Πότε θα έρθουν iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα;

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν τα iPhone 5S και iPhone 5C στις πρώτες χώρες στον κόσμο, η χώρα μας δεν ήταν ανάμεσα σε αυτές. Πληροφορίες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θέλουν τα νέα iPhone να έρχονται στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο. Από την αντίπερα όχθη ψίθυροι προερχόμενοι από την iSquare (διανέμει όλα τα προϊόντα Apple εκτός του iPhone) αλλά και Έλληνες Apple Premium Resellers αφήνουν να εννοηθεί “καλό Δεκέμβριο”…

Update: Αποκλειστικό: Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

Αυτή είναι η εικόνα μέχρι στιγμής σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα. Κάθε νέα πληροφορία που φτάνει στα αυτά μας θα σας την μεταφέρουμε άμεσα.

iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5C πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5S iPhone 5C Ελλάδα, Πότε θα έρθουν iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα;

iPhone 5S iPhone 5C Ελλάδα, Πότε θα έρθουν iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

δεκεμβριο?????καλα…τοτε z1 😀 🙂

Χριστόδουλος

Σιγά ρε Δημήτρη πολύ απειλητικός είσαι τόσο που δεν έχεις λίγο υπομονή και θα πας για το z1 .Δεν μπορείς βλέπεις να κάνεις δίχως κινητό τελευταίας γενιάς .Απ την άλλη σε καταλαβαίνω και γω έψαχνα για μοντέλο αυτοκινήτου τελευταία αλλά απογοητεύτηκα διότι η Μερσεντές είπε πως το νεο CLA αρχες Μαρτιου 2014 οπότε στράβωσα και γω και θα πάρω matiz αυτό μας λες με λίγα λόγια στην ουσία !!!

Seme

O,τι το Ζ1 ας πούμε είναι τόσο κατώτερο όσο το matiz από τη Mercedes???Από πού κ’ως πού?

Lion Mobiles

παντα τελευταια ερχονται ελλαδα!!!!

Darth

@Δημητρης λίγο κουφό αυτό που λες όποιος θέλει iphone δεν σκέφτεται με τπτ ας πούμε z1 καμία σχέση το ένα με το άλλο η όποιος θέλει z1 η κάτι παρόμοιο δεν σκέφτεται ούτε για αστείο το iphone, είναι τέρμα ανόμοια πράγματα αυτα τα δύο ώστε να λες η ένα η το άλλο…………..

εκτός και αν παίρνεις κινιτο χωρις να σε νοιάζει αρκεί να λες ότι εχεις τελευταίο κινιτο…….. μόστρα κοινός…….. τότε λυπάμαι ……. την κοινωνία που ζούμε………..

τώρα αν trollareis δεν βρήκες και τον καλύτερο τρόπο :p

τώρα να σχολιάσω τον άρθρο κάπως αργά δεν έρχονται?

Steve

Αργά μπορεί να πέφτει ο Δεκέμβριος αλλά αν δεν κάνω λάθος και πέρυσι την ίδια εποχή έφτασε και το 5 στα καταστήματα. Με λίγα λόγια τον Οκτώβριο δεν το βλέπω στην ελληνική αγορά.

el-delamounpan

Δηλαδη τωρα τι εννοεις Χριστοδουλε οτι το iphone ειναι mercedes και το Ζ1 ειναι chevrolet.? Μηπως τα χεις χαμενα ? με τις λειτουργιες που εχουν ολα τα high end android (Galaxy S4,htc one, Z1 ) Μαλλον σαν να συγκρινω Bugatti με yugo(iphone) να σοβαρευτουμε λιγο θα λεγα….!!!και να βλεπουμε τα πραγματα λιγο αντικειμενικα.Να πεις οτι ενταξει θα περιμενεις να το παρεις γιατι το γοσταρεις ετσι οπως ειναι (εστω και με τους αναρυθμητους περιορισμους του) πχ..γιατι ειναι tredy ειναι της μοδας, με βολευει, μου αρεσει η ποιοτητα των υλικων, του να πω ενταξει κατι παει και ερχετε αλλα οχι το ατοπο που ειπες πριν…..

