iPhone 4 8GB στα MediaMarkt με τιμή 299 ευρώ

Ανακοινώθηκε στις 7 Ιουνίου του 2010 και κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, σήμερα 3 χρόνια μετά και η πιο φτηνή τιμή που μπορείς να βρεις το iPhone 4 8GB για να το αποκτήσεις είναι 299 ευρώ και μόνο για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα MediaMarkt. Ποιο άλλο smartphone κοστίζει λίγο κάτω από τα μισά λεφτά του 3 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του;

iPhone 4 16GB τιμή 299 ευρώ, iPhone 4 8GB στα MediaMarkt με τιμή 299 ευρώ

iPhone 4 16GB τιμή 299 ευρώ, iPhone 4 8GB στα MediaMarkt με τιμή 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

79 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
skace13

Πόσα κορόιδα θα τρέξουν……….

Κοσμάς

Γελάει ο κόσμος. Με 300(ή και λιγότερα) ευρώ παίρνεις S3/S4 mini/Nexus 4 και αρκετά ακόμα κινητά!! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους!

lebron21

Χωρις σχολια..

ioannis

αυτό είναι που λένε τζάμπα γιαλατζη

stelakos

Τραγικοτερο πράγμα δεν έχω ακούσει …μια βόλτα στο Σκρουτζ σε αυτά τα λεφτά έχει διαμάντια πχ νεξους 4 και απο wp8 λουμια 925 με ελάχιστα παραπανω ευρα

George.E

Αν θυμάμαι καλά και πέρσι η Media Markt έδινε το 3GS περίπου τόσο. Το αποτέλεσμα ήταν να εξαφανιστούν μέσα σε λίγες ώρες. Άρα μην βιάζεστε κάποιοι να υποβαθμίσεται την είδηση.

Ps2

” Ποιο άλλο smartphone κοστίζει λίγο κάτω από τα μισά λεφτά του 3 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του;”

Όσο υπάρχουν φανατισμός, θα υπάρχουν και υπερτιμημένα προϊόντα.Πρόσφατα άλλαξα μεριά και απο android κινητό, πήρα nokia 920 με 250ε beat that..

Alex

Πρέπει κάποιος να είναι πολύ “έξυπνος” για να σκάσει 300€ για το 4 (ούτε καν 4s) και με 8 gb. Σε κάτι τέτοια φαίνονται τα πρόβατα.

Κάτοχος 4s.

pavlos

Nexus 4 , 290……. <3

giannis

ρε αντε πεταξτετα τα ρημάδια

Φάνης

Nexus 4, Huawei P6, S4 Mini, μιλαμε για συσκευες θηρια μπροστα στο ξεχασμενο 4αρακι. Οταν βγηκε ητανε κορυφαιο, αλλα οχι και 300€ σημερα για μια συσκευη που αργοπεθαινει…ελεος!

antonis

με 40 ευρω παραπανω παιρνεις note2!!! που πας ρε καραμητρο!! υπαρχει εστω ενας σε ολη την ελλαδα που θα το επιλεξει? ειλικρινα!!

Giannhs

κι όμως… αυτό θα πει Apple marketing κύριοι!!!! Δεν είμαι φανατικός οπαδός της, χρησιμοποιώ και ios και android αλλά μήπως αυτή η πολιτική είναι καλύτερη, από το να αγοράζω τώρα ένα anndroid στα 790€ και σε ένα μήνα να μην μπορώ να το πουλήσω περισσότερο από 400€!!!!
δεν έχει λογική να απαξιώνεις τιμολογιακά τα προϊόντα σου…

giorgio

Ούτε για αστείο. Η αναβάθμιση του 4 σε iOS7 το κάνει να σέρνεται σε πολλές περιπτώσεις και γενικά χάνει την αίγλη που είχε. Σε αντίθεση με το 4S που τρέχει κανονικά.

Spyros

Άμα το έδιναν €150, θα το χτύπαγα. Άλλα €300 το συγκεκριμένο κινητό, πλέον, δεν τα αξίζει ούτε κατά διάνοια.
Με €350 χτυπάς το Note II, όπου το hardware του είναι πολλές κλάσεις ανώτερο από του iPhone 4.

Όλα αυτά φιλικά, κι από κάποιον που έχει τόσο προϊόντα με Android, όσο και με iOS, οπότε δεν είναι κακοπροαίρετο σχόλιο κατά της Apple.
Απλά η συγκεκριμένη “προσφορά” είναι κοροϊδία…

Konstantina Dorli

Θεωρώ ότι αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική των μεγάλων καταστημάτων που το ευρύ κοινό γνωρίζει και κατ’ επέκταση εμπειστεύεται. Μην ξεχνάτε ότι δεν εμπειστεύονται όλοι τις αγορές από την μηχανή αναζήτησης του skroutz.gr και έχουν ενδοιασμούς. Πιστεύω ότι πολλοί θα τρέξουν για αυτήν την προσφορά και θα ξεπουλήσουν όλα τα iPhone 4 σήμερα. Τώρα το αν είναι πρόβατα ή όχι, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Εγώ σαν καταναλωτής θέλω να έχω επιλογές για να διαλέγω αυτό που μου αρέσει, με βολεύει και συμφέρει την τσέπη μου.

