iOS 9.3: Προβλήματα σε iPhone 6s και παλαιότερες συσκευές

Το update σε iOS 9.3 δόθηκε την Δευτέρα 21 του μήνα, την ίδια μέρα που έγινε η ανακοίνωση των iPhone SE και του νέου iPad Pro 9.7 ιντσών. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει η Apple, καθώς η αναβάθμιση έφερε πολλά προβλήματα.

Μέσα στις πρώτες ώρες που έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση, οι χρήστες παλαιότερων συσκευών άρχισαν να παραπονιούνται ότι το iOS 9.3 κάνει σχεδόν άχρηστες τις συσκευές τους. Η Apple δήλωσε ενήμερη για το θέμα και έφερε ένα νέο update για συσκευές από iPhone 5s και το πρώτο iPad Air.

Τα προβλήματα συνεχίζονται με link σε Safari, Mail, Notes και Messages, που κρασάρουν τις εφαρμογές. Στην σελίδα της Apple γίνονται όλο και περισσότεροι οι χρήστες που παραπονιούνται για το νέο bug. Η αιτία παραμένει άγνωστη και αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο φαίνεται να είναι οι κάτοχοι iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Όταν προσπαθούν να ανοίξουν ένα link για να μεταβούν σε μια σελίδα είτε δεν ανοίγει ποτέ, είτε παγώνει το app και κρασάρει.

Οι αναφορές των χρηστών λένε ότι δεν επηρεάζονται μόνο τα first-party apps της Apple, αλλά τα links δεν ανοίγουν σε Safari, παθαίνουν το ίδιο και σε Chrome. Όταν κρατάς πατημένο το link, κρασάρει όλο το app. Μιας και υπάρχουν πολλά παράπονα από χρήστες των τελευταίων μοντέλων, ίσως το πρόβλημα να σχετίζεται με το 3D Touch feature. Όμως, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Apple.

Εσείς αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση;

Δείτε το video:

ios 9.3 app crashes, iOS 9.3: Προβλήματα σε iPhone 6s και παλαιότερες συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρεας

Εγω συνδεω το iphone 5s στο itunes και δεν με εμφανιζει κανενα update και οταν παταω ενημερωση μου λεει απλα οτι δεν υπαρχει και παραμενω στην 9.2.1 επισης την ενημερωση του 9.3 την εχει βρει μεσω OTA αλλα δεν κανει εγκατασταση και μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεμενος με το internet να προσπαθησω αργοτερα..

vasilist

Το IOS προβλήματα? απίστευτο! προπαγάνδα!

Γιάννης

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα δουλεύουν γρήγορα και χωρίς κρασαρισματα.

Teo

Iphone 6s κανένα απολύτως πρόβλημα όλα λειτουργούν τέλεια

azriel84

Δυστυχώς το έχω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθεί εντός βδομάδας βέβαια αλλά και πάλι…

Σάκης

6s όλα καλά μέχρι στιγμής

NΙΚΟΣ

Βρε πως τα φέρνει η ζωή όμως.. Moto g 2gen με marshmallow πετάει και τα samsung ,(άλλοτε βασιλιάδες στα προβλήματα απόδοσης) πάνε τρένο. Το ότι θα λυθεί φίλε @azriel84 το πιστεύω και εγώ. Απλά όσο βαραίνει το ios για να ακολουθήσει ασθμαίνοντας το android ,πιθανό να βγάλει άλλα bugs.Εύχομαι όχι και όσοι έδωσαν σεβαστά ποσά για iphone να μη νιώσουν πως πήγαν χαμένα.Hater κανενός δεν είμαι ,αλλά ούτε & fanboy.

Paul

Πονεμένη ιστορία οι αναβαθμίσεις της Apple .Τουλαχιστον τα φτιάχνει αμέσως

kosmasche

iphone 6s plus, όλα ΤΕΛΕΙΑ … ΦΥΣΙΚΑ!
Πέφτει πολύ ψέμα κατάλαβα, έχετε τυφλωθεί από το μίσος και τη ζήλια…

Γιώργος Κ.

