How To – iOS 12: Πως μπορούμε να δούμε τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας

iOS 12, How To – iOS 12: Πως μπορούμε να δούμε τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας

Στο iOS 12 η Apple εισήγαγε πιο λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας στο iPhone και iPad. Το νέο εργαλείο της Apple καθιστά ευκολότερο να βλέπεις πόση μπαταρία χρησιμοποιείς. Για να βρείτε τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, θα πρέπει να μεταβείτε στο app των Ρυθμίσεων και στη συνέχεια στην ενότητα της μπαταρίας.

Στην οθόνη θα δεις το Low Power Mode toggle και ακριβώς από κάτω σύνδεσμο προς το Battery Health (Beta), που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το iOS 11.3 νωρίτερα φέτος. Κάτω από αυτό, θα βρείτε το νέο section στο iOS 12. Υπάρχουν δυο επιλογές εμφάνισης της χρήσης, τις τελευταίες 24 ώρες και τις τελευταίες 10 ημέρες.

 

iOS 12, How To – iOS 12: Πως μπορούμε να δούμε τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας

Τελευταίες 24 ώρες

Κάτω από αυτήν την ενότητα, βλέπουμε πότε η μπαταρία μας έφθασε σε επίπεδο φόρτισης 100% για τελευταία φορά, ενώ το γράφημα δείχνει τα επίπεδα της μπαταρίας τις τελευταίες 24 ώρες. Ακριβώς από κάτω, βλέπουμε τους χρόνους Screen On και Screen Off. Επιπροσθέτως είναι δυνατή η προβολή της χρήσης της μπαταρίας ανά εφαρμογή. Στο παράδειγμα που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε ότι ο Safari αντιστοιχεί στο 24% της χρήσης της μπαταρίας του iPhone τις τελευταίες 24 ώρες, ή σε 1 ώρα και 16 λεπτά.

iOS 12, How To – iOS 12: Πως μπορούμε να δούμε τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας

Τελευταίες 10 ημέρες

Η συγκεκριμένη προβολή, είναι παρόμοια με αυτή των τελευταίων 24 ωρών, με εξαίρεση το γεγονός ότι το γράφημα των επιπέδων της μπαταρίας έχει αντικατασταθεί με ένα που αφορά την χρήση της μπαταρίας ανά ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα γραφήματα, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα που δείχνει για να παρουσιάζεται η χρήση εντός ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

iOS 12, How To – iOS 12: Πως μπορούμε να δούμε τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας

Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε αυτά τα λεπτομερή στατιστικά χρήσης της μπαταρίας. Είναι γεγονός, ότι οι πληροφορίες αυτές είναι σημαντικές και ιδιαίτερα χρήσιμες, όταν διαπιστώσεις ότι η μπαταρία του iPhone σου εξαντλείται γρήγορα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Ας κάνουν το λογισμικό ακόμα πιο οικονομικό σε ανάγκες μπαταρίας και αν αυξήσουν την αυτονομία των συσκευών κατά 1-2 ώρες τότε δεν θα χρειάζεται να κοιτάμε τα στατιστικά
Όσο η μπαταρία τρώγεται και δεν μας φτάνει τόσο ψαχνόμαστε και κοιτάμε στα αυτιστικά μήπως και καταλάβουμε τι μπορεί να φταίει

Agnostos13

Που να είχε και facebook app ο φίλος. Με 15 λεπτά χρήσης κατεβάζει 10% την μπαταρία. Κοντράρει στα ίσα το GPS!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.