52 εκ. iPhone αναμένεται να πουληθούν έως στο τέλος της χρονιάς

Η πώληση του iPhone 5S στις ΗΠΑ ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε 10 μέρες, το νέο iPhone ξεπέρασε σε πωλήσεις το Samsung Galaxy S4 και έγινε το top selling smartphone για τον μήνα Σεπτέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Canaccord Genuity, το iPhone 5S πουλάει εξαιρετικά ενώ το iPhone 5C έχει κάνει επίσης μία εξαιρετική αρχή.

Από τις αρχικές πωλήσεις, η Canaccord Genuity προβλέπει ότι η Apple θα καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 52 εκατομμύρια τεμάχια σε όλο τον κόσμο έως στο τέλος της χρονιάς. Τα κινητά που τα πήγαν εξαιρετικά από άποψη πωλήσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο ήταν τα iPhone 5S και Galaxy S4 ενώ οι πωλήσεις του HTC One σημείωσαν μείωση. Τα BlackBerry Z10 και Q10 δεν σημείωσαν καλές πωλήσεις τον Σεπτέμβριο, και αυτό είναι ότι χειρότερο για την Καναδική εταιρεία, που μάχεται για την επιβίωση της.

52 εκ. iPhone, 52 εκ. iPhone αναμένεται να πουληθούν έως στο τέλος της χρονιάς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

52 εκατομμύρια επί $649 (το φτηνότερο 5S) = $33.748.000.000 = 25 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου…

LambrosNes

Τοσο χαζος αυτος ο κοσμος…..Μα τοσο χαζος… Τελικα εχουν πολλα λεφτα οι Αμερικανοι. Για να μπορουν και να δινουν 700$ για ενα κινητο ενω ξεκινησαν οι παυσεις πληρωμων δεν υπαρχουν και πολλα να σχολιασεις. Αλλα τι να λεμε. Εδω στο Ελλαδισταν με το που ξεκινησει η διαθεση εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο. Αντε προβατακια. Τρεξτε!!!

Nikos21

Στην αμερικη δεν κανει 700 ευρω, με ενα νορμαλ συμβολαιο νομιζω οτι παει στα 200 ευρω.
Επισης στην αμερικη το κατακεφαλην αεπ ειναι 49000 στην ελλαδα 24000, οποτε οι αμερικανοι μια χαρα κανουν και το παιρνουν, και φυσικα οσοι ελληνες εχουν το αναλογο εισοδημα!
τωρα για κατι γυφτους που εχουν iphone (και ακριβα android, αλλα συνηθως iphone εχουν αυτοι)
μονο για να πουλησουν μουρη και εχουν καρτοσυμβολαια χωρις καρτα (χαχαχα)
η συμβολαια χωρις ιντερνετ (χαχαχα) ειναι απλα για γελια!
τους προτεινω να παρουν και ferrari χωρις βενζινη, φοβερη μοστρα να την παρκαρεις την αμαξαρα στο πεζοδρομιο να την βλεπουν οι γειτονες!

patikas14

Όπως και τα 9εκ. που φόρτωσαν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και στους μεγάλους οίκους, με συγχωρείτε.. Που πούλησαν ήθελα να πω!
Κάπως έτσι έγινε το top
Selling κινητό στις ΗΠΑ!

petros

παιδια εκει τα παιρνουν με συνδεση … ακομα και το 15χρονο θα εχει συνδεση με iphone ειναι νομος εδω και 3 χρονια… το ξερω απο γνωστο μου που ζει στην αμερικη…

