iPhone 6, Με οθόνη 5 ιντσών Full HD και ελάχιστο bezel τον επόμενο Σεπτέμβριο;

Αυξάνονται πληροφορίες προερχόμενες από αναλυτές που έχουν πρόσβαση στην εφοδιαστική αλυσίδα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών και κάνουν λόγο ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το iPhone 6 τον επόμενο Σεπτέμβριο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels (440ppi) και ελάχιστο περιθώρειο (bezel). Σε ότι αφορά τον κατασκευαστή της οθόνης, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της LG. Τι λέτε;

iPhone 6 5-inch Full HD, iPhone 6, Με οθόνη 5 ιντσών Full HD και ελάχιστο bezel τον επόμενο Σεπτέμβριο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

64 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Κολοτουμπες το μηλο αλλα καλιο αργα παρα ποτε.

Loginet

Αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στο παιχνίδι των “μεγάλων”. Ένας ακόμα λόγος που η τιμή του θα είναι εξωφρενική και πάλι!

Βασίλειος

αυτο ακριβώς περιμένω για να αλλάξω το android που με έχει κουράσει.

tsitos

Έτσι ελεγαν κ πέρισι για τ 5αρι, αλλα τπτ

Panos.M

Νομιζω με 4.7 θα ηταν το ιδανικο αλλα εαν μπορεσει και 5 ιντσες σε διαστασεις 4.7 οπως εκανε κατα παρομοιο τροπο και η lg τοτε χαλαλι! Εγω μενω με το 5 προς το παρον και περιμενω. Ισως ομως δεν εχει νοημα να αγορασω το ipad mini retina αφου η διαφορα 5 και 8 ” με κανει να ξανασκεφτομαι το το ipad air για main tablet.

ΝΙΚΟΣ

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ IPHONE 4 ΠΟΥ ΕΧΩ!!!

Obscured

Περσινα ξυνα σταφυλια…

Νίκος Χ.

Με touch ID ή όχι ;

Demis Lww

Ελπίζω να μην εξαντληθούν οι καινοτομίες του σε ότι διαβάζω!

nick2010

Θα πουλήσει περισσότερο από ποτέ… παρά την εξωφρενική τιμή.

tasos

πανεμορφο consept.αν η apple αποδεχθει την μεγαλυτερη κωλοτουμπα της ιστοριας της και βγαλει iphone με μεγαλη οθονη θα συντριψει τον ανταγωνισμο.

christos

κάθε χρονο τα ίδια και το 6 θα είναι μια απλή αναβάθμιση του 5s.Ως τότε θα μείνω με το 5άρι και θα περιμένουμε πότε επιτέλους θα γίνει η οθόνη 4.5 ιντσών..

Kostas N.

τα έχουμε ξανακούσει αυτά….από φήμες χορτάσαμε…

alexandros

Αρχισαμεεεεεεε………

KOSTAS300

Και θα ξεκινάει από 939 τα 16 gb !!!

lefter

Τον ερχομενο σεπτεμβριο?!? Καλα κανουμε πλακα τωρα? πες το galaxy s5 που λενε για γεναρη παει στο καλο.. αλλα τον επομενο σεπτεμβρη? παρακολουθω χρονια το σαιτ αλλα κατι τετοιες “ειδησεις” με κανουν να βγαζω καπνους απ τ αυτια. Ας ασχοληθουμε με τα τωρινα και ως του χρονου το σεπτεμβρη εχει ο Θεος!

JohnWave

Αν αληθεύει η φήμη αυτή τότε δύο πράγματα θα κάνω :

1)Θα κράξω την Apple για την τεράστια κωλότουμπα της όπως και όσους κατόχους iphone 4 που μας τα είχαν πρήξει ότι οι 4 ίντσες είναι ιδανικές και κουραφέξαλα.

