iPhone 5, η Apple αντικαθιστά δωρεάν τα sleep/wake button

Αν παρατήρησες ότι το sleep/wake button του iPhone 5 δεν λειτουργεί αξιόπιστα, δεν είσαι ο μόνος, και για αυτό τον λόγο η Apple αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Ξεκίνησε ένα δωρέαν πρόγραμμα με το οποίο αντικαθιστά τα sleep/wake button για τις συσκευές που φτιάχτηκαν τον Μαρτιο του 2013 και έχουν επηρεαστεί από αυτό το πρόβλημα.

Η Apple υπόσχεται να παραλάβεις πίσω την συσκευή 4 με 6 μέρες αφού φτάσει σε κάποιο Apple Repair Center. Το πρόγραμμα άρχισε από τον Καναδά και τις ΗΠΑ και θα συνεχιστεί στον υπόλοιπο κόσμο στις 2 Μαϊου. Να επισημάνουμε επίσης ότι αφορά και συσκευές που έχει τελείωσει η εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση για τον χρήστη.
, iPhone 5, η Apple αντικαθιστά δωρεάν τα sleep/wake button
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Patentas

Πόσα i4-4s μου έχουνε φέρει με αυτό το πρόβλημα…!!! Αλλά βλέπω την ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ που κάνουνε και γιαυτό φυσικά κοστίζουν τόσο οι συσκευες ++ τις ΔΟΚΙΜΕΣ βλέπουμε γιατί αυτή η εταιρεία σέβεται τους καταναλωτές της!! χαχαχαχα
Ξεχνάμε το πρόβλημα με την απώλεια σήματος ανάλογα πως το κρατάγαμε??? Πολλέεεεες δοκιμές!!! χχαχαχαχ Και μετά λέτε οτι οι κινέζοι τα πουλάνε φθηνά επειδή δεν κάνουν δοκιμές!
Αυτοί εδώ, εδώ και 4 χρόνια δεν έχουν αλλάξει το ριμάδι το button με κάποιο καλύτερης ποιότητας!!! Γ@μώ τα 800€!!!

stavros

@patentas Troll

Μιχαλης

Μόνο για το iphone 5;

Τον

Δικιο εχει ο πατεντας τοσα χρονια και ακουω προβληματα για το home και το sleep/wake button και ακομα υπαρχουν.

Στην φωτο υπαρχει και το 5s αν δεν κανω λαθος, ισχυει και για αυτο η τυχαια ειναι η φωτο;

Mimis

Αγοράζεις το πιο πρόσφατο και ακριβό μοντέλο Mercedes. Έχουν πρόβλημα οι μαγνητικές κλειδαριές. Τι σημαίνει αυτό? Ότι η εταιρεία είναι για κλωτσιές… Μάλιστα… Το ακούσαμε και αυτό… Παιδιά, έχει η γυναίκα μου το iPhone 5S και ένα MacBook Air. Λοιπόν, ενώ γουστάρω και έχω Αndroid, πραγματικά τα ζηλεύω.. ΔΕΝ υπάρχει καλύτερο πράγμα από Mac και iPhone. ΌΣΟ και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι Pc και Android είναι καλύτερα, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ . Άσχετα αν δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτό το οικοσύστημα… Αλλά… Θέλει ΧΡΉΜΑ. Αν μπορούσα, θα είχα μόνο προϊόντα της Apple. Τώρα, όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες.. Τα λέω, ως κάποιος που έχει περάσει ατελείωτες ώρες στο XDA, με Roms, kernels, mods,διάφορες διανομές Linux στο λαπτοπ μου, και Windows 8.1 pro Update 1, στο pc μου.. τα οποία τα λατρεύω Αφάνταστα! Όλα στο μυαλό είναι. Το ρεζουμέ είναι το εξής…… Με την Apple, ΚΑΝΕΙΣ τη δουλειά σου, όπως ΠΡΕΠΕΙ. Όχι τρελά κρασαρισματα, όχι εφαρμογές του κωλου, όχι πειραματισμοι και καρδιοχτυπια.. Στρωτα, Όμορφα, Επαγγελματικα, Ξενοιαστα. Τώρα.. Αν το κουμπί έχει πρόβλημα.. Οκ! Θα στο αλλάξει δωρεάν ρε φίλε. Αυτό δεν μειώνει τους λόγους όπου η Αpple είναι απλά, η κορυφαία εταιρεία . Αυτό σας πείραξε δηλαδή? Το ότι… Συνέχεια »

