iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]

iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν στην Ελλάδα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε σήμερα επίσημα η ίδια η Apple επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που πρώτο το Techblog σας είχε μεταφέρει την ημέρα παρουσίασης των νέων μοντέλων τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επόμενη επιβεβαίωση αναμένουμε σύντομα για τις πληροφορίες μας για την τιμή iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

• iPhone 5S 16GB τιμή 739 ευρώ
• iPhone 5S 32GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 5S 64GB τιμή 979 ευρω

• iPhone 5C 16GB τιμή 629 ευρώ
• iPhone 5C 32GB τιμή 739 ευρώ

iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5C πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5S Ελλάδα, iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]

iPhone 5S Ελλάδα, iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]

CUPERTINO, California —October 9, 2013— …iPhone 5s and 5c will be available on Friday, October 25 in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spooky

Ζήτω το ΟΧΙ… δεν αγοράζω!

Loginet

Το iphone το φτωχών και καλά, με 630 ευρώ μόνο…

gian

cant wait bro!!!

έχω βάλει 3 κατοστάρικα κάτω από την καρέκλα και τα πυρώνω. αν έχουν γίνει 4-5 ως τις 25 του μήνα, θα βάλω άλλα τόσα σε 36 γραμμάτια και θα το πάρω bro!

manolinio7

Ευχομαι πραγματικα να πατωσει φετος και αυτη και η σαμσουνγκ με το το νοτε 3 (κατοχος νοτε 2) εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα με τις τιμες.. αυτο ηταν η αιτια και μισησα την apple αλλα και τωρα που πηρε τα πανω της και η σαμσουνγκ κανει τα ιδια και χειροτερα…. αι στο καλο ξεφτιλες.. και μη μου πεταξει κανεις τη λεξει φαν η το αλλο περι προβατων… αμερικανακια μας εχουν κανει ολους που οτι βγαζουν τρεχουν μη χασουν το πιλαφι….

Giannis

Φίλε manolinio7 οι τιμές αυτών των κινητών ήταν είναι και θα είναι πάντα υψηλές,δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη αν έχεις τα δίνεις αν όχι συμβιβάζεσαι με κάτι οικονομικότερο. Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πότε πάνω από 200 ευρώ για κινητό 100 φόρες να πάρω μια κάρτα γραφικών :).

Alex

Πάμε καλά???!?!!!!!!!

Να πω οκ για το iphone 5s σε αυτή την τιμή έτσι και έτσι. ΑΛΛΑ!!!!! το iphone 5C
iPhone 5C 16GB τιμή 629 ευρώ
iPhone 5C 32GB τιμή 739 ευρώ

Είναι που λέγανε ότι θα είναι φτηνό δηλαδή το οικονομικό κινητό.

Sotiris

Καλά ειναι δυνατόν αυτή η πλαστικουρα το 5c να έχει υψηλότερη τιμή από 5 ??

Αλέξης

Έλεος πια.το iPhone 5c ΦΗΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ότι θα ειναι των φτωχών και θα ειναι φτηνό . Το διέψευσε η ίδια η εταιρία στη παρασουσιαση της(μην αναφέροντας κατι τέτοιο) όπως και αλλά sites . Το iPhone 5c δεν βγήκε ΤΕΛΙΚΑ για αυτο το σκοπό . Σταματήστε πια με αυτο , έλεος.

Nickolas

Τελικά η μόνη εταιρεία φέτος που έβαλε μια τιμή ας πούμε της προκοπής είναι η LG, το G2 και κορυφαία χαρακτηριστικά έχει και 150 ευρώ φθηνότερα από τα υπόλοιπα και να φανταστεί κανείς οτι έρχεται 100 ευρώ παραπάνω στη χώρα μας.
Νομίζω οτι το παρακάνουν κάθε χρόνο με τις τιμές, το καλό όμως είναι οτι υπάρχουν πια τόσες πολλές επιλογές σε πολύ καλές τιμές που θέλουν δε θέλουν κάποια στιγμή θα προσαρμοστούν.
Πάντως και εμείς σα καταναλωτές δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε με το που βγει ένα κινητό να το αγοράσουμε, δεν είναι δα και είδος πρώτης ανάγκης.

Επιτέλους! Οι τιμές βέβαια ειναι ακριβουτσικες οπότε συμφέρει να αγοράσεις iPad.

dimitrisusa

Αμερική το iphone5c το κρατάω στα χέρια μου τώρα..πολύ ωραίο και άσχετα το πλαστικό βολευει τον κάθε χρήστη

γιωργος

το iphone 5c δν ειναι των φτωχων ασχετοι αλλα c οπως colour.ποτε δεν ειπε η apple οτι θα ειναι των φτωχων αλλα οι ασχετοι ελληναρες.