2)Θα εκτιμήσω για 1η φορά ένα iphone.Το mockup είναι πανέμορφο.H πρώην καινοτόμος Apple έμεινε πίσω τα τελευταία χρόνια όσο αφορά ιδίως τα bezels και είναι καιρός να προχωρήσει μπροστά.Κάθε πρόοδο από όποια εταιρία κι αν προέρχεται πρέπει να την επικροτούμε.Ακόμα και στις 4,5-4,7 ίντσες να πήγαινε με ελαχιστοποίηση των bezels θα το θεωρούσα πολύ καλή εξέλιξη.

makis o guru

κανετε λαθος οσοι δεν πιστευετε τις φημες γιατι οι περισσοτερες ισχυουν. το καλοκαιρι ενας ιαπωνας ειχε “προβλεψει” οτι το iphone 5s θα εχει το touch id και οντως το ειχε. anyway αν σκεφτουμε οτι η ανταγωνιστρια samsung ειναι μπροστα σε οτι αφορα τις διαστασεις οθονων ειναι πολυ πιθανο να δουμε κατι τετοιο..και ελπιζω να μην ειναι αυτη η μονη διαφορα σε σχεση με το 5s..ελεος ρε παιδια! βαλτε μια μπαταρια 2000 mAh φτιαξτε λιγο τη συνδεσιμοτητα με το itunes να πουμε! επισης ακουγεται οτι το ihpone 6 θα φορτιζεται ασυρματα και οτι θα εχει ευκαμπτη οθονη.για να δουμε…

arg

κρίμα 🙁 και εγώ που πίστεψα τον καράφλα κατασκευαστή που είπε ότι η 4 ιντζές οθόνη είναι η ποιό ιδανική, και πήγα και το αγόρασα. τώρα τί θα γίνει που δέν θα έχω τόσο μεγάλα δάχτυλα ΟΕΟ

??

Ilias N.

Καλά συγγνώμη οι περισσότεροι τα εννοείται αυτά που λέτε; Ακούω συνέχεια για τούμπες-κωλοτούμπες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Είχε πει ποτέ η Apple ότι θα μείνει στάσιμη ΟΛΑ τα χρόνια στις 4″;
Ο ανταγωνισμός φέρνει εξελίξεις στο προσκύνιο. Αφού ο λαός ζητάει 5″, 5″ it is!! Τόσο απλά.
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι μιλάμε για φήμες και προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα δούμε σύντομα iphone μεγαλύτερο από ~4.3″ – 4.7″ αλλά όπως και να έχει μη λέμε και ότι θέλουμε.
Στην τελική για αυτό έχουμε ελευθερία επιλογών. Όποιος θέλει μένει στο κινητό των 25 ευρώ με τα κουμπάκια του, όποιος θέλει επιλέγει ένα κινητό με μια νορμάλ ας το πούμε οθόνη των 4-4.3″ και όλοι οι υπόλοιποι ας πάρουν κάποιο phablet που μπορεί να τους εξυπηρετεί καλύτερα.

antonis

μεχρι να ανακαλυψει τις 5inch fullhd η apple τα android “τερατα” θα χουν παει ετη φωτος πιο μακρια.. προσφατα η japan displey εφτιαξε 2560χ1440… να δουμε και τι επαιξεργατες θα χουν το 2014.. που πας ρε apple.. ανακαλυψες και το touchid (πριν χρονια το χε ενα motorola)

Αλεξης

ποια κωλοτουμπα ? δηλαδή εσείς περιμένετε να μην βγάλει ποτε iPhone με μεγαλύτερη οθόνη αν ειναι δυνατόν εάν βγει κάπως έτσι κιόλας μια χαρα παω ξανά σε I phone επιτέλους γιατι 4 ίντσες ειναι γελοίο πλέον

GiannisMix

Μπα;;; Φήμες κυκλοφορούν ότι τα isheeps θα πάρουν παντόφλες όπως οι υπόλοιποι;;;; Θα σταματήσουν να κράζουν για το μέγεθος της συσκευής δηλ μετά;;; χαχαχα γελάω με ότι αφορα isheeps!!! Μπεεεεεεε!!!
ΥΓ. Όντως είναι λίιιιγο νωρις γ να συζητάμε απ τώρα γ του χρόνου νομίζω!!!