Darth

@el-delamounpan δεν άντεξα αλλά θα τρολλαρο :p
μάλλον για αυτό το chevrolet μιλάει :p
https://img29.imageshack.us/img29/2158/fqb4.jpg

Δημήτρης

Δεν το κανω ούτε για μόστρα ούτε για τίποτα….και δεν απειλώ κανέναν…έλεος!!!απλα η επιδότηση του πατέρα μου ειναι μέσα Οκτώβρη και θα παρω κινητο….και ειμαι ανάμεσα στο 5s και το z1….αν έρθει τον Οκτώβρη το iPhone θα παρω αυτο…αλλιώς το z1….αλλα δεν μπορει να κρατηθεί ο έλληνας…πρέπει να πετάξει την εξυπνάδα του και να το παιξει έξυπνος…

Νio
Angelos

Ρε παιδιά τι Δεκέμβρη ? Η Cosmote και η Vodafone δεν έχουν πει για Οκτώμβρη ?

manos

Παιδιά οκτώμβριο προς τέλη!!

ANTONIS

Για να καλυψουν τις αναγκες αλλων χωρων, τα κοματια της Ελλαδας πανε… αλλου…. 😉

Χριστόδουλος

Η Σύγκριση με το παράδειγμα των αυτοκινήτων έχει να κάνει μεόλους όσους γενικά μας τα έχουν πρήξει με τις κακόβουλες κριτικές τους σε ότι καινούργιο κυκλοφορεί η apple αμέσως βγαίνουν διάφοροι παντογνώστες είτε να ρίξουν χολή και ειρωνία είτε να μας πείσουν πως η επιλογή αγοράς ενός iphone είναι χαμένος κόπος και λεφτά για πέταμα ε λοιπόν εγώ που είμαι πολύ ευχαριστημενος εδω και 3 χρόνια απ το 4 άρι μου δεν ανέχομε τον κάθε εξυπνάκια να με περνά για βλάκα που είμαι φαν της συγκεκριμένης κατηγορίας κινητού ότι το δικό του samsung η sony η htc η δεν ξερω εγω τι ακόμη ποιο απίθανο είναι ανώτερο και εχει αυτο και κανει εκεινο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ θες z1 αγόρι μου πάνε πάρτο τι μας το λες ; ενημερωθηκες ; αδιαφορούμε αν δε σου κανει η ημερομηνία κυκλοφορίας του στη χώρα μας . Φυσικά το παράδειγμα των αυτοκινήτων ήταν ειρωνικό χιούμορ κακόγουστο αν θέλετε σταματήστε όμως να φαγώνεστε για ανούσια πράγματα απ τη στιγμή που πολλοί συμπατριώτες μας ψάχνουν στους κάδους για τροφή !!! Υ.Γ Και έπειτα ΝΑΙ τι σχέση έχει το 5s με το κάθε z1 kai k2 και S4 και P12 η Ω7 ;;; ενα είναι το… Συνέχεια »

Ανώνυμος Σχολιαστής

Αγόρια ηρεμήστε που ένα σχόλιο έκανε ο Δημήτρης και όλοι πέσατε να τον φάτε. Με τα λεφτά του ο καθένας αγοράζει ότι θέλει για τους λόγους που θέλει.

Notis

Παρά ήταν ενθουσιώδης οι ανακοινώσεις περί Οκτωβρίου για Ελλάδα! Το πιο πιθανό προς Δεκέμβρη κ λόγικότερο..

George

@Χριστόδουλος

Νομιζα οτι αυτο το ειδος καταναλωτη ειχε εξαφανιστε τουλαχιστον στη Ελλαδα με την κριση αλλα βλεπω οτι ακομα υπαρχουν καποιοι δυστυχως.
Τωρα εντος θεμματος η apple δεν υπολογιζει την Ελλαδα αν και ξερει οτι καποιοι οπως ο απο πανω θα αγορασουν τυφλα αλλα θα ειναι λιγοι αρα θα προτιμησουν πρωτα να το στειλουν σε μεγαλυτερες και πιο ανταγωνσιτικες αγορες.

Νικόλας Διαμαντής

Το καλό πράγμα αργεί!!! 🙂

Stefanos7

Παιδιά μια απορία έχω, αν αγοράσω τώρα το iPhone 5s απο το official apple store δεν θα ειναι συμβατό εδω στην Ελλάδα? ποια η διάφορα θα εχει με τα νεα iPhone 5s που θα έρθουν εδω το Δεκέμβριο?

