iPhone 5se: Με επεξεργαστή Apple A9 το 4ιντσο iPhone [Bloomberg]

Η Apple συνήθως, κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό κάθε σχέδιό της για νέες συσκευές, και η στρατηγική της εταιρείας δεν αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Από την άλλη όμως υπάρχουν εκατομμύρια fans οι οποίοι ψάχνουν την παραμικρή φήμη ή πληροφορία.

Από φήμες έχουμε μπόλικες όσον αφορά στην κάθε της κίνηση. Μπορεί η ανακοίνωση του iPhone 7 να αργεί πολύ, οι φήμες τη θέλουν να προγραμματίζει press event Μάρτιο όπου θα ανακοινώσει το μικρό iPhone 5se μαζί με το iPad Air 3.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές που επικαλείται σήμερα το Bloomberg, το smartphone θα ονομάζεται iPhone 5se όπως έχει ακουστεί και θα μοιάζει με ένα αναβαθμισμένο iPhone 5s. Θα βασίζεται πάνω στο Α9 chip της Apple, το οποίο βρίσκεται στην στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Επιπλέον προσθήκες στο 4ιντσο iPhone ίσως είναι το NFC, Apple Pay και Live Photos. Το 3D touch από την άλλη θα το δούμε δύσκολα σε αυτή την συσκευή. Η ίδια αναφορά λέει ότι το iPad Air 3 θα δει μια μεγάλη αναβάθμιση στον επεξεργαστή του, με το ίδιο A9X chip που έχει το iPad Pro. Επιπλέον, ίσως δούμε υποστήριξη για το Apple Pencil και προσθήκη Smart Connector, το οποίο απαιτείται από το πληκτρολόγιο και άλλα περιφερειακά αξεσουάρ.

Αν η παρουσίαση όντως γίνει στις 15 Μαρτίου, οι πωλήσεις μπορεί να αρχίσουν σχεδόν άμεσα, δηλαδή στις 18 του ίδιου μήνα. Μέχρι τότε κρατάμε στάση αναμονής για το τι μας ετοιμάζει η Apple.

iphone 5se apple a9, iPhone 5se: Με επεξεργαστή Apple A9 το 4ιντσο iPhone [Bloomberg]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

4ιντσο το 2016???? Όποιος το πάρει θα το μετανιώσει…

Agnostos13

Επεξεργαστης A9 σε σωμα iphone 5S? Τρελανε μας Apple!

babis

Εγω λεω η apple να βγαλει κινητο με 3 inches και να βαλει τον A9X.Θα μιλαμε για τρελα fps.

giannis

εγω αυτο που θα ήθελα θα ταν 3 iphone.
ενα στις 4.5 ενα στις 5 και ενα στις 5.6
τα δυο τελευταια να ταν top. το πρωτο θα θελα να εχει επιδοσεις και ικανοτητες επιπεδου πχ samsung A5 με τιμη στα 360-400. Ετσι θα ηταν μια πολυ καλη προταση για καποιο που δεν μπορει να δωσει 700αρια αλλα θελει το apple user experience (χωρις μπιχλιμπιδια οπως 3d touch, fhd, wireless charging, 4k recording και ois)
με 4 ίντσες ομως οθόνη το 2016 δεν πας πουθενα. Καταναλωνω πολυ web και multimedia περιεχόμενο στη συσκευη μου. δεν μπορω να βγαζω τα ματια μου σε μια 4αρα οθονιτσα.

One

2 φορές το χρόνο κινητό βγάζει η Apple τώρα?

Οι επεξεργαστές απο οτι άκουσα δε θα ειναι απο τη Samsung αλλα απο τη TSMC. Μάλλον η διαφορετική κατανάλωση στη μπαταρία επεξε ρόλο.

chris

κοντιναν τα δάχτυλα πάλι? Παει εχασε την αίγλη της η Apple οριστικά πια, απο την μετα εποχη steve jobs εχει παρει τον κατηφορο

Darth

@giannis προφανώς και δεν θα το κάνει.. η apple βασίζει την εικόνα της σε κάτι το ακριβό… ετσι χαμηλού κόστους συσκευές και μετοχές θα ρίξουν και την εικόνα που έχει δημιουργήσει

giannis

το ξέρω darth. καιβδεν θα το κανει και για ακομα ενα λογο. αυτο που ακριβόπουλαει δεν ειναι το hardware αλλα κυριως το software και το user experience. Σε αυτα ειναι το τεραστιο περιθωριο κερδους.