ev

Ο αντίχειρας μεγαλωσε

tsou re

Κατά την γνώμη μου θα έχει μάλλον 4.8 οθόνη full HD και κάμερα στα 13 με 20 mp.Το μόνο σίγουρο είναι πως το iPhone 6 θα είναι περίπου σαν αυτο εδώ..

gt77

Αν υπαρχει ποτε περιπτωση να παω σε ios θαναι μονο εαν βγει σε 5αρα οθονη.

nick

Αντι να χαιρομαστε που εστω και στο επομενο iphone μαλλον θα δουμε μεγαλυτερη οθονη καθομαστε και ασχολουμαστε με το τι ελεγε η εταιρεια περσυ. Αυτο μας ενδιαφερει τελικα? Η εξελιξη σε καθε εταιρεια ειναι καλοδεχουμενη, δεν καταλαβαινω γιατι να βγαζετε μερικοι τοση εχθρα με την apple. Εγω πιστευω οτι θα δουμε οθονη μεχρι 4.3, περισσοτερα megapixels νεο επεξεργαστη και μια ακομα λειτουργια οπως το touch id.

κωνσταντινος

Δεν το πιστευω οτι αρχισε απο τωρα να ασχολειται ο διαδικτυακος τυπος με το τι θα παρουσιασει η apple σε ενα χρονο, αρχισαν δε και τα γελοια mockups απο αργοσχολους γραφιστες. Κατι τετοια ξεκινησε παλι το digitallife και το διεγραψα απο τους σελιδοδεικτες, αλλα ετσι οπως παμε δε θα μου μεινει κανενα blog για να διαβαζω. Αρκετα με τα apple -samsung wars. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

George

Φήμες ίδιες με του 5, βρε δεν αφηνουμε το πραγμα να πάει εκεί που θέλει η Apple, γιατί να μαθαίνουμε δηλαδή λεπτομέρειες πριν την κυκλοφορια και να μη ζήσουμε την μαγεία του αναπάντεχου?

tasos

Το “ΤΕΛΕΙΟ” μέγεθος για την οθόνη μεγάλοσε.

nickoskr

Καλά αν το κάνει αυτό θα είναι μεγάλη κωλοτούμπα! Εγώ πιστεύω ότι θα πάει σε 4,3 το πολύ με μέγεθος σαν το 5άρι με πιο μικρά πλαίσια! Θα παραμείνει στη φιλοσοφία compact!

xx

@ev
“”Ο αντίχειρας μεγαλωσε””

Μπορει να μην εκοψαν τα νυχια 🙂

sosimple

Επισης φημες θελουν το 5ιντσο iphone θα ειναι μονο για αντρες.. Αφου ως γνωστον οι ιδανικες ιντσες ειναι οι 4, και πασχισε η apple να κανει παγκοσμια εκστρατια, και να ενημερωνει τους απανταχου χρηστες για τις επιστημονικες της ερευνες, οτι ο αντιχειρας μονο μεχρι εκει φτανει. Οποτε οι αντρες θα το χειριζομαστε με κατι αλλο που ειναι μεγαλυτερο.. 🙂
Οι γυναικες αναγκαστικά θα μεινουν στις 4…

Αποστόλης Ρόδος

Και στις 5′ να μη πάει, ας πάει τουλάχιστον στις 4,3′, 4,5′ ή 4,7’max που είναι για μένα οι τέλειες ίντσες για κινητό.
Αν επίσης σε αυτές τις ίντσες μηδενίσει και τα μπεζελς όπως στις φωτογραφίες που βλέπω, θα είναι τέλειο και το κινητό.
Με το iOS όμως τι θα γίνει; … εκεί η κατάσταση είναι τραγική… στο 2014 μπαίνουμε… 😉

tasos

Το πολύ μέχρι 4.5 να το πάει όσο και τα lumia 92x

Jior999

Ας ήταν σαν το concept που δείχνει η εικόνα και το αγόραζα με χίλια. 🙂

Βασιλειος

Αυτό το θέμα Κώστα σηκώνει ψηφοφορία. Βαλε 4,4.3,4.7,5 και 6 ας πούμε..

