iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy S7 edge (Exynos): Speed test video

Σε προηγούμενο speed test video είχαμε δει τα Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone 6s Plus, Nexus 6P και Motorola Moto X Pure Edition να δοκιμάζονται και το 6s Plus πήρε την πρωτιά. Το συγκεκριμένο Galaxy S7 edge φορούσε τον Snapdragon 820.

Αργότερα είδαμε άλλο speed test μεταξύ του Samsung Galaxy s7 edge με τετραπύρηνο Snapdragon 820 και οκταπύρηνου Exynos 8890, όπου φάνηκε ότι το chip της Samsung ξεπερνά την απόδοση της Qualcomm.

Τι γίνεται όμως αν συγκριθεί με το iPhone 6s Plus; Το phablet της Apple πέρασε και πάλι μπροστά, αν και το περιθώριο είναι μικρότερο αυτή τη φορά. To Samsung Galaxy S7 edge στον δεύτερο γύρο τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, όταν επέστρεψε στα apps που είχαν ανοίξει προηγουμένως (σίγουρα τα 4GB RAM βοηθάνε).

Δείτε το video:

iphone 6s plus vs galaxy s7 edge, iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy S7 edge (Exynos): Speed test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Άσχετα από το τεστ (αναμενόμενα αποτελέσματα…) αν και ifan δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως το Edge ξεφτυλίζει το μήλο σε ομορφιά και design. Ποιος να το έλεγε πως τα sammy copycats θα έβγαζαν τέτοιο έργο τέχνης…

Chris

Και τα δυο σπέρνουν…

Aργυρης

πφφφ παλι τα ιδια; παλι πελατιασμα; δεν υπαρχει ανταγωνισμος του Α9 φετος και ας ειναι και περσυνος!Και ας βγαζει οτι θελει στα geekbench to S7.

@azriel84 για εσενα…εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου!πολυ ποζερικο τηλ

azriel84

Σίγουρα υποκειμενική η κρίση μου αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά όπως πχ με την ίδια οθόνη έχει μικρότερο form factor καθώς και τα bezel του μήλου που φαίνονται τεράστια δίπλα στην καμπύλη της οθόνης του Edge. Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως…

ChrisG

https://www.youtube.com/watch?v=D8V1XOdlDo4&nohtml5=False

επεξηγηματικά και όμορφα.το 6s κερδίζει λίγα seconds λόγω χαμηλότερης ανάλυσης και ppi.δεν είναι πιό γρήγορο το 6s άλλωστε φαίνεται και στις εφαρμογές.το multitasing άψογο(γιάυτούς που γκρινιάζανε…)
τέλος ένα λειτουργικό με το οποίο μπορείς να κάνεις τα πάντα,έχοντας sd,αδιάβροχο αλλά και σαφέστατα πολύ καλύτερη κάμερα τί να το κάνεις το 6s(άσχετα αν έχουν και την ίδια ανάλυση κάμερας)?να κερδίσεις 5-10 seconds στα games και στο άνοιγμά τους;να τα κάνεις τί;κανείς δεν ασχολείται στην καθημερινότητα με αυτά.
https://www.youtube.com/watch?v=onZ3KjvjVHA

οι διαφορές στην κάμερα,οθόνη,σχεδιασμό εξοβελίζουν το 6s απο τον ανταγωνισμό.άς βγεί το iphone 7 και βλέπουμε.

Chris_g

Δεν είχα ποτέ samy τηλέφωνο ούτε I phone αλλά αντικείμενα φέτος δεν μπορεί να ξεπεράσει τίποτα το s7 πήγα σήμερα το είδα από κοντά το edge και απλά το χαζεύεις μπράβο τους απλά. Ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω αν είσαι λογικό άνθρωπος και όχι πρόβατο οποίας εταιρίας

Tek nick

Και τα δύο λες και είναι τεχνολογίας του 1980 με τα κεντρικά κουμπιά που έχουν……….! Αν και τότε δεν έβγαιναν κινητά είπαν να κάνουν δύο να μοιάζουν με την τότε τεχνολογία!

petros

Συμφωνώ και εγω αχετως για τα κλασματα του δευτερόλεπτου ποιο ειναι πιο γρήγορο, είναι τα 2 κορυφαία κινητά, αλλα πολυ πιο όμορφο το edge .

Αποστολος

Εχω το 6s plus. Μακαρι να ειχα και τα δυο..