Νικόλας Διαμαντής

@Stefanos7, μπορεί να είναι κλειδωμένο. Άμα είναι κλειδωμένο θα χρειαστεί να το κανείς unlock μέσω cydia (jailbreak).

Konstantinos

Κάθε ένας παίρνει αυτό που του αρέσει εχω iphone 5 γιατι εχω πληρώσει εφαρμογές αλλα ζηλεύω το s4 που πήρε ο αδερφός μου.

ilias

@stefanos μπορεις να το αγορασεις μεσα απο την σελιδα της ,αλλα δεν μπορεις να δωσεις διευθυνση Ελλαδας..Δεν θα το παρεις απο Αμερικη γιατι ειναι κλειδωμενα σε δικτυο.Απο καναδα η απο στις χωρες τις Ευρωπης που θα κυκλοφοριση.

Nikos

Δεκέμβριο?…Πωω…μου χαλασες την διάθεση αύριο στην τράπεζα θα πάω για κατάθεση …χαχαχα

Αγγελος

Νομιζω οτι απο το applestore.com μπορεις να το παρεις ξεκλειδωτο αλλα κανει 649$ 16gb
τωρα αν το στελνει Ελλαδα δεν εχω ιδεα ….. επισης αν θα δουλευει εδω δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ναι αφου ειναι contract free με sim απο την T-mobile και οπως γραφει στο apple store
“ιf you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier.”

tolkιen

Σιγα ρε guys τις super διαφορες που εχουν με προηγουμενα iphone. Μην τρελαθουμε κιολας.
Καλα αμερικη πουλαει τρελλα αλλα υπαρχει λογος. 🙂
Δειτε γιατι :
https://www.youtube.com/watch?v=oprUI6nupfc

tolkιen

Cool με τα new iphone. Σιγα τις διαφορες.

χαρης

ελα μωρε πως κανετε ετσι μεχρι το δεκεμβρη θα εχουν διορθωσει και τα bugs που βγηκαν στο υπεροχο και απροβληματιστο ios 7 οποτε περιμενετε μεχρι το δεκεμβρη..ουτως η αλλως και τωρα να παρεις ενα 5s θα σου το φτιαξουν δωρεαν αν εχει θεμα..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω

Θανος

μια ερωτηση. Στην ελλαδα θα υπαρχει η δυνατοτητα ανταλλαγης του παλιου iphone για την αγορα του 5s σε καλυτερη τιμη????

machinegun

Darth ενταξει συμφωνο να πουμε μια το ενα και μια το αλλα αστο παλικαρι να διαλεξει πο πο ρε να πουμε….μουσακας ειναι?

Αποστόλης Ρόδος

Επεσες να τον φάς τον Δημήτρη Χριστοδουλε κάνοντας χρήση ενα παράδειγμα που με έκανε και γέλασα… αλλά για να συγκρίνεις το Ζ1 με καποιο iPhone, θα πρέπει να περιμένεις να βγει το iPhone 15s που θα τρέχει iOS 14… 😉 … περι ορέξεως όμως … 😉
Σε ότι αφορά την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει γιατί σκατε? Μπορείτε να το πάρετε από κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ή από κάποιο σκρουτζομαγαζο που σιγουρα θα το έχει φέρει απέξω οπως γίνεται παντα, αν και πιστεύω πως οι εταιρίες κινητης αποκλείεται να μην το έχουν μέσα στον Οκτώβριο.

machinegun

Αποστόλης Ρόδος ακομα και απο σκρουτζ ειναι στα 500 με 550 εδω που τα λεμε παιρνεις note 2,xperia z s4 ε ενταξει εκτος και αμα θελει πολυ το iphone να παρει.πονηρη πολιτικη εχει η apple παντως εδω που τα λεμε 5c στα 600 και βαλε ποιος εισαι να πουμε ο τσακ νορις……?

κωνσταντινος

σε τι τιμη μπορει να ειναι …???

Άγγελος

Τα iPhone 5 5s 5c που είναι απο skroutz πιστεύω οτι θέλει λιγη προσοχή γιατί δεν ξερω μήπως δεν πιάνουν 4G ….. αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας πει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.