iPhone 7 Plus: Η πρώτη εικόνα με dual-camera και Smart Connector;

Λίγο μετά την διαρροή από το πίσω καπάκι του iPhone 7, σήμερα βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία αυτού που θα μπορούσε να είναι το iPhone 7 Plus. Εμφανίζεται με παρόμοιο design, αλλά η μεγάλη αλλαγή είναι η προσθήκη της dual-lens camera.

Αν υποθέσουμε ότι στην φωτογραφία είναι πράγματι η επόμενη ναυαρχίδα της Apple (αν και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις) τότε από το μέγεθος υποθέτουμε ότι πρόκειται για το iPhone 7 Plus. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες λένε πως η dual-camera θα μπει μόνο στην ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus.

Όσοι ήλπιζαν ότι το εξόγκωμα από την κάμερα θα εξαφανιστεί, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς η κάμερα στην πίσω πλευρά συνεχίζει να προεξέχει (τουλάχιστον στο iPhone 7 Plus). Επιπλέον παρατηρούμε ότι η γραμμές για την κεραία είναι λιγότερο εμφανείς και έχουν μετακινηθεί στην πάνω και κάτω άκρη.

Παρατηρούμε επίσης ότι στην κάτω πλευρά υπάρχουν τρεις κουκίδες, που θα μπορούσαν να είναι για Smart Connector, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Pro για τη σύνδεση αξεσουάρ, αλλά δεν γνωρίζουμε πως θα χρησιμοποιηθεί σε ένα iPhone.

Προς το παρόν εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την φωτογραφία καθώς εμφανίστηκε αρκετά νωρίς, έχουμε μπροστά μας ακόμη 6 μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Ούτε μπορούμε όμως να αποκλείσουμε το γεγονός ότι ίσως έτσι θα μοιάζει το iPhone 7 Plus.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Φωτογραφίες από το dual-camera module

iphone 7 plus photo, iPhone 7 Plus: Η πρώτη εικόνα με dual-camera και Smart Connector;

Renders

iphone 7 plus photo, iPhone 7 Plus: Η πρώτη εικόνα με dual-camera και Smart Connector;

iphone 7 plus photo, iPhone 7 Plus: Η πρώτη εικόνα με dual-camera και Smart Connector;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Αν είναι έτσι κρίμα που δεν θα έχει διπλά ηχεία στο κάτω μέρος. Επίσης ελπίζω να μην είναι έτσι το σχέδιο. Καμία διαφορά με τα προηγούμενα

giannogeorge

Το σχέδιο δεν με ενοχλεί (εξ άλλου προσωπικά θεωρώ τον σχεδιασμό του iPhone από τους καλύτερους) αλλά αυτό το πράγμα με την κάμερα εκεί… είναι λίγο κάπως…

NikosAr

Έλπιζα σε κάτι καλύτερο απο την apple (καμιά γωνία ίσως?).. Αν είναι το τελικό σχέδιο ..συγγνώμη δεν θα πάρω ούτε φέτος..

teslamodel12

Δεν είναι αυτό το πραγματικό iphone 7…..αυτό είναι: https://www.nowhereelse.fr/wp-content/uploads/2016/03/lignes-coque-iphone-7.jpg

gericho

Πόσο εύκολα φτιάχνω σκίτσα στο photoshop…

Παναγιώτης

ισως το πιο ασχημο iphone !!!

