iPhone 6, Αναλυτές εκτιμούν ότι η οθόνη του θα πλησιάζει τις 5 ίντσες

Μπορεί να ανακοινώθηκαν τα iPhone 5C και iPhone 5S αλλά οι φήμες για το iPhone 6 πληθαίνουν. Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η Apple δοκιμάζει μία σειρά από οθόνες για το επόμενης γενιάς iPhone που ποικίλουν και ξεκινούν από τις 4,5 ίντσες και 4,8 ίντσες και φτάνουν τις 6 ίντσες. Αναλυτές πριν μερικές εβδομάδες ισχυρίστηκαν ότι η Apple είναι πιο πιθανό να επιλέξει μία οθόνη με 4,8 ίντσες.

Ίσως να έχουν δίκιο, αφού μία νέα αναφορά από τον αναλυτή Brian White της Cantor Fitzerald έρχεται να ενισχύσει αυτόν τον ισχυρισμό. Ο White είναι πεπεισμένος – και αυτό προέκυψε από μία συνάντηση που είχε με κάποιον προμηθευτή από την Ασία – ότι η Apple θα προτιμήσει μία οθόνη που θα προσεγγίζει τις 5 ίντσες. Δεν αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη διαγώνιο των 4,8 ιντσών, ωστόσο οι πηγές του επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μία οθόνη με διαγώνιο κοντά στις 4,8 ίντσες.

Πιο συγκεκριμένα ο White είπε: “Μετά την συνάντηση μου με εκπρόσωπο του προμηθευτή, επιβεβαιώθηκε ότι ένα μεγαλύτερο iPhone βρίσκεται στα σκαριά και η παρουσίαση του θα γίνει μεταξύ του δεύτερου τριμήνου του 2014 και του τρίτου τριμήνου της ίδιας χρονιάς. Το iPhone του 2014 θα διαθέτει οθόνη που θα πλησιάζει τις 5 ίντσες”.

iPhone 6, iPhone 6, Αναλυτές εκτιμούν ότι η οθόνη του θα πλησιάζει τις 5 ίντσες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Ε καλά…
Αν γίνει κάτι τέτοιο είναι σαν να παραδέχεται η Apple ότι έχασε.
Οι 4 ίντσες είναι μέρος της φιλοσοφίας του iPhone και βασικός λόγος της αγοράς του.
Και θα βγουν και θα πουν τι;
Ότι ο μέσος αντίχειρας μεγάλωσε;
Και το πιο τραγικό ότι θα παρουσιάσουν οθόνες πάνω από 4 ίντσες με μικροσκοπικες διάφορες από τις υπόλοιπες για να τις παρουσιάσουν σαν πρωτότυπες και καινοτόμες. Και φυσικά ο κόσμος θα τα χαψει όλα, όπως γίνεται και κάθε φορά με τα iPhone…

Κάτι τέτοιο το δικαιολογώ μόνο και μόνο αν δεν πρόκειται για το iPhone 6 αλλά για κάποιο άλλο. Ίσως να βγει το iPhone 6 και μαζί του έκδοση με μεγαλύτερη οθόνη.

Nio

Μακαρι να βγει ρε. Αρχισαμε παλι να κραζουμε. Ας αντιγραψουν κ αυτοι. Αφου ειπαμε τα mini κινητα πεθαινουν. Οι λιγο πιο μεγαλες οθονες σε compact διαστασεις κυριαρχουν.

VasiliSIII

¨Ολα γίνονται, applos θα το ονομάσει iphablet… και ποιος μίλησε για κινητο???

Νίκος

VasiliSIII, ο τίτλος.

Dimitris

Πραγματικα κουρασε η apple.
Οτι κανανε οι αλλοι πριν 2 χρονια, θα τα παρουσισει σε ενα χρονο σαν καινοτομια

j

μου αρεσει πολυ αυτο στην φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sosimple

Αναπόφευκτα αυτό θα γίνει αργά η γρήγορα.. Και πολύ κάλα θα κανει , αλλά οι μαλ..κιες πληρώνονται.. Οτάν εχεις πει τις παπαριες του αιωνα για δάχτυλα, τέλεια μεγέθη οθόνης και αλλες τέτοιες χαζομαρες, απλα για να παρασυρεις ενα σωρό φανμποι να το αγοράσουν και να ισχυριστεις οτι είσαι διαφορετικός απο τους άλλους, μετα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις 180 μοίρες. Είναι σαν να λες, σας δούλευα κανονικά, και εσείς εισασταν ζώα που τσακωνοσασταν στα φόρουμ παπαγαλιζοντας τις θεωρίες της apple.
Καταρχήν η apple έχει ηδη κανει φάουλ. Πρωτα ισχυριζόταν οτι οι 3.5 ίντσες είναι ιδανικές βάση μελέτης. Μετα πήγε στις 4, άλλα ακριβως για να μη την πάρουν με τις πέτρες, άλλαξε τις αναλογίες της οθόνης για να ισχυριστεί τις θεωριες του δαχτύλου. Να δουμε τι θα βρει τώρα.. Πάω στοιχημα θα κανει μερικές αλλαγές στο ios, και θα πει, ναι μεν πήγαμε σε μεγάλη οθόνη , αλλα εμείς, το μελετήσαμε και κάναμε το λειτουργικό να είναι άνετο σε αυτές τις ίντσες, κάτι που κανένας άλλος δεν έκανε… 🙂
Θυμηθητε με, παντα μέσα πεφτω, χρονία τώρα..

Νίκος

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι με τόσο bezel που έχει το iPhone, άνετα πάει 4.3 ίντσες χωρίς καμία διαφορά στις διαστάσεις του.
Ειδικά αν φύγει και το κουμπί…

Giorgos

Σκεφτηκα αμεσως αυτο που εγραψε ο Νικος! Το εξυπνο κινητο με μεγεθος ιδανικο για τον μεσο αντιχειρα θα ζηταει μεγαλυτερο αντιχειρα και μεγαλυτερη κινηση. Χαλαει μερος του iphone, αν και προσωπικα λατρευω τις μεγαλες οθονες και φανταζομαι οτι μια μεγαλη οθονη της apple θα μαγεψει…

Αποστόλης Ρόδος

Ρε παιδιά εντάξει… και εγώ πρώτος χλεύασα το θέμα με τον αντίχειρα. Εδώ και καιρό γράφω για τις μελλοντικές κωλοτούμπες της Apple σε ότι αφορά software & hardware.
Το κινητό όμως … αν βγει στις 4,8 ιντσες με μηδενικά μπέζελς στα πλάγια, όπως στη φωτογραφία… θα τα σπαει κυριολεκτικά. Μένουν πολύ λίγα πραγματάκια ακόμα στο iOS μετά και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο… εκτός απο τις τιμές… που προβλέπω να πληρώνουμε ανα τετραγωνική ίντσα την Apple… 😛

Θοδωρής

Κάτοχος Xperia z, πολύ ευχαριστημένος, αν δω τέτοιο iPhone μπορεί να ξαναγυρίσω. Είχα 3gs.

Αλέξανδρος Σ.

Αυτό που είπε και ένας φίλος πιο πάνω ισχύει απίστευτα.. Το iphone 5 η το 5s, με μικρότερα μπεζελ θα ήταν 4.3… Καλύτερα να βγάλουν στις 4.7 και να αυξήσουν ελάχιστα και το πλάτος γιατί αλλιώς θα είναι σαν ένα μακρόστενο πλακάκι.

Tom

Μονο ετσι για γινω πελατης της apple στα κινητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.