Giorgos

Η συσκευη κοστιζει-αξιζει, βασει οσων προσφερει, 150 ευρω και αλλα 150 κοστολογειται το δαγκωμενο μηλο που πολλοι θελουν να δειχνουν οτι εχουν. Η media markt παταει στα κομπλεξ πολλων και καλα κανει…

tech21man

Για 130-150 για mp3 player η για να μη γκρινιαζει καμια γυναικα θελω iphone θελω iphone ο,τι πρεπει θα ητανε.

Σαν εκεινη τη διαφημιση μπλα μπλα καλυτερο! ναι, αντρα μου αλλα δεν ειναι golf…

Darth

στα 300 ευρω υπαρχουν
Sony Xperia P (200 euro)
Sony Xperia T (215 euro)
Nokia Lumia 820 (215 euro)
LG Optimus 4X HD (230 euro)
Nokia Lumia 920 (245 euro)
Sony Xperia SP (250 euro)
Samsung Galaxy S4 mini (270 euro)
Samsung Galaxy S III (275 euro)
LG Nexus 4 (16GB) (290 euro)
Huawei Honor 2 (295 euro)
Alcatel One Touch Scribe HD (300 euro)
Nokia Lumia 925 (315 euro)

όλες αυτές η συσκευές και ποιο καινούργιες είνα και ποιο ανώτερες τώρα αν καποιος πάει να πάρει με 300 euro αυτο το άραγμα η το θέλει για μόστρα η το παίρνει με κάνα συμβόλαιο κλπ (σεβαστό) η απλός δεν ξέρει…………

patentas

Και το δικό μου ρε παιδιά. Που μου έχει βγει πολύ καλο! HTC one S! 350€ Απίστευτα πράγματα!! Και τιμή όχι απο scroutz αλλά απο κανονικό μαγαζί. Καλά μην μπαίνετε και κάνετε ένα search και λέτε το ποιο χαμηλό αποτέλεσμα απο ενα κατάστημα της “κακιάς ώρας”. Τι 270€ τα S3/S4 mini?? Ειπαμε. Τιμή κανονικού καταστηματος! 370€ κάνουν.

Χριστόδουλος

Γι αυτό είναι το κορυφαίο Κινητό στον Κόσμο και δε συγκρίνεται με τις μπακατέλες και τις πλαστικούρες καμίας samcung . Οταν βγάζεται κάποιοι χολή για τα μοντέλα της iphone εγω προσβάλλομαι βλέποντας τον κάθε άσχετο να λέει πως είμαι πρόβατο η πιάστηκα ηλίθιος που είμαι φαν της Apple σας αρέσει δεν σας αρέσει τα iphone ειναι και θα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ……

dimitris

Συγνώμη αλλά τα σχόλια των παραπάνω είναι για απίστευτα πραγματικά!!”Τα μεγάλα επώνυμα καταστήματα που το ευρύ κοινό εμπιστεύεται!!” Κάποιος άλλος λέει τα καταστήματα του ίντερνετ “καταστήματα της κακιάς ώρας”.Με συγχωρείτε αλλά και σε τιμές αυτά τα καταστήματα είναι καλύτερα,σε χρόνο ταχύτερα,σε εξυπηρέτηση καλύτερα και σε after sale εξυπηρετηση καλυτερα.Ολοι αυτοι που λενε για τα επωνυμα καταστηματα τύπου κωτσοβολος,πλαισιο,κτλ μαλλον ζουν επιοικώς σε αλλη πραγματικοτητα και μαλλον δεν εχουν αγορασει ποτε απο αυτα.Γιατι νομιζω οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εχουμε τουλαχιστον μια κακη εμπειρια απο ελαττωματικο που εκαναν 50 χρονια να μας το αλλαξουν,που περιμεναμε 1 μηνα για την παραγγελια μιας τηλεορασης ή ενος ψυγειου και καμια φορα δεν μας την εφερναν κιολας,που δεν μας εξυπηρετουσε κανεις…

JohnFil

Από τη στιγμή που ένα μαγαζί σου κόβει νόμιμη απόδειξη για την αγορά ενός προϊόντος τότε είναι και παραείναι κανονικό.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

patentas

Συγγνώμη κιόλας φίλε χριστόδουλε. Ξέρεις ποιο είναι το κόστος του i5 για την apple??? 130-150$!!! Ξέρεις που πάνε ΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα λεφτα??? Στην συσκευασία!!! Αφου τα λες έτσι θα το πιστέψεις και αυτο αμα το ακουσεις πουθενα… Όλοι έχουν κόστος ανάπτυξης-μεταφοράς και μπλα-μπλα. ΘΥΜΑΤΑ είστε όλοι με αυτό το κόστος. Απλός κάνετε την καρδιά σας πέτρα επειδή… ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ. Τι, νομίζεις οτι είσαι έξυπνος άμα δόσεις 300€ για κινητό 3ετίας?? ή 600 για περσινό? ΌΧΙ, ανεβάζεις τα κέρδη της εταιρίας!! Αχρηστη να παει η γραμμή παραγωγής του 4?? Και του 4s..? Να βγάλει και απο την “μύγα ξύγκι”! Γιαυτό την κάνατε νομερο 2 εταιρία στον κόσμο… απο τα καθαρά ΚΕΡΔΗ. ξέρεις τι σημαίνει κέρδος έτσι? Sraight to the POCKET of Apple.
Κατάλαβες φίλε μου? Πες μου οτι έχεις ξεχωριστό λογισμικό απο τους άλλους.. πές οτι έχεις κορυφαία ποιότητα (ειδικά το 5s μου φαίνεται απίστευτο) αλλά και πάλι είναι πανάκριβα ρε φίλε. 900€€?? Έλα τώρα..
Και μην λες πλαστικούρες γιατι η πλαστικούρα της Apple που είναι ενα ΠΕΡΣΙΝΟ iphone5 ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣΙ και κανει 600€!!! μπεεεε… κοροιδευε εσυ μετα. Εκει φαινεται πως σας κοροιδευει η ιδια η εταιρια..

