iPhone 6, διαθέσιμη από τον Αύγουστο η έκδοση των 4.7’’;

Ένα μήνα νωρίτερα απ’ ότι μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τις συσκευές της, η Apple φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο το iPhone 6. Οι πληροφορίες μιλάνε για το iPhone 6 με την 4.7 ιντσών οθόνη ενώ το μεγαλύτερο iPhone με οθόνη 5.5 ιντσών αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την Economic Daily News, η οποία μας δίνει της πληροφορίες, δεν έχει καθοριστεί ακόμη σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει νωρίτερα.

Πληροφορίες από την αλυσίδα ανεφοδιασμού, επιβεβαιώνουν σύμφωνα με το Reuters ότι ένα μοντέλο 5,5 ή 5,6 ιντσών θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Να πούμε επίσης ότι φέτος αναμένεται να κατασκευαστούν 80 εκατομμύρια iPhone 6 και σύμφωνα με αναλυτές η αύξηση στις ίντσες της οθόνης θα φέρει και αύξηση στα χαμένα κέρδη της Apple αφού η μεγαλύτερη οθόνη είναι κάτι που περιμένουν πολλοί.

Το iPhone 6 κατα πάσα πιθανότητα θα βγει με την νέα έκδοση του iOS την οποία αναμένουμε να ανακοινώσει η Apple κατά τη διάργεια του WWDC στις 2 Ιουνίου.

Το iOS 8 όπως έχουμε ξαναπεί θα επικεντρωθεί σε fitness apps με το Healthbook, θα βελτιώσει τους χάρτες και θα κάνει αλλαγές στο notification center.
, iPhone 6, διαθέσιμη από τον Αύγουστο η έκδοση των 4.7’’;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Το iPhone 4s που εχω θα πάρει το iOS 8 90%, to 4 παιζεται

john

j το 4 δεν θα το πάρει … Κάτσε μέτρα τις αναβαθμίσεις και θα διαπιστώσεις ότι κάθε συσκευή παίρνει 4 Εκδόσεις iOS Το 4 λοιπόν εδώ σταματά , αυτό φυσικά δεν σημένει οτι δεν θα έχει υποστήριξη . Αναλογιστείτε οτί η apple ως τώρα (Παρά την κυκλοφορία Του iOS 7 ) Συνέχισε με μερικά update το iOS 6 (6.1.5/6.1.6 αν θυμάμαι καλά) ..

Notis

Δυο μοντέλα ? :-//// λιγο ξενέρα.. Προτιμώ ενα καλό lol

Costas

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πας μπροστά και να κερδίσεις τον κόσμο βγάζοντας ωραίες και καινοτόμες συσκευές και όχι να κάνεις μηνύσεις και να αντιγραφείς πατέντες.
Ελπίζω να δούμε κάτι καλό φέτος και όχι πάλι αντιγραφή του πολυφορεμενου iPhone 4 design με μεγαλύτερη οθόνη.
2 πύρινο επεξεργαστή με 1 gb ram 8 megapixel camera 8-16 gb μνήμης χωρίς δυνατότητα επέκτασης και στη εκπληκτική τιμή των 800€-900€ μόνο!

Denis

αναμένουμε με ανυπομονησία, για να δούμε…

The truth

Καλυτερο θα ηταν ενα και 5-5,2 ιντσών…

LeTak

Βρε παιδιά μήπως να μην ανεβάσετε ενα άρθρο για καθε φήμη;

antonis

agapite costas na pis tin apple na vgali mono gia sena ena kinito me 2 gb ram 20 mp camera kai 50 g mnimi me 300 euro gia na eise euxaristimenos..

JohnWave

Tι ωραία θα ήταν να έβγαινε το iphone όπως στο mockup του άρθρου…δυστυχώς όμως δεν θα είναι έτσι.

Δημοσθένης
Σταύρος

Η apple δεν αλλάζει την εμφάνιση του κινητού μεγαλώνοντας μόνο τον οθόνη καθώς μεχρι τώρα οι πωλήσεις έχουν δείξει ότι δεν θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστωτε συσκευής μιλάμε τα benchmarks και όχι τα νούμερα.Θέλουμε λοιπον δεν θέλουμε πρέπει να παραδεχτούμε ότι η apple είναι η κορυφή στα κινητά τηλέφωνα,όχι βεβαια ότι αξίζουν τόσα χρηματα αλλα είναι αψογα σε καθε τομεα.

minas

@Δημοσθένης καλό! Κάτι θα βρουν τα σαίνια του μάρκετινγκ για να δικαιολογήσουν το αυξημένο μέγεθος. Μπορεί να σου βάλουν έναν μπασκετμπολίστα 2.30 να το χειρίζεται χαλαρά με το ένα χέρι λέω εγώ!
Έτσι δεν θα αναιρούν και τη διαφήμιση του 5!!

