iPhone 6, η Apple ζητά $100 αύξηση στην τιμή του

Όπως φαίνεται οι ίντσες της οθόνης δεν είναι το μόνο που θέλει να αυξήσει η Apple καθώς σύμφωνα με αναφορές διαπραγματεύεται και την αύξηση στην τιμή του iPhone 6 με τους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Το θετικό είναι ότι οι φορείς αρχικά φαίνεται να αρνούνται την αύξηση που προτείνει η Apple, σύμφωνα με τον αναλυτή Peter Misek.

Ωστόσο μπορεί η αρχική απάντηση να είναι όχι, όμως η Apple γνωρίζει την αξία που έχει το brand name της οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να το καταφέρει. Aν αναρωτιέστε γιατί έχει ανάγκη η Apple να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αυτό γίνεται διότι έχει πολυετή συμβόλαια μαζί τους σχετικά με τις επιδοτήσεις.

Όμως, αυτή δεν φαίνεται μια τόσο σοφή κίνηση για την Apple τη στιγμή που οι ανταγωνιστές πηγαίνουν τις τιμές προς τα κάτω, εκείνη να θέλει να τις αυξήσει. Άλλωστε η Apple πρέπει να λάβει υπόψη της και το γεγονός ότι η αγορά των high-end συσκευών είναι αρκετά κορεσμένη σε αντίθεση με την αγορά των low-end κινητών που αναπτύσσεται συνεχώς.

Βέβαια η Apple σκοπεύει να βγάλει δυο νέες συσκευές μια με οθόνη 4.7 ιντσών και μια με 5.5 ιντσών οθόνη το οποίο όπως λέγεται θα είναι το πρώτο phablet της Apple. Επομένως μια αύξηση στην τιμή θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν σκεφτούμε ότι και το 6 ιντσών Samsung Galaxy Note 3 κοστίζει $100 περισσότερα από το 5 ιντσών Samsung Galaxy S5.
, iPhone 6, η Apple ζητά $100 αύξηση στην τιμή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Νομίζω πως πλησιάζει το 1000αρικο για ένα κινητό.

Panagiotis GP

Τελικά αυτή θα είναι η εμφάνιση της συσκευής που βλέπουμε στη φωτογραφία ή παραμένει άγνωστο ακόμη.

jonjon

Επιτέλους θα φτάσουμε στο χιλιάρικο! Έλεος

Νίκος

1000ρικο και μαλιστα εντελως αδικαιολογήτο… κινητα με ΠΟΛΥ καλυτερο hardware αξιζουν το πολυ 500..
αλλα ας μην το παμε εκει.
ο λογος που θα του αυξησουν την τιμη;
πρωτη φορα κανουν ουσιαστικη αλλαγη στα specs και το βαζουν σε πιο μεγαλη αρχικη τιμη.
πριν μια εβδομαδα δεν λεγανε πως οι καταναλωτες ψαχνουν μεγαλυτερες ιντσες με φθηνοτερη τιμη;
δεν τους καταλαβαινω..

Tom

Ελπίζω τα 100 ευρώ να αφορούν το Phablet iphone. Αν αυτό υπάρχει δηλαδή γιατί εγώ δεν είμαι πεισμένος. Γενικά ας περιμένουμε. Το σοφό θα ήταν η apple να διατηρήσει την τιμή τους ειδικά την στιγμή που sony και samsung δίνουν τα κινητά τους στα 750.

akis

σχετικά με την apple κοιτάξτε πως έχει.. πουλάει ένα προϊόν το οποιο απευθύνεται σε άτομα που μπορούνε να το πάρουνε..! δεν υποχρεώνει κανέναν να το αγοράσει.. επίσης ότι υπάρχουνε κινητά με πολύ καλυτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με το iphone δεν έχει σημασία.. βλέπε android για παράδειγμα με snapdragon 800+ 2GB ram με 4.4.2 έχουνε πολύ κακή διαχείριση τις μνήμης.. το iOS πάλι είναι από το πιο σταθερό αυτή την στιγμή…!! σαν κάτοχος του G2 αυτή την στιγμή και iphone 5 μπορώ να πω πως και από τα 2 είμαι ευχαριστημένος..! ειδικά από το G2 είναι η καλύτερη εμπειρία σε android που μπορεί να έχεις..! επίσης και note 3 απλά κορυφή..!! απλά δεν είναι αυτή η εμπειρία που έχεις με ένα iphone…!! να λέμε την αλήθεια… όσοι πραγματικά έχετε iphone δεν το αλλάζετε με τίποτα 🙂