@ Νίκος σωστός

@ kosmasche ποιο μίσος και ποια ζήλεια;; Το βίντεο από πάνω το είδες; Κι αυτό προπαγάνδα είναι; Το ότι εσένα πάτησε καλά η αναβάθμιση δε σημαίνει ότι έγινε σε όλους το ίδιο

Πάντως ούτε σε μένα (ipad mini 4) παρουσίασε κάποιο πρόβλημα η αναβάθμιση αν και είδα ότι η δική μου δεν είναι στις συσκευές που εμφάνισαν προβλήματα μετά από αυτήν

JohnWave

Όντως γίνεται χαμός στο apple support. Υπήρξε μια φήμη ότι το πρόβλημα προκαλείται από το booking.com. Μετά από κάποιες άλλες εφαρμογές. Στη συνέχεια ειπώθηκε πως αν ο χρήστης κάνει disable στη javascript το πρόβλημα λύνεται προσωρινά με χάλια απεικόνιση σελίδων όμως.

Αν αρχίσει η Αpple να δυσαρεστεί τους οπαδούς της στο λογισμικό τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι το τελευταίο χαρτί που της έχει απομείνει απέναντι σε έναν ανταγωνισμό με καλύτερες κάμερες, οθόνες, μπαταρίες και features και με ένα android που έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν και τρέχει νερό σε πολλές πλέον συσκευές.

JohnWave

@kosmasche , κάνε λίγο πέρα τον φανατισμό σου και ξεκίνα το διάβασμα στο apple support communities :

discussions.apple.com/thread/7505840?start=0&tstart=0

Makis

Air 2 κανένα πρόβλημα, τουναντίον. Πάντοτε δημιουργούνται θέματα με τους αναβαθμίσεις, το θέμα είναι ποιος τα λύνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

kosmasche

ΧΕ ΧΕ. Σας κούρδισα βλέπω…
Ημουν ο μεγαλύτερος εχθρός και πολέμιος της APPLE. Πήρα για πρώτη φορά το Iphone 6s plus και ηρέμησαν τα νεύρα από κολλήματα, προβλήματα, ιούς κλπ
Αντε γεια….android

Excalibur

Αναβάθμιση; Ποια αναβάθμιση;
iPad Air: δεν είναι δυνατή η διαδικασία εγκατάστασης, δεν υπάρχει σύνδεση Ίντερνετ
Iphone5s: ούτε κάν εμφανίστηκε στην ενημέρωση λογισμικού!
Dum Spiro Spero!

arrow

iphone 6 plus ολα καλα μεχρι στιγμης!!!

Κωνσταντίνος Αρχ

Ρε μάγκες δεν μπορώ να βλέπω άλλη χολή εδώ μέσα… Ηρεμήστε, ανοίγετε να διαβάσετε ένα άρθρο που έχει τίτλο: “iOS 9.3: Προβλήματα σε iPhone 6s και παλαιότερες συσκευές”. Τι ακριβώς περιμένατε να δείτε;;; Αν είστε όντως ενήμεροι για τα υπέρ και κατά σε Android και iOS, θα σεβόσασταν τις όποιες διαφορές τους και απλώς θα επιλέγατε το κατάλληλο κινητό για εσάς και μόνο.
Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, εγώ σε 6s 64GB παρατήρησα μια μικρή δυσλειτουργία στο Fingerprint unlock (μια φορά στις 50 τραβάει φλασιά και δεν δέχεται το αποτύπωμα, όμως μόλις βάλεις κωδικό λειτουργεί πάλι κανονικότατα).
Είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί. 🙂

Νικος

iPhone 6 όλο τέλεια κ γρήγορα

DimitrisZ

Σε Air 2 παει μπάλα
Κανενα προβλημα και το Night Shift ειναι πολυ ωραιο και βολικο

Δροσος

Πολυ κολλημα ρε παιδια..εγω ειμαι κατοχος iPhone 6 και κολλαει απιστευτα το whatsApp,messenger και γενικα ολο το κινητο..υπαρχει κανενα νεο για το αν θα βγαλουν διορθωτικο update?

Ιωάννης

Κάτοχος 6s plus κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ευτυχώς

ΚΝ

Κάτοχος IPad air προσωπικά δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με την ενημερωση, αντίθετα μάλιστα και ωραίο είναι night view. Μόνο στην αρχή όταν την έκανα λόγο φορτου ( πρώτες ώρες που δοθηκε) δεν έμπαινε και έκανα είσοδο μέσω iTunes.
Τώρα για τα updates συμφωνώ ότι το ios αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έλεγα το ios7 ήταν το καλύτερο…όμως δεν μπορώ να πω ότι έχει και ιδιαίτερα προβλήματα.

