iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα τον Οκτώβριο χωρίς τιμή ακόμα

Οι πληροφορίες που πρώτο το Techblog σας μετέφερε το βράδυ της ανακοίνωσης τους ότι, iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο επιβεβαιώνονται. Εχθές, COSMOTE και Vodafone απέστειλαν δελτία τύπου αναφέροντας ότι τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσυν “σύντομα στην χώρα μας” με την Vodafone μάλιστα να υπόσεχται ότι θα έχει τα αξεσουάρ του iPhone 5C στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Update: iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]
Update: Αποκλειστικό: Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

Σήμερα η COSMOTE κάνει ακόμα πιο σαφές το πότε θα έρθουν τα νέα iPhone στην Ελλάδα. Μέσα από το επίσημο Fan page της στο Facebook διαβάζουμε: «Το νέο iPhone 5S είναι γεγονός! Συνάντησέ το τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!» και «C is for color! Ποιο χρώμα του iPhone 5C σου ταιριάζει καλύτερα; Διάλεξε κι απόκτησέ το από τον Οκτώβριο στα καταστήματα COSMOTE!».

Σε ότι αφορά τις εκτιμώμενες τιμές τωv iPhone 5S και iPhone 5C αυτές δεν έχουν ανακοινωθεί, μπορείτε όμως να μάθετε ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική για το iPhone 5S στην Ευρώπη και να κάνετε τους υπολογισμούς σας.

iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5C πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 5S

iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα, iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα τον Οκτώβριο χωρίς τιμή ακόμα

iPhone 5C

iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα, iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα τον Οκτώβριο χωρίς τιμή ακόμα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Είναι πλέον γεγονός πως δεν πέφτουν κορμιά όπως παλιά στα θέματα της Apple… και αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως τη βαρεθήκαμε.

vasilis

Τότε γιατι φίλε Αποστόλη μπηκες στο άρθρο για την διαθεσιμότητα και την τιμή; γιατι σε “τρώει” να κανεις κλικ στα άρθρα για ios αφου εχεις βαρεθεί;; ασχολησου με οτι νεα συσκευη βγαίνει σε android (ευτυχώς κάθε μερα) και ασε τους άλλους που ειναι η μειονότητα να ασχολούνται με την apple….

Αποστόλης Ρόδος

@ vasilis … έχω από όλα (και IOS και Android) … και δεν θα σε ρωτήσω που θα λέω και τί… καταλαβες φιλαρακι?

manmademan

Προβλέπω ότι στην Ελλάδα το iPhone 5s 16 gb θα ξεκινάει απο τα 759 ευρώ. Τζάμπα πράμα δηλαδή.

Μάκης

@vasilis δεν είσαι σωστός, επειδή κάποιος επιλέγει ένα συγκεκριμένο κινητο-λειτουργικό-εταιρια δε σημαίνει ότι δε μπορεί να εκφέρει άποψη για τα υπόλοιπα! Όλοι μας αλλάξαμε διαφορετικά κινητά (και αυτό είναι το σωστό κατά την άποψη μου). Το να είσαι κολλημένος στην ίδια εταιρία συνέχεια μόνο καλό δε σου κάνει τόσο για τη τσέπη σου όσο και για τη σφαιρική άποψη που θέλουμε να έχουμε εμείς οι φίλοι της τεχνολογίας.

glx

μπορουμε να ξερουμε σε τι τιμη θα βγει το 5c 16gb και σε τι τιμη θα πεσει το 5 16gb??σας παρακαλω ας μου πει καποιος…

