iPhone 7: Η πρώτη φωτογραφία από Lightning EarPods;

Η προσοχή έχει στραφεί στο μικρό iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα η Apple, όμως τα leaks δεν ξεχνούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που φημολογείται ότι θα κάνει η Apple στο iPhone 7 είναι η αφαίρεση της θύρας 3.5χλστ. για τα ακουστικά έτσι ώστε να κάνει το iPhone ακόμη πιο λεπτό. Μην ξεχνάμε ότι η Apple δίνει μεγάλο βάρος στο desing και το πάχος των smartphones της.

Έχουμε δει διάφορα renders που απεικονίζουν το iPhone 7 χωρίς υποδοχή για τα ακουστικά, ενώ θήκη που διέρρευσε πρόσφατα δείχνει ότι στη θέση της υποδοχής μπορεί να μπει ένα δεύτερο ηχείο. Σήμερα έχουμε την πρώτη φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι απεικονίζει τα Lightning EarPods που θα βάλει η Apple στο κουτί του επόμενου iPhone.

Ωστόσο, εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις τόσο για την φωτογραφία όσο και για τα σχέδια της Apple. Κατά τα άλλα, για το iPhone 7 έχει ακουστεί ότι θα έρθει με κάμερα που δεν προεξέχει, αντοχή στο νερό και υποστήριξη τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Όλα όσα περιμένουμε από την ναυαρχίδα του 2016

iphone 7 lightning earpods, iPhone 7: Η πρώτη φωτογραφία από Lightning EarPods;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το συγκεκριμενο φερεται να ειναι προιόν photoshop…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.