Billys

Με 4.7 ιντσες , δωρο παντοφλα-θηκη !
Γι’ αυτο εχουμε iphone , γιατι ειναι σε νορμαλ διαστασεις . Αν γινει κι αυτο σαν τα υπολοιπα 4.5ιντσα της αγορας , ζητω που καηκαμε ! nokia 3310 μετα !

Tom

Billys θες να βαλουμε ενα στοιχηματακι; Εγω λεω σε μια βδομαδα θα το χεις συνηθισει και δεν θα το αλλαζεις 😀

Γιάννης

@Billy
Αν δεις το iPhone 5s διπλά στο Note 3 που έχω όντως φαίνεται σαν το Nokia 3310.

ορεστης γκιοκας

παιδια αν ισχυσει αυτο δεν νομιζω οτι ειναι οσο «χαζο» λετε… πιστευω πως το iphone εχει χασει ενα μερος της αιγλης του λογω της λογω του οτι ειναι πλεον ενα… συνηθισμενο τηλεφωνο! οπου κι αν πας θα δεις ενα δυο. Θυμαμαι οταν βγηκε το πρωτο μηλοφωνο που το ειχε παρει ο πατερας ενος φιλου μου απο αμερικη και οταν το ειδα ειχα παθει πλακα!πσσσσ οθονη αφης! τι λες τωρα! ηταν εποχες που το μηλο το εβλεπες σε ενα στα 1000 τηλεφωνα! τοτε το iphone ηταν πραγματικα permium. Η αξια ενος προιοντος καθοριζεται κατα πολυ απ το ποσο.. σπανιο ειναι. Γι αυτο ισως μ αυτη την κινηση η apple να θελει να… μειωσει τις πωλησεις εστω του ακριβου της μοντελου( του μεγαλου δηλαδη) για να του προσδωσει ενα επιπλεον κυρος, να ειναι κατι… σπανιο
ή μπορει απλα να λεω βλακειες, αλλα πραγματικα, δεν νομιζω μια τετοια εταιρια που στελεχωνεται απο τετοιους επαγγελματιες να κανει τοσο χαζα λαθη και μονο ετσι μπορω να δικαιολογησω μια τετοια κινηση!

Doxakis

iPhone 6 (4.7″)->739€
iPhone 6 (5.5″)->839€

Δημητρης.Κ

δωσε apple ανεβασε την τιμη και 200 και 300 ετσι κι αλλιως στο τελος οοοοση γκρινια και να υπαρξει θα τα δωσουν καποιοι μηπως εχει και αυξηση πωλησεων κιολας….

Nio

Πλαστικη εκδοση δεν θα ξανα βγαλει?????
Επιτελους ηρθε η ωρα να γινει smartphone το κινητακι της apple μπας και χαρουνε λιγο τα fanboys…

manolis

και γιατί όχι;;; αφού πάλι θα έχει πωλήσεις!!! ο καθένας ας δει τι έχει στη τσέπη του και ας αποφασίσει!!!

εγώ προσωπικά κινητό με τόσα χρήματα δεν αγοράζω…

Giannis

Λες και αυτός που είναι να διαθέσει 750€ θα κωλώσει να δώσει 850€.
Αυτές οι αυξομειώσεις στις τιμές αποτελούν δίλημμα για πιο low budget τηλέφωνα.

Δηλαδή για παράδειγμα αν ένα κινητό που κάνει 200€ του βγάλουν το επόμενο μοντέλο στα 300€ τότε ο αγοραστής θα κομπιάσει, αλλά στα 700-800€ πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα.

