iPhone 6, Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί και οθόνη 4.7 ίντσες;

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς να κουβεντιάζουμε από τώρα για το iPhone 6 όμως αν επιβεβαιωθούν οι πρόσφατες πληροφορίες για ανακοίνωση του στα μέσα του έτους και μάλιστα με οθόνη 4.7 ίντσες, τότε οι φωτογραφίες με το μεταλλικό σασί που ακολουθούν ίσως και να έχουν μια δόση αλήθειας. Προέρχονται πάντως από αξιόπιστη πηγή της οποίας οι πληροφορίες για το iPhone 5c πριν ανακοινωθεί, είχαν επαληθευτεί.

Στην τρίτη εικόνα καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει μοντάζ ώστε να συγκριθεί το μεταλλικό σασί του φερόμενου ως iPhone 6 με το τωρινό μοντέλο iPhone 5s (οθόνη 4 ιντσών). Πάντως αν ισχύει φένεται ότι θα διατηρηθεί το ίδιο συνολικό μέγεθος (λίγο πιο πλατύ και λίγο πιο κοντό). Ακούγεται μάλιστα ότι το πάχος του θα είναι μόλις 6 χλστ.

iPhone 6 metal chasis, iPhone 6, Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί και οθόνη 4.7 ίντσες;

iPhone 6 metal chasis, iPhone 6, Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί και οθόνη 4.7 ίντσες;

iPhone 6 metal chasis, iPhone 6, Φωτογραφίες από το μεταλλικό σασί και οθόνη 4.7 ίντσες;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Πάρα πολύ καλές διαστάσεις για 4,7 ίντσες

sx76

Τουμπα τουμπα κωλοτουμπα να φωναξει και τον καρατζαφερη να τις κανουν μαζι

kVel

Θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά θα βάλει και κάτι καινούριο… Δεν αρκεί να είναι μόνο μεγαλύτερο και λεπτότερο… Και ελπίζω αυτή τη φορά να έχει αρκετή RAM για να αξίζει και ο x64 επεξεργαστής.

Billys

Δε θελω να σας στεναχωρησω , αλλα αυτο ειναι frame απο s4 galaxy . Τσεκαρετε το κιολας .

Δημήτρης

@Billys όσο κι αν έψαξα στο net δεν βρήκα φωτογραφία του Frame του S4 που να μοιάζει με αυτό …

Αποστόλης Ρόδος

Για μένα οι 4.7 ίντσες … (όπως το HTC one που έχω, αλλά και το galaxy s3 που είχα) είναι το ταβάνι για smartphone. MAKAΡΙ.
Προσωπική μου άποψη… τα smartphones για μένα πρέπει να παίζουν ανάμεσα σε 4.3 – 4.7 ίντσες.
Βέβαια γουστα είναι αυτά… αλλά απλά ξεφεύγουμε όσο πάει ρε παιδιά.Θα διαλέγουμε ειδικά ρούχα για να χωράνε οι συσκευές μας στις τσέπες μας στο τέλος.

sx76

@Αποστόλης Ρόδος δηλαδη εγω που εχω το Note 3 εχω παρει αλλα ρουχα τι μας λες ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις στις ιδιες τσεπες που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο το S2 καντε μας την χαρη με τις μπουρδες που λετε ολοι πια….!!!!

Λευτέρης

Παρόλο που έχω το s4 και οδευω προς το s5 θα ήταν ενδιαφέρον ένα μεγάλο Iphone αλλά επιτέλους με κάτι που θα το κάνει ξεχωριστό.Καλο το touchID αλλά το έβαλε και η HTC και νομίζω ήταν φήμη και για το Note 3.Θα δούμε.

Αποστόλης Ρόδος

@ad76 … Προφανώς θα φοράς κάτι παντελόνια σαν του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, με την τσέπη μέχρι το γόνατο, Δεν εξηγείται αλλιώς. Πολύ θέλω να σε δω που θα το ζώνεσαι το tabletόφωνο το καλοκαιράκι… 😉

Τομ

Αν μεγαλωσει το iphone και γινει τουλαχιστον 4.5 ιντσες με 720p θα γινω πελατης. Αν γινει 4.7 ακομα καλυτερα. Αυτο και μονο αυτο μου λειπει και για αυτο δεν παιρνω iphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.