Greg

Ρε παιδιά,απο που και ως που λέτε αυτά τα υβριστικά λόγια για κάποιους που θα πάνε να το αγοράσουν?το τι θα κάνει ο καθένας είναι δική του επιλογή.το να βρίζετε η να κράζετε για το προϊόν μιας εταιρίας με τον τρόπο που το κάνετε,το μόνο που δείχνετε είναι κόμπλεξ.εχω Android συσκευή και δεν είμαι φαν καμιάς εταιρίας.ολες τα λεφτά θέλουν να μας φάνε,αυτη την άποψη έχω.παιρνω ένα κινητό με βάση τις ανάγκες που έχω και αυτό που θέλω και αρέσει σε ΕΜΕΝΑ,οχι με βάση ποια συσκευή μου λένε άλλοι να πάρω και ποια θεωρούν αυτοι καλύτερη.ετσι κάνει όλος ο κόσμος.θελουν το4ρη με 8gb?αυτο θα πάρουν.τα σχόλια και ο φανατισμός σας να σας το πω απλά τους προτρέπει να το πάρουν όσοι διαβάζουν τα σχόλια σας όχι να το απορριψουν.γιατι διακρίνουν αυτό που σας είπα.κομπλεξ στην ατμόσφαιρα.συγγνωμη για το θάρρος και τον λόγο μου,μιλαω φιλικά.σκεφτητε τον εαυτό σας τι κάνει κάι τι λέει και μην βρίζετε τους άλλους για τις επιλογές τους.

patentas

Φίλε dimitris απο Expansys ψωνίζω. Δεν νομίζω να είναι κοτσόβολος και τέτοια.. αλλά σίγουρα έχει τιμές που δεν κοιτάνε τι έχει ο κοτσόβολος για να τιμολογίσουν.. Λέω κακιάς ώρας γιατί οταν κοιταζα για το one s που και τελικα πήρα, στα περισσότερα απο αυτά τα μαγαζιά με έμμεσο τρόπο ανέφερε οτι είναι “t-mobile” (αμερικάνικο!) ή “vodafone”.. οτι ναναι. Το κανονικό θέλω. Και ευτυχως πήρα και τηλέφωνο και ρωτησα έγκαιρα και ακύρωσα την παραγγελία. Και επίσης είναι και το άγνωστο aftes service..

Nickolas

Όσον αφορά το κινητό 300 ευρώ δε νομίζω οτι τα αξίζει. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι εξαιτίας των τεχνικών του χαρακτηριστικών, είναι πια αρκετά πίσω και δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση, αρκετά καινούρια παιχνίδια δε θα μπορεί να τα “τρέξει”, η smooth εμπειρία αν κρίνω και από το ipad πρώτης γενιάς που έχω και βγήκαν την ίδια περίοδο δεν υφίσταται και τέλος τα 8GB δε φτάνουν ούτε για ζήτω, καθώς ελεύθερα μένουν γύρω στα 6, οπότε τι να πρωτοβάλεις. Τώρα σχετικά με τα online καταστήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εγγύηση καθώς φέρνουν ευρωπαϊκές συσκευές και αυτές καλύπτονται κανονικά από τις ελληνικές αντιπροσωπίες. Το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις επισκευών οφείλονται στις ίδιες τις αντιπροσωπίες και όχι στα καταστήματα. Αν για παράδειγμα αγοράσεις ένα Nokia κινητό από Πλαίσιο και πάθει κάτι, αν το πας στο Πλαίσιο, δε θα στο επισκευάσουν οι ίδιοι αλλά θα το στείλουν στο service και επειδή τα Lumia επισκευάζονται στο εξωτερικό τον ένα μήνα θα τον φας χαλαρά. Φυσικά όταν αγοράζουμε online είμαστε πάντα προσεκτικοί, κοιτάμε τις κριτικές των καταστημάτων για να είμαστε πιο σίγουροι και φυσικά γι’αυτό υπάρχουν και τα site και forum όπως το techblog για να… Συνέχεια »

tiamat

το συγκεκριμενο κινητο ειναι τοσο αδυναμο που θα το περνα μονο για τη μαμα μου.
ο φιλος darth εδωσε μερικα παραδειγματα γιατι αυτο το πραμα σε τουτη τη τιμη ειναι κοροιδια

