iPhone 6: Θα το αγοράζατε σήμερα;

iPhone 6 αγορά τιμή Ελλάδα, iPhone 6: Θα το αγοράζατε σήμερα;

Εδώ και μερικές εβδομάδες λαβάνουμε μυνήματα στο Techblog που μας ρωτάτε αν σας συστήνουμε να αγοράσετε το iPhone 6. Το iPhone 6 διαδέχθηκε το iPhone 5s το 2014, έχει οθόνη στις 4.7 ίντσες με ανάλυση 1334×750 pixel, επεξεργαστή το διπύρηνο Apple A8, 1GB RAM, κύρια κάμερα στα 8MP και selfie στα 1.2MP, και μπαταρία στα 1810mAh.

Τα μυνήματα έρχονται τόσο στο email του Techblog όσο και στο Fan Page “Costas Vlachakis Unboxer” (κάνε like αν δεν είσαι ήδη fan).

Σήμερα η τιμή του iPhone 6 32GB ξεκινάει από τα 300 ευρώ στο skroutz, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια της Black Friday στην Ελλάδα τα Public το είχαν βγάλει σε προσφορά με 199 ευρώ.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η τιμή του iPhone 6 αν και έχουν περάσει 4,5 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, “κρατάει” ακόμα.

iPhone 6 τιμή στην Ελλάδα το 2014
• iPhone 6 16GB τιμή 739 ευρώ
• iPhone 6 64GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 6 128GB τιμή 978 ευρώ

iPhone 6 τεχνικά χαρακτηριστικά
Λειτουργικό σύστημα: iOS 8
Επεξεργαστής: A8 1.4GHz διπύρηνος 64-bit
GPU: PowerVR GX6450
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.7 ίντσες, LCD IPS, 750×1334 pixels, 326 ppi, Shutter proof glass
Κάμερα: 8 Megapixel, TrueTone Flash, Full HD video 60fps, HD video 240 fps
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB/ 128GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, Touch ID, Apple Pay
Μπαταρία: 1810 mAh
Διαστάσεις: 138.1x67x6.9 χλστ.
Βάρος: 129 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Είπαμε apple αλλά όχι κι έτσι
Με 300€ παίρνεις συσκευή τελευταίας γενιάς όχι 5ετιας
Για μεταχειρισμένο και δεύτερη συσκευή ίσως αξίζει για κάποιους με λίγα χρήματα.
Μόνο έτσι. Όχι καινούργιο

Gusvos

Εάν το βρείτε πάλι στα 199€ αγοράστε το,για να έχετε πρόσβαση στο App Store , και γενικότερα στις κατά γενική ομολογία καλύτερες υπηρεσίες της apple.
Μεταχειρισμένο,όχι δεν θα το πρότεινα,εκτός και αν έχουν αλλάξει μπαταρία. Αλλιώς σε 5ετιας κινητό,φαντάζεστε τι μπαταρία θα έχει…
Σε κάθε περίπτωση ζητήστε screenshot από το battery health.

Paul

Μετά από τέσσερα χρονια δουλεύει τελεια ακόμα και με την τελευταία έκδοση του IOS..και το λέω σαν κάτοχος ,,οχι το έχει φίλος κλπ κλπ ..ενω οι android ναυαρχίδες μετά από τέσσερα χρονια είναι στον κουβα με τα άχρηστα
Δεν το συστήνω όμως για αγορα για ένα μονο λόγο
Τα έχει φάει τα ψωμιά του γιατί μάλλον η apple θα σταματήσει να το υποστηρίζει σύντομα
Ζήτημα αν θα πάρει το νέο IOS τον Σεπτέμβρη και κατά συνεπεια τέλος οι ενημερώσεις και η υποστήριξη γενικότερα

Vasilis

Ήμουν κάτοχος και του iPhone 5 και του 6 . ( όλα μεταχειρισμένα από eBay )
Του άλλαξα μπαταρία πριν 4 μήνες με €25 (eBay ) και συνεχίζει κανονικότατα . Έχω το 64GB
Και δε γεμίζει ποτέ με προσεκτική χρήση φωτογραφιών .
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρονια και σίγουρα ο αντικαταστάτης του θα ειναι κάποιο νεότερο μοντέλο της apple .( πάλι από eBay ) .

