iPhone (2018): Οι καταναλωτές θέλουν μεγαλύτερη μπαταρία και αδιαφορούν για το notch

iphone 2018 μεγαλύτερη μπαταρία αδιαφορία notch, iPhone (2018): Οι καταναλωτές θέλουν μεγαλύτερη μπαταρία και αδιαφορούν για το notch

Τα νέα iPhone θα εμφανιστούν στις 12 Σεπτεμβρίου και έρευνα του USA Today έδειξε πως οι καταναλωτές θέλουν από τις νέες συσκευές να έχουν μεγαλύτερη μπαταρία ακόμα και αν αυξηθεί ο όγκος τους, ενώ το notch στην οθόνη είναι κάτι που δεν τους ενοχλεί.

Το USA Today έκανε έρευνα σε 1665 ενήλικες στις Η.Π.Α, μια εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone από την Apple, σχετικά με το ποιά χαρακτηριστικά θα ήθελαν να δουν περισσότερο στα iPhone που θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα να δείχνουν το τι αρέσει περισσότερο και λιγότερο αναφορικά με τις συσκευές της Apple.

Αυτό που αναμενόταν να είναι η κύρια απάντηση των συμμετεχόντων, το οποίο αφορά κάθε χρήστη smartphone, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το 75% των συμμετεχόντων στην έρευνα ζήτησε από την Apple να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερες μπαταρίες στα iPhone που θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα, σε τέτοιο βαθμό που η πιθανή αύξηση του όγκου των συσκευών από μια τέτοια προσθήκη, να μην τους ενοχλεί.

Οι ελπίδες των καταναλωτών για μεγαλύτερη αυτονομία των iPhone θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο iPhone των 6.5 ιντσών μιας και θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε iPhone και λογικά τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει χρησιμοποιήσει η Apple μέχρι σήμερα σε iPhone. Εκτός όμως της μπαταρίας, οι καταναλωτές ζήτησαν να έχουν οθόνη που δε σπάει, ενώ σαν τρίτη επιθυμία είχαν την προσθήκη θύρας για την υποδοχή καρτών microSD, κάτι το οποίο ακούγεται σαν ακραίο σενάριο, μιας και η Apple προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που σαν αποτέλεσμα έχει την αύξηση της τιμής των συσκευών.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στην έρευνα ζήτησαν, σε ποσοστό 37%, να επιστρέψει η θύρα των 3.5mm για τη χρήση ακουστικών, τη στιγμή που η Apple δείχνει τις προθέσεις της για να καταργήσει τα καλώδια. Σημαντικό ποσοστό έλαβε και η χρήση της θύρας USB-C αντί της Lightning, σε ποσοστό 29%, ενώ το 10% των καταναλωτών ζήτησε την κατάργηση του notch, δείχνοντας πως το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι κάτι που ενοχλεί πολλούς, τουλάχιστον στα iPhone.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Όσο και αν οι χρήστες iphone είναι λογικό κάπως να μην έχουν πρόβλημα με το μεγάλο notch (δεν είχαν πρόβλημα πχ όταν το iphone είχε πολύ μεγαλύτερα bezels), δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η έρευνα είναι αξιόπιστη.

Εγώ πάντως αν ήμουν χρήστης iphone θα ήθελα :
1) Εξαφάνιση του notch ή έστω σμίκρυνσή του σε waterdrop notch.
2) Οπωσδήποτε διατήρηση oled οθόνης.
3) Επαναφορά της 3.5mm audio jack.
4) Βελτίωση της κάμερας στις νυχτερινές λήψεις ώστε να φτάσει τα επίπεδα του P20 Pro.
5) Bελτίωση της κάμερας στο οπτικό zoom ώστε να φτάσει το P20 Pro.
6) Περισσότερη μνήμη ram γιατί super o επεξεργαστής αλλά και η ram χρειάζεται.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

οι χρηστες iphone ειναι πολυ μπροστα…..

δεν τους καιγεται κυριολεκτικα καρφι αν το τηλεφωνο τους εχει μεγαλη ram, oled, dts stereo speakers, jack, optical zoom μικρα ή τεραστια μπεζελς, μεγαλο νοτς ή καθολου νοτς

οι χρηστες iphone θελουν το κινητο τους να ναι iphone!

χρηστος

Ακριβως αυτο. Δεν τους ενδιαφερει τι προσφερει ενα κινητο, αρκει να ειναι iphone.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

χρηστος εμεις φταιμε που δεν εχουμε πιασει ακομα το νοημα της ζωης και ασχολουμαστε με αηδιες οπως lcd ή oled bezeless ή μπεζελατη μαουνα ,ram, ois eis, jack ,fast charge ενω θα μπορουσαμε απλα να παιρναμε καθε φορα το νεο iphone και να χουμε ολα τα προβληματα της ζωης λυμενα !

