iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν μέγεθος οθόνης και διάταξη κάμερας

iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος της οθόνης και την διάταξη της κάμερας, iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν μέγεθος οθόνης και διάταξη κάμερας

Νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα έφτασαν στο mailbox του Techblog εικόνες από κατασκευαστές cases για smartphones που δείχνουν τα αναμενόμενα νέα μοντέλα iPhone του 2018. Όλες οι πληροφορίες θέλουν την Apple να παρουσιάζει τρία νέα iPhone με οθόνη 5.8″ (OLED), 6.1″ (LCD) και 6.5″ (OLED).

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με dummies των νέων iPhone 2018 ακριβώς σε αυτές τις διαστάσεις οθόνης και με την ίδια διάταξη στην κάμερα του iPhone 6.1″ και της dual camera του iPhone 6.5″.

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν θήκες για smartphones συνηθίζεται να έχουν πρόσβαση νωρίτερα στα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν ώστε να έχουν προετοιμαστεί και να κατασκευάσουν θήκες που θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμες μαζί με κάθε νέο μοντέλο smartphone.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θήκες μαρτυρούν και τον τελικό σχεδιασμό πολυαναμενόμενων μοντέλων smartphones. Έτσι και αυτή τη φορά ίσως να βρισκόμαστε μπροστά σε εικόνες που παρουσιάζουν το πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση των νέων iPhone 2018 και ποιο θα είναι το μέγεθος της οθόνης του.

iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος της οθόνης και την διάταξη της κάμερας, iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν μέγεθος οθόνης και διάταξη κάμερας

iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος της οθόνης και την διάταξη της κάμερας, iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν μέγεθος οθόνης και διάταξη κάμερας

iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν το μέγεθος της οθόνης και την διάταξη της κάμερας, iPhone 2018: Θήκες αποκαλύπτουν μέγεθος οθόνης και διάταξη κάμερας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jo

αρα δε θα υπαρξει εκδοση με 3 καμερες….

Flagship killer

Οι τρεις κάμερες δεν παίζουν κανένα λόγο αν το λογισμικό είναι μάπα… Στη ψηφιακή εποχή όλα είναι θέμα software και λιγότερο hardware… Το 8 έχει μόνη κάμερα όπως και το s9 , αντιθέτως υπάρχουν κινεζιες με δύο κάμερες (elephone, doogie, κτλ) που βγάζουν χειρότερες φωτό και από ,ΝΟΚΙΑ 3210 (ακριβώς, το 3210 δεν είχε καν κάμερα)

Flagship killer

Έχω το p10 με διπλή Leica (Leica είναι μόνο τα κρύσταλλα τίποτα άλλο) δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιημένος. Είχα το s7 edge και η μονή κάμερα του ποδοπαταει την “Leica” της Huawei… Τώρα θα δοκιμάσω το s9+ κι επλιζω να βρω την ηρεμία μου… Βέβαια θα ήθελα να δω και το 8 plus… Δυστυχώς το X δε μου αρέσει καθόλου (νοτς)

Fotis

Καλημερα να ρωτήσω κάτι.Να αγοράσω το iPhone 7 η το iPhone 8?

Jimis

Fotis, καλύτερα να κάνεις υπομονή 2 μήνες να φτάσουν τα νέα iphone.
Λογικά θα πέσουν, λίγο, οι τιμές στα 7 και 8, και θα παρεις και μια γεύση απο τα νεα iphone, να έχεις ενα μέτρο σύγκρισης, σε βάθος χρόνου.
Απλά θεωρώ οτι εχουν παρέλθει πλέων σαν μοντέλα αυτά που κοιτάς.( Σχεδιαστικά πάντα).
Οι διαφορές είναι μικρές ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα που κοιτάς, με κάποια σημεία να υπερτερεί, προφανώς το 8..
Εσύ ξέρεις το προφίλ χρήσης που κάνεις, οπότε δες πόσο σε ενδιαφέρουν τα όποια καλύτερα χαρακτηριστικά του 8, για να δώσεις και τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει.