Nio

Η LG φιλε μου εβαλε μυαλο. Κ πολυ καλη αρχικη τιμη κ δεν θα χασει ξαφνικα ολη την αξια του…!
Μακαρι να ακολουθησουν κ οι υπολοιπες. Γιατι τι να το κανεις να ειναι ακριβο για 2,3 μηνες??
Εγω αυτο θα τιμησω φετος. Ελεγα για Ζ…. Αυριο μεγαλη μερα G2 day. live Q&A
Κ ασε την apple να χρεωνει οσο θελει.

manolinio7

Gainnis θα διαφωνισω μαζι σου.. αυτο δεν ειναι δικαιολογια οτι αυτες οι τιμες θα υπαρχουν παντα..! Οπως και να το κανεις ρε φιλε δεν αξιζει κανενα κινητο τοσα λεφτα που ζητανε μην τρελαθουμε τελειως.. αν το πιστευεις αυτο τοτε λαθος.. ποσο μαλο το iphone το οποιο με τα μισα χαρακτηριστικα απο τα αλλα θηρια κανει τα ιδια λεφτα. Και πιστεψε με δεν ειναι οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να το αγορασω αλλα μετα θα αισθανομαι μ@λ@κ@ς κι οχι περηφανος γιατι οτι και να μου λες ειναι κοροιδια… και μονο που σταματησαν την παραγωγη του 5 απο κει και μονο καταλαβαινεις οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι..τεσπα τελειωσε το θεμα για μενα οποιος καταλαβε καταλαβε…

manolinio7

[—-Φίλε manolinio7 οι τιμές αυτών των κινητών ήταν είναι και θα είναι πάντα υψηλές,δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη αν έχεις τα δίνεις αν όχι συμβιβάζεσαι με κάτι οικονομικότερο—] Λαθος σκεψη φιλε.. καμια σχεσει αυτο που λεω εγω με τη λογικη σου…. και δεν ειναι θεμα χρηματων..

Giorgio21

Με το iPhone 5 τι θα γίνει αν κάποιος θέλει να το αγοράσει μετά τις 25 Οκτωβρίου; Θα μπορεί να το βρει;

tomtik

Είσαι τρεντης;
Ήρθε ο cheapης.
5c ο τσιπης , το κινητό του λαού από την Απλε.
Μόνο 629 ευρά ( ναι η λέξη είναι κλιτή).
Θα βγάλει λέει iPhone 6 με οθόνη 4,8 ίντσες και το νέο μίνι χωρίς hd οθόνη,λόγω αδυναμίας παραγωγής.
Κώστα δεν σχολίασες την σούπερ τρεντι ουαου Leica που βγαίνει σε πληστειριασμό και σχεδίασε εν μέρει ο μέγας γκουρού sir ivy.

Alexandros

Φιλε μου manolinio7,επειδη εσυ δεν εχεις λεφτά δεν σημαινει οτι εταιρειες σαν την Samsung η Apple εχουν γινει αχρηστες πια.Περιμενε και λιγάκι,θα πεσουν οι τιμες.Εγώ αγόρασα πρόσφατα το Galaxy IV κατω απο 400 ευρω παρακαλω,που πριν λιγες μηνες κοστιζε 700.Υπομονη

manolinio7

File ALEXANDRE αν διαβασεις τι εγραψα λεω οτι δεν ειναι οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να το παρω απλα λεω οτι εχουν ξεφυγει αρκετα απο την πραγματικη τους αξια.. και επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα πιστεψε με εχουν τεραστιο κερδος ακομα και τα μαγαζια που τα προμηθευουν, οσο δεν κανει κατι ο καταναλωτης και απλα ακολουθαει σαν μη πω τι, οι εταιρειες θα ανεβαζουν ολο ενα και περισοτερο τις τιμες.. παρε παραδειγμα το xbox one με αυτο που πηγε να κανει με τα μεταχειρισμενα, με την μαζικη αντιδρασει του κοινου αμεσως εκανε τουμπεκι και στροφη 360 μοιρων, πιστευω να καταλαβες τι εννοω… φιλικα παντα

gianna

πανάκριβο κινητό και δεν με εντυπωσιάζει το i-phone 5 καθώς έχουν βγει καλύτερα κινητά από αυτό .

Αλέξης

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ γιωργος έλεος πια με τους άχρηστους που πετάνε οτι θέλουνε !