NikosAr

Πολύ εύστοχες οι απαιτήσεις των ανθρώπων εκεί, πολύ προσγειωμένες θα έλεγα και μάλλον πρέπει από το κοροϊδεύουμε να μαθαίνουμε και κάτι. Όμως δυστυχώς τίποτε από όλα αυτά δεν θα υλοποιηθεί από την Apple γιατί απλά έχει αλλά μελλοντικά σχέδια αντίθετα με εμάς.

@JohnWave
Θέλουμε να μοιάζουν ή όχι τα τηλέφωνα ?
Αφού αυτά που θέλεις τα έχει κάποιο άλλο … απλά παίρνεις εκείνο P20 pro δηλαδή.

@Παπαροκας
Ναι ρε φίλε συμφωνώ με τα σχόλια σου … το έχω ξανά πει … είσαι από τους πιο διαβασμένους εδώ μέσα και ευτυχώς που σε έχουμε, να μαθαίνουμε και κάτι από το να τρώμε τις σάρκες μας διαρκώς!

Thodoris

tiamat τα είπες όλα

Darth

@JohnWave
1) ξεχνάς τοτε facial rercognision με την μορφή που είναι
2) μην περιμένεις με oled συσκευή κάτω από 1000 ευρώ (και αν σπάσει η οθόνη απλά το πετάς)
3) το ξεχνάς αυτό καθώς είναι και ακριβό αν συνδυαστεί με αδιαβροχοπιιση και δεν συμφέρει καθώς πουλάει ποιο ακριβά τα άλλα αξεσουάρ
4) εκεί κάτι μπορεί να κάνει
5) και αυτό είναι εφικτό
6) εφικτό είναι αλλα δεν παιζει να κάνει καθώς αλλάζει μετά ο κύκλος ζωής των συσκευών (σου ποιο πολύ χωρίς κουσούρια και αυτό δεν συμφέρει

JohnWave

@NikosAr, στο P20 Pro εκτιμώ μπαταρία, νυχτερινές λήψεις και zoom. Δεν εκτιμώ design, κάμερα σε καλό φωτισμό και chipset. Πως έβγαλες συμπέρασμα ότι το P20 Pro έχει όλα αυτά που θέλω; Επειδή ανέφερα 2 χαρακτηριστικά του στα οποία το θεωρώ top και επομένως θα ήθελα να τα έχει το iphone και κάθε ναυαρχίδα; Λάθος λοιπόν κατάλαβες.

@Darth, την αναγνώριση προσώπου δεν τη θεωρώ must χαρακτηριστικό για τις δικές μου ανάγκες . Για τα υπόλοιπα, ναι συμφωνώ, αλλά η απάντησή μου έχει το νόημα του “τι θα ήθελα από το iphone” και όχι του “τι περιμένω από το iphone”. Ποτέ δεν περιμένω από το iphone να ξεχωρίσει σε κάμερα ή μπαταρία ή οθόνη ή σχεδιασμό γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να το κάνει.

giorgosgek

συμφωνα με τις ερευνες , τη μια το iphone ειναι τελειο και δεν χρειαζεται τιποτα ( ειδικα οταν τους δειχνουν ψευτικο iphone) και την αλλη θελουν μεγαλυτερη μπαταρια, αξιοπιστες ερευνες. Απο τα σχολια ολων εδω μπορουμε να βγαλουμε το συμπερασμα , οτι η apple δεν κανει ολα αυτα που πρεπει να κανει για να βγαλει οσα πιο πολλα μπορει και δεν θα την συμφερει, μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα επιτελους…

ΚΝ

Το iPhone δεν ειναι ενα απλό τηλ πλεον…. θεωρειται ενα ακριβό αξεσουαρ για άντρες ή ενα καλο κόσμημα στις γυναικες αναγνωρίσιμο.
Αυτη ειναι η επιτυχια τις Apple!
Τωρα για την έρευνα νομιζω εχουν δικιο το κυριότερο προβλημα στα περισσοτερα τηλ και στο iPhone ειναι η μπαταρία και κατι πρεπει να γινει. Λίγους πλεον απασχολεί αν θα ειναι λιγο πιο μεγαλο ή πιο παχύ αρκει να μπορεις να εχει μια δυνατή μπαταρία. Εξαλλου ολα τα τηλ πλεον ειναι πρακτικα ενα μικρός υπολογιστής που τον χρησιμοποιείς και για να παίρνεις τηλέφωνο.