Κωστας

Εχω το s7 edge και παιδια ειναι οτι καλυτερο εχω παρει στη ζωη μου,πεωτη φορα δεν εχω ουτε ενα παραπονο απο κινητο.τα σπαει και το iphone αλλα μιλαμε για τελειο design,απειρη μπαταρια,multitasking,απειρο χωρο,βουτιες, απιστευτη καμερα,ακομα πιο απιστευτη οθονη,γρηγορο,κολπακια φουλ πολυ ενδιαφερον μενου και εφαρμογες…πραγματικα μπραβο.ελπιζω η apple να τσιτωσει να κανει κατι πραγματικα φοβερο γιατι εμεινε πολυ πισω πλεον.

Ιωάννης jb

@petros… Είναι τα δύο κορυφαία στη τιμή και στην υπερκοστολόγηση συμφωνώ…
Σχεδόν πουθενά αλλού όμως… Αντε και λίγο το λογισμικό του iphone που το κάνει υπεργρήγορο…
z5 premium…. lumia 950 xl… mate 8…. πολύ καλύτερες επιλογές σχεδόν σε όλους τους τομείς

Geo pap

Παντως αυτο που ειδα εγω περα του οτι το 6s εκανε μικροτερο χρονο,το edge οταν αλλάζει τις εφαρμογες αμα δειτε ζοριζεται λιγο,ενω το 6s κανει πιο ομαλή την εναλλαγη των εφαρμογβν(ανοιγμα-κλεισιμο).νομιζω εκει ειναι που πρέπει να βελτιωθει το λειτουργικό.

petros

Ιωαννης jb@ E ναι για αυτο και παγκοσμίως εχουν πέσει και αγοραζουν ολοι.. lumia, mate 8 και z5 premium , μαζι και τα 3 εχουν το 0,001% ενω ολοι οι αλλοι, οι ηλιθιοι παίρνουν edge και iPhone

VasiliS7edge

Εγώ έχω να πω πως η εμπειρία μου με το s7 είναι άριστη. Δεν έχω συναντήσει το παραμικρό lag και πολλές φορές πατάω κατά λάθος την οθόνη και ανοίγει τις εφαρμογές εκνευρίστηκα γρήγορα. Το iPhone έχει σαφώς ταχυτερο OS με το android να έχει πράγματα που δεν χρειάζεται ο μέσος χρήστης. Αλλά για κάποιους που σκαλίζουν το κινητό τους το android είναι μονόδρομος. Τώρα το S7 έχει να δώσει κι άλλες παραμετροποιησεις στο μέλλον που θα το βελτιωσουν ακόμα περισσότερο.

Ιωάννης jb

Κατάντια το λέω αυτό.. υποτίθεται οτι εμείς που σχολιάζουμε είμαστε γνώστες τις τεχνολογίας και οχι τις ποζεριάς μόνο.. ή τις μάζας..
@petros.. κάτι ακόμα στην ευρώπη που υποτίθεται οι καταναλωτές είναι απο τους πιο ψαγμένους… αυτές οι συσκευές κάνουν θραυση και σπάνια θα δεις άτομο με αυτές που θα είναι ασχετος απο τεχνολογία…
Που θα του λες έχω μέσα στο κινητό 10 ταινίες 1080p και δε θα έχει ιδέα για το τι είναι αυτό που του λες

Chris

Δεν υποστήριξα πουθενά αυτόν που αναφέρεσαι. Αλλά αφού δεν σου αρέσει αυτό που κάνει γιατί κάνεις το ίδιο. Το τέλειο κινητό ούτε υπάρχει και πάρα πολύ δύσκολα θα υπάρξει. Οπότε ο καθένας διαλέγει με βάση το τι τον καλυπτει περισσότερο. Δεν είναι λύση επειδή κάποιον καλύπτει κάτι, να κραζει ΕΜΜΟΝΙΚΑ κάτι άλλο. Αυτο προσπαθώ να σου πω. Δεν σου αρέσει μην το πάρεις ποτέ! Όμως είναι αντικειμενικά πολύ δημοφιλές. Τι διάολο? Οοοοοοολοι αυτοι είναι ασχετοι κλπ κλπ?? Απλά προφανώς το προτιμούν. Εσύ προτιμας κάτι άλλο. Σεβαστό. Ούτε μετοχές έχουμε στις εταιρείες ούτε τίποτα.

