iOS 7.0.5, Κυκλοφόρησε για iPhone 5s και 5c συμβατά με δίκτυα της Κίνας

Κυκλοφόρησε η έκδοση του iOS 7.0.5 για κάποια μοντέλα iPhone 5s και iPhone 5c που είναι συμβατά με κινεζικά δίκτυα κινητής και επιλύει προβλήματα με την σύνδεση στο δίκτυο όταν χρησιμοποιούνται εντός Κίνας. Είναι η πρώτη αναβάθμιση από τον Νοέμβριο, όταν κυκλοφόρησε η 7.0.4 και δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του iPhone στην China Mobile, τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα αλλά και παγκοσμίως.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των μοντέλων iPhone που θα λάβουν την αναβάθμιση:

iPhone 5s

  • A1457 (UK/Europe)
  • A1528 (China)
  • A1530 (Asia Pacific)
  • iPhone 5c

  • A1507 (UK/Europe)
  • A1526 (China)
  • A1529 (Asia Pacific)
  • , iOS 7.0.5, Κυκλοφόρησε για iPhone 5s και 5c συμβατά με δίκτυα της Κίνας

    Πηγή

    Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    11 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    John Karakatsanis

    Παιδιά καλημέρα, πήγα να κάνω το update στις 7:30 σήμερα το πρωί και ενώ κατέβαζε το update ξαφνικά έσβησε και δεν ξανάναψε!

    Karagkounis

    Τόσο τυχεροί οι χρήστες Apple συσκευών. Σε λίγους μήνες πήραν 6 αναβαθμίσεις!
    iOS 7, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4, 7.0.5
    Με το να κάνεις τους χρήστες σου πειραματόζωα δεν θα πας μπροστά, αγαπητή Apple. Το iOS7 ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία ever.

    John Karakatsanis

    Τελικά το σύνδεσα στον υπολογιστή και μέσω iTunes έγινε το update του iOS και όλα οκ. Τέτοια σκαλώματα παίζει να υπάρξουν όταν η αναβάθμιση γίνεται over the air.

    pantzos

    Εγώ έκανα το update στο ios 7.0.4 σε iphone 4 και κάποιες φορές θέλει διπλό κλίκ το home button για να πιάσει και το πλήκτρο για ξεκλείδωμα της οθόνης δεύτερο κλικ για να ανοίξει.

    nik0s

    pantzos αυτο που λες εχει να κανει με το κουμπι σαν κουμπι και οχι το λειτουργικο…

    johny

    Ο/Η Karagkounis εισαι πολυ ασχετος.καλυτερα να μασας παρα να μιλας.παιξε εκει με το αντροιντ σου με τις αναβαθμησεις ανα μοντελο και ασε τα ios.

    η συγκεκριμενη αναβαθμιση δεν προσφερει κατι ουσιαστικο ουτε διορθωνει κατι που να αφορα αλλους χρηστες περαν της Κινας.το update διορθωνει προβληματα δικτυου αλλα της κινας.

    συμφωνω με τον Ο/Η nik0s πως εχεις να κανεις με το κουμπι και οχι με το λειτουργικο.

    Ο/Η John Karakatsanis καλο ειναι οταν βλεπουμε μια αναβαθμηση να περιμενουμε λιγο γιατι υπαρχει πολυχρησια και ειναι σηγουρο οτι θα υπαρχουν σε καποιους χρηστες καποια προβληματακια την στιγμη που κατεβαζουν την νεα εκδοση.αν και οπως ειπα και ποιο πανω αυτο το update δεν προσεφερει τιποτα σε μας.

    Κώστας Βλαχάκης

    Johny, Σε παρακαλώ μην επιτίθεσαι σε άλλα μέλη του site. Μπορείς να λες την γνώμη σου χωρίς εκνευρισμό και χαρακτηρισμούς.

    pantzos

    Παιδιά τελικά έφτεγε το jailibreak για τα κολήματα που είχα έκανα restore και όλα είναι κομπλέ

    azriel84

    @Karagkounis

    Τουλάχιστον εμείς παίρνουμε αναβαθμίσεις. Και φέτος. Και του χρόνου. Και σε 2 χρόνια. Άμα λάχει και σε τρία. Αυτό το τελευταίο το παίρνουν συνήθως όλοι οι υπόλοιποι αν με εννοείς.

    pantzos

    Παιδεία το home button κάποιες φορές μου κάνει κάτι κόλπα και θέλει δεύτερο κλικ το lock button μετά το restore είναι κομπλέ έφταιγε το jailibreak. Για το home button διάβασα σε αυτή τη σελίδα https://www.hongkiat.com/blog/fix-iphone-home-button-delays/ ότι φτέη το ios 7

    XRISTOS

    Παιδεία το home button κάποιες φορές μου κάνει κάτι κόλπα και θέλει δεύτερο κλικ το lock button μετά το restore είναι κομπλέ έφταιγε το jailibreak. Για το home button διάβασα σε αυτή τη σελίδα https://www.hongkiat.com/blog/fix-iphone-home-button-delays/ ότι φτέη το ios 7

    Το ίδιο έπαθε και το δικό μου (και σε πολλούς άλλους) , το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό και όχι στο hardware, μετά το τριπάκι φτιάχνει το home button αλλα το κόλλημα επανέρχεται μετά απο λίγο καιρό και χρειάζεται να το επαναλάβεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones Apple featured iPhone 5C

    Apple: Θα χαρακτηρίσει “ξεπερασμένο” το iPhone 5c

    Η Apple απορρίπτει σταδιακά τα παλαιότερα μοντέλα των iPhone, όπως αναμένεται να συμβεί και με το iPhone 5C, που θα χαρακτηριστεί ως “ξεπερασμένο.

    Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

    iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

    Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.

    Software Apple iOS iPhone 5S

    Το iOS 12 θα είναι συμβατό και με το iPhone 5S;

    Σύμφωνα με το bug report του WebKit, τη web-browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari, το iOS 12 πιθανόν να είναι συμβατό και με το iPhone 5S, κάτι που προκαλεί έκπληξη μιας και το συγκεκριμένο είχε κυκλοφορήσει το 2013. Και όμως ακόμα και πέντε χρόνια μετά φαίνεται πως είναι πολύ σκληρό για να “πεθάνει” αφού η […]

    Software Apple iOS iPhone 5S

    iOS11.3: Δε διατείθεται η “Υγεία μπαταρίας” στο iPhone 5S

    Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που η Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση iOS 11.3 με το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της να είναι η απενεργοποίηση του υποχρονισμού της CPU μέσα από την επιλογή “Υγεία μπαταρίας”. Παρά το γεγονός ότι η αναβάθμιση υποστηρίζει τα iPhone από το 5s και έπειτα, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν […]