iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο iPhone 6 με οθόνη αφής 4.7 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1344×750 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A8 χρονισμένο στο 1.4GH, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 60fps και HD 240 fps, μπαταρία 1810 mAh και λειτουργικό σύστημα iOS 8. Δείτε το βίντεο.

iPhone 6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Παιδιά, καποια λαθάκια που ειπώθηκαν στο βίντεο: Η κάμερα δεν έχει OIS. Η οθόνη του 5s έχει τα ίδια ppi με αυτή του 6. Το iOS 8 είναι για το iPhone 4S και μετά.

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, iPhone 6 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

72 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pantzos

Μπράβο στον φίλο Ιάκωβο που έδωσε το κινητό στον φίλο Κώστα και το βλέπουμε αλλά για να πω την αλήθεια δεν θα έδινα το κινητό μου για μέρες στον οποιοδήποτε.

apostolis

Ρε ήμαρτον ούτε full hd οθόνη δεν έχει? Γιατί να μην πάρει κάποιος ένα HTC m7 Σαν να βλέπω ένα τηλ 2ετιας. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θα πάρουν αυτό το τηλέφωνο!!!!

costas

Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα….. αυτή την απορία την έχω κι εγώ apostoli….. Μάλλον κατι θα βρίσκουν παραπάνω από μας ίσως το brand name δίνει κύρος

360kias

Ειναι το καλυτερο τηλ που κυκλοφορει αυτη τι στιγμη σε ολο τον κοσμο

giorg

από το πόσο μαγκωμένος ήσουν κώστα στον επίλογο φαίνεται οτι έψαχνες πραγματικά να βρεις κάτι που σε εντυπωσίασε …….το search η μηλοεταιρεία το έβαλε προς τα κάτω για να μην πουν πως αντιγράφει την google???

Λεωνίδας

Πλέον ένα ακόμα iphone κατά τη γνώμη μου και τίποτα το ιδιαίτερο. Η ομορφιά του μετά το 5 πήγε περίπατο. Ομολογώ πως στις επίσημες φωτογραφίες φαίνεται πολύ όμορφο ενώ στην πραγματικότητα χάνει αρκετά…Μια διαφωνία μόνο στα λεγόμενά σου στο τέλος επέτρεψέ μου Κώστα. Αυτό για την “ποιότητα κατασκευής”. Νομίζω το μεγάλο ατού της apple πήγε κι αυτό περίπατο. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
υγ.: Κώστα, κάτι που έχω παρατηρήσει στα videos που ανεβάζεις και αν γίνεται φυσικά να διορθώσεις. Ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Mε την ένταση στο τέρμα απλά ακούγεσαι ικανοποιητικά. Αν μπορείς, δες το λιγάκι.Φιλικά πάντα. Ευχαριστώ.

Paul

@360kias
Είσαι μέγα άκυρος απλά…

Νάσος Δ

Καλησπέρα Κώστα, ευχαριστώ. .δεν θα πάρω, περίμενα απ την Apple κάτι καλύτερο, ειναι πολλά τα λεφτά για αυτό που παρουσιάζει, και πολύ υποδεέστερο των Android. .

dhm pap

Βλέπουμε το ελαφρί κώδικα c++ που τρέχει,και ότι τον ΤΟΝΟΥΣ java κωδικα πάνω σε linux πυρίνα που θέλει καλύτερα spec απο desktop για να δουλέψει
@costas @apostolis

Aris

Κώστα,!! στο μενου για να πας πισω δεν χρειάζεται να πατας πανω αριστερα το κουμπι, αλλα να συρεις το δαχτυλο σου απο πλαγια αριστερα της οθόνης.βολευει πολυ!!

nikmour

Κώστα, γιατί δεν σε άφησε ο Ιάκωβος να κάνεις το bend test. Κοίτα κάτι περίεργους τύπους… Πλάκα πλάκα μπράβο στο παιδί…

ahmet

Δεν σας αρεσει ?
Μην το αγορασετε ρε παιδια. Οπως ειπωθηκε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα !!!!

Βαγγέλης

Καλούτσικο το 6, αλλά γιατί όχι hands on στο 6 plus;

costas

@dhm pap δεν κατηγορώ το τηλέφωνο και τις δυνατότητες του. Απλά θεωρώ ότι πολλοί το προτιμούν λόγω ονόματος και όχι λόγω λειτουργιών…. μπράβο σου που ξέρεις τι ακριβώς ζητάς… μακάρι να ήξεραν όλοι.

vaggelissiros

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΑNDS ON ΤΟΥ Ζ1!!!!

Δημήτριος

Λιγο στραβό το βλέπω Κώστα!! Και σου λείπουν και κανα δυο τρίχες απο το κεφάλι! :p

nick2010

Kώστα, καταρχάς συγχαρητήρια για το τόσο αναλυτικό review…

Nα ρωτήσω και γω κάτι πολύ σοβαρό (πιστεύω ισχύει για όλους) ???

Γνωρίζουμε τί SAR έχει η συγκεκριμένη συσκευή ???

Τηρουμένων των (οικονομικών) αναλογιών και προϋποθέσεων (σαν αυτή που ρωτάω), το βλέπω ως διάδοχο του 4αριου μου…

Σ’ ευχαριστώ προκαταβολικά (και όποιον άλλο φίλο γνωρίζει σχετικά).

Enzo

Μπράβο για το review, πολύ καλό! Όμορφο κινητό και ποιοτικό. Το ios προσωπικά το απεχθάνομαι. Την εξάρτηση απο το iTunes, την σιχαίνομαι.

Δέχομαι ότι αν η συσκευή δουλεύει απροβληματιστα δεν πρέπει να κοιτάς τα specs. Όταν όμως δίνεις τόσα χρήματα θα πρέπει οι δυνατότητες να είναι αν οχι μεγαλυτερες τουλάχιστον αντίστοιχες του ανταγωνισμού (πράγμα που δεν συμβαίνει).

Και κάτι τελευταίο…Νομίζω ότι όλοι οι ενδιαφερομενοι του iphone θα προτιμούσαν λίγο μεγαλύτερο πάχος στο 6αρη για λίγο καλύτερη μπαταρία.

Than

Εγω εχω το 5s αυτη τη στιγμή και θα πάρω το 6 σίγουρα. Αλλα δε θα πω, σα τον αλλο πιο πανω, οτι ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί. Αρκετές συσκευές έχουν πολυ καλύτερα specs απο το 6αρι/6s. Στην ουσία μονο η οθόνη άλλαξε και αυτο φυσικά και ειναι πολυ καλο. Εγω θα το πάρω, ξέροντας πως υπάρχουν καλύτερα smartphones σε specs, γιατι σαν το iOS δεν υπαρχει καλύτερο λειτουργικό!!!

Αντωνης

Σορεος κωστα!!!

doc77

Με τα μισά λεφτά G3 LG.το δουλεύω τρεις μέρες ……απίστευτο!!!

Thanoslam

Πολύ κακό review. Για έναν ο οποίος έχει iphone μπορεί να καταλάβει αυτό που λέω. Πρέπει να διαβάσεις πρώτα όλες τις λειτουργίες ios7 και 8 και έπειτα να το κάνεις γιατί το αδικείς πάρα μα πάρα πολύ το τηλ.

Γιάννης

Μη μασας Κώστα!καλο το review φοβερό το κινητο

chris

@nick2010 το sar ειναι στο 1.6 μολις κατα 0.1 κάτω απο το “παράνομο” αλλά διαβασα κατι για θήκες που το μειώνουν!!!

io=a

@dhm σιγουρα δεν εισαι developer και δεν εχεις ιδεα τι σημαινει πυρηνας και cocoa

dimitris

Η δικιά μου εμπειρία, έχοντας όλα τα iphone από 2g μέχρι και 5s.το 4 ήταν μακρά το ποιο όμορφο για μένα. Και το πρώτο που έβγαλε πρόβλημα. Με την κεραία. .Μετά χάθηκε και η πρωτοπορία και η αποκλειστικό τη τα στην παρουσίαση και το λειτουργικό και όλα. .στα Android από την άλλη η μόνη σοβαρή εμπειρία που έχω είναι με ένα νοτε 3 το οποίο ποτέ δεν κόλλησε πότε δεν κρασαρε. ..Μετά το θάνατο του στηβ η απώλεια απλά καταρρέει με αργά βήματα. Έχασε το καλό λειτουργικό, είχα θέματα με το 5. Δεν έχει καθόλου καλό σήμα με οποιαδήποτε εταιρεία. Και έχει και ένα άδικαιολογητα υψηλό sar για όσους ασχολούνται. ..ήχος από το τηλέφωνο μάπα. .τι μόνο που θεωρώ ότι έχει πια καλύτερο είναι τα θέματα ασφάλειας. .προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν πότε τα χαρακτηρίστικα μιας και αν δουλεύει η συσκευή απροβλγματιστα δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται μέσα της..και κάτι πάλι σχετικό όλα τα iphone με σοβαρή χρήση. Ζεσταίνονται υπερβολικά. …Αυτά

Φιλιππος

iOS, οθονη σχεδον 5 ιντσες, τοπ ποιοτητα κατασκευης και τοπ καμερα. τι αλλο?!! Το κινητο για μενα ειναι παρα πολυ καλο,

Νικος

Ευχαριστουμε για το review.
Ελπιζω να κανεις το ιδιο αναλυτικο hands on με το Note 4, και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.

tiamat

δεν ειμαι και πολυ apple lover ,παραταυτα το hands on ηταν πολυ καλο και το καταυχαριστηθηκα!

για να καλυπτομουν πληρως ομως θαθελα να βλεπα και ενα bending test!!

nick2010

@chris, σ’ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η apple για άλλη μία φορά δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την υγεία μας…. ήλπιζα ότι το πανύψηλο sar των 4 και 5 θα το διόρθωναν (πχ. 4s 0.99) αλλά απ’ ό,τι βλέπω ότι η χρήση του iphone 6 θα μας εξασφαλίζει… μία βδομάδα διακοπές στο Τσερνόμπιλ.

Αναρωτιέμαι που τα βρίσκουν τα υλικά που βάζουν και βράζουν από ακτινοβολία…

Και έτρεξα και γω και πήρα και puro θήκες από Ιταλία… καλά να πάθω.

Λευτερης

Ο Ιακωβος δηλαδη θα σου επιστρεψει το Ζ3 για να παρει πισω αυτο;;; Περα απ τα αστεια καλο κινητακι αλλα δεν ειναι high end. Εχω κουραστει με την καραμέλα του “απλά δουλευει”. Και το Nokia 3310 δουλευει. Το θεμα ειναι το τι μπορει να κανει. Και 4 γιγα ραμ να ειχε θα χαραμίζονταν αφου απο multitasking ακομη ειναι στο μηδεν. Ειναι αδιανόητο το 2014 ενα κινητο 800+ ευρω να παγωνει τις εφαρμογες που βρισκονται στο παρασκηνιο. Δειτε λιγο τι κανει το Note 4 και μετα πειτε μας αν το iPhone “απλα δουλευει” ή απλα μας δουλευει….

βασιλης

Κωστα γ@μ@ς απλα εισαι τέλειος ..συνέχισε ετσι …

Τομ

Ο ιακωβος εχει το κινητακι το μια χαρα κατ εμε high end, το χαιρεται, το απολαμβανει και ξερει τι θελει και ποσα μπορει να πληρωσει για αυτο που θελει (ο ιδιος οχι η κοινη γνωμη).

Οι αλλοι σκαμε ο ιακωβος μια χαρα περαει.

Το κινητο ειναι μια χαρα με ενα μονο ελαττωμα την διαρκεια μπαταριας. Και ολοι ξερουμε οτι δεν υπαρχει κινητο με ουτε ενα ελαττωμα. Το Note 4 ειναι τελειο αλλα τεραστιο. Το xperia Z2/3 ειναι τελειο αλλα με ανυπαρκτο σερβις και με την sony να ειναι στον κοσμο της σχετικα με τις αναβαθμισεις και τις ανανεωσεις των ναυαρχιδων της. Το HTC τελειο με καμερα χειροτερη του μετριου. Το galaxy s5 ειναι τελειο με μετριοτατη κατασκευη. Τα κινεζικα ειναι τελεια αλλα με bugs στα λογισμικα (λογω προελευσης) και χωρις επισημη αντιπροσωπιση. Το G3 τελειο αλλα επρεπε να ειναι 1080p γιατι τωρα εχει θεματα.

Ολα τα κινητα εχουν ενα τουλαχιστον μεινεκτημα. Αντικειμενικο παντα. Τωρα το αν το ios ειναι μειονεκτημα εγω πιστευω δεν ειναι. Γιατι αλλοι το λενε ως προτερημα. Τι να πω αυτα.

stavros drakoulis

εξαιρετική παρουσίαση Κώστα, νομίζω πως ήσουνα σαφής.

Γιώργος Κ.

Δεν αντέχω άλλο τη καραμέλα”είναι το καλύτερο λογισμικό” για αυτό θα σας τα πω τσουβαλατα: Δεν αναφέρομαι καν σε lag κτλ γιατί όσο αλαγκαριστο είναι ένα μήλο το ίδιο είναι και ένα nexus. Μου λέτε για εύχρηστο κι απλό λογισμικό. Που το είδατε;έχω το πρώτο iPad mini. Όταν μου έρχεται μια ειδοποηση αλλά δε τη δω δεν έχει κάποιο εικονίδιο επί της οθόνης αλλά πρέπει να αναγκαστικά να κατεβάσω τη μπάρα! Μείον ένας πόντοι. Επίσης οι ειδοποιήσεις δεν διαγράφονται όλες μαζί! Μείον 2 πόντοι. Τρίτον, για να διαγράψω μια ειδοποίηση από το κέντρο ελέγχου (μπάρα) πρέπει να πατήσω ένα τόσο δα μικρό”χ” και μετά να πατήσω και τη “διαγραφή” ενω σε WP και android κάνω πολύ απλά ένα Swype! Μείον 3 οι πόντοι ως τώρα. Και τελευταίο , όλα τα μήλα ipad κτλ Έχουν μόνο ένα φυσικό κεντρικό κουμπί. Οπότε πολλές φορές ψάχνω το “πίσω”επι της οθονης Για όνομά…

Παλιά ίσως ήταν ένα πολύ καλό λογισμικό. Τώρα πλέον η απλότητα και η καλύτερη εμπειρία χρήσης σε καθημερινή βάση υπάρχει στο android. Από το 4.4 και μετά έχει ελάφρυνει πολύ. Ενώ το IOS από το 8 και μετά σε 4s και mini κολλάει όπως μια μύγα στο μέλι. Ξυπνήστε επιτέλους.

Alexis

Κώστα πολύ καλό το review αλλά θα ξανακάνω ένα παράπονο που εχω ξανακάνει! Γτι δεν βάζεις δείγματα από την κάμερα του; Όλα τα reviews ξενα και ελληνικά έχουν!
Προσωπικά το κινητό δεν με ενθουσιάζει καθόλου! Δεν θα το επέλεγα. Αν κάτι μου άρεσε στα iphone ήταν πάντα το design αλλά τούτο εδώ δεν είναι καθόλου ωραίο!

JohnWave

Πολύ καλό hands on Κ.Βλαχάκη και συμφωνώ με όλα όσα είπες στον επίλογο 🙂 Με κάλυψες πλήρως 🙂

GT

@Γιώργος Κ. πολλά και μεγάλα τα προβλήματα που αναφέρεις στο κινητό, εγώ άμα το κερδίσω σε κανα διαγωνισμό (γιατί τόσα λεφτά δεν πρόκειται ποτέ να δώσω για κινητό) θα τους το δώσω πίσω … όσο αφορά το μήλο αρκετά καλό , δουλεμένες καινούργιες λειτουργίες, και επιτέλους για τους iphonaκιδες μεγάλη οθόνη… μετά από καιρό υπάρχει iphone το οποίο θα με έκανε να σκεφτώ να αλλάξω το HTC One μου

Κώστας

Κώστα , μπράβο για την παρουσίαση του iphone 6 , εγω σαν χρήστης iphone έμεινα ικανοποιημένος , τωρα θα ήθελα την γνωμη σου , ειμαι χρήστης του iphone 5s και θέλω να αγοράσω καινούργια συσκευή , ειμαι ανάμεσα στο sony Z3 στο iphone 6plus και στο Samsung Galaxy note 4 !!! Επειδή εχεις δοκιμάσει και τα 3 μοντέλα ποιο θεωρείς καλυτερο και ποιο θα διαλεγες εσύ ; ! Ευχαριστώ

Γιώργος Κ.

@GT δεν αναφέρθηκα ποτε σε προβλήματα κινητού αλλά σε “απλότητα” λογισμικού η οποια στην ουσία δεν υπάρχει αναφέροντας μόνο 4 (έχω κι αλλα) πράγματα τα οποία σε αλλα λογισμικα γίνονται πιο απλά και γενικά είναι πιο εύχρηστα.

giwrgos

Μερικοι ειστε τόσο σουργελα η το παίζεται;?; εκτος το οτι ο άνθρωπος έκανε ενα review που είναι το καλύτερο στα ελληνικά blog και hands on. Πάει και σχολιάζει το κάθε παρτάλι που δεν έχει ιδεα απο τεχνολογία και το κάθε 14χρονο και τον κραζει. Απορώ πλέον τι θέλετε μερικοί εδώ μεσα η εσείς τα ξέρετε καλύτερα;?; πλέον δεν διαβάζω σχόλια απο την άποψη του ότι ώρες ώρες απορώ τι κουναβια στο μυαλό κυκλοφορούν εκεί έξω. Αντε και καλημέρα!

pantzos

Φίλε Κώστα εγώ θα το πω και ξέρω ότι μόλις δεις το σχόλιο μου θα πεθάνεις στα γέλια είπες σε ένα σημείο στο βίντεο ότι ο αντίχειρας μέχρι το πάνω μέρος του κινητού. Εγώ έχω το Samsung Ativ S οθόνη 4,8 ιντσες και ο αντίχειρας μου φάτνη άνετα μέχρι πάνω δεν ξέρω τη γίνεται μάλλον πρέπει να έχω μεγάλη παλάμη και είμαι μόλις 18 χρονών μην φανταστείς ότι είμαι μεγάλος. Ξέρω τη σκεύτεσε τώρα φίλε Κώστα μάλλον αυτός ο pantzos (Παναγιώτης) είναι ο Κύκλωπας από την Οργή Των Τιτάνων.

pantzos

sorry για το διπλό σχόλιο στο προηγούμενο στην δεύτερη σειρά ξέχασα να γράψω ο αντίχειρας δεν φτάνει μέχρι το πάνω μέρος του κινητού.

Vasilis

Γιώργος Κ.
1ον. Απο τις γνωστοποιησεις μπορείς να κανεις ενα σωρό παραμετροποιησεις των ειδοποιησεων.
εκεί λοιπον επιλέγεις εαν θες να ειναι στο κέντρο της οθόνης και να αναμένουν κάποια εντολή σου, εαν θες να ειναι σε μπανερ, εαν θες να ειναι στην lock screen , εαν θες (για τα μηνύματα) να σε ειδοποιεί μέχρι και 5 φορές κάθε δυο λεπτά, εαν τυχόν δεν τα έχεις δει.
2ον. Εκτός του ότι πάνω αριστερά γωνία υπαρχει παντα back button στις εφαρμογές, στον safari, στα μνήματα και στις ρυθμίσεις υπαρχει και gesture left to right or right to left….μάλλον δεν τα ξέρεις λοιπον καλα….
3ον. Με το ios 8 έχεις φίλε μου την δυνατότητα να κανεις swipe αριστερά στο notification και να μετακινήσεις μια ειδοποίηση στον κάδο ή να απαντήσεις…Όσον αφορά την μαζική διαγραφή , ειναι καλό να μην υπαρχει γιατι απο βεβιασμένη κίνηση δύναται κάποιος να διαγράψει τα παντα και αυτο δεν ειναι καλό…

Φιλικά λοιπον…

Γιώργος Κ.