Mary

Ναι βρήκατε να πείτε κάτι τώρα… Αλλά να σας υπενθυμίσω ότι τις ελάχιστες φορές που εμφανίζονται πρόβληματα στο iOS η Apple τα λύνει σε λιγότερο από μια εβδομάδα με νέο update και security patches. Καθήστε τώρα να περιμένετε το marsmallow…

ChrisG

το καλο αργεί.ας κανει και 2 μηνες ακομη να ερθει το marshmallow.απλά για το ios εχω να πώ οτι τον τελευταιο καιρο που η apple προσπαθει να πιασει το android εχει δημιουργησει προσθετα προβληματα στο λειτουργικο της.λογικο επειδη βαραινει σιγα σιγα.τετοια χαζουλια μου κανει και το δικο μου air 2.ιδιαιτερα ο safari που ενω εχει φορτωσει την σελιδα το link κρασαρει.αυτο μου το εκανε και με την 9,2,1.σπαστικο.κανω refresh συνεχεια.2 φορες μου παγωσε το λειτουργικο και τρομαξα να το ξεκολλησω την πρωτη φορα.την δευτερη εκανα restart.απλα τα bugs γινανε πολλα απο την 8 εκδοση και καθε φορα κανωντας τοσες ενημερωσεις δεν μπορεις να κανεις διαρκως set up aw new.κουραστικο.

james

Τον τελευταιο χρονο ενα φτιαχνει, δυο χαλαει η apple. Μου δινει την εντυπωση πως τρεχει λαχανιασμενη να προσφτασει κατι και απο τη βασυνη δινει μισοτελειωμενα πραγματα χωρις δοκιμη πρωτα.

Η αξιοπιστια παει περιπατο σιγα σιγα και μονο καποιοι κολλημενοι δεν το βλεπουν.

djs

Εγω με το 6 παραμένω jb στην 9.0.1.
Ήθελα να ήξερα με 7 betas στην 9.3 τι στο καλό δοκίμαζαν τόσο καιρό;;
Ήμαρτον ρε συ…

ANTONIS

Σε ipad air μου παρουσιάζει το πρόβλημα με τα links σε safari & chrome. Πως είπαμε; απροβληματιστο το ios.!!!!

ChrisG

@james +1 έτσι το βλέπω και εγώ.δεν κάνει σοβαρό beta testing.άσε που το lag στο appstore πάει συννεφο,αργεί να ανοιξει,παταω tabs να ανοιξουν και δεν ανοιγουν αν δεν κανω πισω μπρός και διαφορα άλλα.σε γενικες γραμμες τα παει καλά.όχι όμως όπως το εκθιαζουν κάποιοι φανατικά.το Note 4 είναι πιο γρηγορο στις εναλλαγες,στο ανοιγμα εφαρμογων(ισως να φταινε στo ios οι μεγαλες τιμες γραφικων μεταβασης και καλο θα ηταν να κανουν κατι γιάυτο όπως το android με περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης).το fingerprint ειναι παρα πολυ αργό.η μπαταρια μου πεφτει λιγο πιο γρηγορα απο την 9,2,1.αυτά…

Nikos

Κάτοχος iPad Air 2. Μετά από αναβάθμιση ota είχα τα ίδια προβλήματα. Έκανα reset το iPad από τις ρυθμίσεις και ξαναέκανα τα πάντα και έφτιαξε.

NZ

Σε iPhone 6s Plus, το 3D Touch έχει κάποια θεματάκια, όπως επίσης ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος (όπως σωστά έγραψε ο @Κωνσταντίνος Αρχ), δε λειτουργεί ώρες ώρες (όχι πάντοτε βέβαια). Στο safari δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.
Λογισμικό είναι, θα διορθωθεί…

Ιωάννης

Ποιο marshmallow μου λέτε ποιο τρύπιο και αν ανασφαλές λογισμικό από το android δεν υπάρχει

drinos

Κάτοχος 6s 64gb, απιστευτο κολλημα στο Safari οταν αγγιζεις το link,άμεσα να το φτιαξουν μου δημιουργει μεγαλο προβλημα. Δυστυχως δε λυνεται με την απενεργοποίηση του Javascipt