Ο άνεργος Ελληνάρας θα πει τον πατέρα του να του δώσει 800 κατοστάρικα να το πάρει ( παρόλο που πιθανότατα έχει ήδη το 5άρι)

sokel

όταν πέφτεις από μεγάλο ύψος ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός τα κορόιδα που δίνουν 1000+ για κινητά τελειώνουν

kostas

η τιμή έχει φτάσει στον Θεο, εγώ θα δώσω πολύ λιγότερα και θα πάρω το Sony Xperia Ζ1 compact ή αν αποφασίσω να ανέβω θα πάρω το Ζ2, που όπως και να το κάνουμε και πιο φτηνό θα είναι και τα ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά θα έχει

Νίκος

Τι έγινε παιδιά ? Ωρίμασε η τεχνολογία για 5 & 6 ίντσες σύμφωνα με την Apple? χαχαχαχαχα

Panayiotis

Αν τα κρατας να το αγορασεις αλλα με χιλια ευρω αγοραζεις κινητο που δουλευει σφαιρα και λαπτοπ και περισευουν να πας για καφε :p

karesioua22

καλα €1000 για κινητο εγω με αυτα τα χρηματα θα παιρνα ενα xiaomi mi3 (qualcomm 800 2.3ghz aderno 330 13mp +2mp 5″ full hd 441ppi adroid 4.3 miui v5 3000mah οπου στοιχηζει €350 16gb €420 64 gb αντι για ενα μηλοφονο οπου ειναι σαφος σε specs χειροτερο οι τιμες για iphone ειναι για γελια hahaha !!!!!😆😆😆😆😆

Νίκος

Πιστεύω οτι θα πουλήσει τρέλα!!!
Οχι για κανένα σοβαρό λόγο, αλλα επειδή θα ειναι περισσότερες ίντσες και θα ειναι η διάφορα με πριν

Tom

Εγω περα απο το μεγεθος θα ηθελα να δω και κατι καινουριο. Ελπιζω σε οπτικο σταθεροποιητη επισης και κανα ωραιο και χρησιμο feature. Το 5s δεν ειχε κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το 5. Επισης μιας και θα μεγαλωσει φυσικα το κινητο να δουμε και μια μεηαλη μπαταρια να βγαζει δυο μερες το κινητο.

Χάρης

Εγώ πάλι, νομίζω πως αν ανεβάσουν κι άλλο την τιμή του iPhone θα μας χάσουν από πελάτες !!!! 😛

christos

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά κάποια από τα σχόλια εδώ. Προφανώς γίνονται από εφηβικής ηλικίας άτομα. Όποιος δεν μπορεί δεν το αγοράζει, όποιος δεν τα έχει δεν τα δίνει. Τόσο απλά τα πράγματα.Πάρτε ότι άλλο θέλετε πάρτε xiaomi, samsung, nokia, lg, sony. Πραγματικά πάρτε ότι θέλετε και να το χαρείτε. Αφήστε όμως το δικαίωμα και σε όσους θέλουν iphone να το αγοράσουν και να το χαρούν. Μην κάνετε το κόμπλεξ χολή.

Γιάννης

Γιατί το να λες ότι ένα κινητό είναι πολύ υπερτιμημένο (υπάρχουν και εκτιμήσεις πόσο κοστίζει να κατασκευαστεί ένα iphone και αν θυμάμαι καλά ήταν κάτω από 200 ευρώ) είναι θέμα κόμπλεξ? Άν κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να πάρει iPhone για να κάνει επίδειξη στους αδαείς ή επειδή δεν ξέρει ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά είναι θέμα κόμπλεξ.

Christos

Πόσο δηλαδή έχουν οι ναυαρχίδες τω άλλων εταιρειών; Επίσης το καλύτερο είναι σχετικό. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μόνο το iphone Τιερί έχει και για κάποιους είναι απαραίτητες στη δουλειά τους.

Tom

Χρηστο σε ενα αλλο θεμα παραπονιουνται για το ποσο παντοφλα ειναι το iphone 6. Ασε δεν τους πιανεις πουθενα καπιους.

