iPhone 6, Έρχεται τον Σεπτέμβριο με οθόνη 4.7 και 5.5 ιντσών;

Σύμφωνα με αναφορά της Ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei, το λανσάρισμα του iPhone 6 αναμένεται για τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα, το άρθρο υποστηρίζει ότι η συσκευή είναι «πιθανό» να κάνει την εμφάνιση της με δύο διαφορετικές οθόνες μεγέθους 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα.

Βάσει των όσων αναφέρει λοιπόν, οι κατασκευαστές έχουν ήδη ξεκινήσει την κατασκευή τμημάτων της συσκευής, όπως του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η κατασκευή των LCD οθονών αναμένεται να ξεκινήσει το τρίμηνο Απρίλη-Ιούνη στο εργοστάσιο Kameyama της Sharp, στο Mobara της Japan Display καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις, ενώ η LG Electronics θα βοηθήσει και αυτή με τις οθόνες της νέας συσκευής. Επίσης, η ανάλυση των νέων οθονών θα είναι σημαντικά υψηλότερη από αυτή των σημερινών μοντέλων.

Πριν από λίγες ημέρες, ο αναλυτής Steve Milunovich υποστήριξε ότι η έκδοση με οθόνη 4.7 ιντσών θα είναι η μόνη που θα παρουσιαστεί μέσα στο έτος, χωρίς όμως να αναφέρει κάποια πληροφορία για αυτή των 5.5 ιντσών.
, iPhone 6, Έρχεται τον Σεπτέμβριο με οθόνη 4.7 και 5.5 ιντσών;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Για όνομα, όχι. Μέχρι 4,3 ίντσες είναι καλά για iPhone. Ας μείνει τουλάχιστον μια συσκευή που να χρησιμοποιείται εύκολα και με το ένα χέρι. Μπορεί πλέον τα κινητά να είναι συσκευές πολυμέσων, παραμένουν όμως κινητά..

Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα κάνουν αυτό το τεράστιο βήμα.

ΣΤΕΦΟΣ

εγω πιστευω μιας και εχω το νοκια 1020 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος που ειναι 4,5 ιντσες το αιφον πρεπει να παει καπου εκει το πολυ 4,7 και θα κανει μεγαλες πωλησεις πιστευω αν ριξει κατα πολυ την τιμη του οχι στα 800 το 16 γιγα και χωρις καρτα γενικα μου αρεσει η οθονη να μην υπερβαινει τις 5 ιντσες.τωρα οσο αφορα το τηλεφωνο που θα κανει την διαφορα αυτο πιστευω θα ειναι το LG G3 που ερχετε,θα ηθελα παντως οπως ολος ο κοσμος να ριξουν τις τιμες στους απο τα 750 τα αρχικα και να πανε στα 450 αρχικα ωστε ολος ο κοσμος να σκεφτει να το παρει

Sott

Όπως είδαμε οι ναυαρχίδες που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα για το 2014 δεν εντυπωσιάζουν!
Το iPhone όμως αν όντως έρθει με μεγάλη οθόνη τότε θα είναι το smartphone που θα κάνει φέτος τη διαφορά.
Θα είναι αυτό που θα προκαλέσει τις περισσότερες συζητήσεις και εντυπώσεις! Οπότε θα διαφημίζετε από μόνο του.

Μανώλης

Έτσι κερδίζονται τα ΠΟΥΛ-ιτζερ από τις εφημερίδες!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακάλυψη ότι θα παρουσιαστεί νέο iPhone το Σεπτέμβρη!!! ΔΕΝ το έχει ξανακάνει η Apple ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το Σεπτέμβρη αυτό!!! :p :p :p :p :p

kostas80

iphone 6 (air) στις 4,7 ιντσες και
iphone pro στις 5,5 ίντσες.

tom

Εγω το λεω ξανα και ξανα. Ενα iphone σε αυτο το μεγεθος θα κανει την apple πιο πλουσια απο οτι ειναι τωρα. Ειδικα με τις φετινες τιμες των android.

wrangler10

Εχω iphone 4 φέτος παω βουρ για android phone..κατι μου λέει οτι η apple θα εχει πάλι το ίδιο design το οποίο εχω βαρεθεί να βλεπω σε κάθε νέα έκδοση.

giorgos

Τι είναι εκει στην apple και το πανε κατευθειαν στις 4.7?εχουμε καιρο…γιάυτο!iphone 6 στις 4.3 inches, iphone 7 στις 4.5 inches και iphone 8 στις 4.7 inches…οσο το iphone πουλαει μονο με σταδιακες αναβαθμισεις στις ιντσες θα τονωσουν την ζητηση.

