iPhone 5S και iPhone 5C στη Γαλλία τσίμπησε η τιμή τους προς τα πάνω

Οι τιμές των νέων iPhone 5S και iPhone 5C στο Apple Store της Γαλλίας, τσίμπησαν από 10 έως και 18 ευρώ και αυτό μάλλον ωφείλεται στην αλλαγή της ισοτιμίας ευρώ δολαρίου και στην απόφαση της Apple να μην χάσει ούτε cent από τα κέρδη της. Συγκεκριμένα το μοντέλο iPhone 5S 16GB τσίμπησε 10 ευρώ, το 5S 32GB +12 ευρώ και το 5S 64GB +18 ευρώ. Το iPhone 5C 16GB +10 ευρώ και το 32GB τσίμπησε πάνω 12 ευρώ.

Στην Ελλάδα τα νέα iPhone κυκλοφορούν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και οι τιμές τους αναμένεται να είναι οι παρακάτω:

• iPhone 5S 16GB τιμή 739 ευρώ
• iPhone 5S 32GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 5S 64GB τιμή 979 ευρω

• iPhone 5C 16GB τιμή 629 ευρώ
• iPhone 5C 32GB τιμή 739 ευρώ

, iPhone 5S και iPhone 5C στη Γαλλία τσίμπησε η τιμή τους προς τα πάνω

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

apple αρρώστησε…βουλεμια….

Nickolas

Ε καλά έχουν ακόμη ψωμιά για να μας φτάσουν, του χρόνου είμαι σίγουρος θα τα πάνε
καλύτερα :p

azriel84

Αν φταίει η αλλαγή ισοτιμίας, οι Γερμανοί γιατί το είχαν 699€ από την πρώτη μέρα διάθεσης το 5S; Άλλο ευρώ έχουν; 😛 Κάτι άλλο έγινε, όχι η ισοτιμία.

Βαγγελης

Ποιος θα παει να αγορασει Iphone 979€;
Εχει τρελαθει η apple..

sotos

Είναι τρελλοί πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν αυτήν την εταιρεία. Ποια apple? Πριν 10 χρόνοια ούτε η μανα τους δεν τα ήξερε….(που λέει ο λόγος). Τόσα χρόνια στην Αμερική ήταν μια καλή εταιρεία και εδώ και μια πενταετία αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε κορυφή. Just marketing και μαγκιά να λέμε ότι έχω imac και όχι πχ Lenovo ή Sony Vaio….

Xristos

@Βαγγέλη εσύ σε ένα κινητό πάντα κοιτάς την ελάχιστη ή την μέγιστη τιμή ?
Προφανώς το λες επίτηδες.Το δεσες κόμπο ότι όλοι θα πάρουν τα 64 GB ?
Αν αρχίσουμε και μεις να λέμε για τα 64αρια galaxy που χτυπάνε 1000αρικο καηκαμε ! Αλλά ποιος ασχολείται με την σαμυ ! Μάθε ότι στα iphone υπάρχουν και τα 16 GB !! Aντίστοιχα και τα προηγούμενα μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές,για όλες τις τσέπες.Αν πάλι θεωρείς τον ευατό σου πρόβατο να το αγοράσεις σε τιμές Ελλάδας υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το αγοράσεις στην πραγματική του τιμή.Αν θες να βρίσεις κάποιο για τιμές,υπάρχουν τα κάτοπτρα. Δεν φταίει η Αππλε για τον τραγικό ΦΠΑ μας,για τον υψηλό φόρο εισαγωγών,εκτελωνισμού,και για τα κασε των επίσημων διανομέων που από χέρι σε χέρι ανεβάζουν τις τιμές.
Προφανώς δεν έχεις βγει Αμερική.Όποιος έχει βγει έξω ξέρει πόσο θα πάρει ένα iPhone τελευταίας γεννιάς στη μέγιστη χωρητικότητα.Στα λεφτά των 16γίγα Ελλάδας.Αρα το πρόβλημα το έχει η χώρα μας. Γίνετε αντικειμενικοί και αφήστε τους χαρακτηρισμούς.Όποιος δεν έχει επιχειρήματα το ρίχνει καταφεύγει στις προσβολές.

Eric

ΧΡΗΣΤΟΣ+1. EΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΣΟΥΓΚ.ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ Σ3 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 700 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ 300 ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΠΛΕ ΑΠ’ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.ΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΤΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.