Βασίλη φιλε μου.
Αρχικά σε ευχαριστώ γιατί αυτό που λες για τη διαγραφή ειδοποίησεων με swipe δεν το ήξερα τωρα το είδα ! (Έβαλα πρόσφατα τα 8.). Δε ξέρω τι υπάρχει στα μήλα αλλά στο μίνι που έχω εγώ εχει 2 gestures. Μια με κλείσιμο των 5 δακτύλων που κλείνει την εκαστοτε εφαρμογή Και μία που μετακινείς τα πέντε δάκτυλα προς τα πάνω και ανοίγουν οι ανοιχτές εφαρμογές(multitasking). Οπότε μέχρι στιγμής το πίσω το ψάχνω σε διαφορά σημεία τη οθόνης. Τέλος να πω πως έχω κανει εξονυχιστικό έλεγχο στο κέντρο ελέγχου (Γνωστοποίησεις) και με βολεύει το μπάνερ (ειδοποίηση στη μπάρα). Αλλά θέλει δουλειά ακόμη αυτό. Γνώμη μου

Vasilis

Γιώργος Κ.
Σείρε απο αριστερά την οθόνη στο safari και κανει ενα βήμα πισω. Στις ρυθμίσεις το ιδιο…θα πατάς το δάχτυλο απο την άκρη, απο το bezel …

Arismac

επίσης Κώστα με όλο το σεβασμό, προσπαθείς ναι μεν να είσαι fair όσο γίνετε αλλά με τις εκφράσεις που κάνεις και τις απορίες σου, δίνεις να καταλάβω οτι με το ζόρι κανεις review του iPhone και εισαι υπερ του αντροιντ, και που στο τελος τελος καλα κανεις. Δε θα πω ομως κακο review, καλο θα πω, αλλα οταν “τα χανεις” στις λειτουργίες (οπτικα στα βιντεο, με τα δκατυλα σου και οσα λες αυθορμητα), αφαιρείς το ενα και μοναδικο (για μενα) concept του iPhone που ειναι η απλοτητα και τρομερη εμπειρια χρησης του. Αντιλαμβανομαι οτι το μυαλο σου εχει συνηθισει android os και θεωρω οτι γι αυτο κολλας πολλες φορες.

Arismac

τριτο και τελευταιο. καλως ή κακως η τιμολογιακη πολιτικη του μηλου, απλα καθιστα τη συσκευη προσβασιμη απο λιγους ή εστω αποκλείει τη μαζα η οποια παντα θα πληρωνει λιγοτερα λεφτα για οτι εκεινη θεωρει καλυτερο για τη σχεση ποιότητα/χρηση. Καλως ή κακως. Αυτο σαφως και ενοχλει (ακομα και μενα που τα δωσα τα λεφτα για το 6) κοσμο και πυροδοτει οτιδηποτε πυροδοτει, γιατι απλα, ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα ειναι η αγοραστική λογική.

Γιώργος Κ.

Mike γιατί να τους δώσει; Αν άκουσες καλα στο βίντεο ειπε ότι ο Ιάκωβος του έδωσε το 6 και ο Κώστας ως ανταλλαγή για λίγες μέρες του έδωσε ολόκληρο Ζ3. Πρέπει να του δώσει και λεφτα; Ας μου έδινε εμένα Ζ3 και του έδινα εγώ λεφτα οχι εκείνος σε μενα :Ρ

nikos

Καλος ο φιλος που σου εδωσε το κινητο και το βλεπουμε με τα δικα σου ματια εγω ειμαι απο τους αλλους με το ανθρωπακι αλλα θελω να ξερω τη παιζει γενικα γκαλαξι μεγα θα το αλαξω μονο με το νοτε4 χαιρε φιλε κωστα

xrhstos

sorry αλλα το galaxy s3 που εχo ειναι πολυ καλυτερο απο το IPHONE 6 καληνυχτα apple

tiamat

φιλε mike εισαι τελειως εκτος πνευματος!
ποιος γ@@ τα λεφτα ρε φιλε?. ο ιακωβος με εμας στην ουσια μοιραστηκε το κινητο του για να εχουμε μια πρωτη καλυτερη αποψη! δε το εδωσε στον κωστα γιατι ξεμεινε απο συσκευες να κανει hands on!!…

και γω αν ειχα το meizu mx4 PRO η’ το oneplusone ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ τα εδινα στον κωστα να δουνε και οι αλλοι τι χανουν!

