iPhone 6, Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι αδιάβροχο;

Νέες φωτογραφίες έρχονται να δώσουν βάση στις φήμες που αναμένουν την επόμενη ναυαρχίδα της Apple να είναι αδιάβροχη. Στις φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα παρουσιάζεται το iPhone 6 μέσα στο νερό ενώ παράλληλα αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά το λεπτό πάχος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Samsung Galaxy S5 καθώς και το Sony Xperia Z2 που παρουσιάστηκαν πριν από λίγους μήνες παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στο νερό, ενώ το επερχόμενο LG G3 αναμένεται επίσης να υιοθετεί αυτή την ιδιότητα. Ενόψει του ανταγωνισμού λοιπόν, δεν θεωρείται απίθανο από την Apple να προσδώσει αυτήν την ιδιότητα στην νέα της συσκευή.

Ακόμα, μέσω της τελευταίας φωτογραφίας, μας δίνεται η ευκαιρία να συγκρίνουμε τις διαστάσεις του iPhone 6 με εκείνες του iPhone 5S, καθώς και το πίσω μέρος της συσκευής με το HTC One M8.
, iPhone 6, Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι αδιάβροχο;, iPhone 6, Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι αδιάβροχο;, iPhone 6, Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι αδιάβροχο;, iPhone 6, Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι αδιάβροχο;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Τωρα ολες αυτες οι εικονες μου χαλανε καπως την εικονα του iphone 6. Δειξτε το κανονικα πως ειναι ρε παιδια. Τουτο εδω με γραμμες πισω μισοτελειωμενο δεν φαινεται ωραιο. Θα μου αρεσει πολυ να κανει την κουρμπα η οθονη στα ορια της οπως το galaxy s3 και το lumia 920 και απο τις φωτο ετσι φαινεται. Αλλα απο αυτες τις φωτο το κινητο περα απο την καμπυλη της οθονης δεν φαινεται ωραιο.

Genesis

αν είναι έτσι δεν μου αρέσει το desing του 5s είναι πολύ ποιο ωραίο

Tasos Spanos

Πάνω απο 90% τις εκατό θα ειναι αυτο το τηλέφωνο.
Εμένα ωραίο μου φαίνεται και βλέπουμε και την συνεργασία Apple και Htc γιατί ειναι και το σχέδιο παρόμοιο αλλα και το μέγεθος.
Πολύς κόσμος βέβαια δεν θα συμφωνήσει πάντως τα τελευταία χρονια οι διαρροές δεν πέφτουν έξω και εννοώ διαρροές με φωτογραφίες όχι απλά λόγια

alxgiann

Θα πρέπει απαραιτήτως να είναι αδιάβροχο γιατί όσοι το πάρουν θα κλαίνε το χιλιάρικο. Χωρίς πλάκα τώρα, άσχετα με το τι θα παρουσιαστεί από την Apple, αν δεν αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική πιθανόν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο μέλλον. Ίσως να χρειαστεί και μια πιο φθηνή συσκευή (κανονική, όχι σαν την απάτη το 5c)

ioannis ch.

φτυστε το αφοβα
να μη το ματιασουμε…

Chris

Kala pos einai dinato sto back na min einai to apple logo?? Imaste sigouroi pos den anaferomaste se kati p einai fake?

deferl

Για άλλη μια φορά…

-apple redefines water resistance.

nikos

Αυτές οι μαύρες γραμμές είναι πολύ κακόγουστες και παρόλο που δεν τρελένομαι με τα προϊόντα της apple πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι τα iphone ήταν πάντα άψογα σε θέμα design για αυτό και πιστεύω πως μάλλον οι φωτογραφίες είναι fake.Επιπλέον όπως είπε και ο chris δεν υπάρχει πουθενά στο πίσω μέρος της συσκευής το λογότυπο της apple κάτι που με κάνει να πιστεύω ακόμη περισσοτερο πως πρόκειται για ψεύτικες photo.

Chris

Όχι δεν είναι φακε , αυτο είναι το 6!αφού όλα τα κονσεπτιτ αυτο βλέπω όπως είναι στην φωτο…αυτο θα είναι το 6! Sorry που το Λεω χα χα

apostolis

Μπραβο στη συνεργασια του μηλου με την htc

Aris

Αμα ειναι αυτο το νεο iphone ουτε 200ευρω δεν χαραμιζω για να τ’αγορασω. Αισθητικη υπο του μηδενος. Δυστυχως η apple κατεβηκε επιπεδο ειδικα στον σχεδιαστικο τομεα..
Ακομη και το iphone 4 παροτι πιο παχυ δειχνει κοσμημα διπλα του.

marios

Δεν ειναι καθολου ομορφο

Nio

Είναι πολύ αντίαισθητικές αυτές οι μαύρες γραμμές. Άσε που είναι στο μέγεθος του G2. Μπορεί να είναι και μεγαλύτερο.

