iPhone 7: Οι προμηθευτές ετοιμάζουν dual-camera και stereo ηχεία

Το iPhone 7 αναμένεται να ανακοινωθεί σε 7 μήνες από τώρα, αλλά όπως με κάθε προϊόν της Apple, οι διαρροές μας απασχολούν από πολύ νωρίς. Οι νέες πληροφορίες λένε ότι οι προμηθευτές ετοιμάζουν ήδη τα κομμάτια της επόμενης ναυαρχίδας της Apple.

Οι αναφορές του DigiTimes, τις οποίες μεταδίδει το MacRumors, λένε ότι οι προμηθευτές είναι σε διαδικασία παραγωγής dual-lens καμερών και stereo speakers, κομμάτια τα οποία προορίζονται για το iPhone 7.

H dual-camera είναι κάτι που δεν ακούγεται πρώτη φορά για την Apple. Οι προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι η κάμερα αυτή θα μπει στο ακριβό μοντέλο του iPhone 7 Plus. Η Apple λέγεται ότι θέλει να δημιουργήσει μια έκδοση του iPhone, η οποία θα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία.

Όσο για τα στερεοφωνικά ηχεία, λέγεται ότι στη θέση της υποδοχής για τα ακουστικά, η Apple θα βάλει ένα δεύτερο ηχείο.

Εμείς προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα, όμως όσον αφορά στην dual-camera ίσως συγκαταλεχθεί μέσα στα trend της χρονιάς. Ήδη το LG G5, που ανακοινώνεται αύριο στην MWC 2016, έχει διαρρεύσει πολλάκις με διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά.

iphone 7 dual camera stereo speakers, iPhone 7: Οι προμηθευτές ετοιμάζουν dual-camera και stereo ηχεία

iphone 7 dual camera stereo speakers, iPhone 7: Οι προμηθευτές ετοιμάζουν dual-camera και stereo ηχεία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
marios

Παιδια επειδη δεν γνωριζω μπορει καποιος να μου πει τι ειναι τα στερεοφωνικα ηχεια και τη διαφορα εχουν απο τα ηχεια που υπαρχουν τωρα. Ευχαριστω

VasilisA3

Marios μάλλον θα έχει δύο Ηχεία και όχι ένα. Οπότε θα την ακούς από δύο Ηχεία στερεοφωνικα.

παπαροκάς tiamat

Αντε να βγει να δουμε στερεο ηχεια και διπλη καμερα στο galaxy s8 και note μετα!

Και μετα θα βγαινουν τα αστεια φανμποι της σαμμη να λενε οτι στερεο κινητα υπηρχαν και πριν το iphone και η samsung δεν την αντεγραψε 😂😂

Αλεξανδρος

Σιγα το πρωτοτυπο με τα Stereo Ηχεια.
Το Nokia N95 που βγηκε το 2006 εχει ήδη Stereo Ηχεια + TV Out + υποδοχη ακουστικων 3,5mm

Ανακιν

Άμα είναι έτσι με τις δύο κάμερες θα είναι πιο άσχημο και από το g5

babis

Μας έχουν πρήξει μερικοί με τα stereo speakers και την dual camera.Πολλές εταιρείες το κάνανε με την τελευταία LG G5 και δύο άρθρα πιό μπροστά η Alcatel με το Idol 4s με τα stereo speakers στην μπροστινή και στην πίσω όψη του νικητού.Τι σας δίνουν και πίνετε μερικές εταιρείες δεν μπορώ να το κατανοήσω.Σιγά την πρωτοπορία και την καινοτομία.

Nick

Τι έγινε σας ξυνησε ο μπαξες; Οι dual camera έχει περισσότερα details και τα στέρεο ηχεία καλύτερο ήχο επισεις θα είναι και αδιάβροχο. Αλλά όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Η Sony είναι πολύ μπροστά καμια 10 χρόνια αλλά τώρα που θα τα βάλει το I phone θα τρέξουν να τα βάλουν τα ημιτασιον σας μετά θα λέτε πόπο είναι κινηταρα….ξέρετε εσείς…

Nick

Για μένα το σωστό θα ναι να το κάνει όπως και η Sony και η HTC , δηλαδή FRONT FIRING stereo speakers, εφόσον βάζεις που βάζεις διπλά στερεοφωνικά ηχεία τότε βάλτα μπροστά να έρχεται κατευθείαν στον χρήστη ο ήχος και να μην υπάρχει περίπτωση κάλυψής τους κατα λαθος με τα χέρια, ειδικά σε landscape mode όταν βλέπεις βίντεο ή παίζεις παιχνίδια.

s.z

Η πρωτοτυπία που είναι???

vasilist

τουλάχιστον ή apple αντιγράφει καλά πράγματα και χρήσιμα.
πέρα από τις αντιγραφές πιστεύω ότι αν βάλει όλα αυτά τα android χαρακτηριστικά θα είναι τούμπανο και πολύ καλό το s7 εάν είχε και SD θα το σκεφτόμουν.
@παπαροκάς tiamat ελπίζω ότι απλά κάνεις troll και σοβαρολογείς λέγοντας για αντιγραφή των αντιγραφών από την Samsung, όχι που δεν έχει πάρει στοιχεία ή Samsung από την apple και το αντίθετο αλλά δεν μπορείς να όρος ότι μια αντέγραψε από την άλλη που με την σειρά της αντέγραψε Sony, HTC δεν στέκει σαν λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.