Φίλιππος

Όποιος δώσει 300 ευρώ για αυτό το πράγμα, είναι μεγάλο iSheep!!! Θα το πάρουν μόνο κάτι τύποι για να πουλάνε μούρη και μετά θα κάνουν κλασικά αναπάντητες!!! Και επειδή μερικοί μιλάνε για κόμπλεξ κτλ για όλους εμάς που κράζουμε τα iPhone, έχω μόνο να πω ότι έχω iPhone5 και το έχω στο κουτί του και “θαμμένο” μέσα σε ένα συρτάρι!!! Καμιά φορά, το χρησιμοποιώ και για σουβέρ!!! Και μιας και κάποιος είπε ότι τα iPhone είναι τα κορυφαία κινητά του κόσμου, έχω μόνο να πω ότι μάλλον δεν έχει πιάσει άλλο κινητό στα χέρια του!

Στελιος

αυτες οι τιμες που λες samsung galaxy s4 mini 270 ευρω δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι 445 κοστιζει

Μιχαλης Β.

Ρίξτε το 100 ευρώ κάτω και το λέμεγια προσφορά.
Τώρα είναι κοροϊδία!! Νταξ έχει IOS γιατί κατα τα άλλα είναι εκτός εποχής!

tsou re

Αφήστε την κλάψα μια χαρά προσφορά είναι για καινούριο..βεβαία με τα ίδια λεφτά περνεις ένα μεταχειρισμένο 4s.

ddr2

Πωπω χολη….
Μην κανετε ετει, δεν ειναι υποχρεωτικη η αγορα του…

Panagiotis_Salonica

Ψυχραιμία, ανεξαρτήτως από το αν αξίζει το κινητό αυτό αυτά τα χρήματα (κατά την ταπεινή μου άποψη, όχι δεν τα αξίζει από άποψη δυνατοτήτων) πρέπει κάποιος να αναλογιστεί στο γιατί κάποιος θα το αγοράσει σε αυτά τα λεφτά (να είστε σίγουροι ότι θα είναι πολλοί). Είμαι σίγουρος πως το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων smartphones αξιοποιούν πολύ μικρό ποσοστό από τις δυνατότητες των συσκευών που κατέχουν. Με αυτή την λογική , ένας άνθρωπος που η πιο απαιτητική διεργασία που θα ‘τρέξει΄ στο κινητό του είναι να μπει στο facebook θα το επιλέξει , πρώτον γιατί τρέχει άνετα την εφαρμογή του facebook και δεύτερον γιατί ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής της apple εξακολουθεί να είναι κορυφαία (προσωπική άποψη). Συγκρίνετε το παραπάνω γεγονός με την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων. Ένα mercedes πάντα θα χάνει λιγότερη αξία από την τιμή αγοράς συγκριτικά με ένα FIAT με την πάροδο των ετών, αυτό δεν σημαίνει ότι το FIAT είναι απαράδεκτο αυτοκίνητο και το mercedes ‘διαστημικά’ καλό , αλλά παρ’όλα αυτά είναι κλασικό παράδειγμα που δείχνει το πως λειτουργεί η αγορά και το marketing.

Apostolis Vlv

Έλα ρε με τα ίδια χρήματα αγοράζω ένα 925 ΕΛΕΟΣ. Όμως καλά κάνει η apple εκμεταλλεύεται αυτούς που νομίζουν ότι το να έχεις iPhone σε κάνει ταυτόχρονα πλούσιο….. Μαγκιά της! Οπότε respect στην apple για το marketing. (παρότι είναι Nokian)

Batman12

Παιδιά χαλαρώστε λίγο πάλι καλά που υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως τα καταστήματα του σκρουτζ.Αντί να βρίζετε τους υποψήφιους αγοράστές για το MEDIA MARKT προσπαθήστε να τους ενημερώσετε διότι δεν είναι όλοι σχετικοί με το ιντερνετ για να ψάξουν.Εγώ έχω iphone5 όχι για την μούρη ή την “μαγκιά” αλλά γιατί το αγαπάω για αυτά που προσφέρει.Επίσης για να απαντήσω σε παραπάνω σχόλια τύπου ότι έχει iphone και κάνει αναπάντητες-δεν σε κάνει αυτόματα πλούσιο το ότι έχεις.Εγώ έχω κάρτα και τα κάνω όλα και ιντερνετ μπαίνω και τηλέφωνα παίρνω και αναπάντητες κάνω.Σταματήστε να βλέπετε τα πράγματα με παρωπίδες και να είστε τόσο απόλυτοι και καυστικοί δεν υπάρχει λόγος.Επίσης βλέπω πολλές κόντρες για τις εταιρείες.Λογικό να υπάρχει κάποια κόντρα αλλά δεν είμαστε μέτοχοι των εταιρειών.Καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και εξυπηρετεί τα θέλω του από ένα τηλέφωνο και την τσέπη του.Αυτά από μένα.

antonis

εχω ενα φιλαρακι που δινει 300 ευρο το μηνα για τσιγαρα..καλητερα το iphone..

ευτυχης

Μονο το iOs7 αξιζει στην τιμη.!

