iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 Edge: Speed test [video]

Όταν η Apple ή η Samsung ανακοινώσουν νέα ναυαρχίδα το “αγαπημένο” θέμα (όχι μόνο των συντακτών αλλά και των ίδιων) είναι η μεταξύ τους σύγκριση, ποιος αντέγραψε ποιον και ποιος είναι ο καλύτερος. Το Samsung Galaxy S6 σε λίγες μέρες θα βγει στα ράφια και τι καλύτερο από μια σύγκριση με το iPhone 6.

Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα benchmarks και συγκρίσεις στα “χαρτιά” αλλά το Android GameE πήρε το Samsung Galaxy S6 Edge και το iPhone 6, τα έβαλε δίπλα δίπλα και συγκρίνει ποιο είναι πιο γρήγορο.

Δείτε το video, και πρέπει να πούμε ότι τα test αυτά δεν είναι απόλυτα “επιστημονικά”, αλλά μας δίνουν ένα πρώτο δείγμα:

samsung galaxy s6 vs iphone 6 speed test, iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 Edge: Speed test [video]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Parastas

Εξαιρετικές συσκευές και οι δύο!

Telis

Εξαιρετικό είναι μόνο το ένα , το άλλο με οθόνη μικρής ανάλυσης, ανεπαρκή μπαταρία και κάμερα μόλις 8 MP είναι μέτριο.

Τάσος ο Ν.

Συνήθως σε αυτά τα τέστ υπάρχει και δεύτερος γύρος, οπου ανοίγονται ακριβώς οι ίδιες εφαρμογές (για να δούμε και τα multitasking abilities) και το smartphone που έχει κάνει συνολικά πιο σύντομο χρόνο, είναι θεωρητικά καλύτερο. Ας περιμένουμε για μερικά speed tests ακόμα…

giannisigoum

κ τα δυο κινητά πάρα πολύ καλά.. το s6 edge πολυ διαφορετικό απο τα υπόλοιπα (το ειδα απο κοντά κ ξεχώριζε πολύ to disign του) αλλα εγω π τραβαω πολλες φωτογραφιες με το κινητο κ χρονια με iphone (παντα με 32 gb k 64gb) ειμαι πολυ ευχαριστημένος με την κάμερα κ χαίρομαι π εχει μείνει 8mp λόγο οικονομίας χώρου στις φωτογραφίες, μπορεί να μν κανει πολυ ζουμ οταν τις τραβάς αλλά είναι άψογες!!!

Max91

@giannisigoum
σοβαρα τωρα το σκεφτηκες πολυ για να το πεις?
δηλ αν ειχε μια 16ρα ή 20ρα mp καμερα θα σε χαλουσε? και αφου θελεις πιο μικρο μεγεθος αρχειου να χαμηλωσεις την αναλυση αλλα ας υπαρχει και η επιλογη μιας μεγαλης αναλυσης για κατι πιο ιδιαιτερο.

giannisigoum

@max91 δηλαδή μ λες οτι έχεις βγάλει φωτογραφίες με το iphone 6 μέρα ή σε σκοτάδι και θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο εσυ? εκτός κ αν τυπώνεις αφίσες για στάσεις λεωφορείων οπότε πάω πάσο.

Max91

για να καταλαβεις εχω το Ζ3 το οποιο ναι μεν εχει 20mp αλλα σε αυτοματη λειτουργεια τραβαει σε 8… εγω προσωπικα τραβαω στα 8 αλλα ναι δεν μου ειναι καθολου περιττο που αν θελω να τραβηξω κατι πιο “σημαντικο” για μενα τοτε θα τραβηξω με 20mp… (και μην αρχιζεις-ζετε οτι εχεις δει το iphone 6 και τετοια επειδη ναι το εχει ο ανηψιος μου και δεν μπορω να πω πως ειναι καλυτερο απο το δικο μου ειδικα σε πολυ χαμηλο φως…)

γιωργος

The king is back… Galaxy…

Costas

@giannisgoum
Αν στο iPhone 7-8 σου βάλουν 13megapixel μην το πάρεις η αν το πάρεις βάλε την ανάλυση στα 8 γιατί δεν εκτυπωνεις αφίσες. Gianni πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να δεχόμαστε την εξέλιξη της τεχνολογίας και όχι να μένουμε στάσιμοι. Κοίτα τα αμάξια πόσο έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, δεν είπαμε “αφού τραβάνε τι να τα κάνουμε τα πολλά τα άλογα “.