JohnWave

Ilias N, μάλλον δεν είχες παρακολουθήσει την εκστρατεία της Apple πέρυσι.Ένα μέρος λοιπόν της εκστρατείας τόνισε στους καταναλωτές ότι ο ανθρώπινος αντίχειρας δεν μπορεί να χειριστεί καλά οθόνες πάνω από τις 4 ίντσες.Αυτή την προπαγάνδα την έκανε όπως καταλαβαίνεις για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των άλλων εταιριών που έβγαζαν κινητά με μεγαλύτερες οθόνες.Οπότε ναι, είναι καρακωλοτούμπα το αν του χρόνου βγάλει κινητό με μεγαλύτερη οθόνη και καρακωλοτούμπα όσων κατόχων iphone 4 ή 5 σπεύσουν να αγοράσουν το 6 ενώ ήταν υπέρμαχοι των 4 ιντσών.Έχεις μια εταιρία που σε παίζει όπως θέλει εκείνη.Το μειονέκτημά της στο πουλά ως προτέρημα.Το επιχείρημά σου “η τεχνολογία προχωράει” σημαίνει ότι το iphone 4 ή το 5 δεν έπρεπε να το πάρει κανείς αφού την ίδια περίοδο η τεχνολογία οθόνης και bezel είχε προχωρήσει στις άλλες εταιρίες.Η πλύση εγκεφάλου που σας κάνει κάθε χρόνο η apple είναι απίστευτη όπως απίστευτο είναι το ότι κάποιοι δεν το καταλαβαίνετε.Είναι άλλο πράγμα το να αγοράζεις iphone επειδή γουστάρεις το iOS και άλλο το ν’ αγοράζεις iphone επειδή η Apple σου πλασάρει το ότι οι 4 ίντσες είναι οι ιδανικές.Εκτός αν κάθε χρόνο θα ορίζουμε το ιδανικό μέγεθος οθόνης και bezels ανάλογα με το τι θα μας λέει η Apple… Συνέχεια »

Nio

Σωστος ο JohnWave…..!!!!
Τα πες ολα….

tiamat

απο κωλοτουμπες των i-σιπς εχουμε χορτασει ηδη !

εδω εκραζαν τοσο καιρο στα blogs για πλαστικουρα samsung , μας επριζαν με τα αποκλειστικα πρεμιουμ προιοντα apple και μολις εβγαλε το -αλλα πλαστικη θηκη 5c- δεν ειπαν κουβεντα!!

Xρήστος Στάμος

Λίγο νωρίς δεν αρχίσαμε με τις φημολογίες? Στο τέλος θα ασχολούμαστε με φήμες για τα μεθεπόμενα iphone πριν την κυκλοφορία του τελευταίου. Δεδομένου ότι κατά 80% αυτές οι φήμες διαψεύδονται ΚΑΘΕ φορά (ιδιαίτερα αυτές που απέχουν…. ένα χρόνο από την κυκλοφορία), δεν κατανοώ το ενδιαφέρον.

mpakas

ξεκολλάτε κολοτουμπα και κολοτουμπα
μαρκετινκ λέγετε αυτό που κάνει ι apple και όχι κολοτουμπα
fans android wp η οτι αλλο..
σταματήστε να κράζετε ότι βγαίνει η καλύτερα ότι ακούγετε
και δεν είμαι φαν της apple ..

Tony Cool

Για όσους δε το θυμούνται η apple μετραει και αλλη μια κωλοτουμπα οσον αφορα τις οθονες(γιατι συνολικά ειναι αμέτρητες). Όταν τα iphone ηταν στις 3.5 ίντσες και πάλι μας έλεγαν πως το μέγεθος του iphone ειναι το ιδανικό και πως μεγαλύτερο τηλέφωνο είναι γελοίο , το ισχυριζοντουσαν ολα τα μεγάλα στελέχη της εταιρίας παντού, σε συνεντεύξεις, συνέδρια, παρουσιάσεις κλπ, απλά δεν είχαν βγάλει τηλεοπτικό σποτάκι τότε.

