iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα η τιμή τους Ελλάδα

Ανακοινώθηκε η επίσημη τιμή των iPhone 6 και iPhone 6 Plus στην Ελλάδα. Οι παραγγελίες για τα νέα μοντέλα ξεκινάνε από σήμερα και οι πρώτοι τυχεροί (με σειρά προτεραιότητας) θα τα έχουν στα χέρια τους από την επόμενη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές τους.

iPhone 6 τιμή στην Ελλάδα
• iPhone 6 16GB τιμή 739 ευρώ
• iPhone 6 64GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 6 128GB τιμή 978 ευρώ

Τα νέα iPad Air 2 και iPad mini 3 θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν τα νέα iPhone. Μάθε την τιμή των νέων iPad Air 2 και iPad mini 3.

iPhone 6 Plus τιμή στην Ελλάδα
• iPhone 6 Plus 16GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 6 Plus 64GB τιμή 978 ευρώ
• iPhone 6 Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

iPhone 6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 6 Plus πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone 6 τιμή Ελλάδα, iPhone 6 και iPhone 6 Plus επίσημα η τιμή τους Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Τίποτα καινούριο δυστυχώς. Σε κάνα 6μηνο που θα έχει 200-250 κάτω στο skroutz ίσως το σκεφτώ για το 6. Ανάλογα τα οικονομικά και την τιμή του blackberry passport τότε!

P@NOS

Πάνος δεν είναι Galaxy!! Το 5s που εχει κλείσει χρόνο και παρουσιαστηκε ο διάδοχός του ακόμα 500 κάνει!!

george

Εντάξει iphone είναι τις τιμές τις ξέρουμε εδω και χρόνια οπότε μην ακουσω σχόλια και γκρίνιες ξανά..Οποιος γουστάρει και έχει την δυνατότητα το αγοράζει όποιος όχι ας βολευτεί με κάτι φθηνότερο και ίσως πιο πρακτικό..Η μόνη μου ένσταση είναι πως ελπιζω να κυκλοφορησει οντως στις 31/10 και να μην παμε μεσα Νοέμβρη λόγω ”ελλειψης”..Καλες αγορες σε όλους!!!!

Sot11

Απαπαπα αυτά τα φτηνιάρικα δεν τα μπορώ καθόλου…

Λεωνίδας

George…αν κυκλοφορήσει μέσα Νοεμβρη δηλαδή θα πάει πίσω η ζωή σου?! Και φυσικά οι εταιρίες στην αρχή που θα ‘ναι ίσως πιο περιορισμένα τα κομμάτια θα προτιμήσουν να τα δώσουν με ανανεώσεις ή νέα συμβόλαια…

Κυριάκος

@george Συμφώνω περί γρκίνιας και οτί όλοι γνωρίζουμε την πολιτική της apple με τις τιμές…..Προσωπική άποψη…πέραν τις κάμερας που χρειάζεται αναβάθμιση αλλά δεν έχει και τα μαύρα της τα χάλια..το htc m8 είναι καλύτερο…σε design σε ήχο σε εικόνα,δεν αντιλέγω και οτι το 6αρι είναι τούμπανο και με πολύ καλό cpu….απλά πιστεύω οτι το brand και μόνο δε φτάνει….Αυτα που κανει η htc.samsung,sony τόσα χρόνια τα λανσάρει άργοτερα η apple λες και είναι καινοτομίες της…Φιλικά πάντα..ο καθένας έχει τις δικές του επιλογές!

Υ.Γ. Πήρα από Αμερική ένα HTC ONE M8 Harman Kardon Edition…και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος..ειδικά σε ήχο….

dark_master

Έχουν να πέσουν αιτήματα φορητοτητας στις εταιρείες κινητής το Νοέμβριο που θα πάνε καπνός ώστε να το πάρουν χαμηλότερα…

Πάνος

@P@nos το 5s τον απρίλη είχε 530 από kaizer. Το πήρε φίλος. Όλα πέφτουν. Φτανει η παραπληροφόρηση.