φιλιππος

Δωσε ιντσες στο λαο!!!!!να στηλουμε τη σαμσουνγ κ να παρουμε μηλοφωνα!!

Sot

@Φίλιππος
Χα χα χα…
Και γω Samsung έχω όμως αν έχει πολλές ίντσες και η Εύα μου δώσει το μήλο? Πάω για μηλοφωνο 😀

Γιαννης

Αν βγει με οθόνη 4.7 ίντσες, πραγματικά η Apple θα κάνει τη διαφορά στο χώρο των smartphone! Οι φετινές android ναυαρχίδες απογοήτευσαν γενικά σε καινοτομία (εκτός ίσως από το Z2), και σε τιμές!

Γιάννης

εκτός της αλλαγής σε μεγαλύτερη οθόνη από το 5s τι άλλη διαφορά έχει το 6? η κάμερα μένει ίδια ο επεξεργαστής το ίδιο, τι να πω πάλι θα βγει στα 900+ ευρώ με τι μόνη διαφορά από το 5s να είναι η οθόνη έλεος ρε apple, μια καλή εταιρία σαν αυτή και δεν μπορεί να φτιάξει ένα τούμπανο τετραπύρηνο iphone με 13mp. ώστε ο αγοραστής να πει να πήρα κάτι πολύ καλύτερο, τώρα θα πει, τι να το πάρω να δώσω 900+ ευρώ για μεγαλύτερη οθόνη….

αν δεν βάλει κάτι παραπάνω εκτός από την οθόνη η apple στο iphone 6 θα έχει μείνει πολύ πίσω και δεν θα βγάλει τίποτα θα μείνει στης αποθήκες της και αυτό παρέα με το 5c.

JohnWave

Συμφωνώ απόλυτα με όσους λένε πως αν το iphone βγει στις 4.7 θα κάνει τη μεγαλύτερη θραύση. Μέχρι κι εγώ που δεν πάω καθόλου τα κλειστά λειτουργικά θα το θελήσω. ( πιστεύω θα μικρύνει και τα bezels αρκετά )

νικος

παιδια, κατά τη γνώμη μου 4.7 – 4.8 ιντσες είναι το ιδανικό μέγεθος για κινητό (δεν μιλάμε για phablet) .

Αν το βγάλει όντως με αυτό το μεγεθος της οθόνης, σε συνδυασμό με την έτη φωτός, σε σχέση με το android ,εμπειρία χρήσης του ios τότε δεν θα προλαβαίνει να κατασκευάζει κατα τη γνώμη μου iphone.

Τομ

Νικο και εγω αυτο πιστευω. Εχω galaxy s3 και παιζω αρκετα συχνα με ενα htc one x και ενα optimus G και το μεγεθος ειναι υπεριδανικο. Μην σου πω προτιμω τα ελαφρως πιο μικρα htc και lg απο το δικο μου.

Παραπανω δεν με βολευει οσο εντυπωσιακο και αν ειναι σε πρωτη οψη μια μεγαλη οθονη με μεγαλη αναλυση και ωραια χρωματα τελικα χρειαζεται και λιγο compactness. Και αντε να δεχτω το αλμα στις 5 λογω software buttons αλλα τα κινητα στις 5.2 που κυκλοφορουν τα βρισκω πολυ μεγαλα. Και αντε να πω οκ στο lg g2 επειδη εχει πολυ μικρα bezels αλλα ηδη εχω κανει ενα καρο παραδοχες και τα μεγεθη ουτε καν μενουν εκει. Θα μεγαλωσουν κι αλλο και θα μεγαλωσουν και οι τιμες τους απο οτι φαινεται.

Μακαρι η apple να μεινει στα 700 ευρω και να προσφερει μεγαλυτερο μεγεθος. Η apple εχει κανει τα τελευταια χρονια πολυ καλη δουλεια στα macbook της με τις τιμες και την ποιοτητα, μακαρι να κανει το ιδιο και στα iphone και θα αρχισω να την συμπαθω πολυ αυτην την εταιρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.