iPhone 6, εμφανίζεται πολύ λεπτό και μοιάζει με iPod touch

Για το επερχόμενο iPhone 6 έχουμε δει πολλές φήμες, διαρροές και concept μέχρι στιγμής και τώρα διέρρευσαν νέες φωτογραφίες που δείχνουν ένα αντίγραφο της επόμενης ναυαρχίδας της Apple. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Twitter από τον Sonny Dickson ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αξιόπιστος για τις πληροφορίες που δίνει.

Οι φωτογραφίες, αν είναι αυτή η τελική μορφή της συσκευής, επιβεβαιώνουν το πολύ λεπτό πάχος του iPhone 6 το οποίο λέγεται ότι θα είναι περίπου στα 6mm. Το σασί του είναι σχεδιαστικά πολύ κοντά σε εκείνο του iPod touch. Με τέτοιο πάχος και premium υλικά όπως γυαλί ή μέταλλο το iPhone 6 δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί εντυπωσιακό.

Από τις φωτογραφίες η συσκευή μοιάζει να είναι πολύ λεπτή αλλά και ελαφριά. Εμείς αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα έχει αυτή τη μορφή.

, iPhone 6, εμφανίζεται πολύ λεπτό και μοιάζει με iPod touch

, iPhone 6, εμφανίζεται πολύ λεπτό και μοιάζει με iPod touch

Πηγή (1), (2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Loki

Μοιάζει με το Μ8 από πίσω…

Γιάννης

Το πάχος μικρό αλλά τα bezels παραμένουν τεράστια…

giannis

Τρέλανε μας και δωσε πονο στα γατακια που μετα τα κουζινικα αποφασισαν να φτιαξουν τηλεφωνα!!!

tv

Εμενα παντως απο πισω περισσοτερο μου μοιαζει με ipad mini παρα με ipod touch. Αμα ειναι ετσι και εχει και λεπτα bezel ωραιο θα ειναι.

Χρήστος

δε νομίζω. Μπορεί σαν όγκος να είναι αυτός, αλλά αυτές οι μαύρες γραμμές δεν είναι καθόλου apple like. Κατα τ’ άλλα, το iPod Touch έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό, αξιοζήλευτο 🙂

Μιχαλης

Το iPod touch που εχω ειναι 6.3mm και εχει μπαταρία 1000mah . Αυτό δηλαδή επειδή θα ειναι και πιο μεγάλο αλλά πιο λεπτό το βλέπω να του βάζουνε κάπου στα 1500-1800 μπαταρία . Το iPhone 5s κρατάει με το ζόρι μια μέρα αυτό ούτε μισή δεν θα κρατάει

spam

Τι μ@λ@κια αν ειναι αυτο σκετη μπιππππ. Πολυ μαπα το πισω

Alexis

Χαλια μαύρα! Αλλά και τρίγωνο να βγει πάλι θα πουλήσει!

manakosrt

προβλεπω antenna gate και παλι

Mimis

Δωσε Πόνο!!!!
Τρέλανε ολη την Οικουμενη!
Γυαλι και μέταλλο..
Πφφ…
Αν δεν ειναι πλαστικό, διάτρητο, δεν λέει…
Σπάστα ολα ρε Apple !

Denis

είναι τουλάχιστον ανόητο να βγάλει κάποιος συμπεράσματα από ένα κακοφτιαγμένο και συνάμα χτυπημένο όπως φαίνεται mockup.
Προσωπικά το παραπάνω δε μου άρεσε καθόλου.
Κακά τα ψέματα ακόμα και εγώ που έχω προϊόντα της Apple θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον για αρχή μια αξιοπρεπή οθόνη με μικρές συνολικά διαστάσεις για να της σκάσω το 900άρι πάλι (αναφέρομαι στα 64gb).
Το design θα παίξει τον ουσιαστικότερο ρόλο και πιστεύω θα είναι απίθανο για την εταιρεία να κάνει καμιά κοτσάνα.
Για να το τιμήσω και πάλι σταθερά μετά από τόσα χρόνια που μου τα έχει φάει και με το παραπάνω θέλω να είναι κάπως έτσι
https://www.inrumor.com/wp-content/uploads/2013/10/iphone6_concept1-460×261.jpg
Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να κάνω δυστυχώς υποχώρηση και να πάω σε android που πλέον ναυαρχίδες εκεί βγαίνουν σε πολύ καλές τιμές

