iPhone 6 dummy εμφανίστηκε στο Βιετναμ

Dummy που φημολογείται ότι παρουσιάζει το πως θα είναι εξωτερικά το επόμενο iPhone 6 λέγεται ότι βρέθηκε σε κατάστημα στο Βιετναμ. Όπως φαίνεται, δείχνει το σώμα του κινητού να είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, εκτός από τις γραμμές πάνω και κάτω που πιστεύεται ότι είναι από πλαστικά μέρη τα οποία ξεχωρίζουν την κεραία του κινητού.

Αναφέρεται λοιπόν ότι το κινητό είναι ελαφρύ, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν το πραγματικό βάρος του κινητού (όπως τα εσωτερικά του μέρη). Μένει να δούμε αν οι στρογγυλεμένες γωνίες του κινητού θα κάνουν πιο εύκολο το κράτημα του στο χέρι (αφού η οθόνη όως φημολογείται θα αυξηθεί στις 4.7″). Επίσης εμφανίζεται πιο λεπτό στα 6.5mm , αλλά δυστυχώς οι άλλες διαστάσεις δε δίνονται.

Στο πίσω μέρος το φλας δείχνει στρογγυλεμένο αποδεικνύοντας ότι θα είναι single-LED φλας και όχι dual-LED, true-tone που μας έχει συνηθήσει η Apple από το iPhone 5s.

Σύμφωνα με το Zing.vn από το οποίο δημοσιεύτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, θα πρέπει να περιμένουμε το iPhone 6 το Σεπτέμβρη.

iPhone 6 dummy, iPhone 6 dummy εμφανίστηκε στο Βιετναμ

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Πολύ όμορφο! Τύφλα να έχει η Samsung. Χαχαχαχαχαχα…

Sot11

Συγνώμη η μπανάνα τι δουλειά εχει δίπλα στο iPhone? την δείχνει σε ολα τα βιντεο του iPhone 6!

nikos

Κάνει το καλό και μεγαλώνει την οθόνη,την εμφάνιση γιατί την χάλασε έτσι?το design ηταν από τα δυνατά της σημεία,δεν μπορεί να το βγάλει με αυτές τις κακόγουστες γραμμές!Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι έτσι…Και κάτι ακόμη αφού έβαλε πέρσυ dual-led flash γιατί φέτος πάλι μόνο ένα?

Nick77

Απο εμφανιση σκιζει…….χε,χε!

ulb

Το Dual-Flash θα έρθει σαν αναβάθμιση στο 6S…

“Στο πίσω μέρος το φλας δείχνει στρογγυλεμένο αποδεικνύοντας ότι θα είναι single-LED φλας και όχι dual-LED, true-tone που μας έχει συνηθήσει η Apple από το iPhone 5s.”

Σπύρος

@Sot 11 Το συγκεκριμένο iPhone είναι “μαϊμού”, γι’ αυτό υπάρχει και η μπανάνα…

Τομ

ΣΙγουρα οι πλαστικες γραμμες δεν θα ειναι ετσι στο κανονικο γιατι αν ειναι ετσι θα γελαει ο κοσμος. Το iphone 6 θα ειναι τρελη επιτυχια απλα νομιζω οτι οι leaked photos και ολο αυτο το πανηγυρακι που εχει στηθει κανει κακο. Απο ολες τις φωτο που βγαινουν τελευταια μονο ομορφο δεν το λες το κινητο.

Τεσπα να ειναι ομορφο και με καλη μπαταρια χρειαζεται. Ολα τα αλλα τα εχει. Ταχυτητα λειτουργικοτητα και τωρα κομπλε μεγεθος. Και το ios αν και το σνομπαρουν πολλοι ειναι καλο συστημα. Μπορει να μην εχει τις χιλιες δυο επιλογες που εχει το android αλαλ στην τελικη τα κανει ολα ευκολα και γρηγορα και εχει και ενα ωραιο στυλ.

Εγω iphone μεχρι στιγμης δεν εχω παρει μονο και μονο επειδη το θεωρω χειροτερο απο τα android και ακριβοτερο. Για κανεναν αλλο λογο και γενικα δεν κραζω την apple γιατι κανει πολυ ωραια πραγματα. Στα tablet και στα laptop ειναι η καλυτερη. Και χωρις να ειναι η ακριβοτερη.

j

Αν ήταν κανονικό θα είχε και ένα μήλα ταξί απο πίσω 🍎🍏🍎🍏

Χρήστος

@Sot11, η μπανάνα φίλε βρίσκεται εκεί γιατί είναι τόσο καλές μαϊμούδες αυτά τα dummies, που αν τα αφήσεις χωρίς επιτήρηση θα καταβροχθήσουν τη μπανανά! 🙂
Και ποιός τους είπε οτι η μπανάνα είναι μέτρο σύγκρισης; Χαχαχα

πάντως ρε παλικάρια, για ακόμη μια φορά εμφανίζονται αυτές οι γραμμές που φαίνεται να σχεδιάστηκαν από κάγκουσα designer. Αρχίζω και ανησυχώ..

cupraman

Ο σχεδιαστής της Samsung εφυγε κ πηγε στην apple χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.