Χαρα

Έχω το iPhone 6s και με την νέα αναβάθμιση κολλάει ολο το κινητό σε μηνύματα στο Safari πολλές φορές και γενικότερα πριν αυτήν την νέα αναβάθμιση ολα ήταν κανονικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ενώ τωρα κολλάει ολο το κινητό πολυ συχνά και θα ηθελα να βρεθεί λίαν συντόμως το πρόβλημα διότι ειναι εκνευριστικό !

panossd

iPhone 5s..αψογα ολα!!!! Στην 9.3

🙂

Kostas A.

iPhone 5s (iOS 9.3): Προβλήματα στα push notifications σε imap mail στο mail.app της Apple.
Τα ίδια mail ερχονται κανονικά και λαμβάνω “notifications” μόλις έρθουν στο iPad2 (default mail.app) στο default mail του Mac Mini, αλλά και στην εφαρμογή mymail που εγκατέστησα στο iphone για το λόγο αυτό. Reboot το διορθώνει προσωρινά.
– Οι εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις δεν προωθούνται πάντα σε ipad και mac (continuity) ακόμα και με δυνατό wifi.

forneverarrow

Το iPad mini 1st gen έγινε brick ήδη απο την έκδοση 9. Ο Safari κάνει reload όλες τις σελίδες όταν έχεις πάνω απο δυο tabs ανοιχτά, ενώ σε βαριά σελίδα απλά δεν ανοίγει ποτέ. Το δε multitasking απλά καταργήθηκε. Όταν ακούω μουσική στο Apple Music και τολμώ να ανοίξω Safari ή Twitter app, κολλάνε τα πάντα και θέλει restart… Και αυτό έπειτα απο factory reset. Δεν λέω, είναι αρχαία η συσκευή αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει optimize η Apple. Ξέρω ότι θα πρέπει να πάω σε νεότερο iPad, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Τα tablets πλέον χάσανε τη χρησιμότητα τους και είμαι περισσότερο προς το να πάρω ένα μεγάλο smartphone κάπου στις 5,5″. Τώρα δε που το Apple Music είναι στο Android, μπορώ άνετα να επιλέξω ένα G4 ή το νέο G5, ή ακόμα και κανένα Nexus αντί για 6s Plus… Προς το παρόν θα μείνω με το S5 και βλέπουμε. Γενικά προτιμώ την τακτική της Apple με τα updates παρά την αδιαφορία του Android. Συγκριτικά, το iPad mini που το πήρα το 2012, έχει τελευταία έκδοση και σχετικά δουλεύει ακόμα. Αν είχα πάρει Android της ίδιας εποχής θα είχα ακόμα ice cream και ούτε τις μισές εφαρμογές… Συνέχεια »

Κώστας

I phone 6. Πρόβλημα σε κάθε browser. Το μεγαλύτερο σε Safari. Κρασαρει. Και στο chrome για να ανοίξει μια αναζήτηση πρεπει να πατήσω παρατεταμένα και τα ανοίγει σε 2η σελίδα. Νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό μου αλλά μάλλον όχι.

ChrisG

@forneverrarow φιλε μου εισαι πολυ μπερδεμενος ξεχωρα οτι δεν βγαζω ακρη με την λογικη σου.σου αρεσουν τα updates της apple αλλα παραδεχεσαι οτι δεν μπορεσαν να αναστησουν το mini.αρα ιστοριες οτι λεγονται για ελαφρυ λειτουργικο.αλλωστε το 4s ειναι πεθαμενο και ακολουθουνε αυτα με 1 ram οταν με 1 στην samsung πλεον πετανε.περιμενε την 6.0.1 στο s5 και θα μεινεις παρα πολυ καιρο με αυτο.μην θυμωνεις αδικα.τα πραγματα στρωνουν προς το πολυ καλυτερο τωρα που η apple αρχισε να εχει συχνα και αρκετα προβληματα.μην βιαζεσαι.καποτε και εγω θυμωνα με την samsung αλλα παλι πηρα ιδιας εταιρειας και δεν το μετανοιωσα στιγμη.ακομη και με 5.1.1 να εμενα ολα ειναι αψογα.η samsung για την ιστορια της εκανε τεραστια βηματα προς τα εμπρος.οταν πεσει το s7 edge θα το παρω κατα πασα πιθανοτητα αν δεν με κερδισει το Note 6 στο τελος της χρονιας.θα δουμε…μπορει να μεινω αλλη μια 2ετια.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το note.