Alexis

Galaxy s6 edge μοναδικο κινητο! Ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να δωσω πολλα χρηματα για κινητο!

dark_master

@Costas δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει όμως ο @giannisgoum. Αν το σκεφτείς από κάποιο σημείο και μετά σημασία έχει ο φακός και όχι μόνο τα MP.
Αν θες να εκτυπώσεις μια φωτογραφία κανονικού μεγέθους είτε τη βγάλεις με 3.2MP, είτε με 5MP είτε με 8MP ειτε με 40MP ίδιο είναι…
Απλώς μετά αν πας να κάνεις crop εκεί μόνο θα δεις διαφορά…

Agnostos13

Το θεμα της καμερας εχει συζητηθει εκτενεστερα εδω: https://techblog.gr/mobile/iphone-6s-camera-patent-6729/#comments
Αν καποιοι νομιζουν οτι Megapixels σημαινει ποιοτητα μαλλον δεν ξερουν απο φωτογραφικες μηχανες.

Veritas

Καταρχην…Ειναι δυο συσκευες με διαφορετικα λειτουργικα συστηματα…Τοσο απλο.

ioannis

δεν προχωρησε στο 2ο γυρο??
το καλυτερο ειναι το iphone 6!!!!

nick2010

Πάντως, παντού σχολιάζουν την προβληματική ζωή της μπαταρίας του S6 (edge)…. γμτ.

https://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s6-edge-1286088/review/5

akis82

Τρομερο το edge κ πολυ πιο πληρες.

Μανθος

Σοβαρα τωρα.. υπαρχουν ατομα που ακομα ασχολουνται με τα Mp του κινητου?
οπως ειπε και ο dark_master τι 5, τι 10, τι 40mp μονο στην εκτυπωση φαινονται..
και στην εκτυπωση ακομα και 30Mp να ειναι.. παλι χαλια ειναι!
που το 99% τον ανθρωπων δεν εχει εκτυπωσει ποτε..
να την βαλεις στο facebook που στην κανει 0.3Mp?
ειδικα οταν μιλαμε για εναν αισθητηρα καμερας οσο ειναι το κεφαλι καρφιτσας..
εδω οι επαγγελματικες Dslr και ειναι 12-16 mp

nikos7

πως να μην το σχολιαζουν, αφου παει και βαζει qhd οθονη με 2,600 μιλιαμπερ οταν το εχει επιχειρησει αλλος πριν κανα 6μηνο με 3.000 μιλιαμπερ (G3) και υπηρχε το ιδιο προβλημα..παρασυρθηκε μαλλον απο τις επιδοσεις του νοτε 4 αλλα εκεινο ειχε 3,200 μιλιαμπερ..ευτυχως σωζει την κατασταση ο επεξεργαστης του μου φενεται που ειναι λιγοτερο απαιτητικος του σναπ αλλιως θα μιλαγαμε πιστευω για κατω των 60 ωρων endurance…

Αλεξικακος

Καταλαβαινω οτι στις μερες μας ολοι θελουμε πολυ καλες αποδοσεις στην διαρκεια της μπαταριας του κινητου αλλα εκτος απο το να βαλεις μια μεγαλη μπαταρια για να λυσεις το προβλημα μπορεις να το κανεις και με την ταχεια φορτιση. Και απο οσο γνωριζουμε το να μπορεις σε ενα 10λεπτο να εχεις επιπλεον 4 ωρες χρησεις ειναι πολυ σημαντικο. Τουλαχιστον για εμενα. Ας ελπισουμε αυτο να μπει σαν προτεραιοτητα στις εταιρειες εφοσον δεν θελουν να θυσιασουν το desigh των κινητων τους.

nick2010

@Αλεξικακος, δλδ εσύ από δυνατή αυτονομία (αυτονόητο η ελευθερία κινήσης κ μετακίνησης) προτιμάς να είσαι κοντά σε πρίζα ανά τέσσερις ώρες (κάτι σε “wall hugger” που κοροϊδεύαμε στα iphones) ????