Μιχαλης

Το αλλο με τον τοτο το ξερετε; Καθε φορα που βλεπω στην τηλεοραση τον τσαμπα και την μανα του ειλικρινα ρε παιδια εαν ξερει κανεις την διαφημιστικη εταιρεια που τους φτιαχνει αυτες τις διαφημισεις ας μου γραψει μια διευθυνση ενα mail να κανονισω με τον λαζοπουλο να τους καλεσουμε στα επομενα βραβεια Π@Π@ΡΙΩΝ ημαρτον ελεος πια που απευθυνεστε για τοσο ηλιθιους μας περνατε,να με συγχωρειται κιολας ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα τα ειπα και ξεσκασα!

Stelios04

Συνεχιστε να αγοράζετε μηλαρακια με τα τραγικά νούμερα στο δείκτη sar. Ακτινοβολία δεν κοιτάζει κανείς;

JohnFil

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τί πωλήσεις τελικά έκανε.

Θυμάμαι πριν από ένα ή δύο χρόνια που είχαν βγάλει για μία μέρα το xbox360 σε μια αντικειμενικά τρελή τιμή και έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες με τον κόσμο μάλιστα να περιμένει έξω από τα μαγαζιά της Μ.Μ. από τις 6 το πρωί….

Aggeliki

Σχετικά με τις προσφορές του MediaMarkt, γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στο ελληνικό και γερμανικό site?

Για παράδειγμα:

https://www.mediamarkt.de/mcs/product/APPLE-iPhone-5-32-GB-wei%C3%9F,48353,464030,886903.html?langId=-3

https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/APPLE-iPhone-5-3G-32GB-White,99452,397537,509479.html?langId=-18

Giannis

aggeliki συνέχεια ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα ο ΦΠΑ είναι 23% άσε που στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα οπότε… Ότι τιμές μπορείς να φανταστείς ακούς.

Giannis

Τώρα είδα ότι είναι το 5 και όχι το 5s… Είναι ο ΦΠΑ

stelios GR

κατ ‘αρχας το 4 το θεωρω ενα απο τα πιο ομορφα κινητα που εχουν βγει ποτε.. ομως, οχι 300, ουτε 100 δε θα εδινα να αγορασω για καινουριο, ενα κινητο τριετιας, που ειναι καταδικασμενο εκ των πρωτερων να μην παρει αλλη αναβαθμιση (εφ οσο με το ios7 σερνεται), που εχει τοσο περιορισμενη μνημη, και εχει φορεθει τοσο, και ξεπεραστει επισης..
το οτι εχει ενα μηλαρακι απο πισω εμενα προσωπικα οχι μονο δεν με ελκυει, το αντιθετο (δυστυχως) λογω της υπερεκθεσης-υπερπροβολης της συγκεριμενης μαρκας απο κλαρινα πασης φυσεως και ηλικιας.. “οχι αλλα iphone σε θαλασσες και ακτες” ρε παιδια, γκωσαμε πια..
παρολ’αυτα δεν αμφισβητω καθολου την πολυ καλη γενικη εικονα των συσκευων της apple….ομως μονο προσφορα δεν ειναι τα 300 γι αυτο το κινητο…

chris

Δούλεψα σήμερα iphone 4 με ios 7.Απλά απαράδεκτο…Αργούσε λες και είχε android…

Ντελος

Καταρχάς την apple δεν μπορεί κανένας να την πιάσει στο στόμα του γιατί ολα τα smartphone ξεκίνησαν απο εκεί .. Άν δεν ήταν η apple ακόμα στα Sony Ericsson με τα κουμπιά θα είμασταν …1 το google store βγήκε απο το APPLE STORE 2 το multi touch απο την Apple εχει παρα πολλά έχω το iphone 4 64gb 2,5 χρόνια και πραγματικά δεν μου εχει πάθει τίποτα … Γιαυτο καλό θα ειναι τα το ραψεται λίγο το στόμα σας και να σκέφτεται απο ξεκίνησαν τα smartphone ….

Apostolis Vlv

@Ντελος αχχχ πιο τηλέφωνο βγήκε κοντά με το iPhone 4…. για να σκεφτώ. Α ναι ρε το Nokia n9. Ποιο είναι καλύτερο; ποιο λογισμικό είναι πιο ωραία. Ναι για ν σκεφτώ…. Το n9. Όταν θες να μιλήσεις για το smartphone να είσαι ειλικρινείς με τον ευτο σου. Μη προσπαθείς να βγάλεις το άχτι σου για τα λεφτά που πέταξες πριν 2,5 χρόνια. Α κ κάτι τελευταίο πόσες πατέντες έχει πάρει η apple απο τη Nokia; δεν είναι κρυφό πλέον

makis88

Σχόλιο 19: +1!
Έλα Χριστέ και Παναγιά! Αν ήταν 199 δεν θα ήταν άσχημος συνδυασμός με το ios7 και τις εφαρμογές της apple (δεν ξέρω βέβαια πόσο καλά τρέχει στο 4άρι το ios7) … Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα μοντέλο του 2010 και μπαίνουμε 2014 σε λίγο! Και μάλιστα υποβαθμισμένο αφου το iphone 4 το 2010 ήταν απο 16άρι και άνω και όχι 8άρι!