fotis

Chris ναι τρελη πτωση τι να σου πω 232 δις εσοδα και 52 δις κερδη το χρονο και οι πωλησεις σπανε ρεκορ καθε χρονο.τελικα ο καθενας οτι θελει λεει

chris

fotis@ ο κατηφορος που αναφέρομε δεν εννοούσα τα κερδη, αν και αν διαβασεις 3 post πιο κατω θα δεις – 35% στα ipad, λεω πχ οτι πριν το iphone 5 η apple ηταν με διαφορα τα καλυτερα smartphones τα τελευταια 2 χρόνια η ψαλιδα εκλεισε απο τους ανταγωνιστές και ορισμενες συσκευες την ξεπερασαν , τα πρωτα σημαδια φαίνονται και απο τις πωλήσεις που αναφερθηκες

viel

@chris αρες μαρες κουκουναρες! η sony καθε χρονο δεν ξερεις αν θα κλεισει, η htc μπαινει μεσα καθε χρονο, η samsung αλαζει ceo και η apple κερδη καθε χρονο! εχεις δικιο παει για κλεισημο….

giannis

το θεμα ειναι αν εχει κερδη ή αν ειμαστε ευχαριστημενοι ως κατοχοι ή ως πελάτες ή ως υποψήφιοι κάτοχοι; Σαφως το εξαιρετικο marketing της apple τη βοηθα να εχει τεραστια πελατειακη βαση η οποία αγοραζει και ξαναγοραζει…
Ακομα σαφεστερα η apple του Macbook , του iPod του iphone και του πρωτου ipad ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. δεν υπαρχει η διάθεση, η ορεξη για κατι νεο, για κατι που αν θες θα εμπεριεχει το ρισκο.
Ακομα και οι υποστηρικτες οι φανατικοι της apple εχουν ενταξει στο οπλοστάσιο των επιχειρηματων τους το ότι η apple περιμενει να εφαρμοσθει απο αλλους μια καινοτομια για να την υιοθετησει αφού περασει τις παιδικές ασθενειες και να την εφαρμοσει καλυτερα. Ποια η apple; ε δεν ειναι η apple του ipod αυτη ουτε του πρωτου iphone

viel

δεν με ενδιαφερει αν περιμενει μια καινοτομια να δει τι ασθενιες εχει, αλλα οταν την βαλει να δουλευει αψογα και αυτο το κανει! και εγω ειμαι ευχαριστημενος πελατης. τι να κανω μια καινοτομια αν δεν παιζει καλα? να λεω στα forum “α κοιτα εγω εχω αυτο αλλα δεν παιζει καλα, αλλα το εχω”. οχι αυτα τα κανουν αλλες εταιριες. τωρα βγαινουν φημες οτι θα βαλεις ασυρματη φωρτηση χωρις επαφη με εμβαιλεια τα 15 ποδια! αν αυτο το κανει και δεν το πεις καινοτομια οκ δεν με νοιαζει! μετα που θα το κανει η samsung θα λες πω πω κοιτα τι εχω…
σαν πελατης ειναι 99% ευχαριστημενος

giannis

δεν ανεφερα καμμία αλλη εταίρεια. μην με συγχεεις με τα fanboys.

με επιβεβαιωνεις.
αποκαλείς καινοτομια το remote charging.
καινοτομια ηταν το ipod συνολικα

chris

viel@ οου ειπα εγω οτι παει για κλείσιμο , επαναλαμβανεσε με αλλα προφιλ και μιλας παλι για κέρδος, τι να πω Περαστικά κοιτα τα κερδη εσύ

viel

@giannis ιPod – iPhone ειναι καινοτομιες που θα ερχονται καθε 10-20 χρονια! εως τοτε θα βιονουμε πολυ μικροτερες μεχρι να γινει το μπαμ καποια στιγμη

Panagiotis GP

ΔΕΝ ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως έχω αφήσει πίσω το Android εδώ και δύο χρόνια. Στην αρχή με ένα 5S έπειτα με το 6 και πρόσφατα με το 6S. Θα γύριζα ευχαρίστως πίσω στις 4″ και στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα προτιμούσα όμως ένα σώμα ανάμεσα στο 4S και το 6(S). Όχι πως δεν μου αρέσει το 5S αλλά το 4S είναι λατρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.