@κωστα αν θες κανε τα hands on σου να παιζουν 1080p στο utube.
δειχνουν πιο pro και premium οταν φαινονται τοσο καθαρα

Agis

Ποιο κινητο στα 350ε εχει την ιδια ποιοτητα οθονης & καμερας σαν του iPhone 6;

Γιώργος Κ.

Lumia 1020 στα 310€. Ευχαριστώ.

Agis

Αυτο ειχε στο νου του ο Βλαχακης; Και το μεγαλο ερωτημα ειναι αφου το 1020 ειναι τοσο καλο γιατι δεν πουλαει; 50.000 προπαραγγελιες εχουν τα 6 στην Ελλαδα.

Γιάννης

Ένα σημείο που δεν βλέπω να αναφέρει κάποιος , το πολύ υψηλό SAR των iphone (στο όριο να μην πάρει άδεια για πώληση)…
The legal limit for a device to pass testing is 1.6 watts per kilogram (W/kg), averaged over one gram of tissue, and interestingly enough many of the top-rated smartphones out there approach it dangerously closely.One such barely legal device is the Apple iPhone 6. Did you know that SAR levels for the iPhone 6 are merely .01 below the legal 1.6 W/kg limit? [PhoneArena]

Θάνος Τ.

Κ’ώστα ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση.

kotsos

Κώστα Βλαχάκη νομίζω ξέχασες να αναφερθείς στο ότι μπορείς και απαντάς τηλεφωνικές κλήσεις από το mac η το ταμπλετ χωρίς να κρατάς το κινητό είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργιά.

ramarg

Μπράβο Κώστα για το review.Μερικά μικρο-λάθη περί ios 7 τα διευκρίνισες.Συνέχισε έτσι.. _________ Υ.Γ Συγνώμη Κώστα,όμως πρέπει να κλείσω το τρυπάκι ορισμένων και να απαντήσω.Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε ανακρίβειες να αιωρούνται..Υπάρχουν και άτομα που δεν ασχολούνται και κινδυνεύουν από την παραπληροφόρηση ορισμένων..Προς χάριν την ορθής πληροφόρησης είμαι αναγκασμένος να απαντήσω: _________ Αγαπητοί φανατισμένοι androidαδες Εκφέρετε και άποψη για κάτι το οποίο είναι αδύνατο ποτέ να προσεγγίσετε…Αναφέρομαι στο ios&iphone.ΑΤΥΧΕΣ ΣΧΟΛΙΟ Α΄ >> Το android 4.4 είναι πιο ελαφρύ από το ios…<< Να γελάσουμε τώρα ή μετά ? Το android και σε έκδοση ''Τερκενλής'' να κυκλοφορήσει θα είναι πάντα βαρύ και ασήκωτο.. Ως χρήστης και κάτοχος android και ios χρόνια απλά θεωρώ τέτοιου είδους σχόλια ατυχή.. Το 4S είναι το πιο περίφανό παράδειγμα συσκευής.Συσκευές σαν το 4D έχoυν περάσει από χίλιες αναβαθμίσεις ανά εποχές,,πήρε ios 5 πήρε ios 6 πήρε ios 7 πήρε ios8 χωρίς φυσικά να αναφέρουμε κάθε υπό-update.. Αναφερόμαστε σε μία συσκευή 3,5 ετών,η οποία δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό lag ! Εμπειρία άγνωστη για εσάς. Η έκδοση ios8 είναι η τελευταία για το 4S ,και είναι άκρως φυσιολογικό να παρουσιάζει καθυστέρηση 0,5 sec σε σχέση με ένα last gen iphone..Απλή λογική.Το ios διατηρεί περίφανη κάθε συσκευή.. Και μην… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Agis ρώτησες ποιο εχει καλύτερη οθόνη και κάμερα οχι ποιο εχει πιο πολλές πωλήσεις. iOS και wp δε συγκρίνονται γιατί δεν μετράνε τα ίδια χρόνια στο χώρο