πανος

Να δω πως θα δικαιολογήσουν οι οπαδοί της μηλοεταιρείας το γεγονός ότι δεν θα έχει κανονική θύρα ακουστικών. Πλέον για να είναι συμβατοί με τον γύρω κόσμο, εκτός από καλώδιο USB σε lightning, θα πρέπει να κουβαλάνε μαζί τους και αντάπτορα από smart connector σε 3.5mm. Τραγικό.

viel

@ πανος ειναι τραγικο να κουβαλας ανταπτορακι… και δεν ειναι να κουβαλας εξωτερικο σκληρο δισκο οπως καυχιεστε οτι μπορειτε να συνδεσετε! επισης τα ακουστηκα στο κουτι αν αλαξει θα ειναι με lighting βυσμα οποτε δεν θα κουβαλας τιποτα! αλλα και αν εχεις παλαι ακουστηκα το βυσμα θα μπορει να ειναι μονιμα επανω στα ακουστηκα και οχι να το βαζεις βγαζεις!. κραξτε οσο θελετε να σε δω εγω μετα πως θα δικαιολογησεις οταν και οι αλλες εταιριες κανουν το ιδιο

vasilist

Καλό είναι το σχέδιο αν είναι αληθινό, μοιάζει με κλασικό iPhone όσο για την κάμερα από την στιγμή που είναι dual δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να την κάνει να φαίνεται πιο όμορφη.
Και το LG g5 δεν φαίνεται ωραίο με την ή dual camera γιατί πιάνει πολύ χώρο το dual setup και δεν το έχουμε συνηθίσει.
@Πάνος έχεις δίκιο με τους αντάπτορες , μια χαρά είναι το στάνταρ 3.5 mm έχεις ότι ακουστικά θες τώρα είτε θα έχεις αντάπτορα είτε ένα σετ ακουστικά μόνο για το iPhone.

πανος

@viel:
Όταν κάνουν το ίδιο και οι άλλες εταιρείες (πράγμα πολύ χλωμό, καθώς τα πρωτεία στα κλειδώματα τα έχει η Apple, ως αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των proprietary προτύπων, που για χάρη του κέρδους αρνείται πεισματικά να δεχτεί industry standards, όπως π.χ. microUSB κλπ.), εγώ προσωπικά θα βγω να κράξω. Καμία εταιρία δεν είναι στο απυρόβλητο όταν κάνει χαζομάρες.
Όσο για το καλώδιο και τον αντάπτορα που λες, αυτό ακριβώς είπα κι εγώ. Θα πρέπει να κουβαλάς πάντα τον αντάπτορα μαζί σου, να τον έχεις μονίμως κουμπωμένο στα ακουστικά σου. Τραγικό κατ’ εμέ. Καμία απολύτως ευελιξία για “έξυπνο κινητό” των 1000 ευρώ.

viel

@ πανος αν σου προσφερει καλητερο ηχο τοτε τα παλια ακουστικα σταδιακα θα αντικασταθουνε απο τα νεα! το ιδιο εγινε και με τις κασετες και με τα cd ! αν δεν σαρεσει να προχωραει η τεχνολογια οκ δικαιωμα σου.

πανος

Ναι, γιατί ως γνωστόν, τα ακουστικά που έχουν στο πακέτο τα iPhone είναι ανώτατου επιπέδου και θα επωφεληθούν από τη νέα θύρα χαχαχαχα. Δηλαδή τόσες εταιρείες που βγάζουν ποιοτικά DAPs (digital audio players) της τάξης των εκατοντάδων ευρώ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και περιμένουν την Apple, να αλλάξει την κλασική θύρα 3.5mm και να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο για ανυπέρβλητο ήχο. Ρε για το κέρδος τα κάνει όλα η μηλοεταιρεία, μην πέφτετε στην παγίδα. Αλλά βέβαια, αν δεν είχε τέτοιους οπαδούς, δε θα πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

viel

οταν τα βγαλει και αν τα βγαλει λοιπον! θα περιμενω απο εσενα να μου αποδειξεις οτι δεν θα εχουν καλυτερη ποιοτητα! αν το κανεις θα σου ζητησω συγνωμη δημοσια! αν δεν το κανεις ομως θα περιμενω το ιδιο απο εσενα! το ποιος πεφτει σε παγιδες και ειναι οπαδος…. ασε να το ξερω εγω για εμενα.