John Real

iphone 6;;;;
Αχαχαχαχαχαχαχα

I am

Έχω a5 15 και εκτός από μερικά μικρά θέματα δουλεύει τέλεια και φυσικά δεν κολλάει σε εφαρμογές που τρέχουν και οι χρήστες αιφον. Πλέον δεν ισχύει αυτό το σλόγκαν ότι τα Android μετά από 2 χρόνια χαλάνε τώρα δεν ξέρω αν αγοράσεις από Κίνα μεριά

thelos257

Καλησπερα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη επιλογη το iPhone 6S ομως τωρα ειδικα που ειναι στα 350 ευρω η 32GB εκδοση του.

ΚώσταςD.

Το xs max να μου χαριζανε στα σκουπίδια θα πήγαινε κατευθείαν… (Θα έκανα το καλό να το στείλω για να φτιάξουν τα ολυμπιακά μετάλλια βέβαια…. 😂😂😂😂😂). Μόνο για τα σκουπίδια είναι τα iPhone για τίποτα περισσότερο… 😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!!!!!!!

Dimitrisdim14

Με 340€ παίρνεις mi8 … Με 845 6 ραμ και 64 χώρο αποθήκευσης . Διπλή κάμερα πολύ καλή και αμολεντ οθόνη . Και 3300 μπαταρία. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος ύπαρξης του 6 – 6s-7 στην αγορά και σε τιμές τέτοιες … Όταν υπάρχουν κινητά όπως το pocophone το mi8 ακόμα και s8 Samsung μπορείς να βρεις σε τέτοια τιμή

Agnostos13

Μακράν καλύτερη περίπτωση το SE…

ΚΝ

Προσωπικά αν κάποιος μου έλεγε δίνω 300 και θέλω iPhone θα του έλεγα να το πάρει….. Εφόσον το θέλει για απλη χρήση δηλαδή Μίλημα, sms και να μπαίνει Internet κάποιες φορές. Ο λόγος είναι ότι το iPhone έχει κυρίως χαρακτηριστικά ενός αξεσουάρ premium και μετά τηλεφώνου. Αν ήθελε κάτι πιο ισχυρό με καλύτερη οθόνη φώτο και ίσως πιο επαγγελματικη χρήση σαφώς όχι….. Ακόμη και στα 200 ευρώ υπάρχουν πχ Samsung με σούπερ χαρακτηριστικά για αυτή τη δουλειά και πιο όμορφα. Για όσους λένε ότι ναυαρχίδες νε android ή ακόμη και τηλ 200-300 ευρώ android πχ Sony, Samsung κτλ δεν λειτουργούν μετά από χρόνια να τους ενημερώσω ότι μια χαρά λειτουργούν και είναι σαφώς καλύτερα με διαφορά από τα αντίστοιχα iPhone. Προσωπικά έχω ένα xperia z εδώ και 5 χρόνια και το χρησιμοποιώ για επαγγελματικό χωρίς πρόβλημα….. σε αντίθεση με συνεργάτες μου πήραν iPhone όλοι χρειάστηκαν να τα αλλάξουν γιατί δεν ανταππκρινοταν το ίδιο ισχύει και για τα iPad ( είχε και εγώ αλλά χρειάστηκε αλλαγή σε 3 χρόνια)….. Όσοι είχαν των ιδίων χρημάτων συσκευές android κάνεις δε άλλαξε για λόγους μη ανταπόκρισης ή όσοι άλλαξαν ήταν γιατί απλά ήθελανκατι νεότερο. Για αυτό ξύπνησε όσοι νομίζετε αυτά και σας.μιλαω ως χρήστης… Συνέχεια »

zeroone

Αγαπητέ Κώστα,
Οι ερωτήσεις αυτού του τύπου μου θυμίζουν τραγουστή που έχει ξεχάσει τα λόγια και απευθύνετε στο κοινό λέγοντας “δικό σας”…