johny

φιλε Μακη κ γω φιλος της τεχνολογιας ειμαι αλλα εχω βαρεθει να βλεπω ανθρωπους να κραζουν ωστε να ανεβασουν επιπεδα την εταιρια που γουσταρουν.εγω δεν ειχα ποτε iphone και σαν φιλος της τεχνολογιας ειπα να αγορασω ενα.και μαλλον θα αγορασω το 5s γιατι το σκεφτικα καλυτερα.οτι και να μου πει τωρα ο καθε ενας αν το βαρεθηκε η οχι η αν η apple ειναι πισω τεχνολογικα δεν μ ενδιαφερει.καποιοι γουσταρουμε πολυ την τεχνολογια και ειμαστε εδω μεσα για να μαθουμε ισως και κατι περισσοτερο η να βοηθησουμε καποιον που δεν ξερει.το να ακουμε τα ιδια και τα ιδια απο κατι κολλημενους που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να κραζουν,μονο το σαιτ κανουν καλο και δεν καταφερνουν κατι περισσοτερο.αν θελει και μπει στο μυαλο καποιου να παρει κατι ειμαι σηγουρος πως οσες και γνωμες ακουσει αρνητικες θα παει να το παρει.το θεμα ειναι ομως να μπορει καποιος που κατεχει το αθλημα της τεχνολογιας καλα να μας εξηγησει με ομορφο και ωραιο τροπο γιατι δεν θα αγοραζε το κινητο η ποιες ειναι οι δυνατοτητες του.το να λεει οτι ειμαστε προβατα η οτι ειμαστε κοροιδα καποιοι που θελουμε να παρουμε iphone εμενα δεν με καλυπτει αλλα με αηδιαζει γιατι θελω να διαβαζω… Συνέχεια »

Μάκης

@johny καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου αλλά δυστυχώς δε μπορεις να κάνεις αλλιώς. Απλά δε δινεις σημασία σε τέτοιου ειδους σχόλια και τα προσπερνάς! Κάτι τέτοιοι είναι σαν τη φωτιά, οσο τους απαντάς τόσο αναζωπυρώνονται! Εγώ για παράδειγμα είχα σχεδόν όλα τα iphone και είπα φέτος για αλλαγή να παω σε android μεριά για πρωτη φορά και πηρα το GS4. Ε όσο τέλειο κι αν είναι και να κανει παπάδες εμένα δε με βολεύει τι να κάνουμε….μου αρεσει πιο πολυ η φιλοσοφία του iphone. Ξέρεις τώρα πόσοι θα πέσουν να με φάνε; Αλλά τι να κάνουμε αυτό είναι το internet!

DaPain

+1 johny

marinos

Πραγματικα ειμαι 17 εχω δοκιμασει ολα τα λειτουργικα και δεν καταλαβαινω γιατι κραζει ο ενας τον αλλον.Πλεον δεν εχουν σημασια οι επεξεργαστες και οι καμερες τι 8 τι 13 τι δυπηρηνο τι 4πυρηνο.Απλα μας αρεσει και το παιρνουμε…και η apple μια χαρα ομορφα και καλα κινητα βγαζει χαλαρωστε…

sotos

Ούτε ο Μαρινάκης με τον Μελλισανίδη τέτοια κόντρα! Που να είχατε κανένα 5% σε καμία από τις εταιρείς κολοσσούς και βγάζατε εκατομμύρια! Ένα χόμπι είναι παιδιά και η τεχνολογία όπως τόσα άλλα πράγματα στη ζωή….Και μην ξεχνάτε πως συζητάμε σε ένα περιβάλλον με 40-45% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ σε μισθούς πείνας και σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα (δεν μ’αρεσει η “φατσα” σου αρα απολύεσαι) για κινητά τηλέφωνα(!!!!!!!!!!!!) αξίας 2-3 μισθών !!!!

Mike

ειτε εχετε πολλα λεφτα η καθολου μυαλο…….

alexis

σταθερη ημερομηνια εχει??

vassilis7

Μα καλά εσείς που κάθεστε και κρίνετε το iphone και γενικά την apple γιατί κάθεστε και κλικάρετε στα θέματα που την αφορούν;;; Καθίστε να κοιτάτε τα android που κολλάνε…. Απλά μην ασχολήστε…

anthonis

@glx Το 5αρι δεν θα βγαινει πλεον μονο 4s/5c/5s θα βγαινουν λογικα οτι εχει ξεμηνει σε ελληνικες αποθηκες απο τα 5αρια θα τα σκοτωσουν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.