Sotiris

Επίσης φήμες λένε ότι θα ειναι δώρο η πλαστική στον αντίχειρα για να φτάνει στις 5 ίντσες….
Πέρα από την πλάκα αποκλείεται η αππλε να χαλάσει το στυλ και την κομψότητα της μόνο και μόνο επειδή η μόδα ειναι τα μεγάλα κινητά..

lebron21

Ουτως η αλλως μονο apple δεν ειναι το iphone οθονες απο LG, επεξεργαστες απο Samsung και αρκετα αλλα υλικα του απο τους δυο προαναφερθεντες κατασκευαστες καααλα !!! Να χαιρονται το κατα τα αλλα Αμερικανικο κινητο made in china με υλικα meda in korea. Και παρολα αυτα κοοοντρα..!!! γλυφουν εκει που φτηνουν τι να πεις μετα….

μακης ο guru

κοιτα αν σκεφτεις επισης την μοδα που επικρατει με τα μικροτερα κινητα π.χ. htc one mini, samsung galaxy s4 και s3 mini η apple ακολουθησε με το iphone 5c( μιλωντας για δυνατοτητες οχι για διαστασεις ). οποτε ναι ειναι πολυ πιθανο να δεις αν οχι 5 inches κατι σε 4.7 βεβαια θεωρω πως ειναι υπερβολικο απο 4.3 και πανω..γιατι πλεον ξεφευγει το κινητο απ τον αρχικο του σκοπο δηλαδη απ την κυριως χρηση του με το ενα χερι..

Αλέξανδρος Σ.

Ένα μέγεθος μέχρι 4.7 ίντσες με ελαχιστοποιηση των περιθωρίων θα ήταν ο, τι καλύτερο για την Apple, οι 5 ίσως είναι πολλές… πολλές για το μέσο χρήστη τουλάχιστον, οπότε με 4.7 θα καλύψει ευρύτερο κοινό, πόσο μάλλον αν καταφέρει να τις χωρέσει σε μικρές διαστάσεις.

Νίκος

δεν παιζει να μεγαλωσουν τις ιντσες… εχουν πει χιλια δυο «πλεονεκτηματα» των 4ων ιντσων και ξαφνικα θα ακυρωσουν ολοκληρη την φιλοσοφια τους. απλως δεν μπορουν να το κανουν αυτο.. ο μονος τροπος ειναι να το βγαλουν παραλληλα με το iphone 6 το οποιο θα εχει παλι 4ρα οθονη, και θα ειναι σαν μια νεα σειρα κινητων της apple. και το πιο τραγικο, θα πουλανε πανακριβα 5ιντσα σαν πρωτοτυπα και καινοτομα κινητα ενω στο android υπαρχουν εδω και 2 χρονια. και ο κοσμος θα το χαβει… σαν κινηση δεν ειναι κακη. τα «μεγαλα» κινητα πουλανε σαφως περισσοτερο και αρεσουν περισσοτερο. αλλα οχι ρε φιλε να λες στον κοσμο να μην παιρνει τα αλλα κινητα γιατι δεν ειναι πρακτικα ενω τα iphone με λιγοτερες ιντσες ειναι πολυ πιο βολικα και μετα απο ενα χρονο να αλλαζεις ολη την φιλοσοφια σου. εχει ηδη ενα «φαουλ» με την αλλαγη απο 3.5 σε 4 ιντσες αλλα να παει σε 5 ιντσες θα ειναι εντος λογικης. μιλαμε για μια αλλαγη 1.5 ιντσες. ποσο αλλο θα μεγαλωσει ο αντιχειρας;;; τουλαχιστον να ισχυει το full HD γιατι με αυτα που εχει τωρα το iphone, ικανους τους εχω να βαλουν την ιδια αναλυση με μεγαλυτερη οθονη και να προσπαθησουν… Συνέχεια »

Αλέξανδρος Σ.

@Νίκος, και γω βλέπω καμία retina display των 323 ppi με καμιά odd ανάλυση και να μιλάνε πάλι για το θαύμα τους…

Επιτέλους!!! Η apple θα βγάλει πιο μεγάλο iPhone!!! Και πως θα το λένε iPhab???