 Χρήστος

όπως λέει και ο Nikos πιο πάνω, όπως και πολλοί άλλοι φαν του iPhone, δεν υπάρχει περίπτωση η apple να κυκλοφορήσει αυτές τις παχυές γραμμές στο πίσω μέρος.

Tanaga

Διάβασα παραπάνω ότι η Apple συνεργαζεται με την HTC.
Είμαστε σίγουροι; Δεν είναι ανταγωνιστές;

Alexis

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα είναι αυτό! Τόση κακογουστιά; Βλέπω να αλλάζει designer και η apple!

Charis

Παιδια σταθειτε νη βιάζεστε! 1ον οι μαυρες γραμμες μπορει να ειναι ταινια για να καλυφθουν καποια πραγματα (ελπίζω) και 2ον μπορεί το κινητο οπως το βλεπουμε εδω να μην ειναι στο τελικο σταδιο οποτε μη λετε οτι αποκλείεται να ειναι αυτο γιατι θέλοντας ή μη θα είχε τις σημασεις αυτες που λεει πισω για μνημη και τα assembled in china designed by california
Υ.Γ αυτα τα leaks (που και καλα δεν ειναι απο τις εταιρείες πολυ μου την δίνουν) χάνεται ολη η μαγεία της αναμονής!

Petros

Αυτός ο τενεκές ο ξεγάνωτος ειναι μια φθηνή κινέζικη αντιγραφή των όλων διαρροών και θέλει να δείξει πως θα μοιάζει και τίποτα άλλο . Οποίος έπιασε στα χέρια του το iPod touch 5 τότε θα ξέρει πως θα ειναι το iphone 6. Το μόνο που με χαλάει στο iPod touch 5 ειναι ο φακός της κάμερας που προεξέχει .. Ελπίζω στο iphone να ειναι στο ίδιο επίπεδο . Στη φωτό πιο κάτω και ψεύτικη να ειναι ειναι πιο κοντά στην apple από τον τενεκέ της πιο πάνω φωτό .. https://bgr.com/2014/03/31/iphone-6-leaked-pictures-rear-shell/

john

Οτι σχεδιο και να βγαλει το λογισμικο δεν αλλαζει γι αυτο android και εισαι μεσα…

kostas80

Παρατήρησε κάνεις οτι πανω στην συσκευή δεν υπάρχει πουθενά το λογότυπο της Apple …Κατι ύποπτο μυρίζει εδω

LEFOSSAX

Εγώ αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα αμέσως. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η εμφάνιση!

Tasos Spanos

Ρε παιδιά διαβάζω κάτι δεν εχει το Μήλο δεν εχει το Αχλάδι δεν εχει το ένα δεν εχει το άλλο.
Πιθανόν ειναι πρωτότυπη συσκευή για δοκιμές δεν ειναι έτσι το τελικό μοντέλο.
Το πιο σίγουρο ειναι όμως οτι ειναι κοντά στο τελικό προϊόν.
Δοκιμές κάνουν οι άνθρωποι δεν θα βάλουν και τις ζελατινες επάνω το θέμα ειναι οτι περιπου αυτο θα ειναι είτε μας αρεσει είτε όχι.
Ας δούμε τα χαρακτηριστικά και το λειτουργικό μήπως και αλλάξει κάτι απο τα τωρινά μοντέλα

Γιώργος Κατσούρης

Το design του είναι απαράδεκτο -ειδικά για την Apple-! Πρώτον: τι στο καλό είναι αυτές οι γραμμές; Δεύτερον: φλας είναι αυτό?! Και η κάμερα είναι λίγο έξω (πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου). Τρίτον: αφού έκανε καμπύλες στην οθόνη, γιατί δεν έκανε καμπύλες και στις γωνίες? Τέλος πάντων δεν γινόταν να μην είναι αδιάβροχο με τόσο ανταγωνισμό και το πάχος του είναι καλό. Στην τελική, όμως, δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί δεν έχει καν το apple logo.

Aristidis

Απ’ ότι βλέπω το καινούριο iPhone 6 δεν εχει triple tone ως φλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.