αγγελος

Ρε jb πες ενα πραγμα που δε σ αρεσει στο s7 edge.γιατι τα 10 δευτερολεπτα ναι ειναι λιγα οταν τα 5 τα χανει σε μια συγκεκριμενη εφαρμογη η παιχνιδι που ειναι γραμμενο πανω σε κωδικα για ios και μετα το εκαναν σε android.και ας χανει και απο μισο δευτερο σε μερικες ακομα.το κινητακι σου λεμε εμεις που το εχουμε οτι τα σπαει.εσυ που δε το χεις πιασει στα χερια σου πως εκφερεις γνωμη και τι δε σ αρεσει στο ομολογουμενως πιο ομορφο κινητο της αγορας.

petros

Παντως μολις μπουν οι μαγικές λέξεις … 6s και edge παίρνουν τα σχόλια φωτιά 🔥

giannos

Παιδιά κάτι άσχετο. Είμαι ανάμεσα στο λουμια 950 και στο λουμια 950χλ. Πιο μου προτείνετε? Δεν έχω θέμα με το μέγεθος του κινητού

αγγελος

Σου προτεινουμε να μη παρεις lumia αλλα s7 edge ξεκαθαρα.

6s_Plus

ενταξει τα iphone δεν εχουν ανταγνωνιστη απλα τωρα αν θες android τοτε μονοδρομος s7 edge exynos

petros

giannos@ Ελα που θα πάρεις το lumia 950 με το ματι του κυκλωπα στην πλατη!!! Παρε το S7 edge, αλλα οχι στα 690 που εχει… σε κανα μηνα θαναι κανα 100 κατω

Γιωργος

Γιάννη εφόσον δεν έχεις θέμα μεγέθους θεωρώ ότι το 950XL είναι μονόδρομος ανάμεσα σε αυτά τα 2.

Ιωάννης jb

@αγγελος.. Ενα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι οτι όλοι λένε οτι το κινητό είναι ουαου αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα ελάχιστα καλύτερο s6.. Το έχω δουλέψει…
Δες βίντεο εδώ… https://www.youtube.com/watch?v=XV0rL0EQz30
για να δείχνει επίτηδες καλύτερο το s7 ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι…
δεν έχουν ρυθμίσει την οθόνη του άλλου τηλ στο vivid….
Στα υπόλοιπα είναι ελάχιστα πιο γρήγορο απο ένα τηλ που έχει ανάλυση οθόνης 4k… και sd 810…
Φαντάσου τη θα κάνει το xperformance με τον sd820 και την fhd οθόνη
Να με συγχωρείτε που ξεφεύγω απο το θέμα του άρθρου

Δεν έχει στερεο ηχεία είναι ένα πράγμα που δεν μου αρέσει άγγελε μπορώ να σου πω και περισσότερα…
Α και που είσαι το θέμα τις ομορφιάς είναι υποκειμενικό μη ξεχνιόμαστε…
και τέλος άλλο η ποζεριά και άλλο το πραγματικά όμορφο design

Chris

Παιδιά και εμένα μου αρέσει το s7 edge. Αφού ο άνθρωπος ρωτάει μεταξύ δύο συγκεκριμένων. Τα ζητάει ο οργανισμος μας ώρες ώρες. Θα συμφώνησω με τον Γιώργο. To xl αφού δεν σε νοιάζει το μέγεθος.

Gvirginia

Αυτό που ο άνθρωπος είναι ανάμεσα σε 2 συσκευές και του προτείνουν μία τρίτη με άλλο λειτουργικό…

Συμφωνώ με τον Γιωργος. Αν και το 950 XL έχει μεγαλύτερη οθόνη, το μέγεθός του δεν έχει μεγάλη διαφορά από το απλό 950.

Wolf

Παίδες εγώ τη πρώτη φορά που είδα το s7 edge σε χρυσό έπαθα πλάκα…! Κατά την γνώμη μου το ομορφότερο smartphone που έχει βγει ποτέ…! Και από οθόνη…. δεν υπάρχει… νομίζεις ότι τα βίντεο και οι εικόνες θα βγούνε απ έξω….!!!

Ιωάννης

Σιγά το σχέδιο του s7 περσινό είναι

filippos

Φιλέ μου γιαννο πρώην χρήστης windows κινητών εδώ και πολλά χρονιά, και εγώ θα σε συμβούλευα να μην πάρεις λουμια για δυστυχώς η microsoft το παράτησε το άθλημα. Όταν κάνουν ενοποίηση του λειτουργικού με το surface κινητό και οι εφαρμογές είναι κοινές για όλα τα συστήματα το ξανασυζητάμε, αλλά αυτό θα γίνει μετά από 2-3 χρόνια άρα τώρα το android είναι μονόδρομος, φιλικά πάντα.. Ευτυχής κάτοχος s6..