Για μενα τα ακριβα τα high end ειναι ολα ακριβα. Αλλα ειναι ολα καλα. Απο κει και περα καποιοι διαλεγουν οτι τους κανει και χαιρονται οπως λες και αλλοι ψοφανε να αποδειξουν τους αλλους προβατα σε καθε ευκαιρια.

Με την εδω μεσα λογικη (καποιων οχι ολων μην ειναι αδικος υπαρχουν ατομα που μιλανε πολυ σωστα) το 80% των αγοραστων high end συσκευων που παιρνουν apple και samsung ειναι προβατα, εφετζιδες, πετανε τα λεφτα τους οπου να ναι και χαμηλης νοημοσυνης.

Christos

Όπως τα λες είναι Tom. Όντως δεν είναι όλοι εδώ που τα λένε αυτά. Έχει επίπεδο το techblog. Το ζητούμενο είναι να χαίρεσαι την τεχνολογία και να απολαμβάνεις τα καλά της.
Εγώ ονειρεύομαι κάποια μέρα να κατορθώσω να αγοράσω ένα iMac. Επειδή τώρα και για το επόμενο διάστημα δεν έχω αυτή τη δυνατότητα και δουλεύω με ένα hp 6 ετίας που σέρνεται θα πρέπει να κοροϊδεύω αυτούς που έχουν το Mac και να λέω πως έδωσαν τα τετραπλάσια χρήματα από ότι εγώ με το επιχείρημα ότι και τα δύο μηχανήματα κάνουν την ίδια δουλειά;

Makis

Κατι τετοιο ειναι τελειως αθλιο οσον αφορα τους πελατες της apple στην ευρωπη και μπορω να εξηγησω γιατι. Αν υποθεσουμε πως γαλλια γερμανια το 5s εχει γυρω στα 710€ +100 bucks σημαινει +100€ αρα αμεσως αμεσως ειμαστε στα 810€. Και επειδη εδω στο ελλαδισταν ερχονται +κατιτις να περιμενετε κατι στα 850€ οσο δηλαδη εχει το s5. Με δυο λογια..απλησιαστο

JohnGR

@Makis, αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις, θα δεις ότι στην ελληνική αγορά το S5 κοστίζει από 650€ έως 769€. Που τα είδες τα 850;

Christos

Και το iPhone 5s από 520 έως 730

panagiotis

Apple είναι, αν θέλει να πάρει 100 παραπάνω, θα τα πάρει (ή πιο σωστά θα της τα δώσουν).
Δηλαδή έδιναν 700+ να αγορασουν 3,5-4″ δεν θα δώσουν 100 παραπάνω να πάρουν κάτι που θα τους γλιτώσει από οφθαλμίατρο?
(βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μια η άλλη θα είναι για αυτα που θα γλιτώσουν θα τα δώσουν σε πλαστικό χειρούργο για να μεγαλώσουν τον αντίχειρα για να φτάνει … απο εδώ ώς εδώ….)

Billys

Οταν βγει το 6αρι με 4+ ιντσες , θα spam-αρω τη διαφημιση του 5 με τον αντιχειρα !

Γεια.σου

Συγνωμη απο ποτε οι γνωμες καποιου αφαιρουν δικαιωματα απο καποιους αλλους? Και εγω γελασα με καποια σχολια επειδη ηταν ανωριμα οπως επισης διαφωνησα και συμφωνησα με καποια αλλα… Και για να πω κ εγω την γνωμη μου για την apple, το θεωρω κοροιδία να μου πλασαρουν ενα ακριβο κινητο ακομη πιο ακριβα. Προσοχη! Με την γνωμη μου δεν αφαιρω κανενα δικαιωμα απο κανεναν φιλο να το αγορασει και να το χαρει!