Ελένη

Όταν με 230 ΝΑΙ 230 περνεις το xz1 γιατί να δώσεις παραπάνω για το iPhone;
Και όπως έγραψαν άλλοι στο στρατόπεδο του android από ευκαιρίες βρίθει!
Αν θες iPhone όπως και να έχει για τον ΑΒ λόγο τότε αλλάζει,μια αγορά κινητού είναι όχι ζωής!!!

John Real

Καλα ολα τα specs ειναι τραγικα αλλα αυτο που προκαλει εντονα αρνητικη εντυπωση ειναι το 1 mp (!!!) εμπρσθια καμερα. Και παρολα αυτα καποιοι καθονται και συζητανε αν αξιζει!!! 100 φορες καλυτερα κινητο Doogee η Cubot παρα αυτο το χαλι.

Makis

Φίλε Paul καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις ανακρίβειες και γενικότερα αν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μιλάς με απολυτοτητα. Εγώ έχω το Sony Xperia Z3 κινητό του 2014 το οποίο από θέματα ταχύτητας μια χαρά κρατεί και από οθόνη, μπαταρία, από όλα. Πληροφοριακά φίλος έχει iPhone 6 και καμιά φορά τα βάζουμε δίπλα δίπλα και το Z3 φορτώνει γρηγορότερα τις ίδιες εφαρμογές

Chris_BMW

Ο άλλος χρησιμοποιεί Android πενταετίας για επαγγελματικό (!) ενώ λέει το I phone 6 είναι μόνο για μηνύματα και λίγο internet..

Μάγκες κουράσατε .. είχαμε και εμείς Android..

Το 6 όχι . Αλλά το 6s (που είναι το ίδιο γρήγορο όπως όταν ήταν καινούργιο με τη 12 έκδοση ) στα 330€ που παίζει αξίζει για μένα .

Paul

@makis

Είχα πριν δυο Android ναυαρχίδες και κατέληξαν να τις χαρίσω σαν άχρηστες και οι δυο μέσα στο 2014
Πήρα το 6 αρι και από τότε το έχω και δεν πρόκειται να το αλλάξω μέχρι να σταματήσει να το υποστηρίζει η εταιρεία
Όπως βλέπεις καμμία ανακρίβεια δεν υπάρχει
Οποίος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι όπως λέει μια παροιμία

giorgosgek

ουτε με σφαιρες….

Doc77

Προσωπική μου άποψη όχι δεν αξίζει . Κυκλοφορούν στην αγορά πολύ καλές συσκευές σε τιμή ανάλογη … αν και χρήστης iPhone XS Max αυτή τη στιγμή και fan της εταιρίας νομίζω ότι για τα σημερινά δεδομένα είναι λίγη σαν συσκευή … πάντα προσωπική η άποψη μου !!!

vasilis

Το να δώσεις 300 ευρώ και να πάρεις ένα τηλέφωνο με μετριότατη κάμερα άθλια μπροστινή πολύ μικρή μπαταρία και ένα σχέδιο πια τόσο ξεπερασμένο και οι δύο είναι νομίζω άθλος βλακείας. Όταν πριν από ένα μήνα έδωσα 229 ευρώ και πήρα το sony xz1 που είναι δέκα φορές καλύτερο. και σε αυτή την τιμή στα δύο κατά 200 ευρώ βρίσκεις δύο και τρεις φορές καλύτερα κινητά από το iPhone 6. αν όμως είναι κάποιος αδαής κολλημένος με το iPhone και θέλει για την κορούλα του ή για τον γιο του ένα iPhone που να μη δώσει πάρα πολλά λεφτά τότε πάω πάσο. μόνο λοιπόν για τις iPhone ακίδες και για αυτούς που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία τηλέφωνου

nikopoup

Το 6 οχι αλλα το 6s ισως. Στην τελικη βαλε δοσεις και παρε το 7 να εισαι καλυμμενος για την επομενη 3ετια.