Nikos14

iphone με 6 ιντσες οθονη αγοραζω ,,, τα τωρινα μοντελα με τπτ .. αντε να δουμε… δωωωσε εξαιντσο δωσε.

Μάκης

Να είστε καλά ρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα με την ψυχή μου.. Όσο για την Apple, ακόμα ένας λόγος για να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε ακόμα πιο ακριβή τιμή. Δεν βλέπω κάποιο άλλο όφελος..

Stavros

Πολύ πετυχημένο το 5s και το 5c.. Από τώρα ψάχνουν το επόμενο.

antonis

ολα τα προβατακια με τα γεματα πορτοφολια εδω μεσα θα ηταν φυσικα.που αλλου. κοροιδαρες σας τρωνε τα λεφτα με ανταλαγμα ουσιαστικα τιποτα.τοσο attention whores ειστε? οι 8 στους 10 το παιρνετε επειδη το χουνε πολλοι και εχει γινει μοδα.για fashion statement το χετε.ντροπη σας…

Βασίλειος

@antonis είσαι καλά????

Εδω μέσα και γενικώς στη ζωή, έχεις δικαίωμα να κρίνεις ένα προϊόν/ υπηρεσία απο προσωπική άποψη και να πεις τι θα κάνεις ΕΣΥ!!!!!

Με ποιο δικαίωμα ΚΡΙΝΕΙΣ τους ανθρώπους και ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ για τις επιλογές τους???

Σου είπε εσένα κανένας τι σώβρακο θα βάλεις, τι αμάξι θα οδηγήσεις, σε τι στρώμα θα κοιμηθείς και με ποια θα πηγαίνεις τα βράδια???

ΚΟΥΝΑ λίγο το κεφάλι σου και ασχολήσου με τη ζωή σου και όχι με τις ζωές των άλλων.

ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να πεις σε κανεναν να ντρέπεται, όχι για το τι κινητό κουβαλάει αλλα για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Δηλαδή αν εσύ έχεις κινητό με (πχ 4,7 sony), όσοι έχουν APPLE πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ (λόγω διαφορετικής εταιρείας), και όσοι έχουν ΝΟΤΕ επίσης το ίδιο λόγω μεγαλύτερης οθόνης.

ΠΟΙΟΣ νομίζεις πως είσαι για να πεις στους άλλους τι θα κάνουν??

Εδω μέσα, χρόνια τώρα, συνυπάρχουμε όλοι μαζί λέγοντας την γνώμη μας και χωρίς αν προσβάλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ο καθένας μετα πράττει κατα το δοκούν.

leathernecks

Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τόσο μίσος με την apple από κάποιους.
Μια εταιρία είναι που θέλει να πουλήσει τα προιόντα της και τα πλασάρει όσο μπορεί καλύτερα.
Όποιος θέλει τα αγοράζει όποιος θέλει κοιτάει κάτι διαφορετικό.
Έλεος δηλαδή !!!
Για ποιό λόγο τέτοιοι χαρακτηρισμοί ???
Στο θέμα μας τώρα. Προσωπικά θα ήθελα να πάει στις 5΄ αλλά όπως ειπώθηκε θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις .

Νατάσα

eeexxmm apla exoun ksefygei ekei stn apple…

Ilias N.

Έλα μωρέ.. τώρα θα τους μάθουμε τους haters. Εμείς είμαστε τα πρόβατα και τα fashion-design victims και παίρνουμε ότι χρέπι μας πασάρουν και οι υπόλοιποι τρέχουν να αγοράσουν την κάθε σαγιονάρα που θα βγεί γιατί έχει 6άρα οθόνη, 8απύρηνο επεξεργαστή και 16 γίγα ραμ γιατί πάνω από όλα είναι σούπερ και τουμπανιασμένα για αυτό και τρέχουν μετά από 6 μήνες να πάρουν καινούριο. Άσε μάγκες δε θα πάρω. Έδωσα χιλιάρικα παρακαλώ και σε android και σε symbian (παλιότερα και τα είδα τα χάλια τους). Θέλω κάτι που απλά να δουλεύει όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασα αλλά να δουλεύει για εμένα και όχι εγώ για αυτό. Δε θέλω να πληρώσω S4 και να λαγκάρει (γιατί λαγκάρει θέλετε δε θέλετε να το δεχθείτε), ούτε tab 3 θέλω που χρειάζεται 15 refresh για να φορτώσουν τα βιντεο στη mobile μορφή του youtube.

