Intel, Σχεδόν έτοιμη για τα 64-bit στο Android

Η Apple ανέβασε τον πήχη με την ανακοίνωση του 64-bit επεξεργαστή Α7. Η Samsung, ξέρουμε ότι εργάζεται ήδη πάνω σε ένα 64-bit Exynos SoC το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S5. Η Intel επίσης, είναι και αυτή έτοιμη – σχεδόν – για να υποστηρίξει την πλατφόρμα Android με 64-bit επεξεργαστές, και θα τους ανακοινώσει του χρόνου.

O CEO της Intel, Brian Krzanich, σε μία συνάντηση με επενδυτές είπε ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω σε 64-bit chips για την πλατφόρμα Android.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι η διάθεση των chips, αφότου ανακοινώσει τα 64-bit Bay Trail SoCs για την πλατφόρμα της Microsoft, και τις Windows 8.1 συσκευές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Μάλιστα ο Krzanich είπε, ότι αυτά τα chips είναι ήδη έτοιμα για 64-bit processing (64-bit capable) και το μόνο που απαιτείται είναι αναβάθμιση στο λογισμικό.

64-bit, Intel, Σχεδόν έτοιμη για τα 64-bit στο Android
64-bit, Intel, Σχεδόν έτοιμη για τα 64-bit στο Android
64-bit, Intel, Σχεδόν έτοιμη για τα 64-bit στο Android

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.