Λέλος

@viel Καλύτερα να ζητήσεις συγνώμη απο τώρα γιατί δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του ήχου αν η θύρα είναι 3,5mm ή lightning. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το DAC που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρια.

james

Για να εχεις ανωτερη ποιοτητα ηχου, δεν αρκουν τα βυσματα, χρειαζεται και το καταλληλο αρχειο ηχου. Με 16 GB συσκευη δεν πας πουθενα, εκτος και βαλεις μεσα 20-30 τραγουδια και τα ακους ολη μερα. Με mp3 και streaming η ποιοτητα ειναι αυτη που ξερουμε ηδη. Μη σας πιανουν κοροϊδα για να αγοραζετε μονο εξουσιοδοτημενα περιφερειακα.

Οσο για τη συσκευη, αν δεν ειναι αυτη της εικονας, μαλλον καπως ετσι θα μοιαζει. ΟΚ, αλλο ενα σχεδον ιδιο iphone. Θα βαλει και κανα παιχνιδακι μεσα τυπου κινουμενες φωτογραφιες και θα το μοσχοπουλησει, οπως καθε χρονο. Οποιος γουσταρει το παιρνει, οποιος δε γουσταρει, υπαρχουν και καλυτερα.

πανος

@james:
Έτσι ακριβώς, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

viel

@ james δλδ το .caf με surround-sound audio που δημηουρηται με το (ALAC) codec , εχει 64-bit file offsets και native support με το core audio APΙ δεν θα εχει καλη ποιοτητα? χμμμ οκ

Babadook

@viel Και όλα αυτά στο iPhone? με τα stock ακουστικά? Ενημερωτικά δεν παίζει ρόλο το βύσμα στα κινητά, αλλά το DAC που “φοράει” το κάθε κινητό.

azriel84

Fan ξεfan οφείλω να πω πως αυτή η κάμερα είναι σαν φινιστρίνι όπως και στο G5…Η Sammy πάχυνε το S7, ελαχιστοποίησε το καρούμπαλο και έβαλε μπαταριάρα και το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο θα κρατούσε το iPhone με το τελευταίο iOS με μπαταρία 3600mah και χωρίς καρούμπαλο στην πλάτη…

Agnostos13

@Banadook:
Λογικα το dac δεν θα ειναι πλεον στην συσκευη αλλα ακουστικα…
Τουλαχιστον για το hi-res audio!

kVel

@azriel84

Ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Αν άφηνε για μια φορά αυτή τη λόξα με το πάχος και το κράταγε στα ίδια επίπεδα, χωρίς να χρειαστεί να το παχύνει και το καρούμπαλο θα μπορούσε να εξαφανίσει και να κάνει “παπάδες” στο εσωτερικό…

petros3

Στην πρώτη φωτο ανταγωνιζετε το Lg G5 σαν το πιο άσχημο τηλέφωνο , απο εκει και περα εξεχει πολυ η κάμερα , στο design ειναι ιδιο χωρις τις γραμμές, γενικα δύσκολα θα χτυπήσει το κόσμημα S7

ChrisG

τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο.αν η θύρα θα είναι 3,5mm ή lightning δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα αν μη τι άλλο σχεδόν ανύπαρκτο.η apple το κάνει για λόγους marketing και για το πάχος.τα υπόλοιπα δίχως ουσία.σαν να λένε κάποιοι θα έχω βίντεο που παίζει με βύσματα rca και αν βάλω να τα παίξω με hdmi θα εκτοξευθεί η ανάλυση και η ποιότητα.δηλαδή οκ…αν δεν έχεις βίντεο 2k,4k και h264 ή h265 φορμάτ που θα την βρείς την υψηλή ποιότητα;μην παραμυθιάζεστε άδικα…

Ανακιν

Εντάξει το πιο άσχημο iPhone ever ουτε τσάμπα δεν το κυκλοφορούσα μαζί μου αντίθετα βλέπω πολλά κορασια για καφέ πλέον με s6 edge και όχι με iPhone οπότε θα χάσει πελάτες σ αυτόν τον τομέα της μόδας αν βγάλει αυτό το έκτρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.