Phone 12: Βίντεο δείχνει αν αντέχει στο νερό

https://www.youtube.com/watch?v=wpHXO8rmvyE&ab_channel=CheckoutTech
Σήμερα έχουμε το πρώτο τεστ του νέου iPhone 12, με ένα βίντεο να μας δείχνει την εξαιρετική αντοχή του στο νερό. Το κανάλι Checkout Tech δοκιμάζει τη νέα συσκευή της Apple, η οποία δείχνει να μην πτοείται καθόλου από το νερό και να συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, ακόμα και μετά από το μικρό τεστ.

Στο βίντεο βλέπουμε το απλό μοντέλο της σειράς να αντέχει στη γυάλα για περίπου 2 λεπτά. Το εντυπωσιακό είναι πως με το που μπαίνει η συσκευή στο νερό ελάχιστες φουσκάλες ανεβαίνουν, δείχνοντας μας πόσο σωστά έχει “σφραγιστεί” η συσκευή. Το iPhone 12 συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά όσο είναι μέσα στο νερό, ενώ μετά χρειάζεται απλά ένα σκούπισμα και είναι σαν καινούργιο.

iPhone 12, Phone 12: Βίντεο δείχνει αν αντέχει στο νερό

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα σειρά iPhone 12, καθώς όλες οι συσκευές της σειράς έχουν πιστοποίηση IP68, κάτι που σημαίνει πως αντέχουν έως και 30 λεπτά σε βάθος 6 μέτρων. Όμως, είναι ένα πρώτο δείγμα και ένα πολύ καλό παράδειγμα του πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην κατασκευή όλων των iPhone 12, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη αντοχή σε νερό που υπάρχει σε smartphone της κατηγορίας τους.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.