GiannisMix

@Ντελος Πριν το iPhone υπήρχαν συσκευές πέραν των Sony Ericsson με τα κουμπάκια όπως P990 (2005), Ρ1 (2007) και μια ΝΟΚΙΑ που δεν έθεσε όρο “smartphone” όταν εβγαλε τα Symbian κ περναγες προγραμματακια κ ειχες wifi απ το 2005! Επίσης θυμήσου λίγο QTEK και HTC με Windows Mobile.. Οπότε μη λέμε κ ότι θέλουμε!! Απλα μια capacitive ανακάλυψε η apple! Κ το γυαλί που είναι τρόπος να σπάει πιο εύκολα για να περνεις συνέχεια καινούριες συσκευές!! Αντε με τα μπρίκια πια ανοίχτε τα μάτια σας λιγάκι! Μάθατε το iPhone κ γίνατε όλοι ξαφνικά γκατζετσκιδες κ ασχοληστε ενώ πριν το μόνο που ξέρατε να κάνετε είναι να πατάτε #31# πριν τη κλήση και *#0000# το πολύ! Ούτε καν να δειτε το ΙΜΕΙ με το κλασσικό *#06#. Βγηκε ένα iPhone με χειρότερα χαρακτηριστικά απ την εποχή του 2007 αλλα με ωραίο promotion και ψαρωσατε όλοι… Τσπ.. Συγγνώμη Καληνυχτα και καλή βδομάδα! Τη γνώμη μου για το θέμα την έχω γράψει παραπάνω… ΥΓ Κινητά όπως τα Ρ990 της Sony ericsson ΝΟΚΙΑ Ν80, communicators και αλλα 100 symbian χωρίς αφή ήταν vlakasphone?? Ξαφνικά η αφή του iPhone τα εκανε smart?? Πάλι καλά που ήταν κ η apple στο κόσμο γτ η νοκια μαφηνε να… Συνέχεια »

Ντελος

@giannis mix
Ξέσπασε τι λένε όλοι όση έχουν iphone οτι με τα τόσα πολλα προγράμματα που εχει αλλά και με την καλή αφή οτι δεν θα ξαναπάρουν άλλο κινητό εκτός απο iphone
Δεν λυπάμε τα λεφτά που έδωσα γιατί τα αξηζε και αν θες να ξες εχει κάνει απόσβεση.
Έχουν περάσει πολλά παρα πολλά κινητά στα χέρια μου με διαφορετικά λιτουργηκα
Αλλά σαν το iphone δεν εχει ..

Ντελος

@Apostolis Vlv αυτό που κορόιδευεις το κανείς και εσύ συγκρίνεις το Nokia n9 δηλαδή έλεος ρε συ . Το λειτουργικό ios μην το συγκρίνεις ειναι ασύγκριτο .. Για πες μου έξυπνε τη εχει πάρει η Apple απο την Νοκια τι? το γυάλινο καπάκι τι? τα λεφτά μου δεν τα κλεω καθολου

Apostolis Vlv

Κ εδώ στο techblog.gr έχουν γίνει αναφορές! https://techblog.gr/software/apple-patents-3-sony-nokia-mobilemedia-64211/

GiannisMix

@Ντελος Απόσβεση μπορεί να έχεις κάνει αλλα δεν ξέρω ανταποκρίνεται αυτο που σου πουλάει η αππλε στη τιμή που στο πουλάει. Υπήρχαν συσκευές με 3,2mp με βιντεο, symbian, WiFi, προγραμματακια τα πάντα όλα κ ξαφνικά ήρθε το 2007 ένα iphone με κατώτερα χαρακτηριστικά κ πούλησε σα ζεστό καρβέλι ψωμί. Αν δεν είναι αυτο “αγοράζω λόγο εμφάνισης κ εφέ” τότε τι είναι ;;; Ασε το τώρα. Τώρα πλέον με το iPhone κ τα χαρακτηριστικα του σαφεστατα κάνεις τη δουλεια σου όπως θες με μειονέκτημα τη μεταφορά δεδομένων προς άλλες μαρκες συσκευες αυτο όμως δε σημαίνει ότι αξιζει τα 600-900 ευρώ. Εγώ τα έχω πάρει με τους καταναλωτές γτ έδωσαν το δικαιωμα στην αππλε να πουλάει ένα αντικείμενο των 300-400 (κατά τη γνωμη μου πάντα) σε υπερδιπλάσια τιμή. Με αποτελεσμα να το ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες κ να βλεπουμε όλα τα κινητά στον θεό.. Οκ πάντα ήταν στο θεό όταν πρωτοβγαινανε κ πιο παλιά οι ναυαρχίδες όπως τα Ν95 κτλ αλλα η αππλε το έχει ξεφτιλίσει κ μας επηρεάζει όλους αυτο δυστυχώς… -εγώ Lumia 920, ο πατέρας μου iPhone 5, ο αδερφός μου SGS4- κάθε μέρα τα βλεπω όλα το ίδιο κ οι υπόλοιποι. Όλοι λένε την εξής ατακα “ωραίο και αυτο… Συνέχεια »

Apostolis Vlv

Πες τα ρε GiannisMix άρχοντα….. Έχω το 820 έκανα σύγκριση με Iphone 5 κ μάντεψε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δε μπορούμε να συγκριθούμε με την apple κ τη Samsung. Έτσι υποσιτίζουν…. Ποιοι το λένε όμως δε μας έχουν πει να πάμε να τους δειξουμε τι είναι καινοτομία design, λειτουργικότητα. Η Nokia πάντα έβγαζε τα καλύτερα τηλέφωνα κ πάντα θα τα βγαζει για πολλά χρόνια ακομη!