Αργυρης

@ChrisG Που εισαι αγορι μου και σε περιμενα; παλι τα ιδια θα πουμε;παλι κλασικα με την αναλυση οθονης κλπ κλπ.Να σου θυμησω οτι τις προαλλες αλλα ελεγες…οτι δεν εχει ανταγωνισμο οτι θα σκιζει τον Α9 κλπ.Τελοςπαντων τα αλλα που ειπες ειναι περιττα για το σχεδιασμο.Εμενα δεν μου αρεσαν ποτε τα samsung.Ο καθενας εχει τη γνωμη του.Τωρα απο κει και περα αν καθεσαι και ρωτας ειλικρινα τι να το κανεις το 6ς τοτε τι να πω; Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους…αδιαβροχο για 20 λεπτα σε γλυκο νερο στο μισο μετρο ειναι και το iphone δεν χρειαζομαι αδιαβροχοποιηση.Τα υπολοιπα εξαρτωνται απο τι ζηταει ο καθενας και τι τον καλυπτει.Αλλα απο τις πωλησεις μαλλον οι περισσοτεροι προτιμουν τα απλα πραγματα απο τα πολλα μπιχλιμπιδια.

ChrisG

@Αργυρης μα τον σκίζει(geekbench 3 2200 single και 6400 multi).θέλεις και άλλο;στον επόμενο επεξεργαστή.δόσεις δόσεις…έχεις την άποψη σου και σεβαστή.αλλά στο θέμα ανάλυση και ppi πάντα τα ίδια λέω.2k και 534pi δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με 1080p και 401ppi.η τεχνολογία δεν αλλάζει για χάριν την apple θα έπρεπε να το ξέρεις.όσα έχει το s7 είναι όλα αναγκαία για έναν android user γιατί με αυτά ως κριτήρια αγοράζει εδώ και χρόνια.αν εσένα σου είναι μπιχλιμπίδια μην το αγοράζεις.ελέυθερη αγορά έχουμε.
δεν είναι καθόλου τυχαία η ψιλοκαθυστέρηση στα games και όλοι γνωρίζουμε απο αυτά τουλάχιστον.όταν μπεί 2k και στα ίδια ppi στο iphone 7,7s δεν ξέρω σε ποιό θα είναι και θα έχει τους ίδιους χρόνους να είσαι σίγουρος θα παινέψω τον Αseries πρώτος.πρός το παρόν όλα φυσιολόγικά είναι και όπως θα έπρεπε για ένα κινητό dual core και 1080p με 401ppi(η πλειοψηφία των games είναι optimize σε dual core και λογικό με τέτοια ανάλυση και ppi ο Α9 να ανοίγει τα games λίγο πιό γρήγορα).τίποτε το εξωγήινο…μην ξεχνάς ότι το ατού του Αseries σε κάθε έκδοση είναι το single που το ευνοεί).τα έχουμε πεί πολλές φορές αυτά.γνωστά…

ChrisG

αλλά το s7 και s7 edge ομολογουμένως απο την πλειοψηφία θερίζει φέτος και ήταν καιρός του νομίζω.το Multitasking το φτιάξανε,αστραπιαία όλα γίνονται,sd,πολύ καλή αυτονομία,κάμερα f/1.7,super amoled,αισθητήρας οξυγόνου,παλμών,UV,marshmallow,GG4,ποιότητα κατασκευής,λεπτή συσκευή και ένα σωρό άλλα αναλόγως της έκδοσης.το 6s έχει παραπάνω και δεν το ήξερα θέλεις να μας πείς;δεν είναι κακό να πείς μία φορά μπράβο.μετά απο χρόνια και εγώ αγόρασα apple ξανά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το air 2.αλλά μην έχουμε συνέχεια μία στάση διαρκούς αρνητισμού.κανείς δεν θα σου πέι ότι το iphone και τα ipads ότι είναι για πέταμα.αλλά διαχρονικά έχουν ελλέιψεις σε hardware και features σε σχέση με τα androids.χαλαρώστε…όλα είναι οκ όπως είπες αναλόγως του τί αναζητάς.

