iPhone (2018): Διαθέσιμα για προ-παραγγελία στις 14 Σεπτεμβρίου;

iphone προ παραγγελία 14 σεπτεμβρίου, iPhone (2018): Διαθέσιμα για προ-παραγγελία στις 14 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη Γερμανία, οι προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η ανακοίνωσή τους θα γίνει τουλάχιστον μέχρι τις 11 ή 12 Σεπτεμβρίου.

Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα iPhone το μεταξύ 7 και 12 Σεπτεμβρίου από το 2012 μέχρι και την προηγούμενη χρονιά και προτιμά συνήθως τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει. Για τη φετινή χρονιά, το ημερολόγιο θα δείχνει Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και μιας και ποτέ δεν έχει γίνει παρουσίαση από την Apple την ημέρα των επιθέσεων στους δίδυμους πύργους, η αποκάλυψη των νέων iPhone πιθανολογείται να γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από εταιρεία που κατασκευάζει αξεσουάρ, και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε θήκες που δείχνουν ότι θα έχουμε τρία iPhone για τη φετινή χρονιά, με OLED οθόνες στις 5.8 και 6.5 ίντσες, με το τρίτο μοντέλο να διαθέτει IPS LCD οθόνη στις 6.1 ίντσες και φημολογείται πως θα είναι πιο οικονομικό από τα άλλα δύο.

Τέλος, η Foxconn θα παραμείνει σαν ο κύριος συναρμολογητής και προμηθευτής των iPhone για άλλη μια χρονιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα καλύψει όλη την παραγωγή του iPhone των 5.8 ιντσών, 80%-90% της παραγωγής του μοντέλου των 6.5 ιντσών και 30% του LCD μοντέλου. Η Pegatron θα αναλάβει το 60% των LCD iPhone, το 10%-15% του OLED μοντέλου των 6.5%, ενώ τα μοντέλα που απομένουν θα κατασκευαστούν από την εταιρεία Wistron.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ιάκωβε δείχνεις έξυπνο κ καλό παλικάρι.Θέλουμε ένα sprint storm για τα νέα μας διαμάντια που θα μας πάνε στο 1,5 τρις σύντομα,σε συνδυασμό πάντα με το interstellar Ios 12 που ετοιμάζεται ,όπως θα έχετε παρατηρήσει με τις αρκετές beta που βγάζουμε κ αποσύρουμε για το suspense της υπόθεσης.
Τσα κ σημερα με την 9η σας την σκάσαμε..Υπομονή για το 10 το καλό.Η ομάδα ανάπτυξης ειναι λειψή.Κάποιοι έκαναν μακροβούτια στην Κίτρινη θάλασσα κ ειναι νοσοκομείο.
Δε χαλαρώνουμε παιδιά! Ένα παρατεταμένο.χειροκρότημα από όλους θέλω για την άμεση αντίδραση μας στο χακάρισμα από έναν στημένο ,βαλτό fan boy παραθυράκια. Με το που τον πήραμε χαμπάρι,για πότε κατεβάσαμε γενικό;Σφαίρα,σαν iOS app.

NikosAr

Ρε φίλε, εσύ ο επάνω …. τα μισά γράφεις τα μισά τα σκέπτεσαι και το αποτέλεσμα χάος … ελπίζω όταν ξανά διαβάζεις το σχόλιο σου να μένεις ικανοποιημένος…. εμείς οι υπόλοιποι ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε “τι εννοείς ?
Συμπέρασμα: Υψηλό IQ ή 8 χρονος !

metalmania

Ο Ζουράρις της τεχνολογιας!

ΜΙΚΕ

Ανδρεας θεος! Οποιος δεν καταλαβαινει οτι τρολαρει τι να κανουμε την επομενη φορα μπορει να το πιασετε (αν κ δε νομιζω). Ανδρεα συνεχισε να μας διαφωτιζεις ετσι οπως μονο εσυ ξερεις!

Giannis

Ανδρέα μαρεσει το χιούμορ σου!
Είσαι ξεχωριστός!

Vendetta

Παρακολουθώ καιρό τα σχόλια του Ανδρέα τα οποία κάθε φορά μου προκαλούν γέλιο μέσω του χιούμορ που χρησιμοποιεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.