patentas

@stavros
patentas τεχνικος!
patentas αντικειμενικός
stavros τι? κάποιο επιχείρημα έναντυ στο δικό μου? Η απλός.. troll?

kwstascifi

Σε όλα τα iPhone χαλάρωνε το home button, και μετά από κάποιο σημείο ήθελε πολύ δύναμη. Δεν είναι κάτι “κακό”, τα πάντα με την χρήση χαλάνε. Το πιο ακριβό και ανθεκτικό σύστημα στον κόσμο έχει κάποιο όριο ζωής.

Τώρα πώς βρίσκονται άτομα να λένε όοοο,τι άκυρο σκεφτούνε, και να “παρακαλάνε να είχαν μόνο προϊόντα της Apple”σε ένα τέτοιο άρθρο, με ξεπερνάει.

Για κάτι σαν και εσάς, μετά κοροιδεύουν όλους τους iPhoneάκηδες ως πρόβατα. Σταματήστε να κάνετε όλους τους iPhoneάκηδες ρεζίλι με τον φανατισμό σας.
Είναι ένα μαμημένο κουμπί, και χαλάει. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. “Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από mac και iPhone” λέει το παλικάρι έτσι στο άσχετο, σε ένα άρθρο που αφορά κάτι τελείως διαφορετικό.
Σαν οπαδιλίκι επιπέδου Τσουκαλά κάνετε, για .. πολυεθνικές (!). Ξυπνήστε.

Marios

@Mimis

+1
Συμφωνω.

USboy

minis +1

Mimis

@Kwstascifi
Εσύ, από όλα αυτά που έγραψα, αυτό κατάλαβες?
Οτι είμαι φανατισμενος οπαδός iPhone – τύπου Τάκη?
Οκ!
Reading Comprehension…. 0

“Προσοχή – Προσοχή : Παρακαλείται ο @Kwstascifi, όπως να μην λαμβάνει μέρος σε συζητήσεις, και να μη δίνει απαντήσεις, εάν αδυνατεί να κατανοήσει το περιεχόμενο του θέματος. Ευχαριστώ. “

Denis

Ο Mimis εκφράζει το συγκεκριμένο θέμα ακριβώς όπως εχει κ ειναι καθόλα εύστοχος!!

Κάποτε το κοινό αντιδρούσε στη τιμή του iPhone που δε μπορούσαν να το αγοράσουν κ το μείωναν βρίσκοντας παρηγοριά στο “εναλλακτικό” android και ταυτόχρονα επαινώντας το για τις “ελευθεριες” που προσφέρει.
Το δε iPhone ηταν τη μια γυναικείο αξεσουάρ και την άλλη κινητο κάγκουρων με λεφτα (πιο πολλούς καγκουρες χωρις λεφτα εχω δει μέχρι τωρα).
Αυτη η νοοτροπία απ ότι φαίνεται πότισε στο πετσί τους και ακομα και σημερα που το android για να τρέξει σωστά πρέπει να του βάλεις hardware απο τσερνόμπιλ 750+ ευρω συνεχίζουν να εμμένουν στη πάλαι ποτε άρνησή τους.
Αν κ μεταξύ μας , αυτοί που κάποτε υμνούσαν το καλο και φθηνό-ελεύθερο android,όταν αγόρασαν iPhone και Mac κουτά-κουτά σταμάτησαν να θυμούνται τι καντήλια έριχναν στην apple.
Λες και φταίει η apple ή η Ferrari αν δε μπορεις να αγοράζεις προϊόντα τους..
Για τους υπόλοιπους τωρα ποτέ δεν ειναι αργά , όταν το πάρουν απόφαση θα κάνουν την κίνηση τους, αλλα κρίμα που εντελώς τυχαία θα σταματήσουν να σχολιάζουν υπέρ του android 😉

