iPhone 6 concept 2014 [video]

Το επόμενο iPhone 6 όποτε και αν παρουσιαστεί αυτό με ότι διάσταση οθόνης και να έχει, προσελκύει από σήμερα το ενδιαφέρον σχεδιαστών που είτε δίνουν σχήμα στις φήμες και τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, είτε σχεδιάζουν κάτι όπως αυτή θα ήθελαν να είναι. Στο συγκεκριμένο concept o Arthur Reis φαντάζεται ένα iPhone οθόνη 4.5 ίντσες και καμπύλες γωνίες.

Σας αρέσει ή προτειμάτε αυτό εδώ το concept του iPhone 6;

iPhone 6 concept 2014, iPhone 6 concept 2014 [video]

iPhone 6 concept 2014, iPhone 6 concept 2014 [video]

iPhone 6 concept 2014, iPhone 6 concept 2014 [video]

iPhone 6 concept 2014, iPhone 6 concept 2014 [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Έτσι θα έπρεπε να ήταν το 5S και όχι το 6. Χωρίς την κυρτή οθόνη βέβαια. Ήδη με τις IPS μπορεί ο κάθε διπλανός να δει την οθόνη σου…

Χρηστος Σαμ

Καλα.. Θυμάμαι και τα κονσεπτ για το s5 με μηδενικά μπεζελ 2k οθόνη κτλ και κατέληξε ενα έκτρωμα.. Δεν λεω οτι και το iphone θα εχει την ιδια κατάληξη αλλα να είμαστε συγκρατιμενοι ποτε δεν ξέρουμε τι θα δούμε! 🙂

Δεβεζόγλου Χρήστος

Είναι επιοικώς απαράδεκτο και τραγικό ταυτόχρονα!!! Το μόνο που θεωρώ ότι είναι κάπως υποφερτό είναι το μέγεθος της οθόνης (4,5”) αν και προσωπικά θα ήθελα να είναι 4,7” η οθόνη (και όχι παραπάνω). Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι το ΤΕΛΕΙΟ iphone είναι αυτό που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες σε μία concept εκδοχή από κάποιον κύριο SAM BECKET. Το τέλειο τηλέφωνο. Ό,τι πιο όμορφο και αρμονικό έχω δει σε iphone, με άψογη εμφάνιση και άριστη ποιότητα κατασκευής αναδεικνύει όλο το μεγαλείο της APPLE. Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια και θα ήταν σίγουρα το τελευταίο κινητό τηλέφωνο που θα έπαιρνα. Δεν χρειάζεσαι άλλο κινητό για όλη σου τη ζωή, αν έχεις αυτό. Αν η APPLE το βγάλει ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως παρουσιάζεται στο concept video του SAM BECKETT, θα εξαφανίσει από προσώπου γής όλους τους υπόλοιπους ”παίχτες” (NOKIA, SAMSUNG, LG και δεν συμμαζεύεται).

Tom

Μ0υν@ρ0ς!

Σορρυ για την γλωσσα αλλα ετσι ειναι! Με ενα μεγαλουτσικο iphone αλλα οχι τεραστιο λεπτο και ομορφο η apple θα τα καταστρεψει ολα. Οχι πολυ μεγαλο εγω θελω 4.7 ιντσες.

Αν και android fan θα ηθελα να παρω iphone καποια στιγμη. Τα android τα λατρευω λογω λογισμικου και μεγεθους αλλα τα μεγεθη εχουν αρχισει και ξεφευγουν. Εχω το galaxy s3 και θεωρω το μεγεθος του ιδανικο αλλα και οριακο. Δηλαδη θα βολευομουν με ελαφρως μικροτερη οθονη αλλα οχι μεγαλυτερη. Οποτε τα 4.7 τα θεωρω ιδανικο.

