Smartphones

iPhone 16 Pro/ Pro Max: Με μεγαλύτερες οθόνες 6,3″ και 6,9″

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα κυκλοφορήσουν το 2024 και, σύμφωνα με αξιόπιστο αναλυτή, θα διαθέτουν μεγέθη οθόνης περίπου 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα.

Ο αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young της Display Supply Chain Consultants σημείωσε πως τα μεγέθη οθόνης 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω. Μάλιστα, είπε πως θα αποκαλύψει τα ακριβή μεγέθη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο Display Week στο Λος Άντζελες στις 23 Μαΐου.

Αξίζει να πούμε ότι δεν αναφέρθηκε κάτι για τα non-Pro μοντέλα της σειράς.

Συγκριτικά, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι εξοπλισμένα με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, αντίστοιχα, και αυτά τα μεγέθη δεν αναμένεται να αλλάξουν στα iPhone 15 Pro  και iPhone 15 Pro Max που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2023 11:24

Σχόλια

  • Η Τεχνολογία παντοφλοταμπλέτας των 6,9 ιντσών έχει ωριμάσει πλέον και η Apple μας, η Θεάρα μας ,η Νιτσάρα μας (Ουπς μπερδέυτηκα με τον Τσορτέκη γμτ) εννοείται θα την υλοποιήσει καλύτερα από τα λιμά τους ρομποτάκηδες. Εννοείται πως πάτε όλοι για το Ultra Pro Max 1800 euro Προ Φόρων και γραπτή εγγύηση με υπογραφή με το αίμα σας πως θα το προσέχετε ως κόρη οφθαλμού και οτι κ να πάει στραβά , η κακή χρήση που κάνετε ΦΤΑΙΕΙ . Πάντα μετρητοίς , πάντα κασεράτα χεράτα τις ζημιές σας θα πληρώνετε πιστοί μου , που λέει κ ο Καρράς στο άσμα : Tα καλύτερα ταξίδια (Στα σκουπίιιδιιιιαααα)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.