iPhone 6, Leaked renders αποκαλύπτουν το μέγεθος της συσκευής;

Νέα leaked renders για το iPhone 6 έκαναν σήμερα την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο χάρη στο site UkrainianiPhone. Οι φωτογραφίες σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν θήκες και αξεσουάρ για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple.

Αν τα renders είναι αληθινά, τότε το iPhone 6 θα έχει μέγεθος 138 x 67 x 6 χιλιοστά, ενώ παράλληλα φαίνεται να επαληθεύεται το rounded design που είχε ακουστεί πριν από λίγες ημέρες.

, iPhone 6, Leaked renders αποκαλύπτουν το μέγεθος της συσκευής;, iPhone 6, Leaked renders αποκαλύπτουν το μέγεθος της συσκευής;, iPhone 6, Leaked renders αποκαλύπτουν το μέγεθος της συσκευής;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Ωραίο, στυλατο θα έλεγα! Για να το δούμε και στην πράξη, να δούμε κι τι περιθώρια θα εχει και πως θα κάθεται στο χέρι.

Tom

Πανω κατω ξερουμε τι να περιμενουμε και ειναι πολυ ομορφο. Προσωπικα δεν πιστευω οτι το κινητο θα ειναι 6 χιλιοστα ισως λιγο κατω απο 7 αλλα οχι 6 ειναι πολυ λεπτο. Full metall back rounded edges πολυ μικρα πλαινα πλαισια και σε καταλληλο μεγεθος η οθονη. Το μονο ερωτηματικο για μενα παραμενει η μπαταρια. Ειναι κριμα σε ολα η apple να εχει πολυ καλη μπαταρια εκτος απο τα κινητα της. Macbook κορυφη ipad κορυφη apple meh.. Μονο standby times εχει. Και σε ενα κινητα με μεγαλη οθονη που αρα αναμενεται να εχει πιο πολυ χρηση on screen χρηση η apple πρεπει να βαλει μια μπαταρια 2000mah για μενα. Μονο τοτε το κινητο θα μπει παλι σε τροχια ανταγωνισμου με τα android. Αλλα αν το κανει αυτο (να ειναι μεγαλο με μεγαλη μπαταρια) οχι μονο θα μπει σε τροχια αλλα αναλογα τα γουστα μπορει να περασει και μπροστα. (δηλαδη αν δεν σε χαλαει το ios)

g

gamato

Theo

Δεν πιστευω σε τπτ απο αυτα. Οχι για το σχημα, γτ αυτο ειναι το μονο σιγουρο που θα παραμεινει ιδιο, αλλα δεν πιστευω απο dual led flash να ξαναγυρισει σε μονο. Δεν πιστευω να ειναι τοσο λεπτο, ας ηρεμησουμε λιγο με τα υπερλεπτα iphone, επισης δεν γνωριζουμε αναλυση καμερας που και παλι δεν πιστευω να το κανουν επιπεδο με το υπολοιπο κινητο. Τι ασθητηρα θα βαλουν ; Μου φαινεται οτι ειναι ιδιο το ipod.

tasosss

Και εμενα για το παχος το μονο φλας και το ηχειο στο κατω μερος της συσκευης πιο πολυ σε ipod μου μοιαζει

Tom

Sot11 εργονομικα δεν περιμενω κατι λιγοτερο απο αριστο. Και μεγαλα πλαισια να εχει πανω κατω (αν και για πανω ειδικα δεν νομιζω, κατω αναγκαστικα λογω κουμπιου), το κινητο θα ειναι αρκετα λεπτο και με αρκετα λεπτα πλαϊνα πλαισια ετσι ωστε το χερι να το αγκαλιαζω ανετα. Γενικα παντα απο την apple σε θεμα design και εργονομιας μπορεις να περιμενεις πολλα.