Fotis

Ευχαριστώ.Τα νέα θα είναι ακριβά.Για απλή καθημερινή χρήση να πάρω το 7 η το 8;

Nikopoup

@Fotis Αν μπορείς να διαθέσεις την διαφορά τιμής του 8 από το 7 πάρε το 8. Αν το θες για fb, insta και καμιά φώτο πάρε το 7

Fotis

Ευχαριστώ.Μια τελευταία ερώτηση 7 η 7 plus?

χρληστος

@Fotis Εγώ θα πάρω το iphone 7 το ασημί με 470€ περίπου μέχρι τώρα είχα το iphone 4 και δεν θέλω πάλι γυαλί στην πλάτη, όποτε αυτό σχεδιαστικά υπερτερεί για εμένα. Ενώ και οι τεχνολογικές διάφορες τους δεν είναι τόσο μεγάλες…

Panos13

Αδερφέ εγώ το 7 δεν θα το κοιτούσα. Μόνο αν σου φαίνεται εξαιρετικά μεγάλο σε μέγεθος. Άλλιως σε οθόνη κάμερα μπαταρία εμφανώς υπερτερεί το plus.

Jimis

Fotis, για απλή, καθημερινή χρήση όπως λες, το 7plus.
Να έχεις και μια αξιόλογη μπαταρία.
Από αυτήν την άποψη το λέω.

John

Γιατι να παρεις iphone και ειδικα το 7 και το 8 που ειναι προιστορικα σε σχεδιασμο και οθονη; Με 200-250 παιρνεις Android που φυσαει.

Chris_BMW

@John

Για πες μας φίλος .. για το μοντέρνο σχεδιασμό θέλω να μάθω .. Στα 250€ .. Σε σχέση με το απλό το 8 .. 🤔

Ααα θα λες αυτά τα κουκλια με τα μπεζελ στο κάτω μέρος και το notch στο πάνω !!!

John

Υπάρχουν και χωρίς notch πχ. Samsung A6 , Xiaomi Redmi note 5 κτλ. Αλλά ακόμη και με notch (Huawei P20 lite) καλύτερα από την μπαγκατέλα το iphone 8 με σχεδιασμό του 2012 και οθόνη του 2010.

fotis

παιδια το 7 plus ειναι στα 849 ευρω ξερετε αν πεσει και ποσο?

Chris_BMW

@John

Έλα φίλε σοβαρά τώρα πες μας τρολαρεις έτσι ;;
Αποκαλείς προϊστορικό το σχεδιασμό του 8 (για μένα σε αυτό το μοντέλο τελειοποιήθηκε ένα από τα πιο όμορφα σχέδια σε τηλέφωνο )
Και συνάμα προτείνεις το Α6 !!!

Βγάλτε επιτέλους τα οπαδικά γυαλιά ! Έλεος

ΝΙΚΟΣ

BMWdakia ένα που έρχεται πρόχειρα στο μυαλό με λιγότερα από 250 : Xiaomi Mi A2 ,6 inches, 32 Giga , καμεράρα, android One . Πολύ ανώτερο από 7,8

Fotis

Έλεος παιδιά αφού το ξέρετε ότι τα iPhone είναι καλύτερα γιτι το κουράζετε;ΤΑ 7 και τα 8 πατάνε κάτω σε ταχύτητα ακόμα και το s9 άρα δεν είναι άχρηστα.

ΝΙΚΟΣ

@Fotis οτι να ναι το σχόλιο σου. Στην άμμο με τα κουβαδάκια σου.

Fotis

27 χρόνων δύσκολο να έχω κουβαδάκια μήπως έχεις εσύ;
Τελος πάντων θα δω το Σεπτέμβριο τι θα παρουσιάσει η Apple αλλιώς παίρνω το 7αρι (έχω 6σ).

Nikopoup

@Chris_BMW για σενα μπορεί να είναι αλλα για άλλους όχι. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι χειρότερο από άποψη μεγέθους την σειρά plus η οποία έχει τεράστια bezels αλλά σαν σχεδιο είναι πολύ ωραίο. Γούστα είναι

Giorikas

@ΝΙΚΟΣ

Τι κουβαδάκι να πάρει μικρό μεσαίο η μεγάλο

Ηλίας

@FOTIS υποκλίνομαι!!