matoula

Το 6αρι σε τι τίμη θα είναι ? Στην προνομιακή τιμή των 1200 ευρώ ? με 16 gb . πρέπει να κοιτάξουν να μειώσουν τις τιμές εκεί στη apple

tiamat

κοιτα η apple ειναι προκλητικη και εριστικη και γι’αυτο σε καθε θεμα της γινεται χαμος.

hater και να μην εισαι γινεσαι με τις πρακτικες που εχει σαν εταιρεια με το να υπερκοστολογει ξεδιαντροπα και απροκαλυπτα ολα τα προιοντα της, με το να επιχειρει να εξαπατα το κοσμο που δε ξερει παρουσιαζοντας ως δικη της καινοτομια πραγματα που εχουν βγει απο τον ανταγωνισμο προ πολλου, με το να κλειδωνει το καθε προιον της με σκοπο το δικο της κερδος και οχι την εξυπηρετηση των χρηστων , με κωλοτουμπες που κανει στο τι παρουσιαζει ως “must” αναλογα με το τι τη συμφερει τη καθε φορα, με συνεχεις μηνυσεις σε αλλες μικρες η’ μεγαλες εταιρειες…
ολα αυτα πως να μη δημιορυργησουν στρατιες εχθρων ?

εδω εβαλαν μεσα να κλεισουν site επειδη ειχε εντοπισει κενα ασφαλειας στο ios τι να λεμε εμεις μετα?? ,,,μπραβο της!???

αν καποιοι συνεχιζουν να την υποστηριζουν μετα απο ολα αυτα καλα κανουν, αλλα και εμεις που τα καυτηριαζουμε και τα αναδεικνυουμε καλα κανουμε επισης.

Ilias N.

@tiamat, την apple και την κάθε apple όπως επίσης και τις πρακτικές της καλά κάνεις και εσύ και πόσοι άλλοι και τις κατακρίνεται. Εν μέρη ούτε εγώ είμαι σύμφωνος με κάποιες τακτικές της ή κολλήματά της αλλά από τη στιγμή που κάνω τη δουλειά μου και με ικανοποιεί το(α) προϊον της δεν χρειάζομαι κάποιον να μου υποδείξει το σωστό δρόμο ή που και αν θα ξοδέψω τα χρήματα μου. Πόσο μάλλον να μου προσάψει επίθετα από το ζωϊκό βασίλειο.
Το ξαναλέω έχω ipad 2 και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασα ε μάλλον τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω. Έχω φίλους και γνωστούς που πέρασαν από κινεζιές και “επώνυμα” ταμπλετάκια οπότε εχουν δώσει σχεδόν όσα έδωσα εγώ πριν από 2,5 χρόνια.

Nikos

Καλά εάν το αλλάξουν τόσο πολύ γυρίζω σε android από αύριο κι ολας

I like apple

Σημαντικό θέμα η εικόνα και σίγουρα πρέπει να μεγαλώσει 0.5-1″.Αλλά κατά τη γνώμη μου σημαντικότερο θέμα η ΜΠΑΤΑΡΙΑ…Δεν είναι δυνατόν κινητά αυτού του μεγέθους να μην έχουν μπαταρία που να κρατάει τουλάχιστον 3-4ημέρες σε ΠΛΗΡΗ λειτουργία με bluetooth,wifi ή 4g κλπ.Εκεί πρέπει να πέσει κυρίως το βάρος αλλά και στην ασύρματη φόρτιση.Αυτές θα είναι πρεγματικές καινοτομίες για μια μεγάλξ εταιρεία…

andrew76

ποιοs ειπε οτι η πεντε ιnches δεν κανουν για τιs γυναικεs ; ρε δωστε τουs Inches να χαρουν τα κοριτσια ,καργααααααααα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.