Ντελος

GiannisMix εσυ που λες οτι δεν αξίζει τα λεφτά του το iphone το Nokia n9 πόσο έκανε οταν βγήκε ? 630€ οπότε δεν ειναι ωραίο να σχολιάζεις κάτι που λες και εσυ …. Το οτι κάνει 600-700€ Δεν σε υποχρεώνει όμως να το πάρεις με το ζωρι αν έχεις τα λεφτά το παίρνεις αν όχι δεν το παίρνεις

Ντελος

Apostolisvlv φίλε δεν μπορείς να συγκρίνεις τα υλικά του iphone με το Nokia 820 ειναι σαν να συγκρίνεις ΒMW με Toyota

GiannisMix

1) toyota ειναι εξαιρετικα ποιοτικη ατυχες το παραδειγμα Ντελο 2) αυτο δε καταλαβες. συμφωνω οτι ολα ειναι ακριβα. παντα ηταν ακριβα και πριν βγει το πρωτο iphone αλλα απο το iphone και μετα οι τιμες ολο κ ανεβαινουν γιατι βλεπουν οι εταιρειες οτι εχουν καταναλωτικο κοινο κ ετσι δεν ριχνουν τις τιμες.. αντι να ξεκινανε στα 500 ευρω και να πεφτουν σιγα σιγα τωρα πλεον ξεκινανε 800+ ευρω και οταν πεσουν 500 λεμε ευκαιρια! σκατα ευκαιρια! και αυτο γιατι το κοινο ανταποκριθηκε στο να αγοραζει φυκια για μεταξωτες κορδελες! καπως ετσ εγινε η samsung αυτη που ειναι! γιατι βοηθηθηκε απο την apple ειτε με εξαρτηματα ειτε με τιμολογιακη πολιτικη που ακολουθησε κ εκεινη μετα! γιατι πριν απ αυτα η νοκια που εβγαζε ακριβα το Ν95 της ταξης του 500αρικου στο διμηνο 3μηνο το ευρισκες πολυ χαμηλοτερα κ ειχες το καλυτερο κινητο της αγορας. ενω τωρα τα καλυτερα κινητα της αγορας δεν αξιζει να τα αγορασεις! επιμενω οτι η νοκια συνεχιζει να εχει σωστη τιμολογιακη υποστηριξη κ γι αυτο πηρα το καλυτερο value for money! lumia 920 στα 245 ευρω. δε νομιζω να αμφιβαλει κανεις! η το 820 με 200 ευρω! ΥΓ οταν η νοκια εβγαζε xenon sto N8 και 12… Συνέχεια »

GiannisMix

επισης πολυ καλες καμερες απο τις cybershot συσκευες της sony ericsson… που ειναι αυτα;; μοδα ειναι και γυριζει.. θα ξααρθει ομως οπως βλεπω τη ταση της μοδας και ολοι θα λενε “ΑΑΑ!!! δεν εχεις xenon?? βλακεια!!!” οταν εβγαινε η apple ομως με τα 2 mp χωρις βιντεο και τρεχατε τοτε παλι λεγατε “ΑΑΑ!! δεν εχετε capacitive αφης;; Βλακεια!!” και ο αλλος με το Ν8 τους εκανε πλακα 😛

Ντελος

GiannisMix θέλω να ξες ότι έχεις δίκιο σε μερικά πράγματα το Sony Ericsson με τα 12-8 mega pixel δεν έβγαζαν και τις καταπληκτικές φωτογραφίες . Μην μπερδευεις τα πράγματα άλλο κινητό άλλο φωτογραφική μηχανή

GiannisMix

Προφανως αλλο το ενα αλλο το αλλο. εγω κρινω την τιμολογιακη πολιτικη και το να το υποστηριζει κ το κοινο δε μπορω να το καταλαβω! η νοκια με το 920 πχ που δινει οθοναρα ποιοτητα καμεραρα full office offline gps και αλλα ενα καρο πραγματα δε θα μπορουσε να το κραταει σταθερα στα 900 ευρω οπως η apple?? προφαως και ναι! δε το κανει ομως . ακολουθει αλλη πολιτικη η οποια μας συμφερει εμας. προφανως κ εκεινη για να το κανουν βγαζουν κερδη! αλλα η apple εφερε ενα νεο ειδος πολιτικης οτι δε με νοιαζει κ εγω τοσο θα το πουλαω. επενδυσε σε διαφημιση κ μαρκετινγκ και τσουπ πουλησε οσο κ αν τα ειχε και να σου μετα κ η σαμσουνγκ τα ιδια σκατα απο αποψη τιμης-πολιτικης.. ενω δεν υπαρχει κατι ουσιωδες στο κοπαναει σαν καινοτομια. οπως η μερσεντες εβαλε το φλασ στους καθρεφτες κ λες ααα τι ομορφο .. οταν σπασει ο καθρεφτης ομως;; πληρωνε κατι ανουσιο απο αποψη λειτουργικοτητας (ουσιωδες απο αποψη ευχαριστησης και ομορφιας και του να χερεσαι να το βλεπεις προφανως που παιζει σημαντικο ρολο)!! ετσι κ το γυαλι! ομορφο ωραιο αλλα στην ουσια ποσοι τα εχουν χωρις θηκη για να πιανουν γυαλι;; 1 στους 100;;… Συνέχεια »