Nio

Μας τα εχετε κανει τσουρεκια σιροπιαστα με γεμιση μερεντα με το οικοσυστημα….
Ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει, Και σταματηστε να νομιζετε οτι οποιος εχει iphone ειναι να σαν να εχει ferrari…. Η ferrari δινει μονον κατα παραγγελια αυτοκινητα… πρωτον και δευτερον αν το λετε επειδη ειναι ακριβο το αιφον, υπαρχουν και αλλα κινητα εξισου ακριβα. Ειναι πραγματικα τελειως ακυρος και φαντασμενος οποιος το λεει αυτο. Εχω δυο γνωστους που πηραν αιφον5s κ η δουλεια τους ηταν να φτιαχνουν υπολογιστες. Σε δυο μηνες τα πουλησαν. Το μονο που μετανιωσαν ηταν οτι εχασαν καλο σημα.!!!! Ε με τετοιο sar…… Τεσπα μολις το android φτιαξει desktop OS εκει να δειτε οικοσυστημα…. Στο θεμα μας εγω την παω πολυ την apple που προσεχει τους καταναλωτες της γιατι ετσι δινει +1 στην αξιοπιστια της. Πολυ σημαντικο. Βεβαια το ζητημα ειναι να μην υπαρχουν προβληματα αλλα ακομα κ ετσι +1….

zach

Μαρέσουν οι παραλληλισμοί με αυτοκίνητα.. Και ο παραλληλισμός της απλ με φεράρι είναι εύστοχος κατα την γνώμη μου. Όταν πας να πάρεις φεράρι δεν ρωτάς ούτε κυβικά ούτε τελική ταχύτητα ούτε άλογα.. είναι φεράρι όπως και μετην απλ. Οι περισσότεροι μακ και άιφον γιούζερς δεν ασχολούνται με σπεκς τα μηχανήματα ρόλαρουν όπως είναι δεν τα αγγιζεις. Τώρα δεν λεεω ένα νισσαν gtr μπορεί να είναι πιο γρήγορο αλλα εκει θα προσέξεις την κάθε λεπτομέρια για να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανες καλύτερα που πήρες αύτο αντί για φεράρι..

Weezard

@Mimis +1

Drdoc

Σωστά τα λέει ο denis +1 απο μένα.έκανε μια ψυχολογική προσέγγιση στο θέμα και ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή οχι οι λόγοι που υπάρχουν oi apple haters αν μπορούμε να τους πούμε έτσι ειναι όντως όπως τους γράφει.
Αν και προτιμώ τον όρο apple admirers σε λανθανουσα φάση αλλα ας μην το αναλύσω άλλο θα παμε σε θέματα άλλης κοινότητας

jim

@Mimis -1…troll…ακόμα και να μου το έδιναν τσαμπα το iphone δεν θα το έπαιρνα..

thomas

@Mimis -1!!μαλλον παίρνεις πολλά bonus απο το αχλάδι!!!

akis

@Mimis -1!!!!!!!έλεος!!!!και όταν σκας ενα σωρό λεφτά ακόμα και οι…..μαγνητικες κλειδαριές μετράνε….αν θέλουν μερικοί ας δώσουν και όλη την περιουσία τους στην apple…ας κάνουν και μια δωρεά γιατί είναι πολύ κορυφαία εταιρεια η άτιμη…!!:-Ρ

mortis

Μπράβο μια κίνηση σώστη απο μια ετερία που δεν έχει doa και 2 χρονία εγ στήν ελλάδα …..

@Mimis

@Mimis -1 και απο μενα!!!!!!! Κοντεψες να γραψεις ολοκληρη διατριβη για το ποσο τελεια εταιρια ειναι η apple!!!!ελεος δηλαδη!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.