Panagiotis

Σωστά patikas, αυτά μόνο αυτοί οι απατεώνες εκεί στην Apple τα κάνουν, όχι οι άλλοι οι τίμιοι οι Κορεάτες και οι λοιποί…ρε καούρα που έχουν μερικοί με τις πωλήσεις…δηλάδη αν πουλήσει περισσότερο το iPhone από το Galaxy ή το MotoX από το iPhone αυτό μειώνει την αξία της δικής σας συσκευής; Όποια κι αν είναι αυτή. Το έχουμε πει…το iPhone είναι καταδικασμένο να πουλάει…είναι διαφορετικό, είναι το πρώτο που βγήκε, και αυτή η σκληρή και δύστροπη πολιτική που τόσο βρίζετε όλοι της Apple σχετικά με τις τιμές, τις ίντσες και την διαφορετικότητα, είναι τελικά αυτή που του δίνει παραπάνω αξία από τα άλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον στις αγγελίες βρίσκεις SG4 ή HTC One να τα ανταλλάζουν με iPhone 5/5s/5c + διαφορά χρημάτων…διότι όλα τα άλλα κινητά απαξιώνονται πολύ γρήγορα (και άρα τα βαριέται ο κόσμος) ενώ το iPhone κρατάει αξία…και πλέον όταν αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο στη χειρότερη παίζει τεράστιο ρόλο η μεταπωλητική αξία, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα όπου σκεφτόμαστε όλοι πλέον και το 1 ευρώ. Ξέρει τι κάνει η Apple. Στην Αμερική που είναι ήδη απαξιωμένα όλα τα κινητά (και τα iPhone) τα δίνει τσάμπα με συμβόλαια παρόχων. Και πουλάνε σαν τρελά. Ενω στις λεγόμενες… Συνέχεια »

fyllisbio

Ρε παίδες στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου συνιθισμένο να αγοράζεις σκέτη συσκευή.. είναι πολύ σπάνιο να πάρει κάποιος άιφον 700 και ευρώ όλοι το παίρνουν μόνο μέσω προσφορών σε προγράμματα με επιδοτήσεις κλπ.. γιαυτό όλοι πραγματαικά έχουν άιφον και πολύ ακριβά σμαρτφονς.. κανείς δεν δίνει κάσσ 700 ευρώ..

MEDS

@Nikos21
Στο Αμέρικα η τιμή του είναι $649, το λέει το site της Apple. To $199 είναι με συμβόλαιο.

JohnWave

Σχόλια:
1) Κρίμα που το HTC One δεν είναι Νο1.Ελπίζω αυτό να μην αποθαρρύνει την HTC από το να φτιάχνει τέτοια διαμάντια κινητά.Τέτοιες κινήσεις πρέπει να ενισχύονται από τους καταναλωτές.
2) Η τρέλα των Αμερικανών με το προϊόν τους καλά κρατεί και δείχνει πως οτιδήποτε και να κάνει η Apple στο iphone πάντα οι Αμερικανοί θα το αγοράζουν.Kαι ακόμα μεγαλύτερα bezels να είχε πάλι θα το αγόραζαν.Και στις 3.5 ίντσες να έβγαινε πάλι θα το αγόραζαν.
3)Θέλω να μάθω και την ευρωπαϊκή κατάταξη όπως και την ασιατική.

sofokles5

αχου το μωρέ, πόσο μικρούλι είναι….!!

Nio

χαχαχα sofocles5 ελιωσα. Το πουλανε στα Jumbo bebe με διετες συμβολαιο..
χαχαχαχαχα

lebron21

Σκεφτειτε ποσα εκατομοιρια νεοι + ολους τους αλλους κατοχους iphone δε θα μπορουν να στελνουν δεδωμενα μεταξυ τους. Γελαω γιατι οποτε βρισκομαι με φιλους που εχουν iphone, εχω για παραδειγμα μια καινουργια ταινια που κατεβασα με torrent απο το κινητο μου και εκεινη μου ζητανε να τους τη στειλω και τοτε εγω πεφτω στα πατωματα γιατι ως γνωστων δεν γινετε και ανοιγουν οι αλλοι με sony η lg η samsung η htc το wifi direct και τους ερχεται ολοκληρη ταινια το πολυ σε 4 λεπτα αχαχαχαχα

machinegun

αν το iphone εκανε εδω περα 300 ευρω το 5s ολοι θα το περναμε οποτε κακα τα ψεματα η αληθεια ποναει και ετσι ειναι

klok

κλασσικά αμερικανάκια που κινούνται σαν τα πρόβατα για να τρέξουν να πάρουν i-phone που για μένα πλέον έχει ξεπεραστεί η μόδα του i-phone καθώς ανέβαινουν και άλλες εταιρίες με καλύτερα κινητά από I-phone

ΕΛΕΝΗ ΖΩΗ

Εχουν πεσει ολες οι εταιριες του κοσμου να ξεπερασουν τα IPHONES αλλα ο Βασιλιας δεν πεφτει με τιποτα !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i