iPhone 5 στην Ελλάδα, Άκυρες οι χθεσινές τιμές των Multirama

Ποια θα είναι η τιμή του iPhone 5 στην Ελλάδα; Αυτές που ανέβασαν τα καταστήματα Multirama εχθές στην ιστοσελίδα τους δεν έδωσαν την απάντηση και κατέβηκαν μερικές ώρες μετά – δεν θα σου πω τι έγραφαν, δες τις εδώ. Αρκετά πάνω από τις επίσημες ανακοινωμένες της υπόλοιπης Ευρώπης, μάλλον ήταν λάθος και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για τις “κανονικές”.

, iPhone 5 στην Ελλάδα, Άκυρες οι χθεσινές τιμές των Multirama

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis tsagkarakis

κάτι μου λέει ότι οι “κανονικές” τιμές δεν θα διαφέρουν και πολύ… 😉

Mary

Στον ουρανό οι τιμές!!! Εθελοτυφλεί οι Apple μέσα σε τόσο έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά των smartphones…
Από Δεκέμβριο πάντως θα έρθουν προς την Ελλάδα.. Εδώ λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, προηγούνται άλλες αγορές!

Thanasis

Λεφτά για iPhone υπάρχουν. Για μπουζούκια υπάρχουν. Για BMW cabrio υπάρχουν.

Ό,τι έχει σήμα το μηλαράκι, πουλιέται ακριβά, ακόμα και στην Ελλάδα.

Δες γεγονότα για iPhone 4S…

azriel84

Ξαναλέω. Η Apple έχει τις ίδιες τιμές εδώ και 3 χρόνια. Στις Η.Π.Α. τουλάχιστον. Τα ίδια $$. Δεν ανέβασε τίποτα. Κάποια π**στιά έχει παιχτεί φέτος στην Ευρώπη και έχουν ανεβάσει όλοι οι κερδοσκόποι εδώ τις τιμές. Για Ελλάδα ντάξει δεν το συζητάω, το έχουμε εθνικό σπορ, στο iPhone θα κολλούσαν;

tassos

Παιδια…στην Ελβετια με διετες συμβολαιο στα 40 ελεβετικα φραγκα, δηλαδη περιπου στα 30 ευρω το iPhone 5 16GB το παιρνεις δωρεαν…και εδω με διετες συμβολαιο και με τετοιο παγιο τα σκας παλι χοντρα…

Κρητικός

Ωραία, κάτω απο 729€ δεν παει…

junior

ειναι ακομη ποιο ακριβο………..

https://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

μπεεεεεεεεεεεεε

Αλέξης

Στην πραγματικότητα, το iphone είναι ήδη (και ακόμα) πολύ ακριβό συγκριτικά με ανταγωνιστικά προϊόντα. Για παράδειγμα (και ενώ θα περίμενες να πέσουν οι τιμές λόγω ξεστοκαρίσματος) στο πλαίσιο το 4S 32GB έχει 759 ευρώ! αν υπάρξει πολιτική αύξησης της τιμής, έστω και 5% και για οποιονδήποτε λόγο, τότε το αντίστοιχο 5 θα πάει στα 796-800 Ευρώ. Αν όχι θα μείνει στα 759 που είναι ιδιαίτερα υψηλή τιμή σήμερα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για οπουδήποτε στον κόσμο. Το ότι ο κόσμος εξακολουθεί να δαπανά τέτοια ποσά για συσκευές που θα κρατήσει 1-2 χρόνια (και μαζί με τα αξεσουάρ φτάνει και στα 1,000 Ευρώ – 1,300 δολλάρια), δείχνει τις προτεραιότητες έχει δεν έχει κάποιος αρκετά χρήματα. Οπότε, αν κάποιος προτιμά iphone είτε σαν fashion statement, είτε σαν premium συσκευή ( με ότι αυτό συνοδέυει) είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, δικαιολογημένα κυκλοφορούν σε τέτοιες τιμές. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι λύσεις που προσφέρουν παραπλήσιες δυνατότητες είναι εκατοντάδες και σε κάθε εύρος τιμής, οπότε από τη στιγμή που δεν εξαναγκάζεσαι να αγοράσεις κάτι, είναι επιλογή του καθενός το πόσα χρήματα θα ξοδέψει. Τώρα, αν αυτά τα χρήματα λείψουν από κάπου αλλού, είναι θέμα του καθενός να το προγραμματίσει ή να το… Συνέχεια »

Alex

949,90 το 16αρι ψαξτε σε σελίδες με σύγκριση τιμών. Ειναι ανεπαναληπτη η κλεψιά.

Αλέξης

Αν οι τιμές στην Ελλάδα είναι, τελικά, υψηλότερες από οπουδήποτε αλλού, τότε υπάρχει πραγματικά θέμα. Στο skroutz οι τιμές, νομίζω, αφορούν προϊόντα παραεισαγωγής, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε τις τιμές αντιπροσωπείας. Σε κάθε περίπτωση η τιμολόγηση είναι ακραία για το μέσο καταναλωτή. Τι να λέμε για το 5, εδώ το 3GS (σε συμβατικά καταστήματα) πωλείται ακόμα στα 400 Ευρώ! Τέσσερα μοντέλα πίσω!!!

Evagoras

Στην Κύπρο το 16gb ειναι 999 ευρώ προπαραγγελια από το aelioti

PeterPan

Αντε να βρουμε καποιον που θα παει Αμερική να το φερει

sotiris

πιο ακριβο θα ειναι..!

Spiros

https://www.expansys.com.gr/apple-iphone-5-16gb-black-eu-237011/

xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa

stavros

ρε παιδια γιατι δεν ξυπνατε επιτελους τα ιδια γινονται καθε χρονο…Πριν ερθει η συσκευη καποιοι εξυπνακηδες την δινουν σε αστρονομικα ποσα και οποιο κοροιδο τσιμπησει τσιμπησε. Η τιμες θα ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα οπως γινεται καθε χρονο.

dimitris

στην ιταλια κανει 749 μεσω vodafone σκετο το 16αρι κ στη γερμανια κανει 769 μεσω apple 16αρι κ στην αγγλια κανει 650 μεσω apple 16αρι….τι λετε ελλαδα ποσο 8α κανει?πιστευω 749 οπως ιταλια
οταν πηρα το 4s απο ροδο κανει 630 λογο χαμηλοτερου φπα ενω στην υπολοιπη ελλαδα εκανε669!

lampros

στην ιταλια το 16αρι εχει 729 ευρω…οποτε καπου εκει θα εχει κ εδω…

Νικολαος Μορτακης

το iphone 5 16gb στην ελλαδα θα εχει 679 ευρω…εχω τις πληροφοριες μου,οι οποιες θα επαληθευτουν μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες που θα κυκλοφορησει στην ελλαδα…

Andreas

μπηκα για πλακα να δω τι παιζει απο κινητα στην αλβανια…και κοιταξτε ποσο “μπροστα” ειναι τα ατομα…. https://www.vodafone.al/vodafone/Smartphones_1005_2.php πουλανε το νοκια ν96 600 ευρω!!!

kwstasmpig

ακουσα πριν 5 λεπτα στο sport fm οτι το iphone 5 ηρθε στην ελλαδα απο την vodafone… ισχυει?

Βασίλης

Ξεκολλήστε τα μυαλά σας ρε αγρότεεεεες! :))) Δε θα γίνει κάτι αν δεν πάρετε iPhone. Τόσες κινητάρες κυκλοφορούν εκεί έξω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i