναι ο πρώτος αισθητήρας Exmor RS 1,0 ιντσών που φτάνει σε smartphone και συνδυάζεται με έναν αποκλειστικό επεξεργαστή εικόνας BIONZ X για να προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας που διαθέτουν πολλές κάμερες της Sony. Διαθέτει επίσης φακό διπλού διαφράγματος με Tessar Optics και αντιανακλαστική επίστρωση T*.

Ωστόσο, το υλικό δεν είναι το μόνο που υπάρχει στις ποιοτικές εικόνες και βίντεο. Η Sony διασφαλίζει ότι υπάρχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα για να υποστηρίξει αυτήν την χρήση βίντεο που προωθεί. Εκτός από την προσθήκη μιας λειτουργίας Videography Pro για να ταιριάζει με τη συνηθισμένη λειτουργία Pro Camera, η εταιρεία λανσάρει επίσης αξεσουάρ που διευκολύνουν τη χρήση της κύριας κάμερας του τηλεφώνου για τη λήψη βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Το πιο μοναδικό είναι το Vlog Monitor, όπως είδαμε με το διεθνές λανσάρισμα XPERIA Pro I, που τοποθετεί μια μικρή οθόνη στο πίσω μέρος του τηλεφώνου για χρήση μαζί με τρίποδο ή μονόποδο.

Κατά τον τυπικό τρόπο της Sony, το Xperia PRO-I έχει μια τιμή που είναι υψηλότερη από τα αντίστοιχα του. Στα 1.799,99 $, το τηλέφωνο δεν είναι μια εύκολη αγορά, ειδικά όταν υπάρχουν οι πιο προσιτές επιλογές με εξίσου αξιοπρεπείς κάμερες. Στις ΗΠΑ, το Sony Xperia PRO-I λανσάρεται στις 10 Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρχει ακόμη ένδειξη του αξεσουάρ Vlog Monitor. Όπως κάθε άλλο τηλέφωνο Sony, δεν θα το βρείτε από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ή τοπικά καταστήματα, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε από το Amazon, όπου είναι διαθέσιμο με προπαραγγελία αυτήν τη στιγμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.