Ramarg και το nexus 4 ειναι δυο ετών (το 4s ειναι τριών κι οχι τρισήμιση) αλλά τρέχει απίστευτα καλα με 4.4.4. Κάθε φορα που έπαιρνε μια αναβάθμιση βελτιωνόταν και η απόδοση του. Αντίθετα με το 4s που στο 8… Τα έχουμε πει. Το θέμα ειναι γιατί μια εταιρία να βγάλει ενα λογισμικό (αναβάθμιση) για συςκευες της οι οποίες δε μπορούν να το “σηκώσουν”. Οχι ρε φιλε άστο στο 7. Αφού βλεπεις ότι δε τραβάει. Θες δηλαδή σώνει και καλα να παίξεις το καλύτερο και καλα χαρτί που έχεις εναντίον άλλων λογισμικών ότι εγώ δίνω σε όλες μου τις συσκευές αναβαθμίσεις ανεξαρτήτως ποτε βγήκαν; Καλα κανεις αφού βγάζεις μόνο ενα κινητό ανα χρόνο το οποίο και κοςτιζει μια περιουςια. Οχι σαν τα android και wp που βγάζουν εκατοντάδες. Και δε φτάνει μόνο αυτό. Πας σε 8 και λίγες μέρες μετά σου λέει “καταργώ το 7”. Κι αυτη την εταιρία εσείς την επικροτείτε. Μπράβο σας

JIM!

Το iphone 6 ειναι οτι πιο καλο εχω δει θελω να το κρατησω στα χερια μου εδω το 5s ειναι super φανταζομαι πως θα ειναι και το 6 εχει πολυ καλη σχεδιαση περιμενα παντα απο την apple να βγαλει κατι μεγαλητερο ειπαμε οχι σαν το 6plus αλλα το 6 ειναι οτι πρεπει στο μεγεθος του συνεχισε να ανεβαζεις video Κωστα !

Nikos@

Ενα μπραβο για το site καταρχας. Οσο προσπαθω να ενημερωθω και να καταληξω ποιο ειναι καλυτερο αναμεσα σε iphone 6 (οχι plus) και Galaxy Alpha, δεν βγαζω ακρη…Μου φαινεται το 2ο καλυτερο απο specs και απο τιμη, μονο το brand-name νομιζω πληρωνει κανεις στο μηλο τελικα.

Τζον

Μια ερώτηση μόνο. Αν αγοραστεί απο Αμερική, στην Ελλάδα έχει πρόβλημα με το δίκτυο ή παίζει κανονικά;;

Nasos

Παιδιά το κινητό δεν παίζεται .το κινητό αυτο το πέρνει κανεις για πολλούς λόγους .1)εχει πολυ ωραίο ντιζάιν 2)το λογισμικό του δεν παίζεται καμία σχέση με το android μακραν πιο ευχάριστο 3)ενα Apple και μάλιστα το 6 αποπνέει κύρος ….

Dimos

@ramarg ότι να ναι λες κοπέλα μου…Καλά Χριστούγεννα!

Αιμιλιος

Στης διαφμισεις δειχνει πισω στον φακο της καμερας να βγαινει μεσα εξω ισχυει κατι τετοιο γιατι δεν το ειδα στην παρουσιαση.

Γιώργος

Παιδια ας μη γελιομαστε το ποια συσκευη ειναι καλυτερη ειναι τελειως υποκειμενικο πραγμα. Και για του λογου του αληθες εγω χρησιμοποιω το μηλο επειδη εχω προβλημα ορασης και η apple σε αυτον τον τομεα απεχει μυρια ετη φωτοσ απο τα android αφου στην προσβασιμοτητα εχει ενα σωρο δυνατοτητες που βοηθουν να εκμεταλευτω τισ λειτουργιες του κινητου στο επακρο εν αντιθεσει με το android που εχει αρκεστει σε ενα text to speech που δεν βοηθαει. Η γνωμη μου, το καλυτερο κινητο ειναι αυτο που επιλεγεις με γνωμονα τη χρηση που θεσ να κανεις.

irene

Καλησπερα Κωστα εξαιρετικο hands on.Θα ηθελα να ρωτησω στο 6 μπορω να αλλαξω την μνημη οταν γεμισεΙ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.