john

Ισως το πιο ασχημο iphone…

Mimakos

Μ αρέσει που ολοι εχουν γινει ειδικοί,bezel κ.τ.λ.,εγω προσωπικά οπως και να το κανει δεν θα το άλλαζα ποτε ,και ξέρετε γιατι;ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!!!ποιο market να συγκριθεί με το AppStore ???κανενα!ουτε με ενδιαφέρει εαν εχει παραπανω ραμ,επεξεργαστή,πραγματα τα οποία μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν μας ενδιαφέρον καθολου!πηγαιντε πάρτε τα android,να σας κρασαρουν αρκούν ολη την ωρα,να περάσει ένας χρόνος και να μην σας κανουν αναβάθμιση στο κινητο(βλέπε sony )και να λετε απλα οτι εχετε ενα τούμπανο κινητο!και στην τελική,και ακριβό να ειναι,θα βουλευτών για λιγο καιρο ακομα με το 4s και θα το παρω οταν μπορέσω

Mars

δλδ τωρα σας αρεσε αυτο?
απο το iphone4 και μετα το design ηταν πολυ καλο και οντως οτι και να λενε καποιοι haters περι apple ειτε για τιμες ειτε για κλειδωμα ειτε για το οτιδηποτε ποτε κανεις δεν ειπε κατι για το design. ειδικα το 5s ειναι πολυ καλο! (μην μπερδευουμε το design με τα Specs και τις ιντσες)

οπως και να εχει… αυτο εδω…αν οντως ισχυει…ειναι εντελως χαλια!

υπαρχουν πολυ καλυτερα projects στο youtube αν ψαξει κανεις οσο αφορα το design του iphone6.

giannis

Πες τα Mimako να αγιασει το στομα σου!!!!

j

Εκτός απο το πίσω που ειναι χάλια αν και δεν νομίζω να ειναι έτσι, τα ΣΠΑΕΙ. Και τι μεγάλα bezels λέτε; Αν ειναι αυτά μεγάλα της sony τι ειναι; Γνώμη ειναι. Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους ένα κινητό. Αν όμως σε εσάς που το λέτε χάλια, σας έδιναν ένα δωρεάν θα σας ενοχλούσε; Δν νομιζω

wrangler10

Είδαμε και την αναβάθμιση που έδωσε η Apple στο iphone 4.Μου κρέμασε το τηλέφωνο.

Alexis

Ο άλλος λέει “Σπάστα ολα ρε Apple” όπως λέμε “Σπάστα ολα ρε Παοκάρα (παράδειγμα)”.
Που είσαι στο γήπεδο;

Τομ

Σωστος ο αλεξης και βεβαια δεν παει μονο για την απλ αυτο. Κατα τα αλλα το σχεδιο σιγουρα δεν ειναι τελικο ας ελπισουμε να ειναι πιο ομορφο. Το κακο ειναι οτι με τοσα leaks εχει καπου χαλασει η εικονα του iphone 6. Επισης.. μπαταρια! Βαλτε μεγαλη. Τουλαχιστον 2000.

