iPhone 4 με iOS 5.1, Ετοιμάζεται το untethered jailbreak

Έχεις iPhone 4 και βαριέσαι να το κάνεις jailbreak ξανά και ξανά κάθε φορά που το ξεχνάς και σβήνει; Σύντομα αναμένεται να αλλάξει αυτό και να απελευθερώσεις χώρο στη μνήμη σου για άλλες υποχρεώσεις. Το untethered jailbreak είναι γεγονός και σύμφωνα με το GSMArena θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα κάποιο update μέσα από το δημοφιλές redsn0w.

, iPhone 4 με iOS 5.1, Ετοιμάζεται το untethered jailbreak

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takhc

πο θα πεταει το ιφονε4…μια ερωτιση παιδια εχεται κανα λινγ για jailbread του 3gs με 5.1 λογισμικο?

Κώστας

Με το iPhone 4S iOS 5.1 τί γίνεται, υπάρχει κάποια ενημέρωση για Jailbrake?

john

Κώστας ακομα αναμενουμε,παντως το 4 με την 5.1 ειναι σχεδον το ιδιο γρηρορο οσο το 4s με την 5.0.1,πριν η διαφορα στη ταχυτητα ηταν μεγαλη,το 4s με τη 5.1 θα ειναι ακομα πιο γρηγορο,δεν το κανω να μην χασω το jailbreak αναμενω το νεο για την εκδοση 5.1,αλλα μεγαλη διαφορα στο 4 με το καινουργιο update.

SAYIAN

Ο φίλος έκανε ένα λάθος στην ανακοίνωση που δημοσίευσε. Δεν κανείς κάθε φορά jailbreak όταν σβήνει η συσκευή αλλά χρησιμοποιείς ένα αρχείο μέσω Pc/Mac ώστε να bootαρεις στο κινητό.

giannaris6750

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μας στείλετε ένα λινκ όταν βγει το untethered 5.1 για το iphone 4s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.