iOS 8, πως θα μπορούσε να δείχνει στην 4.7’’ οθόνη του iPhone 6 [video]

Τον Αύγουστο περιμένουμε να ανακοινωθεί το νέο iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών και λίγο αργότερα το μεγαλύτερο μέγεθος με 5.5 ίντσες. Η ανάλυση οθόνης του νέου iPhone λέγεται ότι θα είναι 960×1704 pixels δηλαδή πολύ πιο πάνω από τα 1136 x 640 pixels που έχει το iPhone 5s αλλά θα διατηρήσει την αναλογία διαστάσεων 16:9.

Όσο για το πως θα εφαρμόζει το iOS 8 στη μεγαλύτερη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες το interface θα μπορεί να επεκταθεί στη μεγαλύτερη οθόνη ενώ μόνο κάποια native apps όπως το Apple Maps και Safari θα κλιμακωθούν για να κάνουν καλύτερη χρήση της νέας ανάλυσης.

Τα παιδιά από το 9to5 Mac έφτιαξαν ένα video για το πως θα μπορούσε να δείξει το iOS 8 στη νέα οθόνη του iPhone.

, iOS 8, πως θα μπορούσε να δείχνει στην 4.7’’ οθόνη του iPhone 6 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stauros

εμενα δεν μ αρεσει !!!

j

Προσωπικώς μου φαίνεται καλύτερο στις 4.7 γιατί ειναι πιο πλατιά η οθόνη και τα εικονίδια μεγαλύτερα, καθαρότητα και καλύτερα. Επίσης μην πει κανείς πως θα εχει χάλια ανάλυση γιατί θα εχει 416 poi ενώ το galaxy s5 432. Δηλαδή μόνο 16 poi που δεν βλέπεις διάφορα. Άρα μια χαρά ειναι η ανάλυση. Και ο διπυρηνος ειναι πολύ καλός στο iOS. Το μόνο μείον η μπαταρία.

Thodoris13

@j
Ενω απο τα 400 στα 432 πχ θα εβλεπες τη διαφορα θες να μας πεις… Αφου φτασαμε στο σημειο να ξεχωριζουμε δια γυμνου οφθαλμου τα 380, τα 400, τα 420 κ.ο.κ. μπραβο μας. Η αναλυση δεν ειναι χαλια, ειναι κουλη ως προς τις διαστασεις…

Αποστόλης Ρόδος

Όποιος θέλει να δει πως θα δείχνει το ui σε μεγαλύτερες ίντσες, δεν έχει παρά να κατεβάσει έναν από τους δεκάδες launchers (like iOS) σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.