αγγελος

Jb ρε φιλε για αυτο λεω οτι εισαι πουλι.δε σ αρεσει το κινητο γιατι ολοι λενε οτι ειναι ουαου,μιλαμε για επιχειρημα αστροφυσικου.και ειναι και ποζερια.πως γινεται ρε φιλε ενας μινι υπολογιστης με ενα περιορισμενο σχεδιο φουλ σοβαρο σε ενα παραλληλογραμο να ειναι ποζερια?οσο για τα στερεο ηχεια σορρυ αλλα δε θα τα βρεις στο 99% των κινητων για ευνοητους λογους.παρολα αυτα αν ακους μουσικη απο το κινητο για καποιο λογο τι να πω ρε φιλε…μαλλον δε θα ευχαριστηθεις ποτε μουσικη στη ζωη σου.αν βαλεις τα καινουρια ακουστικα που εχουν ξεχωριστα το μπασο θα δεις οτι ειναι τελεια παραυτα.

anwnymous

Πάντως βλέπεις το Z5premium δίπλα δίπλα στο s7 edge, και μόνο ίκτο σου προκαλεί το sony, ο ορισμός του καμία σύγκριση.

Πρέπει να είναι μεγάλος sammyfan αυτός που πόσταρε το βίντεο, για να το εκθέσει έτσι το sony,, συγκρίνετε το καλύτερα με κάνα iphone 6s plus, που έχει ελπίδες.

giannos

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δεν έχω θέμα με το λογισμικό. 4 χρονιά χρήστης με windows λογισμικό . Βγάζω φωτογραφίες,viber,whatsapp,κλήσεις και σερφάρω αρκετά στο ίντερνετ. Απλώς σκέφτομαι αν αξίζει η διαφορά τιμής στα 2 κινητά. Θέλω να έχει και καλή αντοχή μπαταρίας. Δεν ξέρω ποια από τα 2 στη πράξη αντέχει περισσότερο

παπαροκας tiamat

Tek nick θεουλιςςςς!!!!!!χαχαχα

Ρε παιδια ! Λετε ολοι ποσο κοσμημα ειναι το s7 edge .στα καταστηματα το εχουν διπλα στο s6 edge plus των 5.7 ιντσων! Δειτε τα προσεκτηκα και θα συμφωνησετε οτι το s6 edge plus ειναι ακομα πιο ομορφο!!!

petros

παπαροκας@ Οταν λεμε ειναι όμορφο το S7 edge συμπεριλαμβάνεται και το s6 edge … γιατι ειναι ιδια 🙂

Chris_g

Αυτο που κανει το s7 edgeκαλυτερο απο το s6 edge ειναι ξεκαθαρα το μεγεθος. Στις 5.1 το s6 edge χανει πολυ οθονη απο την κυρτοτητα ενω τωρα ειναι οτι πρεπει στο s7

george

Αν ειχαν το ιδιο λειτουργικο να μιλαγαμε για συγκριση ταχυτητας κ μονο αυτο.μη τα μπουρδουκλωνετε σε ποια αλλη παροχη το 6s δινει πιο πολλα απο το s7 κ πολλα αλλα android;το ios ειναι μακραν πιο ταχυ απο το android.δε ξερω τον λογο δεν ειμαι γνωστης αλλα ειναι πραγματικοτητα οπως επισης οτι ο a9 ειναι κτηνος για αυτο κ σκορπα το περσινο iphone6.εγω πιο πολυ θα στεναχωριομουν αν περσι ειχα χρυσοπληρωσει το 6αρι παρα χρηστης android.

giannis

Πρέπει να διευκρινίζει το άρθρο ότι μιλάμε για κινητά με διαφορετική ανάλυση οθόνης. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να γυρίσω πάλι μετά απο τόσο καιρό σε οθόνη 1080p

T. M8

Εντάξει,όπως δε μπορεί να συγκρίνουμε δύο συσκευές 6.00 Inc Κ 4.00, η μια Hugh end με μια μεσαίας κατηγορίας, έτσι δε συγκρίνονται Κ δύο συσκευές με τόσο τεράστια διαφορά στην οθόνη Κ στην ανάλυση,κ μάλιστα ανάμεσα σε δύο εντελώς; διαφορετικά λογισμικά. Σίγουρα το s7 είναι πολύ πιο πλήρες.

Γιάννης

S7 και S7 edge είναι τα κορυφαία κινητά του 2016 , τα iphone εκτός από ξεπερασμένο σχεδιασμό έχουν πολύ χειρότερη κάμερα και οθόνη.

Sotiris

Ο Ιωάννης Jb έγραψε οτι σχολιάζει ως γνώστης της τεχνολογίας. Ο Iωάννης Jb… Που ανέφερε μέχρι και το Lumia 950 ως καλύτερη επιλογή από τις δύο συσκευές που συγκρίνονται. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.