Γιώργος

@Μανθος
Ναι υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να δίνουν 700 ευρώ και να τους κοροϊδεύουν με κινητά που έχουν κάμερα 2ετίας (βλέπε iphone) όταν ακόμη και midrange android των 200 ευρώ έχουν πλέον 13 MP. Τα υπόλοιπα που λες είναι φτηνές δικαιολογίες.

Enzo

Και τα 2 πολύ καλά, το edge στην πράξη φαίνεται γρηγορότερο.

Πάντως, ενώ αρχικά έλεγα ότι θα παρω το απλό s6 γιατι θεωρουσα ότι το edge δεν προσφέρει τίποτα σε πρακτικότητα, όταν ειδα το edge μου άρεσε πάρα πολυ, είναι πολύ ιδιαίτερο.

Οπότε με βλέπω να δίνω το κατι παραπάνω για το edge……

CSt90

Εντελώς ανούσια τέτοιου είδους tests κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που τα 2 τηλέφωνα έχουν τόσους μήνες διαφοράς στην κυκλοφορία. Προφανώς κ θα ήταν γρηγορότερη η νεότερη συσκευή (αφού φυσικά μιλάμε για ισοδύναμης κατηγορίας ‘αντιπάλους’). Τον Οκτώβρη-Νοέμβρη πάλι τα ίδια θα χουμε.

PS: Δεν υποστηρίζω τα iPhones, αντίθετα, δεν τα χωνεύω.

X

Τα γνωστά ανούσια τεστ τύπου ζαπινγκ…έχω αρχίσει και βαριέμαι – ας πάρει κάποιος ένα βαρύ game (ας πούμε το τελευταίο Xcom) ας το φορτώσει και στα δύο και να δούμε πως θα τρέχει απλά είναι τα πράγματα….

Agnostos13

@nick2010
Η λυση στο προβλημα της αυτονομιας λεγεται powerbank! Εγω πηρα την μπαταρια μου και ησυχασα. Ουτε να τρεχω να κλεινω wifi, 3g κλπ ουτε να κατεβαζω φωτεινοτητες, ουτε να σκεφτομαι αν θα χρησιμοποιησω τη συσκευη για να με βγαλει ως το βραδυ. Και κανω καλη χρηση (5-6 ωρες/ημερα).

@Γιωργος
Σε λιγο θα μας πεις οτι και τα midrange των 13Mp βγαζουν καλυτερη φωτογραφια. Δηλαδη με αυτη τη λογικη οποιος παιρνει dslr με 12Mp πληρωνοντας 600€ ειναι κοροϊδο γιατι θα μπορουσε να παρει μια compact με 20Mp δινοντας μονο 100€ (πραγματικες τιμες) και να τραβαει καλυτερες φωτογραφιες (εφοσον ειναι περισσοτερα Mp)!

Max91

πω πω κομπλεξικοι που ειναι μερικοι εδω μεσα.. και το παιζουν και Einstein σε ολα… ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε οτι το κριτήριο μιας καλη φωτογραφιας ειναι τα mp αλλα γιατι οταν υπαρχουν να μην τα “εκμεταλευομαστε” και μου λετε εδω ολοι οτι ολοι μα ολοι σας τραβατε φωτο μονο για να τις εκτυπωσε σε μια κανονικη φωτο? τωρα καταλαβαινω αυτο που λενε οτι το δικο μου σκατο μπορει να’ναι αλλα εγω το λεω χρυσάφι.