George

Η λύση είναι τόσο πολύ απλή και εύκολη, που την σκέφτετε μόνο του ακόμα και ενα παιδάκι του δημοτικού: Απλά φεύγεις από τα iPhones και επιλέγεις μία φτηνότερη αλλά ταυτόχρονα και καλύτερη (ναί, και όμως γίνεται!!) συσκευή android, που θα έχει πάνω της όχι μονάχα αυτά που ζητούν οι χρήστες από τα iPhones, αλλά και πολλά περισσότερα. Το πραγματικό πρόβλημα και η δυσκολία είναι να “ξεκολλήσει” το μυαλό των χρηστών iPhones από την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί (ότι τα iPhones είναι τα καλύτερα τηλέφωνα κτλ). Μόλις κάποιος χρήστης iPhone πάει σε ένα καλό (και όχι απαραίτητα και ακριβό) android, μετά δεν γυρίζει πίσω στην Apple. Και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο….

Chris_BMW

@George

Εγώ φίλε μισούσα την Apple όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα .. μέχρι που έπιασα τότε ένα 4s στα χέρια μου στην έκδοση 7.1.2 του iOS και ενώ είχα ένα Samsung s3 μέχρι τότε (από τα χειρότερα τηλέφωνα που περάσανε από τα χέρια μου ) και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε android..

Η διαφορά των κατόχων iOS συσκευών με τους υπόλοιπους ξέρεις ποια είναι ;; (Των συνειδητοποιημένων εννοώ ) πως είχαν κάποτε ή κ παράλληλα ΚΑΙ android συσκευή.(Εγώ βέβαια είχα και midrange windows Nokia )

Όλοι ή για να είμαι δίκαιος οι περισσότεροι που κράζετε στα σάιτ -συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου όταν έκραζα- είναι ότι δεν έχετε πιάσει I phone στα χέρια σας και απλά κράζετε …

Agnostos13

@George:
Μόνο που η συσκευή android θα έχει πάνω της όχι μονάχα αυτά που ζητούν οι χρήστες από τα iPhones, αλλά πολλά περισσότερα και από αυτά που θα ήθελαν οι (τάχα ψαγμένοι) χρήστες των Android. Και αυτά τα παντρεύεσαι… Αλλά επιλογές είναι αυτές! Αν θες να συζείς με τη Google ποιός είμαι εγώ που θα σου πω τι να κάνεις;

George

Σε όλους που έχουν ακόμα αμφιβολίες σχετικά με το σχόλειό μου: Πληκτρολογήστε στο YouTube το εξής: “Γιατί τα προϊόντα της Apple (iPhone, iPad κτλ) είναι για..ηλίθιους! ” Σε αυτό το βιντεάκι διάρκειας 44(!!) λεπτών, εξηγεί τα ΠΑΝΤΑ με απόλυτη μεθοδολογία και με τρόπο επιστημονικό, που δεν χωρεί από κανέναν αμφισβήτηση. Ενας άνθρωπος όχι απλά χρήστης ios και android, αλλά ένας άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα. Μπορεί στο τέλος του βίντεο να συμφωνείτε, μπορεί και να συνεχίσετε να διαφωνείτε. ‘Οπως και να έχει όμως, δείτε το!! Δεν είναι μόνο για τα iPhone το όλο θέμα. Καταλαβαίνει κανείς βλέποντας ολόκληρο αυτό το βίντεο την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι εταιρείες γενικότερα για να μας πείθουν με πλύση εγκεφάλου οτι πρέπει να αγοράσουμε κάτι που κανονικά θα κόστιζε π.χ 10 ευρώ, να το πληρώσουμε εμείς 50, και να λέμε και ευχαριστώ στο τέλος. Δείτε το και είμαι ανοιχτός για τυχών σχολεία. Εμένα πάντως με διαφώτησε απόλυτα και μου άνοιξε τα μάτια.

JohnWave

Chris_BMW, με εξαίρεση τον επεξεργαστή και το smoothness όπου όντως το iphone είναι top, σε όλους τους άλλους τομείς δεν πιάνει κορυφή. Επίσης όσο αφορά το smoothness και την ταχύτητα, συγκρίνεις βάσει της εμπειρίας σου από την εποχή S3. Θεωρείς ότι η διαφορά παραμένει ίδια ακόμα και σήμερα;

Project.one

Τα iphone είναι για ανθρώπους που δεν ξέρουν από κινητά και τεχνολογία γενικότερα. Αν ήξεραν δεν θα αγόραζαν iphone πολύ απλά γιατί δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω (συνολικά) από άλλα κινητά που έχουν μισή τιμή.