JohnWave

@Δημοσθένη, σωστός ! @Σταύρος, το iphone μέχρι στιγμής ( σύγκριση 5s με android και Windows μοντέλα 2013 ) : > Υστερεί στην οθόνη τόσο σε μέγεθος όσο και ανάλυση > Υστερεί σε μπαταρία ( βλέπε πχ G2 ) > Υστερεί σε κάμερα ( βλέπε πχ lumia 1020 ) > Yστερεί σε bezels ( απαράδεκτα ) > Δεν είναι το μόνο μεταλλικό κινητό ( βλέπε πχ ΗΤC One, Ηuawei P6 ) > Δεν είναι το μόνο κινητό με αλαγκάριστο smooth λειτουργικό. Και τα Windows κινητά έχουν smooth αλαγκάριστο λειτουργικό και κάποια android κινητά όπως πχ το Nexus και το One. > Το λειτουργικό του όπως όλα τα κλειστά λειτουργικά δεν είναι παραμετροποιήσιμο κι αυτό μπορεί να μην ενοχλεί εσένα αλλά ενοχλεί πολύ κόσμο. > Στο μόνο πράγμα που πράγματι υπερτερεί είναι το store του που έχει τις πιο καλογραμμένες εφαρμογές σε ποσοστό επί του συνόλου. Συμπέρασμα :Το iphone λοιπόν όχι μόνο δεν είναι κορυφή αλλά βρίσκεται κάτω από πολλά android κινητά. Οι μόνοι που μπορεί να το πιστεύουν αυτό είναι μόνο 3 κατηγορίες καταναλωτών : 1) Όσοι έχουν mac, ipad,ipod , δλδ όσοι εργάζονται αποκλειστικά σε περιβάλλον Apple 2) Όσοι έπεσαν θύματα της κοροϊδίας της Apple περί ανθρώπινου αντίχειρα. 3) Όσοι… Συνέχεια »

GNX

@johnwave ξεχασες αυτούς που έχουν λεφτά κ δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Κατα τα αλλα τα ειπες όλα

gtar13

Η απλότητα πληρώνεται.

Xristos

Τα κουβαδάκια σας και σε άλλο άρθρο περί android.Εκεί είστε ελεύθεροι να βγάλετε τα complex και τις ανασφάλειες που έχετε φορτωθεί.Σας καταλαβαίνουμε,σας ανεχόμαστε μέχρι ενός ορίου.
Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδο του κάθε φανατισμένου από εσάς.Μπορείτε να πετάτε επαίνους με το κιλό ο ένας στον άλλον.Μόνο που έχετε πολύ χαμηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς,εφόσον νομίζετε πως ένας οκταπύρηνος σας ορίζει σαν υπάρξεις.Ντροπιάζεται το είδος μας.Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο υλιστές είστε. Εαν νομίζεται πως υπερτερείτε από τους άλλους επειδή έχετε 1gb ram περισσότερη,το γεγονός και μόνο είναι ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ.Υποχρέωση σας είναι να διαβάσετε το αυριανό σας μάθημα για το σχολείο,και όχι να παριστάνεστε τους εξοργισμένους αγοραστές που σας ξεγέλασε η κακιά apple.Πόσο μάλλον,τη στιγμή που δεν έχετε αγοράσει ούτε ipod nano (ή έχετε δει το σαράβαλο 4αρι ενός φίλου και κάνετε πως ξέρετε από apple !!) Όσο παραμένετε ανώριμοι θα σας ξεγελούν τα φαινόμενα.Την εκμετάλλευση επικαλούνται όσοι την βιώνουν καθημερινά-δηλαδή all you ! (Και διευκρινίζω-Πολυκαρβουνική πλαστικούρα σε τιμή ακριβού μετάλλου.) Μην παριστάνετε τα καλά ανθρωπάκια που ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος για τους αφελείς συμπατριώτες σας.Αυτά αλλού.Δεν μεγαλώσαμε σε διαφορετική χώρα. Συμμορφωθείτε.Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από καλλιεργημένους ανθρώπους. Εαν είχατε καλλιεργήσει αυτό που έχετε στο κεφάλι σας θα ήσασταν ανώτεροι άνθρωποι.

SELASSIEMAN

Μπράβο φίλε Χρίστο επιτέλους κάποιος είπε και κάτι σοφό εδώ μέσα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.