Loki

@Κυριάκος

To Harman Kardon edition από πού -στην Αμερική- το πήρες αν επιτρέπεται;

paschos76

Μόνο δωρεάν & βλέπουμε

george

@ Λεωνίδας οχι αλλα καθε χρονο αυτο γινεται θα πρεπε καπως να ρυθμιστει το πραγμα..Οσο για τα συμβολαια και λοιπα που ειπες δεν διαφωνω μα και αυτοι που θα τα σκασουν τοις μετρητοις καπως πρεπει να βολευτουν 😉

Κυριάκος

@Loki Έχω φιλαράκι..και ένας φιλος του το πουλούσε καινούργιο στο κουτί του…Ο ήχος του δεν υπάρχει όπως και το design..έχει και δώρο ακουστικά της harman kardon αξιας 100-150Ε

Loki

@ Κυριάκος

Το ξέρω, μόνο που η Harman Kardon edition είναι αποκλειστικότητα της Sprint, της οποίας τα δίκτυα δεν είναι ξεκλείδωτα και χρειάζεται να είσαι εν ενεργεία πελάτης της για να τα ξεκλειδώσει.
Αλλιώς δεν γίνεται με τίποτα. Δεν υπάρχει hack.
Άρα, το φιλαράκι σου μένει Αμερική.
Απλά ρώτησα γιατί κι εγώ ένα Μ8 converted to Harman Kardon, όχι απευθείας της Sprint όπως εσένα και μου έκανε εντύπωση πώς λειτουργεί το δικό σου εδώ στην Ελλάδα.

Κυριάκος

@Loki
Κανεις λαθος…υπάρχει πλήρης οδηγός για s-off και unlock μεσα απο το xda και δουλευει αψογα…επειδη εχω δουλεψει αρκετα τηλεφωνα στο παρελθον απο sprint και verizon..προς εκπληξη μου..με αυτο εχω και 4g κάλυψη….οι συχνότητες που περιλαμβάνει το μοντέλο υπερκαλύπτονται απο τη cosmote!

Loki

@ Κυριάκος

Κάτι τελευταίο, πριν ο Κώστας σβήσει τα ποστ μας, γιατί εγώ άρχισα το οφτόπικ.

s-off και unlock αναφέρονται στο bootloader, όχι carrier (sim) unlocked.
Τα Verizon έρχονται ξεκλείδωτα από τη μάνα τους, υπάρχει κανονισμός της FCC.
Πάντως, λίγο που κοίταξα, φαίνεται να έχεις δίκιο.
Αυτόν τον οδηγό εννοείς;
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2718150

Αν ναι, το έκανες εσύ με επιτυχία ή πήρες το τηλέφωνο ξεκλείδωτο;
Αν το έκανες εσύ έχει καλώς, αλλιώς είμαι δύσπιστος, καθώς και πολλοί χρήστες αναφέρουν freezes και bugs.

ΝΙΚΟΣ

Σε ένα 6μηνο 200-250 ? Άλλαξε πλευρό, σε 2 χρόνια ίσως!
Μιλάμε για (υπερ) κοστολόγηση Apple τωρα και για (δηθεν) μεταπωλητική αξία σε παρακαλώ!

Κυριάκος

Είμαι μελος του htc elevate και παίρνω συσκευες htc εδω και πολλα χρονια…πριν γίνει ο κανονισμος με verizon και global ready δηλαδη για να ειναι ξεκλειδωτα ειχα το htc rezound το οποιο στα χαρτια δεν ηταν καν gsm…to ξεκλειδωσα και το δουλεψα αρκετα για αρκετο καιρο..απο κει και περα…ειχα στη κατοχη μου at&t one x verizon droid dna που ηταν ετοιμο οπως και ενα htc one m7 απο sprint..το οποιο και ξεκλειδωσα….το m8 το ξεκλειδωσα μονος μου με τον οδηγο που ειδες!απλα για να προχωρησεις στο sim-unlock νομιζω πως το s-off ειναι απαραιτητο..απο κει και περα πριν παρω κατι παντοτε τσεκαρω ta bands..να δω αν οι συχνοτητες που πιανει συμβαδιζουν με τις cosmote….και μετα ψαχνω εφοσον υπαρχει κλειδωμα δικτυου να δω αν ξεκλειδωνει….αυτα….

Loki

@ Κυριάκος

Ωραία. Αυτό ήθελα να μάθω. Ότι το έκανες μόνος σου με επιτυχία δηλαδή.
Τα bands της Cosmote είναι 900Mhz και 1800Mhz (και 2100Mhz για 4G???, δεν είμαι σίγουρος).
Της Sprint ποια είναι; Για να γνωρίζω στο μέλλον σε ρωτάω.
Ήμουν πολύ δύσπιστος με την Sprint, αλλά αφού εσύ έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα, θα την παρακολουθώ πολύ σοβαρά από εδώ και πέρα.