Gagarin

Πρεπει να κοιτάμε μπροστά είπε ένας φίλος κ σωστά λέει!!!
Δλδ να κανουμε ενα iPhone 8 πυρηνο με 3gb ram k 16mp φωτογραφική…συγγνώμη αν ξέχασα κατι…
Βλέπε τα android που το κάνουν με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία!!!
Κ μην ακούσω πρόβατα κ φαν Μπόις κλπ….
Οτι πιο άκυρο ειναι η σύγκριση δυο διαφορετικών λογισμικών…
Αληθεια έχετε δει πολλα τεστ μεταξύ Linux Mac Windows…?μονο κολλημένοι τα κάνουν αυτά!!!
Απλό παράδειγμα…στον ίδιο υπολογιςτη τρέξτε internet explorer κ chrome…browsers κ οι δυο…ίδια χαρακτηριστικά…διάφορες…;
Άρα…το παν ειναι το λογισμικό….
Οσο για την κάμερα….Κ 1500000 mp να βγει αν ο αισθητήρας ειναι gtp οι φωτογραφίες θα ειναι μεσα στον θόρυβο κ στο σκοτάδι!!!!
Το Galaxy edge πανέμορφο κ πρωτοποριακό κ δείχνει πολυ κυμπαρικο!!!
Ελεος να συγκρίνουμε android με iOS…ΑΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!Απλα πράγματα…Κ η apple μπορει να σου βάλει 15πυρηνες όπως κ η Samsung 30….το θέμα ειναι πως λειτουργεί κ σε τι βάθος χρόνου θα αρχίσει το κινητό να τρώει ζόρι!!!
Κ επιτέλους δεν κερδίζουμε κατι να λεμε πιο ειναι καλύτερο κ πιο χειρότερο…ο καθένας εχει μια άποψη κ ενα γούστο…το γιατι ειναι προσωπικό θέμα!!!!

vasilis

Μην κολλάτε στα mp σίγουρα είναι + να μπορείς να κάνεις ζουμ και από 8 να έχεις 16 αλλά η ανωτερότητα της Samsung εδώ έρχεται γιατί έχει καλύτερο φακό και όχι γιατί έχει πιο πολλά mp.
Άσε που η Apple δεν βάζει πιο μεγάλο φακό όχι γιατί δεν χρειάζεται αλλά για να έχει μεγαλύτερο κέρδος.
Όσο για την ταχύτητα μην ξεχνάτε ότι το Android έχει multitasking και ότι ανοίγεις τρέχει στο background ενώ το ios απλά τα παγώνει και τρέχει μια εφαρμογή την φορά.

Agnostos13

@vasilis

Αυτο στο iOS με το παγωμα που λες (που δεν ειναι ακριβως ετσι καθως μπορεις να τρεχεις εφαρμογες ταυτοχρονα οπως πχ να σερφαρεις στο safari ενω εχεις ενεργοποιημενη την πλοηγηση και μιλας σε ανοιχτη ακροαση) ειναι απλα διαφορετικη διαχειριση του multitasking (και πιο αποδοτικη). Σε συσκευες με μεγαλη οθονη (βλεπε iPad air) εχει και επιλογη να τις βλεπεις διπλα-διπλα!

giannisanag

@agnostos13 τις βλέπεις διπλα διπλα στο ipad? Στο note 3 (μοντελο 13) με lollipop εχω οσε εφαρμογες θελω ανοικτες να τρεχουν ταυτόχρονα στην ιδια οθονη….. αυτο ειναι multitasking

Vasilist

Αυτό ενοώ multitasking στο galaxy s5 έχω πανω ανοιχτό το youtube και βλέπω βίντεο η ακούω τραγούδια και στην άλλη μισή οθόνη σερφάρω στο ίντερνετ.