Dimitris G

iPod touch 5th Generation και τηλέφωνο. Μου αρέσει. Ένα ραδιοφονάκι να βάλεις ρε Apple, και θα τα δώσω τα 800euros για να το αγοράσω το κινητό σου…

apostolos

Αααα είναι φοβερό παιδιαααα.

apostolos

Άνετα δίνω 1000 ευρώ γιαυτό αφε ρε μηλαρακι

Tom

Εγω πιστευω οτι φετος η apple θα ξανακανει το μπαμ οπως εκανε με το 4. Ολοι οι αλλοι ειναι καπως στασιμη και αδιαφοροι η apple θα κανει το αλμα σχεδιαστικα και σε μεγεθος και θα ειναι παλι μπροστα οπως πριν χροοοονια. Μονο μια μεγαλη μπαταρια και θα αγορασω apple για πρωτη φορα. Παλια δεν επαιρνα iphone επειδη δεν μπορουσα να το αγορασω. Μετα δεν επαιρνα επειδη ηταν κατωτερο. Τωρα ειναι η καταλληλες συνθηκες

nGavoun

αν ισχυουν ολα αυτα και το κινητο τελικα ειναι λεπτο με μικρα bezel και οθονη καπου στις 4.7 ιντσες, με βλεπω να γυριζω παλι στο iPhone και να παρατησω το nexus και τα lumia.

Chris

Για όσους το αντέχουν οικονομικά μάλλον θα είναι μονόδρομος.

Sot11

Tom συμφωνώ απόλυτα σε οτι έχεις γράψει και μάλλον και εγώ μετά απο τόσα χρόνια νοκια θα περάσω σε iPhone 6!

Αλέξανδρος Σ.

Κανείς δεν βλέπω να σχολίασε το μάκρος.. Είναι αρκετά μεγάλο εκτός αν πρόκειται για 5ιντσο.. Λίγο μεγαλύτερο από το gs4 σύμφωνα με αυτό το leak, αν πάνε και για 4.7 προβλέπω πάλι τεράστια μπεζελ.

Johnny

Μαζί με την αγορά του iPhone 6 δώρο μια επέμβαση επιμήκυνσης αντίχειρα… 😉

Στις εικόνες πάντως φαίνεται πολύ ωραίο σχεδιαστικά εκτός από το πλήκτρα του ήχου που τα προτιμώ όπως είναι στο 5s.
Αλλά αφού υπάρχει μονό φλας και ένα μονάχα ηχείο στο κάτω μέρος μάλλον ψεύτικα είναι τα leaks.Άσε που το πάχος μου φαίνεται πολύ μικρό. Λογικά θα ναι γύρω στα 7 mm.

Υ.Γ. Δίπλα από το slot για την κάρτα Sim υπάρχει κάτι που μοιάζει με πλήκτρο.Τι να ναι άραγε;

giannaras

Πιστεύω ότι η Apple με το 6 πρέπει να κάνει πάλι μπαμ παρότι το 5 δεν εντυπωσίασε έκανε και αυτό τις πωλήσεις του ειχα το 3g kai 4 αμέσως πήγα στο s2 Samsung και από τότε μόνο Android ομολογώ ότι τα είχα βρει σκούρα με τα iPhone ενώ τώρα με διάβασμα προσπάθεια και ενημέρωση ακόμα και με εσάς τα φιλαράκια έχω φτάσει σε σημείο πια να κάνω τα πάντα με το nnote3 μου αλλά μου κεντρίζει το ενδιαφέρον το 6 όταν πιάνω στα χέρια μου το 5σ της συζύγου μεν μου φαίνεται μικρούλη αλλά η ποιότητα του μου αρέσει πολυ και το θεωρώ κόσμημα η μάχη που γίνεται iPhone Samsung και γενικά με Android με αφήνει αδιάφορο είναι ότι βολεύει τον καθένα και ιδίως η ρημαδα η συνήθεια οπότε ΚΟΥΛ

Sot11

Johnny πρέπει να ειναι το power button, άμα δεις σε άλλες εικόνες leak δεν το χει απο πάνω.
Οπότε μάλλον το μετακινησαν για ευκολία του χρήστη

Nio

Αν δεν το δουμε τι να πουμε. Μεχρι τωρα κανενα αιφον δεν μου αρεσει σχεδιαστικα…

iSheep

Άνετα δίνω 1000 ευρώ για ένα μπρίκι με το σήμα της Apple πάνω.

Τομ

Johny οχι οπως ειπε καποις στο σαιτ θα βαλουν καναν παιχτη του nba να κανει demo 🙂

Jim

παιδια μην πορωνεστε………..ας δουμε πρωτα τιμη !!!!!!αν και οκ συμφωνω !ειναι γαματο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.