iPhone 6, η μπαταρία καθυστερεί την έκδοση των 5.5 ιντσών

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο γεγονός ότι η Apple θα αυξήσει τις ίντσες της οθόνης και θα κυκλοφορήσει μια συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών και λεπτή μπαταρία. Ωστόσο, η προσπάθεια να γίνει σωστή επιλογή του μεγέθους της μπαταρίας φαίνεται ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του ίσως μέχρι και το 2015.

Η Apple φαίνεται ότι αναβάλει το ντεμπούτο του 5.5 ιντσών iPhone για τον επόμενο χρόνο καθώς έχουν πρόβλημα στο να βρουν μια μπαταρία που να είναι ικανή να χωρέσει στο πολύ λεπτό design του κινητού και να προσφέρει ικανοποιητική διάρκεια, σύμφωνα με την Taiwan’s Industrial and Commercial Times.

Εδώ και καιρό έχουν βγει φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει δύο μεγέθη για το επόμενο iPhone, τα οποία θα είναι ένα βασικό μοντέλο με 4.7 ίντσες και ένα 5.5 ίντσες το οποίο τελευταία αναφέρεται ως iPhone Air. Η Apple θέλει μια μπαταρία με πάχος 2 mm στην προσπάθεια να κρατήσει το design όσο πιο λεπτό γίνεται.

Το μοντέλο των 4.7 ιντσών είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, το οποίο είναι και λογικό βάση των προηγούμενων ετών.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για προβλήματα στην παραγωγή του iPhone Air. Τον προηγούμενο μήνα το Reuters, ανέφερε ότι υπήρχαν εμπόδια στην παραγωγή της οθόνης για το 5.5 ιντσών μοντέλο.
, iPhone 6, η μπαταρία καθυστερεί την έκδοση των 5.5 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος

Βγήκε η 7.1.1 στο iOS . Την έχω βάλει ήδη .

Makis

Μπαταρια 2 nm?! Oh my gosh!!! Εχουν πολλα καινουρια πραγματα να δουνε τα ματακια μας 🙂 Εύγε!

Σπύρος

Ρε παιδιά φαντάζεστε μετά από όλη αυτή την παραφιλολογία, τις φήμες που φαίνεται να συμφωνούν σε μεγαλύτερη οθόνη, να δούμε το Σεπτέμβριο ένα ίδιο και απαράλλαχτο σε ίντσες iPhone?
Θα φάει τρελό σκάλωμα ο κόσμος που έχει ψηθεί για κάτι..μεγαλύτερο

manolis

γιατί δεν βάζουν τη μπαταρία του Note 3.. λεπτή δεν είναι;;;

Genesis

καλά η apple πότε θα καταλάβει ότι οι fan της θέλουν μεγαλύτερα specs και όχι οθόνη?

μπράβο στην apple που από το 4s μέχρι το 6 που αναμένετε έχει κάνει τι πιο αποτυχημένη πρόοδο που έχω δει σε specs η διαφορά έπρεπε να ήταν τόσο μεγάλη και θα είναι τόσο μικρή ότι νάνε.

Techfan

Makis

Τα ματακια σου δεν βλεπουν καλα… οχι μπαταρια 2 nm , ΑΛΛΑ 2 mm. Κοιμάσαι ορθιος μάλλον και δεν βλεπεις μπροστα σου….

techblogakias

@Genesis αν και δεν είμαι καθόλου φαν των iPhone τα specs δεν είναι το παν γιαυτό και τα διπύρηνα iPhone τρέχουν πολύ καλύτερα από άλλα τετραπυρηνα με πολλά γίγα ράμ κτλ γιατί σημασία έχει και το λογισμικό…

Αντρέας

Manolis το θέμα είναι ότι οι μπαταρίες των κινητών τα οποία δεν έχουν πίσω καπάκι είναι διαφορετικές. Επίσης του note 3 είναι πολύ παχιά για αυτό που θέλει να κάνει η Apple

Γιάννης

Ένα iPhone με οθόνη της προκοπής θα έβγαινε και προφανώς το καθυστερεί επίτηδες η Apple για να πουλήσει πρώτα το “μικρό”.

Τομ

Αντε να δουμε επιτελους ενα αξιο iphone μετα τα τεσαρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.