Fotis

@ηλιας ξέρω και εγώ.Για κινητό ήρθα να ρωτήσω με κουβαδάκια έφυγα!

John

Τι θελεις να σου πουμε να δωσεις 500 ευρω για κινητο κατα πολυ ξεπερασμενο σε ολα με μονο προσον οτι λεει Apple πανω; Χαζομαρα ειναι και το ξερεις και μονος σου. Οντως ξεχασα το Xiaomi A2 που εχει και stock android με 250 ευρω ειναι επιλογη που αξιζει,

Fotis

Αν εγώ φίλε μου θέω να δώσω 700€ τι πρόβλημα έχεις;Πάρε εσύ Samsung 250 και αν δεις αναβάθμιση ποτέ πες το μας.

Πάντως αν δω ότι το 8αρι πέσει κάτω από 700 θα το πάρω.Αν όχι θα πάρω το 7αρι τελικά.

Agnostos13

Καταλαβαίνω οτι κάποιοι βλέπετε σαν ευκαιρία συσκευές «iPhone killers» σαν το A6 και το A2 με δευτεροκλασάτους και τριτοκλασάτους επεξεργαστές και αστεία υποστήριξη…αλλά αν το budget σου δεν μπορεί να ξεφύγει πάνω από τα 200 ευρώ είναι δυστυχώς μονόδρομος για πολλούς. Από εκεί και πέρα αν ο φίλος έχει την δυνατότητα να επενδύσει σε μια συσκευή με καλύτερες προοπτικές καλύτερα να μην τον κρατάτε πίσω με τις εμμονές σας…

Fotis

Ευχαριστώ πολύ.

Chris_BMW

@Fotis

Φωταρα παρτο με τα χίλια το 8 αρι !
Καλό μέγεθος (ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό ) πολύ καλές κάμερες (από τις καλύτερες στην αγορά )
Επεξεργαστής τουλάχιστον ένα χρόνο μπροστά από τον ανταγωνισμό ,αδιάβροχο ,στερεοφωνικά ηχεία ,αισθητήρες πίεσης στην οθόνη (εγώ στο 6s τους χρησιμοποιώ παρά πολύ ) λογισμικό με υποστήριξη σχεδόν 6 χρόνια βλ. 5s το οποίο θα υποστηρίζεται και μέσα στο 2019(!) και έχεις και χαρακτηριστικά όπως ασύρματη φόρτιση και δυνατότητα ταχείας ..
Στο μόνο που υστερεί ίσως κ αυτό στα χαρτιά καθότι στο μάτι δεν θα καταλάβεις κ πολλά είναι η οθόνη του .Παρολα αυτά είναι ίσως η καλύτερη ips εκεί έξω κ έχει και το True Tone σαν επιπλέον χαρακτηριστικό .
Μόνο που για μένα αγόρασε το από τα γνωστά μαγαζάκια της Ομόνοιας και δεν θα το μετανιώσεις .. Όλα τα I phone κ δικά μου και συζύγου + I pad + MacBook από εκεί τα έχω αγοράσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα .
Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα .
Καλό βράδυ

Jimis

Τις φτινές συσκευές τις προτείνουν οι παραπάνω γτ φαίνεται οτι δεν ασχολείται ιδιαίτερα το παιδί..Απλα θέλει να πάρει κάτι που να είναι καλό.
Μπατζετ άνω των 200€ θεωρώ ότι έχουν οι περισσότεροι.. Μην τρελαθούμε τελείως..Δεν αγοράζεις φεραρρι.. Απλά είναι ποιός γουστάρει να τα δώσει εκεί και ποιός αλλού..
Ο άλλος θέλει να δώσει όμως 700 που θα είναι σίγουρα αξιόπιστο και θα έχει το μηλαρακι απο πίσω καθώς είναι πλέων και μόδα..οκ..
Άλλοι είναι ποιο πρακτικοί και κοιτάζουν specs και λειτουργίες.. Πάλι οκ!
Τί τρελαίνεστε??? Βγαίνει ο άλλος και λέει για τον “τρομερό” σχεδιασμό του 8 και δεν δέχεται να συγκριθεί με άλλα φτινοτερα..
Ο ίδιος ο σχεδιαστής του μπορεί και να έχει ξεχάσει πού είναι τα σχέδια αυτής της συσκευής μετά απο τόσα χρόνια!
Την μια στο πασάρουν με αλουμίνιο πλάτη, μετά χωρίς γραμμές, μετα βάζουν μια διπλή κάμερα, τώρα στο γύρισαν σε γυαλί πάλι (όπως το 4).. Απίστευτη εξέλιξη..