Gbudas

Καλά πότε θα καταλάβετε ότι το Iphone δεν αξίζει τα λεφτά του

manolinio7

Για ταα λεφταα τα κανεις οολα, για τα λεφταα δε μ’ααγαπας.. μα θα ρθει κααποτε η ωρα, που δε θα ξεερεις που πατας…!!! Αφιερωμενο

Τάσος

Το απολυτο Value for money θα είναι το i-phone 6 χαχαχα….Επίσης θα είναι και καινοτόμο,το 1ο κινητό που έσπασε όλα τα ρεκορ σε τιμή λανσάρισματος…Καλό άρμεγμα apple στα μηλοπαιδα σου☺

Βασιλης

Παιδια ελεος δηλαδη.Δεν ειναι οτι ειμαι φαν των android η wp8 αλλα ε οχι και 900 ευρω για ενα iphone.ηδη τα 600 που κανει το 5 ειναι πολλα για αυτα που προσφερει,εχω στην κατοχη μου το lg g2 και το LUMIA 1020 .2 συσκευες που ειναι τοπ στο ειδος τους με πολυ λογικες τιμες,το g2 to αγορασα 450 ευρω και το νοκια 500,βρισκομαι εκτος ελλαδας φυσικα αλλα και παλι ελεος.Μακραν η apple γινεται ολο ενα η χειροτερη εταιρεια

Γιώργος

Έστω ότι είχατε ένα μαγαζί και πουλούσατε το προϊόν Χ.
Ασχέτως, λοιπόν, εάν οι δυνατότητες του Χ ανταποκρίνονται στην τιμή του ή όχι, εάν πουλούσατε κάθε χρόνο πιο ακριβή την καινούργια έκδοση του Χ και παράλληλα είχατε κάθε χρόνο αύξηση στις πωλήσεις, τότε την επόμενη χρονιά θα ρίχνατε την τιμή…?
(Ισχύει για όλα τα λειτουργικά και τις συσκευές που οι περισσότερες εταιρίες κινητής και τα μεγάλα καταστήματα μας τις πουλάνε σε απαράδεκτες τιμές! Γι’ αυτό λοιπόν ή skroutzάρετε ή περιμένετε για προσφορές που βγάζουν που εκεί φαίνεται το τι βγάζουν…)

sk@ta

καλημέρα

Nikolas Diamadis

Κλασική Apple, αυτή που ξέρουμε και αγαπάμε 🙂

ed

Η Apple φτιάχνει ωραία προϊόντα, προσωπικά μου αρέσει το design του iPhone. Ο λόγος της υπερτιμολόγησης ομως βασιζεται στο ότι τα προϊόντα της απευθύνονται σε αυτούς που δε θέλουν να ασχοληθούν ή δε ξέρουν να ασχοληθούν,και η εταιρία προσφέρει λύση σε ότι πρόβλημα τους παρουσιαστεί χωρίς να κουνήσουν δάχτυλο. Επίσης το νούμερο ένα προϊόν που πουλάει (και το αποδεικνύει η ίδια αν ισχύει η ειδηση) είναι το λογότυπο της. Και 1500€ να φτάσει η τιμή του πάλι πολλοί θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να πάρουν ένα iPhone, γιατί δε πιστεύω ότι το 30% του πληθυσμού (δηλαδή οι κάτοχοι iPhone σύμφωνα με τις μετρήσεις) είναι “έχοντες” και το αγοράζουν. Για μένα καλά κάνει. Όταν ένα προϊόν πηγαίνει στα ράφια σταμάτα να ισχύει η σχέση κόστους – τιμής πώλησης και ξεκινά να ισχύει ο νόμος προσφοράς – ζήτησης. Και θα αυξήσει τις πωλήσεις της, και το κέρδος ανά συσκευή, και το αποθεματικό της… Μέχρι να φάει τα μούτρα της… Σίγουρα έχει άτομα που ξέρουν περισσότερα από μας και σχεδιαζουν την στρατηγική της, αλλά και άλλες εταιρείες κολοσσοί ίδιας τακτικής είχαν και είδαμε τι κατάφεραν (βλέπε Sony που αποσύρθηκε από πολλές αγορές και άρχισε να ξεπουλά τμήματα της, HTC που πάει για… Συνέχεια »

George

@Christos

Ελπιζω να το ξερεις οτι οι καλυτεροι υπολογιστες δεν ειναι οι mac αλλα οι alienware.
Τωρα για το θεμα του κινητου αν θελει καποιος να κανει επιδειξη ας δωσει και 1000€ για ενα τηλεφωνο που θα ξιζει ουτε τα μισα.