Project.one

Και επειδή τέθηκε και το θέμα παραπάνω έχω δουλέψει όλα σχεδόν τα iphone που υπάρχουν μέχρι και το iphone X.
ΥΓ. Η ιδέα να καταργηθεί σε κάποια κινητά το iphone jack είναι ότι πιο ηλίθιο έχει σκεφτεί μυαλό ανθρώπου τα τελευταία χρόνια.

Agnostos13

@Project.one:
Πες μου φίλε εσύ που κομπάζεις οτί ξέρεις μια καλή εναλλακτική του iPhone χωρίς android…και αν είναι και στη μισή τιμή ακόμα καλύτερα!

ntinos

Διαβάζοντας το άρθρο καταλαβαίνει κανείς ότι ζητούν απλά και χρήσιμα πράγματα (μπαταρία, καλή οθόνη, θύρα ακουστικών και SD Card). Αυτά συμφωνώ πως τα βρίσκεις και σε ένα midrange android άνετα. Αλλά αυτό που έχει πετύχει η apple και τους βγάζω το καπέλο είναι ότι απευθύνεται σε άτομα τα οποία δεν θέλουν να ασχοληθούν με specs ram cpu διάφραγμα κάμερας κτλ και να προσαρμόζουν το κινητό όπως θέλουν στα android ή αντίστοιχα στα Linux – Windows σε pc. Θέλουν απλά ένα προϊόν να παίζει, να είναι αξιόπιστο, να δουλεύει και να μην ασχοληθούν πολύ με setup. Βλέπε iPhone, iMac, Macbook κτλ. Τα βγάζεις από την συσκευασία τα ανοίγεις και είναι έτοιμα για χρήση. Έχεις τα update σου για πολύ μεγάλο διάστημα και το πουλάς ύστερα και ακριβά. Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό τους. Σίγουρα το android στα κινητά ή το Linux σε ένα pc το κάνεις configure στα μέτρα σου και είναι super αλλά ο κόσμος δεν έχει τις γνώσεις και την υπομονή να ασχοληθεί. Γιαυτό και στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες πάνε σε apple και σου λέει έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα αν κάθε 3 και λίγο το iPhone θέλει φόρτισμα ή το imac για να αλλάξεις… Συνέχεια »

Chris_BMW

@JohnWave Όχι . Πλέον όχι . Έχει μειωθεί κατά πολύ η διαφορά . Δεν έχει εξαλειφθεί όμως . Και σου το λέω γιατί ο καλύτερος μου φίλος και «βαμμένος» I phonakias έχει πλέον στην κατοχή του one plus 5 και το έχω επεξεργαστεί αρκετά έως πολύ θα έλεγα . Με στοκ android έτσι . Λοιπόν η διαφορά ξέρεις ποια είναι όμως ;; Ότι με την οποία αναβάθμιση πέρασε άρχισε τα κλασικά των Android συσκευών.. Δεν λέω και εγώ με το 6s στην 11 στην αρχή είχα κάποια θεματάκια (ειδικά με την παλιά μπαταρία ) πλέον όμως τρέχει νερό … 3εκδοση λειτουργικού έτσι ;; Όχι δεύτερη . Αυτή είναι η διαφορά των δυο λειτουργικών . Η συσκευή με iOS έχει διαχρονικό smoothness ενώ στο android κρατάει ένα το πολύ δυο χρόνια και αυτό σε τίποτα Pixel. Τώρα όσον αφορά τις κάμερες και τα τεστ γύρο τριγύρω σε YouTube κ διαφορά σάιτ είναι να χαμε να λέγαμε . Το βίντεο που τραβάει το I phone δεν το τραβάει ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός και απόλυτος . Όποτε το έχει «μέτρια» κάμερα δεν το δέχομαι . Συμφωνώ πως πάσχει στις νυχτερινές λείψεις αλλά σε συνθήκες με έντονο φως το dynamic range… Συνέχεια »

JohnWave

@Chris_BMW, ναι όντως πολλές φορές τα updates είναι downgrades αλλά έχω ακούσει παράπονα και για τα updates του iOS. Τώρα πόσο συχνά συμβαίνει αυτό στο iOS και πόσο στο android, αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν είμαι και φανατικός των updates ούτως ή άλλως (ποτέ δεν κατάλαβα την πώρωση πολλών με τις αναβαθμίσεις)