Billys

Με τα σχολια που διαβαζω στο αρθρακι , θυμηθηκα ενα περιστατικο ενος τυπου , τον οποιο τον ειχα συναντησει σε ενα καταστημα τεχνολογιας και ηλεκτρικων ειδων . Στεκοταν μπροστα απο το σταντ που ηταν ενα iPhone και μουρμουριζε με ενα στριφνο και κακακιασμενο υφος κατι μεσα απο τα δοντια του . Επιανε το iPhone , το κοιτουσε απο μπρος κι απο πισω , ζουλουσε την οθονη , την χτυπουσε με το χαρακτηριστικο “τακ τακ” του δακτυλου , εβγαζε το δικο του κινητο απο την τσεπη , το εβαζε διπλα διπλα με το iPhone και για καθε συγκριση που εκανε , γελουσε ειρωνικα σε βαρος του iPhone και εδειχνε να χαιρεται για την ανωτεροτητα του δικου του κινητου . Σε μια δοση , ερχεται ενας υπαλληλος και του λεει : – ” Μπορω να σας βοηθησω ? ” – ” Υπαρχει κοσμος που αγοραζει αυτη τη σαβουρα ? ” – ” Για το iPhone λετε ? Φυσικα ! Παρα πολλοι ερχονται καθημερινα και δειχνουν να ενδιαφερονται , αλλα αυτοι που το αγοραζουν ειναι λιγοτεροι ” – ” 750 ευρω για αυτη τη σαβουρα ? ” – ” Τι να κανουμε , τοσο το κοστολογουν , τοσο το δινουμε . ” –… Συνέχεια »

Nio

Κ που θελει να καταληξει ο ποιητης? Οτι ζηλευε το αιφον?
Ιστοριουλα που μονο 15χρονα θα μπορουσαν να την σκεφτουν κ πραγματικοτητα να ναι μονο καποιος αξεστος θα μιλαγε ετσι σε εναν πωλητη.
Το συμπερασμα για μενα: Κ να μου το δινανε θα το επαιρνα ευχαριστως για να το ανταλλαξω με lg g2 ή Z1….. κ η διαφορα δικια σου θα ελεγα……. χαχαχαχαχαχαχαχααα

Mich

Eχετε φαει μεγαλο κολλημα ολοι με το iphone.αμα δεν αρεσει σε καποιον δεν το παιρνει.μιλαμε για ενα προιον οποιο σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει σχεση με κανενα αλλο κινητο οπως και το οτι η μεταπωλητικη του αξια δεν συγκρινεται παλι με κανενα αλλο προιον.στο κατω κατω οποιος περιμενει λιγο καιρο και εχει την υπομονη για να το αγορασει μονο κερδος θα εχει.εχει γυρω στους 6 μηνες που κολλητος μου βρηκε αριστο ipad 2 στα 200 ευρω,οπως και iphone 4s στα 250 ευρω. μια χαρα τιμες νομιζω ειναι για αυτα που προσφερουν.

johny

εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.καποιος θελει να παρει μια συσκευη samsung,htc,sony,lg ποιος ο λογος να ειναι σε σελιδες που ειναι αποκλιστικα μονο για iphone?να πισουν καποιον να μην το παρει χλωμο.να πεισουν καποιον που ειχε iphone και δεν του εχει χαλασει ποτε να το αλλαξει ξανα χλωμο.την αξια του αυτο το τηλεφωνο δεν την χανει εδω και χρονια.δεν ειχα ποτε iphone αλλα ειχαν ολοι οι φιλοι μου και σε κανεναν απ αυτους δεν χαλασε.και τελος δεν γινεται εκατομμυρια ανθρωποι να επιλεγουν αυτη την εταιρια λογο χαζομαρας η γιατι δεν γνωριζουν.εγω αυτο που ξερω ειναι οταν μια εταιρια ειναι μαπα δεν πας ξανα σ αυτη γιατι πολυ απλα εχεις απογουτευτει.εδω μιλαμε για εκκατομμυρια χρηστες iphone σε ολο τον κοσμο που το επιλεγουν ξανα και ξανα και πουλανε το παλιο τους και περνουν το καινουργιο.καποιοι φιλοι μου που το εχουν δουλευουν σε αλυσιδες καταστηματων και μου εχουν πει οτι ειναι το τηλεφωνο που σχεδον δεν χαλαει ποτε.εγω τοσα χρονια που ειχα οτιδηποτε αλλο και χαλουσα τα 500ρικα γιατι να μην το παρω?τοσα λεφτα που εχω χαλασει θα ειχα ενα τηλεφωνο αξιοπρεπες για τουλαχιστον 2-3 χρονια.δεν ειχα ποτε iphone αλλα με οσα εχω δει απο φιλους μου θα το επιλεξω σηγουρα.και δεν… Συνέχεια »

Αλέξανδρος Σ.

@johny πολύ ωραίο σχόλιο, πολύ σωστά όλα όσα είπες, απλά όλοι μας βλέπουμε τα καινούργια που προσφέρουν τα Android και ξεχνάμε ότι το μετρο ίσως τελικά είναι αυτο που αξίζει…!