Agnostos13

Multitasking ειναι να τρεχουν παραλληλα πολλες διεργασιες (εδω εφαρμογες). Τωρα αν θα εμφανιζονται διπλα-διπλα ή η μια πισω απο την αλλη ειναι θεμα υλοποιησης. Στο note και το s5 με 6″ οθονη οπως και στο iPad εχει νοημα να τρεχουν διπλα-διπλα…

giannisanag

@agnostos13
Αυτο που περιγραφεις ειναι το multitasking οπως το αντιλαμβανεται η συσκευη (εχω πολλες εφαρμογες ανοικτες και δεν τις κλεινω).
οποιος δινει ομως τοσα λεφτα μαλλον θα χρησιμοποιει το κινητο και επαγγελματικα . Δες λοιπον τι σημαινει multitasking samsung για εναν power business user:
Το παρακατω ειναι απο δικη μου κριτικη στο skroutz για το note 3:
“Θα σας πω γιατι το note ειναι ο ορισμός του smartphone και γιατι μονο οσοι το χρησιμοποιιυν επαγγελματικα μπορουν να καταλαβουν:
Μιλαω με συνεργάτη χρησιμοποιωντας το note με ακουστικά . Μου αναφερει ενα κειμενο που ηθελε να μου στειλει με email. Μου το στελνει. Το ανοιγω στο note ενω μιλαμε, βγαζω το πενακι επιλεγω γραφη στην οθονη και σημειώνω με κοκκινο τα σημεια που διαφωνω. Του το στελνω πισω . Συνεχιζουμε να μιλαμε ενω εγω τσεκαρω mail αλλου συνεργατη που εχει ενα link του youtube. Συνεχιζουμε να μιλαμε εγω βλεπω το βιντεο και το ανεβαζω στο facebook και το στελνω και με email σε αλλο συνεργατη. Συνεχίζοντας την συνομιλία γραφω ενα κείμενο στο word office Mobile το στελνω στον συνεργατη που μου μιλαει ενω ταυτοχρονα εχω ανοίξει την αριθμομηχανη σε παραθυρο και κανω υπολογισμούς. Παραγωγικοτητα.”

zach

sounds like the galaxy is winning

Agnostos13

@giannisanag

Μα στο παραδειγμα που αναφερεις χρησιμοποιεις 2 εφαρμογες ταυτοχρονα τη φορα (το τηλεφωνο και αλλη μια που αλλαζει. Αντιστοιχο παραδειμα ανεφερα πιο πανω στο iOS με τηλεφωνο, πλοηγηση και σερφαρισμα στο internet…

giannisanag
Agnostos13

@giannisanag
Αυτο ειναι “ανοιξα 5 παραθυρα και μπορω να χρησιμοποιησω μονο το αλφαριθμητικο πληκτρολογιο γιατι τα αλλα κρυβονται απο πισω!”. Γι αυτο λεω οτι μονο σε μεγαλες οθονες (τυπου tablet) εχει ουσια αυτο…

giannisanag

Οχι αυτο ειναι μπορω να διαβαζω mail ενω παιζει βιντεο στο youtube, μπορω να κανω drag n drop απο παραυυρο σε παραθυρο, και να ειναι πραγματικα ανοικτες οι εφαρμογες. (Πχ παιζουν ταυτοχρονα δυο η 3 βιντεο σε browser youtube και facebook ). Ειχα ios συσκευες και τις θαυμαζω για τον τροπο λειτουργιας και την smooth και seamless εμπιρια χρησης (που δεν τα χει το Android ) αλλα 700 ευρω δεν τα δωσα για την μαχη της καφετεριας αλλα για εργαλειο δουλειας, και αυτα που περιγράφω εδω και 4 post το ios απλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ.

jim99

Συγχαρητήρια στην apple που με μια κατωτερων χαρακτηριστηκων και 240e φθηνοτερη συσκευη (iphone 6 64gb vs s6 edge 64gb – times plaisio 04-04-2015) ειναι μονο 10sec πισω …

giannis13

με LG G2 και επισημη λολιποπ , ναι βγηκε επιτελους , για ολα αυτα χρειαζεται
2 λεπτα και 22 δευτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε γεια 🙂 🙂

με βλεπω να το κραταω για τουλαχιστον 1-2 χρονια ακομα ….