Επισης περιμενω τελειο σχεδιασμο και πολυ λεπτο κινητο απο την apple. Και παλι προτιμω android σαν λογισμικο και μονο αλλα θελω και λιγο αλλαγη παραστασης στις συσκευες. Θελω κατι πιο χλιδατο και τα htc δεν μου αρεσουν και τα sony τα φοβαμαι λογω εκτεταμενης χρησης γυαλιου.

DáPain

@Δεβεζόγλου Χρήστος +1

andrew

ειμαι φαν της samsung αλλα αυτο ΤΑ ΣΠΑΕΙΕΙΕΙΕΙΕ!!!!!!!!!!!!

Thomas

Προτιμάτε, με ι. Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο είναι δυναμίτης! Άνετα αφήνω το G2 για αυτό.

βρασιδας

Οτι και να κανει G2 δεν ειναι… θα καμει και 900€ στην καλυτερη οποτε στις αποθηκες το βλεπω μαζι με το 5c

chris

Το μόνο που με έκανε να ξανατρέξω το βίντεο ήταν το τραγούδι..αυτοί οι ambient ήχοι που συνοδεύουν τεχνολογικά επιτεύγματα ακούγονταάς τους σου έρχεται όρεξη για δουλειά και καινοτομία..σε εμπνέουν.
https://www.youtube.com/watch?v=dAngDijN-p8

Manosp3

Εγω πιστευω ότι ετσι θα ειναι το επόμενο iphone. Χωρίς την κύρτη οθονη ομως . Ενα μικρότερο ipad δηλαδη.

Tom

Και γω Μανο. Γενικα οσα concept παιζουν για το iphone πανω κατω στα ιδια κυμαινονται σχεδιαστικα. Μεγαλυτερο μεγεθος, μικρα πλαινα πλαισια, πιο λεπτο, μεταλλικο και με υποψια καμπυλων στα πλαγια.

Nssos

Ενω πηγαινε να γινει κατι διαφορετικο.. Εδω βλεπουμε αν ειναι αυτο το σωστο κονσεπτ μια μιξη iphone 5s,c,2 lg flex και HTC ….αλλα οψομεθα 🙂

Ioannis

Το πίσω μέρος δεν μου πολύ άρεσε…πολύ απλό σχέδιο

Wrangler10

Σαν τενεκές ειναι…χάλια μαύρα
Το πιο ωραίο concept που εχω δει για το iphone 6 ειναι αυτο εδω.το εχω δείξει πολλές φορές .

https://www.thefullsignal.com/apple/iphone-6/16073/iphone-6-screen-stronger-concrete

Μιχάλης

Μου θυμίζει το iphone 2g που είχα

kwstascifi

Ποιο ακριβώς το νόημα των “concepts”? Είτε είναι για το S5, S6, S7, είτε για το iPhone είτε για οποιοαδήποτε συσκευή.
Δηλαδή οκ, ένας το φαντάστηκε έτσι. Το πώς θα είναι τελικά θα το δούμε σε αρκετούς μήνες από τώρα, και προφανώς τα “concepts” δεν θα σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτό.

χρήστος

Εάν κάνει και βγάλει η apple κινητό με οθόνη 4.5 ίντσες, και την πιο πάνω εμφάνιση χωρίς κυρτή οθόνη,θα καταρρίψει ολα τα ρεκόρ πωλήσεων για κινητό τηλέφωνο.

Tom

Το 4.5 ιντσες κρατηστε το.. Νομιζω αυτο θα προκυψει τελικα. Μια χαρα μεγεθος αν με ρωτατε. Οι 4,7 ειναι τελειο μεγεθος αλλα και το 4.5 ειναι το αμεσως καλυτερο.

jimo

δεν αγορασα το 5s γιατι περιμενω αυτο ! αλλα αν δεν το δω να το λατρεψω λεφτακια δεν βλεπει η apple ! ειδη το Iphone 5 τα σπαει κυριολεκτικα ακομα και διπλα στα καλυτερα android Που το βαζω καθημερινα κοντρες !!

Gmc

Γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με την φαντασιοπληξία του κάθε γραφίστα δεν το έχω καταλάβει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.