Chris_BMW

I phone 6s κ το δικό μου κ της γυναίκας μου άψογα ολα . Οπως κ ι pad air 2 .. Chris g ασχολήσου με το note σου κ πάψε να παραπληροφορεις. Θα σε παρακαλέσω πολυ.Ακου εκει λαγκαρει το App Store.. Από 4s μπαίνεις ;; Μιλάς λες κ δεν έχουμε Apple οι υπόλοιποι..Έλεος με τη χολή σου . Έχεις καταντήσει κουραστικός .Για όσους έχουν πραγματικά I phone αυτή τη στιγμη γράφω από Γερμανία . Θα πάθετε πλάκα στις προτάσεις Siri τι δυνατότητες υπάρχουν για προτάσεις φαγητού διασκέδασης ψιλικατζίδικο σινεμά κοντά σας οπως κ τελευταία νέα πάλι για τον περίγυρο ..Πατας πανω στο εικονίδιο κ επι τόπου σε βγάζει στο χαρτί που βρίσκεται αυτό που ψάχνεις κ από κάτω φωτό κ κριτικές! Πραγματικά εδώ χαίρονται τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους .

Χρηστος

Κανένα πρόβλημα προς το παρόν ..

Thodoris

Ipad Air. Κι εμένα μου εμφανίζε το πρόβλημα με τα links

dimispas

έχω καi εγω το ίδιο πρόβλημα με το safari δεν κανει τιποτα και κρασαρει όλο το κιν ειμαι κάτοχος ενός 6 plus

Γιώργος Κ.

Παιδιά δεν ξέρω αν όντως λαγκαρει το Apple Store αλλα τελευταία μου έκανε κι εμένα κάτι περίεργο. Είχα πάει σε ένα φιλικό σπίτι και είχα μαζί μου το iPad mini 4 κι εκει υπήρχε ένα iPad Air. Και λέω κάτσε να κάνω μια σύγκριση στο χρόνο ανοίγματος των εφαρμογών. Και οταν πάτησα και στα 2 ταυτόχρονα να ανοίξει το Apple Store έκανε 12 δευτερόλεπτα να ανοίξει στο δικό μου και κάπου στα 14 στο iPad Air. Ίσως ήταν και θέμα Ίντερνετ (wifi) αλλα μου φάνηκε περίεργο. Μετά οταν το έκλεισα και το άνοιξα ξανά η εφαρμογή άνοιξε στο μισό χρόνο.

ChrisG

@Chris_BMW έχω ipad air 2 και δεν παραπληροφορώ κανέναν.διάβαζε πρώτα τι λέει ο άλλος και μετά κάνε μας παρατηρήσεις θιγόμενος.μιλάω έχοντας επαφή με κάτι.δές πόσα άτομα παραπονιούνται.όπως είπε και ο φίλος @Γιώργος Κ. και εμένα κάνει να ανοίξει το appstore 10 δευτερόλεπτα.το βρίσκεις normal; έλεος μην σας θίξουμε την apple.

Γιωργος

Chris G μαζί σου είμαι. Το ίδιο κινητό με τον ιδιο ακριβώς επεξεργαστή έχουμε. Μόνο που έχω και ipad mini 4. Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Ίσα ίσα το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις έγραψα

ChrisG

@Γιωργος δηλαδή; το προβλημα προσωπικα το εχω στατιστικα καθε φορα που ανοιγω το air 2 και μετα το appstore.την δευτερη φορα ανοιγει πιο γρηγορα αλλα οχι οπως θα επρεπε.με το wifi δεν παιζει τιποτε διοτι με το Note 4 ανοιγωντας παραλληλα με το air 2 το καθενα το store δεν μου το κανει ποτε και σχεδον ανοιγει ακαριαια λογω Internet ταχυτητας.καποιο bug θα ειναι στο ios.εχω προβληματα και στα Tabs του appstore και στον safari κρασαρουν συνεχεια τα links.φορτωνει τις διευθυνσεις αλλα δεν κανει load την σελιδα.μου το κανει πολυ συχνα σε βαθμο σπασιμο νευρών.διαρκως κανω refresh.

NIKOLAOS

ΕΧΩ 5s και μετά την ανβάθμιση δεν μου ανοιγeι τα link στο safari!