DarthVdr

Ωραίο Promo κάνατε μπράβο 👏
Γέμισαν πολύ τα εισερχόμενα η έχει και άλλο χώρο?

Ιωάννης jb

Είναι ερώτηση αυτή?? Εννοείται πως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.. Συσκευή με οθόνη 4.7 ιντσών..? 1 γιγα ραμ..? Ουτε 150 ευρω δεν αξιζει.. Μα καλά τώρα chris κ λοιποί.. θέλετε να λέγεστε και σοβαροί άνθρωποι?? Μας λετε οτι εντάξει στη τιμη των 300 το 6 δεν αξίζει.. αλλά το 6s στα 330 αξίζει.. 330 για μια συσκευή που εχουν ακουστεί τοσα για τις μπαταρίες και δε ξερω γω τι άλλο?? Μια συσκευή με οθονουλα 4,7 ιντσών και σασί που χωράει σχεδόν άλλη μισή ίντσα?? Του 15 μοντέλο είναι.. έλεος δλδ nexus 6 (μοντέλο επίσης του 15) βρηκα τις προάλλες με 150!!! Να γίνω και λίγο τζον γουειν τώρα.. Εχετε δει τι παίζει στα 3 κατοστάρικα?? galaxy s7!!! Μοντέλο του 16… Με 100+ ευρώ λιγότερα απο 6s παίρνει κανείς σχεδόν καινούργια smart με πολύ περισσότερες δυνατότητες απο το 6s μη τρελαθούμε τώρα.. Παρτε το χαμπάρι είναι απάτη πλέον το μήλο οι τιμές δε ξέρω για αλλού αλλα εδω ελλάδα ειναι τραγικες!! iphone 7 περισσότερα απο 4 κατοσάρικα.. iphone 8 550.. δλδ τι να πω πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να τα δώσεις.. nikopoup.. Σου εκανε κάτι και θέλεις να τον καταστρέψεις?? δε χρειάζεται να σκασει πάνω απο 4 κατοσταρικα και να πάρει i7… Συνέχεια »

John Real

@ioannis jb
140 ευρώ έχει το Redmi S2 με 3 gb ram, 32 gb χώρο,, 6 ίντσες οθόνη κτλ
Ούτε 30 ευρώ δεν αξίζει το iPhone 6.

nikopoup

@ioannis jb προσωπικα και εγω θα μπορουσα να του προτεινω αλλα μιλαω για καποιον που θελει ΜΟΝΟ iphone για τον α,β λογο.

Tp

Το s7 παει σφαιρα σχεδον 3 χρονια μετα. Ο μονος λογος που θα το αλλαζα ειναι για καλυτερη καμερα. Το iphone 6 ειναι μονο για παιδακια. Οποιος εχει απαιτησεις σε καμερα κοιταει αλλου. Το xs και xs max ειναι κινηταρες δε λεω αλλα η τιμη τους εχει ξεφυγει. Κανεις δε δινει τοσα λεφτα στον τσιγκουνη τον tim cook που δε βαζει ουτε γρηγορο φορτιστη στη συσκευασια

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ioannis ολο του τη λες του johnwave που κοιμάται και ξυπνα έχοντας στο νου τη Samsung αλλα και συ οταν θελησες να βρεις εναλλακτική για κινηταρα στραφηκες σε sammy…

Ιωάννης jb

Τιαματ έδωσα ως παράδειγμα το s7 γιατί είναι γνωστό στη μάζα..
Υπάρχουν καλύτερες επιλογές πλέον από το s7.. με πολύ καλύτερες μνήμες, με μπαταρίες που κρατάνε και όχι του τύπου αντε μου βγαλε τη μέρα.. και τελευταίο λογισμικό Android! όχι Android 7..

Agnostos13

Καλό το iP6 αλλά σαν το Nokia 3310 (το παλίο) δεν έχει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.