Γρηγ;oρης

Αντε να δουμε και κανενα διαγωνισμο γιατι αυτες οι τιμες ειναι εξωφρενικες για μενα τουλαχιστον.

mixalis299

πως τα φερνει η ζωη….ειμαι κατοχος ενος lg l7 ii, κ εχω μια απεχθεια στα κινητα των 500+ ευρω ,τα οποια θεωρω περιττα για τον περισσοτερο κοσμο που τα εχει,..κ ιδιως για τα αι φον που τα θεωρω υπερτιμημενα οσο δεν παει….σημερα ομως ειχα την τυχη κ ειδα απο κοντα ενα ολοκαινουριο 5s.το επιασα στα χερια μου κ εμεινα εκπληκτος απο την αισθηση που σου αφηνει στο χερι…το νιωθεις σαν κατι μοναδικο. μπορει να μην ξερω τοσα πολλα για κινητα,ραμ ρομ μεγκαμπαιτ κτλ,αλλα σιγουρα ειναι κινητο προσεγμενο κ τολμω να πω αρκετα διαφορετικο απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν.κ παλι ομως δεν με επεισε οτι αξιζει να δωσω 860 ευρω . δεν καταφερα να μπω να το σκαλισω λιγο γιατι εφαγα ακυρο απο το δαχτ,αποτυπωμα.δουλεψε οντως ακαριαια μολις εβαλε ο κατοχος του το δαχτυλο του.απιστευτη πεντακαθαρη οθονη κ οπως μου αποκαλυψε ο κατοχος του η μπαταρια κραταει 2 φορες πανω απο το 4σ που ηταν το προηγομενο του αι φον. ο φιλος μου δουλευει σε ναυτιλιακη με σχεση στην αμερικη κ το εφερε συνεργατης του με κοστος 700 δολλαρια(520 ευρω) για το 32αρι.μεσα στην τιμη ηταν κ μια καταπληκτικη σε αφη δερματινη θηκη που εντυνε το κινητο.

C

Πολύ ακριβά για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Marinos

Παιδιά…σκέφτομαι να πάρω ενα καινούριο smartphone, ειμαι ανάμεσα σε iphone 5s και note 3. Ξερω οτι τα λειτουργικά ειναι εντελώς διαφορετικά, αλλα θα ήθελα τη γνώμη σας με βάση την απόδοση, αφού οι τιμές ειναι πάνω κάτω ίδιες.

tiamat

μαρινε τι ερωτηση ειναι αυτη?
απο τις 100.000.000.000.000.000 μονο διαφορες που εχουν εσυ βρισκεις μονο το λειτουργικο?????

το οτι η μια ειναι 4 ιντσες και η αλλη 5,7 ας πουμε δε σε απασχολει?????

ειναι σαν να μπαινει καποιος σε μια αντιπροσωπεια της porsche και να ρωταει τους πωλητες εκει “παιδια τι λετε να παρω το οικογενειακο suv cayeene η’ την αγωνιστικη διθεσια gt3 με τα προστατευτικα roll bars απο πισω???”

johny

φιλε Marinos η δικη μου γνωμη ειναι.δες τα υλικα κατασκευης του καθε κινητου,πως καθεται καλυτερα στο χερι σου,ποιο λειτουργικο σε βολευει,και τι ειναι καλο για την τσεπη σου.γνωμη μου ειναι να παρεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο και οχι τι θα σου προτεινει ο καθε ενας που υποστηριζει μια απο τις δυο εταιριες γιατι πολυ απλα και αυτος εχει ενα απο τα δυο κινητα.περιμενε λιγακι για να δεις τυχον προβληματα και στα δυο κινητα,και νομιζω οτι αν περιμενεις λιγο και δεν κανεις βιαστικες κινησεις,μονο κερδισμενος θα βγεις.οτι και να επιλεξεις στην αγορα σου ελπιζω να ειναι το καλυτερο για σενα και να μη σου βγαλει προβλημα.

Katerina

ΕΛΕΟΣ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…lg lg kai lg,,sigaaa μαπα ειναι ολα τ lg ..κατι ξερω για να τ λεω..μην δουλευομαστεε τωρα..γουσταρεις να παρεις i phone 5s το περνεις δεν γουσταρεις?μπες στα site των lg η των sony ή της νοκιαα…

Nio

Κ εγω θελω ενα σκουτερακι η ενα καναπε για το σπιτι μου. Τι τρολ ερωτηση ηταν αυτη? Προφανως ουτε απο κοντα δεν τα χει δει. Ας τα δεις κ μετα ρωτα μας οτι θες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.