dami

Εγω απο οσο ξερω οι Alienware και οι Razer ειναι οι καλυτεροι για gaming και οχι για multitasking σε προγραμματα,εχει μια μικρη διαφορα….οι οποιοi ειναι εξισου πανακριβοι και πιστευω οτι ο Christos αναφερεται στον prο του οποιου οι ικανοτητες εχουν αναφερθει σε παλιοτερο ποστ εδω στο techblog. Τωρα οσων αφορα την τιμη για την οποια μιλανε διαφοροι..εγω βλεπω οτι και οι υπολοιπες ναυαρχιδες κυμαινονται στα 700-750 ευρω…ασχετως που μεσα στο 3μηνο χανουν την μιση τους αξια ενω τα iphone την κρατανε.Αυτο φυσικα δεν ξερω για ποιον ειναι τιμητικο…για αυτον που το αγοραζει και πρεπει να το πουλησει μετα απο ενα 6μηνο κατω απο την μιση της αρχικης του τιμης ενω ο αλλος περιπου 200 ευρω κατω.Υπαρχουν και οι υπολοιπου φυσικα που τα παιρνουν μεταχειρισμενα ή περιμενουν το 3μηνο για να αγορασουν τις ναυαρχιδες μισοτιμης.Το νοημα ειναι οτι ο καθενας οσα εχει και θελει να δωσει,τα δινει…το να μην εχεις τα λεφτα εσυ και να κραζεις τους αλλους που τα εχουν ειναι απλα τραγικο.Οπως θα τα σκασουν αλλοι για το S5,ετσι θα τα σκασουν αλλοι για το iphone 6 η τσεπη ειναι δικια τους και δεν αφορα κανεναν…και δεν ειναι προβατα επειδη τα εχουν και γουσταρουν να τα σκανε.Tech fans ειναι,οπως… Συνέχεια »

Γιάννης

Ήδη είναι 5.8% κάτω από πέρυσι σε πωλήσεις η Apple παρά το λανσάρισμα του iphone 4 (!!!) στην Ινδία και άλλες χώρες (στην φοβερή τιμή των 300 ευρώ), Απλά θα πέσει ακόμη πιο κάτω.

Tom

Συγγωμη. Συκριναμε alienware με mac η λαθος ακουσα; Τα δυο ακρα οσον αφορα τα λαπτοπ δεν υπαρχει συγκριση παιδια..

Gtar13

Once IOS forever IOS…τέλος

Γιαννης

Μου αρεσει που μιλησαν για τη συγκριση alienware-mac ανθρωποι που υποστηριζουν την apple,(sorry αν προσβαλω μερικους) κατα την αποψη μου και την επικρατεστερη αποψη οσο και αν δε το δεχονται καποιοι ασχετοι απο τεχνολογια η τουλαχιστον απο κερδος ευκαριας πληρωνοντας για συσκευες που ειναι υπερτιμολογημενες με χειροτερα χαρακτηριστικα τεραστια ποσα.
On topic ας το πανε και 2,000€ οι ιδιοι θα το παρουν και πολυ με δανειο.

George

@dami
Ποιος σου ειπε φιλε μου οτι δεν εχω τοσα χρηματα για να το αγορασω απλως πιστευω οτι ειναι χαζο, λιγοτερο, στην Ελλαδα της κρισης να δωσει κανεις τοσα λεφτα για κνητο. Εγω παντως αλλαζω καθε 2 χρονια συσκευη και δεν με ενδιαφερει να κανω φιγουρα αν και ζω στα Β.Π. αν σημαινει κατι αυτο σημερα.

ed

Υπερτιμολόγηση:

τιμολόγηση με ποσό μεγαλύτερο από την πραγματική του αξία του αγαθού ή της παροχής υπηρεσίας