Για τη φωτογραφική του κάμερα, υστερεί στις νυχτερινές λήψεις. Σε συνθήκες καλού φωτισμού είναι πάρα πολύ καλή και σε dynamic range και σε θόρυβο και σε φυσικότητα. Στο zoom πρέπει να βελτιωθεί. Απλά αν με ρωτήσει κάποιος ποια συσκευή να πάρει για να έχει την καλύτερη overall κάμερα δεν θα του προτείνω το iphone X όπως δεν του το προτείνω αν δίνει μεγάλη σημασία στη μπαταρία ή στο σχεδιασμό. Αντίθετα αν τον ενδιαφέρει πάνω από όλα ο επεξεργαστής, ναι να το πάρει αν κρίνει ότι η διαφορά στην ταχύτητα που θα κερδίσει, ανταποκρίνεται στη διαφορά τιμής. Επειδή δεν είμαι gamer, δεν ξέρω πχ αν η διαφορά τιμής μεταξύ iphone X και Oneplus 6 ανταποκρίνεται στη διαφορά απόδοσης στα βαριά παιχνίδια.

giorgos

βγηκαν ολοι οι ελληναρες να μοιρασουνε τα κομπλεξ τους για τα iphone.ποιοι ειστε εσεις που θα μιλισετε για τα iphone?εσεις που δινετε 100 ευρω για κινητο 10 πυρινων με 8 γιγα ραμ μονο και μονο για να το λετε??αυτο λεγετε ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.τα iphone εχουν ακομα 3 γιγα ραμ και 6 πυρινες και πατανε ολα τα 10πυρινα κινεζοκινητακια της samsung της oneplus και της xiaomi.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ 800000 ΧΡΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ

Project.one

Είπα εγώ για εναλλακτική χωρίς Android; To Xiaomi Μi8 και το Oneplus 6 είναι δυο κινητά που έχουν τα μισά λεφτά από το iphone X (το oneplus πρέπει να το πάρεις από το εξωτερικό) και συνολικά είναι ισάξια ή καλύτερα. Επίσης αν εξαιρέσουμε την οθόνη που είναι IPS και την κατασκευή που είναι από πλαστικό το Pocophone F1 με 330 ευρώ είναι πύραυλος σε επιδόσεις και με πολύ καλή κάμερα και μπαταρία.

Agnostos13

@Project.one:

Εσύ δεν είπες χωρίς android…εγώ λέω οτι το βασικό μου μέλημα στην επιλόγη smartphone είναι να μην έχει android…και μετά έρχονται τα υπόλοιπα (επιδόσεις, κάμερα, αυτονομία κλπ).
Το iPhone λοιπόν δεν έχει android!
Ξέρεις εσύ κάποια εναλλακτική που προσφέρει ότι και το iPhone (φυσικά όπως είπαμε χωρίς android) να μας ανοίξεις τα μάτια;;;

JD

Παραδεχομαι την apple στο οτι καταφερνει να πειθει ανθρωπους οτι τα κινητα της ειναι η μονη επιλογη. Οσο κυκλοφορουν τετοια ατομα junkies που βλεπουν το μηλο σαν να ειναι η δοση τους τοσο θα τους εχει στο χερι.

godis

Ο/Η JD Ακραια η τοποθετηση σου αλλα αυτο ισχυει στην περιπτωση ολων των κινητων και των ανθρωπων που καθε τρεις και λιγο σκανε πολλα φραγκα για αντικατασταση συσκευης ανευ λογου και οχι μονο στα μηλα.Απλα η Aplle εχει φοβερη πολιτικη και εχει περασει στο μυαλο των ανθρωπων την συσκευη της σαν image κοσμημα εξου οτι και ενα πολυ μεγαλο φαν της ειναι γυναικες για μας τους υπολοιπους το τηλεφωνο απλα και μονο ειναι μια συσκευη επικοινωνιας και διασκεδασης και τιποτα αλλο.

Ευάγγελος

Το μόνο που χρειάζεται το android είναι επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μία φορά τον χρόνο και είσαι εντάξει! Ναι, η Apple μπορεί να δίνει πολλές αναβαθμίσεις αλλά τα μοντέλα που είναι έστω και δύο χρόνια παλαιότερα υποφέρουν. Η Google έχει διαχωρίσει τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού από τις ενημερώσεις ασφαλείας. Έτσι, ένα τηλέφωνο μπορεί να μην έχει την τελευταία έκδοση android (άρα και να μην επιβαρύνεται με την νέα έκδοση) αλλά να είναι πάντοτε ασφαλές. Ούτως η άλλως, το θέμα των αναβαθμίσεων επιλύθηκε με το android oreo και σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τα iphones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.