Κυριάκος

WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900 / CDMA2000 1X 1900/800
LTE 800 FD/1900 FD/ 2100TD/ 2600 TD

για 4g υπάρχουν 2 συχνότητες απο cosmote..δεν πιάνω σε όλα τα σημεία που έπιανα με το αγγλικό one που είχα άλλα είναι καλά…..με το m8 είμαι ικανοποιημένος….από άποψη σήματος κλπ με το m7 της sprint που πήγε σε φίλο υπήρχαν κάποια μικρά θεματάκια..με μηνύματα που δεν ερχόντουσαν κυρίως…αλλά είναι κομπλέ!

Loki

Άρα είναι συμβατά και για LTE.
Ωραία φίλε μου. Να ‘σαι καλά.

zach

Iphone 6 plus Υπερακριβό!! Αν σκεφτείς ποσο κοστίζει το ipad air 2. Πάντως το δούλεψα χτες και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ ενδιαφέρον συσκευή και δεν θυμίζει καθόλου τα προηγούμενα άιφονς όταν το κρατάς. Πιστεύω θα σπάσει ταμεία.

papapa122001

@Zach ”ενδιαφέρουσα συσκευή” ffs

jimo

παντως μια φορα δεν κοστιζει 1300 ευρω οπως μου ελεγε ενασ γνωστος απο καταστημα κοτσοβολου για το απλο 16g iphone 6 !!

fotis

HTC Droid DNA FTW!!!

Αλεξανδρος

Κώστα πάντως μπράβο σου που έκλεισες τα commends για το άρθρο Tim Cook – Gay Pride. Οφείλουμε ολοι μας να προστατευουμε τις “ευαίσθητες” ομάδες. Είναι όμως κατι που με βασανίζει ως σκέψη εδώ και ώρες και θα ήθελα να το συζητήσω ειρηνικά με όλους εσάς. Τώρα που η Αpple έφερε κι αυτό το <> , οι πιστοί της θα το υιοθετήσουν κι αυτο στο τρόπο ζωής τους; Ας πούμε οι “ίσιοι” θα “καμπυλώσουν” ? Οι καμπυλωτοι, θα γινουν κυκλοι (“θεες”) ? Απο χρόνια που παρατηρώ διάφορους κατόχους i- , γνωστούς, φίλους, καθώς και διάσημους απο τα μμε, εχω καταλήξει στο στατιστικό συμπέρασμα οτι τα 4/5 των κατόχων i-phone ειναι είτε ομοφυλόφιλοι είτε γυναίκες και το 1/5 κατα πάσα πιθανότητα str8. Τωρα ήρθε κι αυτο το δημοσίευμα και με εβαλε σε σκέψεις όπως καταλάβατε. Το θέμα ειναι οτι οταν βγάζει κατι “νέο” η Apple, τοτε τρέχουν να το αποκτήσουν αμέτρητα εκατομμύρια άνθρωποι απ ολο τον κόσμο, απλά και μονο επειδη: “ειναι το καλύτερο” είναι “in”, ειναι “must” και είναι το “trend”. Οι υπόλοιποι που δεν μπορούν, απλά το ζηλεύουν. Ηταν που ηταν δηλαδη τα στατιστικά στο Θεό, τώρα τι θα γίνει ? Πρέπει να πάρω περούκα απο βδομάδα για το γραφείο… Συνέχεια »

Αλεξανδρος

Καλέ, οταν βάζεις μια λέξη μέσα σε δε σου βγάζει τη λέξη?
Τεσπα, …. εφερε κι αυτο το “Innovation” ….. ειναι που λειπει 5η σειρα.

<3

ManCore

Μόλις απέκτησα το νέο μου iphone 6 !!!
Απλά υπέροχο !!!
Για τους φίλους της Apple,μη διστάζετε θα σας συναρπάσει
Καλές αγορές

Alexander

Mancore, όντως συναρπαστικό, οι γονείς σου το ξέρουν?

Ilias

Alexander,
εισαι εκτός θέματος

Alexander

llias, στα τέτοια μου. Στο “θεμα” τα commends ειναι κλειστα. Αυτο ειναι το κοντινότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.