Τι συζητάμε τώρα? Οποιας άλλης εταιρίας να πάρεις, τη στιγμή που καμιά δε φτάνει την υπερτιμολογηση της Apple, θα είναι καλύτερο. Παρακαλώ μην πετάτε την ατάκα “όποιος δεν έχει να το αγορασει”. Υπάρχουν πολλές περιοχές τιμών για όλα τα πορτοφόλια και μεγαλύτερες από τη περιοχή τιμών του μήλου. Μη συγκρίνετε το λαπτοπ των 600€ με το 1200€ για να βγάλετε το μήλο καλύτερο.
Το ότι έχει καλύτερη μεταπωλητικη αξία το iPhone από τα άλλα έχει να κάνει με τη ζήτηση και όχι με τη ποιότητά του.
Και ίσως να είμαι μόνο εγώ, αλλά δεν αγοράζω κάτι με σκοπό να το πουλήσω. Αλλάζω κάθε χρόνο συσκευή και όλες τις κρατάω και τις δίνω σε συγγενείς (π.χ. Το πατέρα μου που δε θέλει πολλά από ένα κινητο) εκτός από μια που την έχω για ρεζέρβα.

Gtar13

Το μονο κακό ειναι ότι θα περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο για να το έχουμε στα χέρια μας .ειναι γλυκιά η αναμονή .Οταν ο Έλληνας ειναι εντάξει με το να πληρώνει 3,5 -4 € για ένα καφε,τα 1000€ ειναι λίγα για iPhone.

Headache

πολύ ωραίο άρθρο, μπράβο!

george

@Gtar13 ρε φιλε τι συγκρίνεις τωρα την τιμή του καφέ με το iphone θα τρελαθούμε?;?;? Απλά ο Έλληνας και βρακι να μην έχει να βάλει θα το πάρει μπρος την μούρη μερικοί δεν υπολογίζουν τπτ.

γιαννης

ποιο iphone και βλακειες!!! αντε γεια…ερχεται δυναμιτης με 270 ευρουλακια .. https://www.youtube.com/watch?v=KP-5OlHINg0

Βασίλης

Όλοι οι φωστήρες είστε ενθουσιασμένοι με την ποιοτική συσκευή που θα προσφέρεται προς 1000 ευρώ! Δείτε το iOcean X8 και σκεφτείτε ότι κοστίζει από Κίνα 200 ευρώ. Μετά, ας μου δικαιολογήσει κάποιος τα υπόλοιπα 800.

ed

@Βασίλη τα αλλα 800 (500 είναι αλλά τέλος πάντων…) είναι ΦΠΑ, κέρδος πωλητή, το λογότυπο της Apple, το λογισμικό της Apple, η έρευνα και ανάπτυξη της συσκευής, η πιστοποίηση CE, η εγγύηση της συσκευής και τέλος η υπεραξία της συσκευής.
Δε περίμενα να υποστηρίξω ποτέ την Apple, αλλά όχι και να συγκρίνουμε τη βούρτσα με τη π*****α…
Ναι είναι ακριβό, το πουλάνε ακόμα πιο ακριβά, αλλά όχι κ έτσι… Την επόμενη φορά να συγκρίνετε το PSVita με τα ηλεκτρονικά που πουλάνε στο πανηγύρι του χωριού…

Βασιλης

Η μεγαλη προκαταληψη σου φαινεται απο δυο πραγματα:
1) Συγκρινεις ενα τηλεφωνο που δεν υπαρχει αλλα φαντασιωνομαστε.
2) Το SoC του iPhone ειναι παιχνιδακι απο πανηγυρι μπροστα στον MT6592 που φορανε τα φθηνα κινεζικα ΜΕ πιστοποιηση CE και λογισμικο android και οθονη ips 1080 και gorilla 3 που φοραει το galaxy s5. Τωρα, αν ως αγοραστης πειθεσαι οτι ο σχεδιασμος του λογκο της apple ειναι ενα κινητρο για να δωσεις 4 φορες παραπανω λεφτα, δεκτο, αλλα χαρακτηριζει. Χωρις να εχω διαθεση για υπερασπιση καποιας εταιρειας, απλα λεω οτι οι τιμες των τηλεφωνων εχουν μαξιμουμ τα 300 ευρω (κατασκευαστικα). Οποιος θελει να δωσει παραπανω για να εχει κοσμημα, δικαιολογειται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.