χαρης

@giannis 13
και εγω το ιδιο δεν ζηλευω τιποτα απο τα νεα κινητα και αμα το παμε και χρονολογικα ειναι ντροπη απο αλλες εταιριες να βγαζουν τοσο ακριβα κινητα οπου η διαφορα με το g2 μου ειναι τοσο ελαχιστη

Γιάννης

Αν στο Galaxy S6 βάλουμε IOS (το λειτουργικό του iphone) θα έχουμε το iPhone 7 ! . Είναι τραγικά καλύτερο το hardware αλλά τραγικά χειρότερο το software. Επιλέξτε υποθέτω πως με μία γερή αναβάθμιση το ANDROID ίσως να μπορέσει να κοντράρει το IOS κατά τα άλλα όσο αφορά το λειτουργικό σύστημα είναι σαν να συγκρίνουμε Opel (Android) με Porsche (iOS) και το αντίστροφο στο hardware . Άρα φτιάξτε επιτέλους ένα Galaxy S6 Edge με IOS και τα έσκασα τα 700 € .

Agnostos13

@giannisanag
Μα δεν μιλησα για μαχη της καφετεριας αλλα για επαγγλεματικη χρηση. Εξαλλου τα iphone ειναι αυτα που εχουν χτυπησει ουσιαστικα τα blackberry σε αυτον τον τομεα! Νομιζω πως οτι μου περιεγραψες τα κανει το iOS (ισως εκτος απο τα 3 video youtube που παιζουν ταυτοχρονα αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ πρακτικο, ουτε και πολυ επαγγελματικο επισης).

Wolf

Γιάννης φίλε δίκιο έχεις… να κάνουμε μία αναβάθμιση στο Android μήπως φτάσει το ios…! Δεν είναι τίποτα… μερικά κλειδωματακια για να γίνει εντελώς άχρηστο…! Αχαχαχα..
Το Android είναι πολύ ανώτερο από το ios απλά καλώς ή κακώς δεν είναι για όλους..! Και στο λέει κάποιος που έχει πάρει Master στο cydia και τα jailbreak…! Agnostos13 δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ iphone και note4…! Το δεύτερο κάνει παπάδες…!

giannisanag

Agnostos13 τα πρώτα μου Android ηταν εναgalaxy mini (μου τοδωσαν και το χρειάστηκα οταν χαλασε το iphone) ενα xperia sOle της γυναίκας μου και το galaxy core. Μεχρι τοτε ειχα iphone και ορκιζομουν Σε αυτο. Πριν τα iphone ειχα ναυαρχιδες symbian (n95 και i8910 omnia hd).
Το android κοντεψα να το μισησω(η γυναικα μου γελουσε που με εβλεπε να παιδευομαι με το core και να τσατιζομαι με τα κολληματα) γιατί στα low και midrange κινητα του 11 και του 12 που το ειχα το θεωρουσα φθηνη και ημιτελη προσπαθεια απομίμησης του ios. Ομως το note 3 ειδικα τωρα σε lollipop ειναι μακραν οποιουδηποτε iphone σε παραγωγικοτητα και το s6 οπως το βλεπω ειναι και σε ποιοτητ κατασκευης.ειχα σήμερα για ενα οκταωρο δικο μου ενα iphone 6 και σε kammια περιπτωση δεν εντυπωσιασθηκα οπως με το 4 η το 5s.

giannis koulis

το καλυτερο ειναι το samsung s6 ειναι πιο γρηγορο ,καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα,καλυτερη τιμη,πιο πολλα αξεσουαρ.Αλλα γουστα ειναι αυτα ….

max

samsung all the way!

iphoneisai

Κρίμα για το Samsung να είναι σκασμένο με μεγαλύτερη: μπαταρια, επεξεργαστη, ram, οθονη και να ειναι μονο τοσο λιγα sec γρηγοροτερο! Φαντασου ενα iphone κουμπωμενο με το οτι φοραει το samsung! χαχαχα! 1,5 λεπτο γρηγοροτερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.