Γιωργος

Chris G αν αφαιρέσεις από τα air τα εφέ κίνησης θα δεις ότι τα πάει πολύ καλά κι ότι γενικά αποκρίνεται πολύ καλύτερα στις εφαρμογές κτλ

Panos

Update και setup as new.ειχα τα ίδια προβλήματα τα οποία όλα λύθηκαν έτσι σε 5s και iPad mini 2.

Ermis

Iphone 6, κρασαρει το safari,δεν ανοιγει links

ted

Και εμενα στο mini i pad 2 μετα την αναβαθμιση του 9,3 δημιουργησε σοβαρο προβλημα στο σαφαρι, δεν ανοιγει λινκς, στο μειλ το ιδιο δεν ανοιγει λινκς, αλλα και σε καποιες σελιδες δεν ανοιγει τις υποσελιδες πιυ σε παραπεμπουν σε αλλο λινκ. Επισης οταν το πατας παρατεταμενα κολλαει και δεν επανερχεται! στο chrome το ιδιο κανει, αν επιμεινεις στο ανοιγει σε αλλη καρτελα! ουσιαστικα αχρηστευει το ταμπλετ! ελεος πια με τις κωλοαναβαθμισεις της apple, ντροπη τους, ανησυχω γιατι αργει ανησυχητικα η αναβαθμιση!!! δεν ξανακανω αναβαθμιση!!!

Ερμης

Το δοκίμασα και τωρα μια χαρά!!!
https://infinitediaries.net/how-to-fix-ios-9-x-safarimail-link-bug/

eirini

ΕΧΩ 5s και μετά την ανβάθμιση δεν μου ανοιγeι τα link στο safari!

Μανώλης

Έχω το Ipad air 2 μετά από αναβάθμιση σε 9.3 έκδοση το safari μου δημιουργεί πολλά θέματα..
Καθώς και σε email.
Δεν μπορώ να μπω στα link.
Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το javascript αλλά πιστέψτε με το πρόβλημα αργότερα είναι μεγαλύτερο γιατί δεν φορτώνει καλά τις σελίδες.

Ζωή

Μετά το update (ipad) όποτε πάω να ανοίξω link είτε από τα mail ειτε από το safari δε μου ανοίγει ποτέ.. Ούτε καν δείχνει ότι πάει να “τρέξει”.. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα..

Kostas Athana

Δυστυχώς αλλα όντως επιμένει το πρόβλημα εδώ και τρεις μέρες. Το αντιμετωπίζω χρησιμοποιώντας το chrome και ανοίγοντας κάθε link σε άλλη καρτέλα.

Στέλιος

Δυστυχώς iphone 6s. Προβλημα με σαφάρι δεν ανοίγει κανένα link και μετά κολλάει. Μου εχει δέσει τα χέρια. Ευχομαι μινο να έρθει γρήγορα η επόμενη αναβάθμιση και να λυθεί το προβλημα.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Καλημερα σας.
Απο προχθες που δεχτηκα την αναβαθμιση σε ipad air δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα απο σαφαρι.Δεν ανοιγει κανενα λινκ και πανω στη μπαρα διευθυνσεων που αναζητω εχει μια κλειδαρια.
Δεκτη η οποια βοηθεια.
Ευχαριστω.

Άρτεμις

Με 6s και αντιμετωπίζω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα στο safari… Μόλις το συνέδεσα στο mac μου εμφάνισε ενημέρωση για update που διορθώνει (λέει) το πρόβλημα… Μόλις ολοκληρωθεί θα δοκιμάσω κ θα σας πω αποτέλεσμα… Αλλιώς οποιαδήποτε άλλη βοήθεια δεκτή! 🙂

Artemis

Τελικά με την αναβάθμιση είναι όλα οκ… Ξεκόλλησε επιτέλους το σαφάρι!.. 😀

artemis

Τελικά όλα οκ με την αναβάθμιση… Ξεκόλλησε και το σαφάρι!.. 😀

Μιμή

Αρτεμις πως ακριβως το εκανες??? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα σε iPhone 6. Καποιος να με βοηθησει φοβάμαι μηπως χειροτερέψει το προβλημα

Νίκη

Παιδιά help, από την στιγμή που κατέβασα το 9.3.1 κάθε μέρα στις 12 η ώρα το μεσημέρι μου κάνει έναν ήχο αλλά δεν έχω καμία ειδοποίηση ούτε τίποτα. Τι μπορεί να είναι ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.