Smartphones

iPhone 15: Διέρρευσε βίντεο με δοκιμές συμβατότητας θηκών iPhone 14

Ο ιστότοπος Mac Otakara μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο υποτίθεται ότι εκτυπωμένα 3D iPhone 15 συγκρίνονται με τις θήκες του iPhone 14, με τις διαφορές να είναι εμφανέστατες. Αυτό σημαίνει ότι νέες ναυαρχίδες δεν θα ταιριάζουν σε θήκες που έχουν κατασκευαστεί για την προηγούμενη γενιά.

Στο βίντεο, εμφανίζονται εκδόσεις 3D εκτυπωμένων iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που φέρεται να βασίζονται σε ακριβή σχηματικά σχέδια. Οι συσκευές διαθέτουν καμπύλες άκρες, μικρότερα πλαίσια και ελαφρώς μεγαλύτερο περίβλημα πίσω κάμερας, σύμφωνα με τις φήμες σχεδιασμού. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB-C που αντικαθιστά τη θύρα Lightning και στα τέσσερα μοντέλα.

Υποθέτοντας ότι οι τρισδιάστατες εκτυπώσεις που προέρχονται από την Alibaba είναι ακριβείς, οι δοκιμές του Mac Otakara φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι μικρές αλλαγές στις διαστάσεις του πλαισίου των νέων συσκευών τα καθιστούν ασύμβατα με τις θήκες του iPhone 14, με εξαίρεση το iPhone 15 Plus, το οποίο ταιριάζει με το iPhone 14 θήκες Plus.

Η Apple φέρνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 φέτος, αφού έκανε τη λειτουργία αποκλειστική στα μοντέλα iPhone 14 Pro πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα καταργήσει την εγκοπή που χρησιμοποίησε από το iPhone X για τη ναυαρχίδα της σειράς iPhone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.