Apostolis Vlv

Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πιάσει Lumia στα χέρια σου. Θα συμφωνήσω με αυτο που είπες, δε σου παίρνεις κανένας τα λεφτά απο τη τσέπη αλλα μη μου συγκρίνεις τιμολογιακά το n9 με το iPhone. Το n9 ήταν αριστούργημα της τεχνολογίας.

Ντελος

Γιατί το iPhone δεν είναι αριστούργημα

Apostolis Vlv

Όχι. Αν η τιμή του ήταν στα 350€ τότε ναι θα ήταν αριστούργημα….

Ντελος

Και n9 αν ήταν 300 θα ήταν και αυτό αριστούργημα 😉

Apostolis Vlv

Ναι Ντελο ναι… Ναι!

σάκης

παιδια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια μιλαμε για ενα κινητο που ειναι ποιοτικα 5 χρονια μπροστα ενω ο επεξεργαστης α4 φορτωνει λεσ και ειναι 2ghz και οχι 1 .οποτε αν δεν μπορειται να το παρετε βολευτειτε με τα πλαστικα κινητα και αφηστε να εχουν αποψη αυτοι που το εχουν!!

Apostolis Vlv

Ξέρεις ποιο είναι το παλιό μου κινητό; εεε μάντεψε λοιπόν. Έχω πιο σφαιρική αποψη απο εσένα, όσο για το όσα δε τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κολλάει με αυτο που είπα πιο πάνω. Δε μπορείτε να παραδεχθείτε ότι ναι άνοιξα μια τρύπα κ πέταξα τα λεφτά μου….

GiannisMix

@σακης
Αλλου για αλλου όμως! Ότι πεις φίλε μου! Διαβασε πρώτα τη συζήτηση και μετά πες την μας! ένα κινητό οποιασδήποτε τιμής περνει κ η κουτσή Μαρία είτε με συμβόλαια είτε με μετρητά είτε με πιστωτική. Τόσοι τρόποι υπάρχουν. Σιγά το σπουδαίο που έκανες! Ανατριχιάσαμε!

Σακης

Αν πιστευετε οτι αξιζει να κανουμε τα αδυνατα δυνατα να χρεωθουμε συμβολαιο ενος χρονου για να παρουμε κινητο της αρεσκειας μας τοτε τι να πω.. Οτι εχει ψηφηστει καλυτερο κινητο τα λεει ολα.οχι εγω.και κατι ακομα πως δν θεωρω κατορθωμα το οτι εδωσα 300 ευρω αλλα το οτι οταν το επιασα στα χερια μου ειπα επιτελους ενα κινητο που θα το κρατησω χρονια.αυτα..

Apostolis Vlv

Κοιτα εγώ πιστεύω ότι το iPhone δεν αξιζει τα λεφτά του, κρατάει μια ποιότητα όπως η Nokia ή η Samsung άλλα τπτ αλλο…

Σακης

Φιλαρακι θες να τσακωθεις για ενα iphone εγω πιστευω οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα για να αρπαζομαστε στη ζωη;εγω δεν γραφω μαγκιες στο site οποτε φιλε μου κοψτο σε παρακαλω .και σε ευχαριστω γενικα για τις απαντησεις σου

Σακης

Καλα σε αυτο εχεις κ ενα δικιο πιο πολυ παιζει η ποιοτητα

GiannisMix

@Σακης
Δεν είπα ότι αξίζει συμβολαιο μονο κ μονο γ αυτο τ λόγο. Τρόπους π αγοραζουν πολλοί ανέφερα. Κασέρι τ πήρα εγώ το 920 στα 250€ στρογγυλά. Ο καθένας περνει ότι τ αρεσει.. Τσπ μεγια σου κ καλο δουλευτο! 🙂 με συγχωρεις γ την ειρωνια μου προηγουμένως

Σακης

απλα λεω οτι οι περισσοτεροι κατηγορανε το iphone. το 920 ειναι πολυ καλυτερο να λεμε την αληθεια αλλα ας μην ξεχναμε οτι ηapple εχει ποιοτητα. συγχωρεμενος 🙂

Μισελντα

Υσχει ακομα αυτη η τιμη?

despoina swift

Ενταξει δεν λεω τα I phone Ειναι κα καλυτερα κινητα αλλα και ακριβα……..300 ευρω για ενα κινητο…….ελεως δλδ……

manos

παιδια εγω σημερα πηρα ενα iphone 4 μεταχιρισμενο 140 ευρουλακια και εχει 1χρονο εγγυηση το κινητο ειναι στην πενα αλλα 300 ειναι παρα πολλα η αληθεια ειναι αυτη

lost

εγω θελω το i phone 2gs 8g η το 3gs 8g η 16g το εχουν?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.