John

@Mimakos… προφανώς δεν έχεις δει αυτό…

A new study from investment bank Piper Jaffray suggests app quality on Apple’s iOS and Google’s Android mobile operating systems has equalized…

https://appleinsider.com/articles/14/01/06/apps-no-longer-differentiator-in-ios-vs-android-war-services-next-battleground

ΛΞ

Μια χαρά κρασάρουν iphone, ipad και όσοι λενε τι δεν μάλλον τα έχουν μόνο να τα βλέπουν. Οσο αναβαθμίζονται όλο και περισσότερο κρασάρουν και φυσικά για browser το chome τρεχει καλύτερα σε ios. Οσο για τα android μια χαρά τηλ και τσμπλέτες είναι και στα ίδια χρήματα είνσι σαφώς κσλύτερα σπό αυτά της apple. Η Apple κάποτε ήταν καινοτόμα στα τηλ είναι ξεπερασμένη πλέπν από τον σνταγωνισμό καο μόνο lifrstyle έχει. Στις τσμπλέτες ακόμη είναι μέσα και μιλάω σαν κάτοχος προιόντων και apple και android.

minas

Πολύ ”β” το συγκεκριμένο μοντέλο που βλέπουμε, δε νομίζω να είναι έτσι το 6. Κρίνω βέβαια από τα 4 και 5 που από ποιότητα υλικών τουλάχιστον ξεχώριζαν! Απορώ πως ακόμα κάποιοι μιλούν για το app store όταν οποιοσδήποτε σοβαρός developer θεωρεί αυτονόητο για να πετύχει, να βγει και στο android!!

Iakovos80

Διαβάζω και λέτε ορισμένοι πως είναι έτσι κλπ κλπ…Καταλαβαίνετε ότι είναι dummy συσκευή, αν είναι έτσι η τελική μορφή, και πως dummy δεν θα είναι με αλουμίνιο αλλά πλαστικό; Φυσικά και δε φαίνεται ωραίο αλλά σκεφτείτε όλο αυτό αλουμίνιο πόσο όμορφο θα είναι για άλλη μια φορά. Πάει να ικανοποιήσει πιστεύω αυτούς που τους αρέσουν και οι καμπύλες αλλά και όσους θέλουν κάπως industrial αυστηρό σχεδιασμό. Ας μην προτρέχουμε γιατί μπορεί να μην είναι καν έτσι το επόμενο μηλαράκι μας.

giwrgos

Ναι τρομερή επιτυχία, όταν σε τυφλώνει η επιτυχία μετα βγάζεις μαλακιες

Tasos Spanos

Εδώ φαίνεται καθαρά η συμφωνία που έκαναν πριν καιρό Apple και Htc. Ειναι σχεδόν ίδια. Ωραία συσκευή φαίνεται.
Αναμένουμε στα χαρακτηριστικά γιατί απο λόγια βαρεθηκαμε

JohnWave

Περίμενα πρόοδο όσα αφορά τα κενά περιθώρια πάνω και κάτω αλλά δεν….Αυτό θα έπρεπε να ενδιαφέρει πολύ τους κατόχους iphone 4s και 5s που δεν θα ήθελαν να μεγαλώσει πολύ το κινητό τους. Με αυτά τα περιθώρια το ύψος του κινητού θα βρίσκεται στα επίπεδα του G2 παρόλο που το ένα θα φορά 4.7 ίντσες και το άλλο 5.2 ίντσες οθόνη.

@Mimakos το έχω ξαναπεί και άλλες φορές, το λέω άλλη μία : Αν κάποιος πριν αγοράσει ένα android κινητό , διαβάσει reviews από τους κατόχους του, δεν θα πέσει σε android που να λαγκάρει ή να κρασάρει. Αν πχ εγώ ήθελα να αγοράσω το τάδε android κινητό θα έμπαινα στο γνωστό ελληνικό forum, θα διάβαζα απόψεις, θα ρωτούσα αυτά που ήθελα και ανάλογα των απαντήσεων θα αποφάσιζα αν θα το έπαιρνα.

marios

μη τρελενεστε, ουτε καν Dual Flash στη καμερα εχει… καθαρα dummy

Mimis

@Alexis
Ρε φιλε…εισαι ανεκδιηγητος.
Πασσακο μου,δεν εισαι στο κατηχητικο..

Alexis

@Mimis καλά κατάλαβα από την αρχή! Κερπίτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.