iPhone 5s, Πρόβλημα με την μπαταρία σε ορισμένα μοντέλα

Η Apple παραδέχεται ότι μικρός αριθμός iPhone 5s έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και η μπαταρία του είτε αδειάζει γρηγορότερα είτε καθυστερεί να φορτίσει πλήρως. H Teresa Brewer εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι η εταιρεία έχει αναγνωρίσει τις “προβληματικές” παρτίδες και βρίσκεται σε επικοινωνία με όσους τις έχουν προμηθευτεί ώστε να τις αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με την Apple η μπαταρία του iPhone 5s έχει διάρκεια ζωής 250 ώρες σε standby ή 10 ώρες ομιλίας με σύνδεση 3G ή 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μια πλήρη φόρτιση.

iPhone 5s πρόβλημα μπαταρία, iPhone 5s, Πρόβλημα με την μπαταρία σε ορισμένα μοντέλα

iPhone 5s πρόβλημα μπαταρία, iPhone 5s, Πρόβλημα με την μπαταρία σε ορισμένα μοντέλα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andrew

Στις προβληματικές παρτίδες ανήκουν και αυτές που ήρθαν στην Ελλάδα;

Darth

@andrew δεν λέει κάτι συγκεκριμένο απλός λει ότι αρκετά 5s έχουν προβληματική μπαταρία

nickoskr

Παιδιά εγώ έχω το κινητό πέντε μέρες τώρα! Πρώτη φορά με μήλο συσκευή, και η μπαταρία του είναι αρκετά καλή! Με νορμάλ χρήση (wifi,3g ανοιχτά, viber, facebook και instagram αρκετή χρήση) μου κρατάει γύρω στις 24 ώρες! από τις οποίες οι 8 είναι σε χρήση το τηλέφωνο και οι υπόλοιπες stand-by! Περίμενα η μπαταρία του να είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά είναι αρκετά καλή! Το s3 μου το ξεπερνάει!

tiamat

απο τοτε που βγηκε ολο για προβληματα ακουμε..

Χρήστος

ακόμα δεν έχω κατάλαβει γιατί οι εταιρίες δεν λένε να δουν το θέμα με τις μπαταρίες τους, είμαστε στο 2013, έχουν βγει ελαστικά κινητά, έχουν βγει και εγώ δεν ξέρω τι, και ακόμα ζούμε με τον φορτιστή στο χέρι(και δεν μιλάω μονο για την Apple, αλλα για όλες τις εταιρίες).
εμένα με το Lumia 920, ειναι ανάλογα τις μέρες του, μπορεί με χρήση wifi/4g/3g, με viber/facebook/skype να μου κρατήσει 20 ώρες, και εκει που δεν κάνω τίποτα, μέσα σε 2 ώρες με όλα κλειστά να τελειώσει όλη η μπαταρία. ευτυχώς άλλαξαν το firmware και το πήγα σε GDR3 έκδοση, και ίσιωσε η ζωή της μπαταρίας, σήμερα κλείνω 3η μέρα χωρίς φόρτιση, και με απλή χρήση browsing, facebook, sms, τηλέφωνα και φωτογραφική

Darth

@Χρήστος και να θέλουν ποιος θα τους αφήσει……. παίζονται πολύ ΠΟΛΎ μεγάλα συμφέροντα πίσω από παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας……… (δεν μιλάω προφανώς για κινητά κλπ)

πχ πες οτι σήμερα ανακοινώθηκε μια μπαταρία που είναι 10,000 mha σε μέγεθος μιας μπαταρίας που είναι 2,000 Mha (μιλάω για μικρά πράγματα όχι τπτ εξωπραγματικό)

ωραία και συνεχίζω και παίρνω παράδειγμα ένα αυτοκίνητο πχ tesla model s (οικογενειακό) έχει 420 άλογα τελική ταχύτητα 230 χιλιόμετρα, αυτονομία με μια φόρτιση 4 ωρών 430 χιλιόμετρα…… (85 kwh μπαταρία)
ωραία σκέψου τώρα αυτή η μπαταρία να γίνει 5 φορές μεγαλύτερη (δλδ όπως του κινητού που είπα)
δλδ έχουμε μια μπαταρία στης ίδιες διαστάσεις αλλά 425 kwh και εχεις…. αυτονομία………………………………..2,200 χιλιόμετρα δλδ χοντρικά 2 φορές πάνε έλα θεσσαλονικη – αθηνα ΜΕ ΜΙΑ ΜΌΝΟ ΦΌΡΤΙΣΗ

και αυτοκίνητο είναι καθαρά και μόνο παράδειγμα (ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ)

σκέψου τι ζημιά μπορεί να κάνει σε κάποιους μεγάλους που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΉΤΗ

τα ενεργειακά παιχνίδια είναι τεραστία καθώς όποιος ελέγχει την ενέργεια ελέγχει ουσιαστικά τον πλανήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.