Fotis

Chris για το 7αρι τι λες;

Chris_BMW

@Fotis

Κοιτά να σου πω την μαύρη αλήθεια τρελές διάφορες δεν θα δεις .. Πουθενά όμως .. Ίδιο Home button επίσης αδιάβροχο επίσης στέρεο ηχεία επίσης πολύ καλό επεξεργαστή και γενικά στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα εμπειρίας χρήσης .
Άποψη μου , αν τα 100€ δεν σου είναι αγκάθι πάρε το 8 . Αν όμως θέλεις να κανείς κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά πάρε το 7 όπως είπα κ πριν σαν εμπειρία χρήσης από όλες τις απόψεις είναι πάνω κάτω τα ίδια ..
Καθαρά κ μόνο θέμα οικονομικό δηλ για εμένα το δίλημμα

Agnostos13

@Fotis:
Η βασική διαφορά είναι οτι το 8αρι θα σου κρατήσει ένα χρόνο παραπάνω (αναβαθμίσεις κλπ) και ξεκινάει από 64gb και όχι 32…

thanoik

galaxy A5(2017) και τα εχεις όλα η και A8(2018)

KostasB

Είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει αυτή η θήκη για το 6.1 και να έχει καλυμμένο το φλας και το μικρόφωνο της κάμερας πίσω;
Πιο μούφα πεθαίνεις..

@Fotis

@Fotis: Ξέχνα τα i-phola και πάρε μια καλύτερη συσκευή android με πολύ λιγότερα χρήματα. Π.χ oneplus6. Ακόμα και και για το δικό μου το xiaomi redmi note 5 με τα 64gb που κοστίζει μόλις 200 ευρώ, υπάρχει κριτική στο skroutz από πρώην κάτοχο iPhone 7 που έχει μείνει περισσότερο ευχαριστημένος με το xiaomi σε σύγκριση με το iPhone!!! Μην πετάτε, εάν θέλετε βέβαια, τα χρήματα σας σε προϊόντα που κανονικά αξίζουν και θα έπρεπε να πωλούνται κάτω από την μισή τιμή που τα πουλάνε σήμερα.

giorgos

ειχα το 7αρι και το σκυλομετανιωσα που το εδωσα πριν 3 μηνες…το κινητο ειχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! οταν ειχα ακουσει πρωτη φορα τον στερεφωνικο του ηχο ανατριχιασαν μεχρι και τα τριχιδια στα κυτταρα μου.η μπαταρια του ηταν εκπληκτικη η καμερα του γ@μουσεε απλα.ολα τα υπολοιπα μοντελα τις απλ ειναι λιιιιιιιιιιγο καλυτερα και για να τα παρεις πρεπει να πληρωσεις 500 και 600 ευρω διαφορα. με 400 ευρουλακια βρισκεις ενα 64αρι πλεον 7αρι και οχι απλα κανεις την δουλεια σου αλλα βγαζεις και λευτα αν ξερεις να το χειριζεσε επαγγελματικα πχ να γραφεις τραγουδια στο garageband η να κανεις βιντεο στο imovie!επισης δεν θελω να ξανακουσω για android ποτε στη ζωη μου ειναι το πιο αχρηστο λογισμικο στον κοσμο….οποτε μενει μονο το ios που ελπιζω να διωρθοθει με τα τοσα θεματα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.