iPhone 7: Διέρρευσε το εξωτερικό περίβλημα χωρίς γραμμές για κεραία

Την επόμενη εβδομάδα η Apple έχει προγραμματισμένο event όπου θα παρουσιάσει επίσημα το 4ιντσο iPhone SE, όμως η μεγαλύτερη ανακοίνωση της χρονιάς θα είναι τον Σεπτέμβριο με το iPhone 7, το οποίο διαρρέει όλο και περισσότερο.

Σήμερα εμφανίστηκε μια εικόνα, η οποία λέγεται ότι δείχνει την πλάτη του iPhone 7 από την εσωτερική και την εξωτερική πλευρά. Η φωτογραφία προέρχεται από την Catcher Technologies, προμηθευτής της Apple που παράγει το εξωτερικό περίβλημα για τα iPhone.

Αντί για την κάμερα που προεξέχει, όπως στο iPhone 6 και iPhone 6s, εδώ βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο υλικό γύρω από την εγκοπή. Μεταξύ των αλλαγών, είναι η αφαίρεση των γνωστών γραμμών για τις κεραίες αλλά και η απουσία της υποδοχής ακουστικών. Η ίδια πηγή λέει ότι το περίβλημα είναι πιο λεπτό από του iPhone 6s.

Η επίσημη ανακοίνωση του iPhone 7 θα γίνει σε περίπου 6 μήνες, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2014 είχαν διαρρεύσει από υπάλληλο της Foxconn εικόνες που υποτίθεται ανήκαν στο iPhone 6 και τελικά η διαρροή ήταν σωστή.

iphone 7 rear case, iPhone 7: Διέρρευσε το εξωτερικό περίβλημα χωρίς γραμμές για κεραία

Concept
iphone 7 rear case, iPhone 7: Διέρρευσε το εξωτερικό περίβλημα χωρίς γραμμές για κεραία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Βλέπει η Apple ότι έχει μείνει τεχνολογικά μια τριετία πίσω από την Samsung και άρχισε τις διαρροές για το iphone 7 μπας και παρηγορηθούν οι φαν του μήλου που έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Nikos

Γιάννη ..Για αυτο έκανε ρεκόρ πωλήσεων το iPhone 6?

gk

Ελπίζω η κάμερα να μην προεξέχει.

Ιωάννης jb

Αυτο το εχει μείνει πίσω βγαίνει επειδη έχει hd ανάλυση.. αλλά το να σκεφτουν λογικά τα κάποιοι είναι σαν να ζητάς απο την μέρκελ να σου διαγράψει το χρέος τις ελλάδας.. Δλδ το οτι στις 4,7 ιντσες είναι υπερβολή ακόμα και η fhd πρέπει να βγει και να τους το πει η ιδια η samsung ή κάποια άλλη εταιρία, ακόμα και οι πιο μεγάλοι επιστήμονες να τους το πουν αυτοί εκει το χαβά τους.. (Καλό είναι να έχουμε και 4k ανάλυση αλλά να μπορεί να υποστηριχθεί… Καλό και το z5 premium αλλά υπερβολή.. και όλα αυτά γιατί κάποιες εταιρίες εχουν ξεκινήσει πόλεμο στο μάρκετινγκ με τις μεγάλες αναλύσεις.. Όπως lg με g3, οθόνη 5,5 2k και sd 801 “στα κόκκινα ο καημένος”.. και samsung με s6, οθόνη μόλις 5,1 και ανάλυση 2k..) Είδαμε φέτος που πέταξε 2gb ram πως διέλυσε τον ανταγωνισμό… Το 6s είναι οτι πιο γρήγορο υπάρχει…. κάνει τα πάντα αστραπιαία και αν το είχε πιάσει έστω ένα απο αυτά τα τρολ δε θα έλεγε τέτοιες μπαρούφες, μέχρι και οι πέτρες γελάνε… Εγώ ξέρω οτι ο κοσμάκης ζητάει απο το κινητό του design+brand name, ταχύτητα, καλή οθόνη, καλή φωτογραφική και καλή μπαταρία… Η apple παρέχει και το μεγάλο… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Πάντως για να κάνει πωλήσεις το iphone 7 κακά τα ψέμματα θα πρέπει να ανεβάσει το πήχη στο θέμα ανάλυση οθόνης… Είναι κραχτης κάτι τέτοιο…
Φανταστείτε ένα i7 με 5αρα οθόνη και fhd ανάλυση…
Φανταστείτε ένα i7 pro με οθόνη 5,8…. 3 ή 4gb ram και 4k ανάλυση….
Αν γίνει κάτι τέτοιο και το συνδυάσει με εξαιρετική μπαταρία, κάμερα, design, ταχύτητα…
Τότε οι πωλήσεις που θα κάνει θα είναι άνευ προηγουμένου και αυτές τους i6 θα φαντάζουν μηδαμινές…
Εχει ψωμί ο τομέας phablet και αν κάνει τίποτα τέτοιο ισοπεδώνει τον ανταγωνισμο!!!
Εδω βέβαια είναι απο τις λίγες φορές που θα πρέπει να πούμε ενα ευχαριστώ στην samsung που άνοιξε αυτούς τους νέους ορίζοντες αλλά δεν υλοποίησε και με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ιδεα..
Εχει αποδειχτεί οτι ο κόσμος θέλει τέτοια εργαλεία… βέβαια υπάρχει και κόσμος όπως εγω που θα προτιμούσα λίγο πιο μαζεμένα σε διαστάσεις κινητά… τι να κάνουμε ετσι είναι αυτά

Mary

Πάντως για να μην γίνεται χαμός τσάμπα, αυτο στην πρώτη φωτογραφία ειναι το iPod touch 5/6!

Κώστας Ζ.

@Ιωαννης jb τι αλλο να ζητήσει κανεις; εγω ζηταω υποστήριξη κάρτας μνήμης (μεχρι 64 είμαι οκ) και mass storage mode…απο τοτρ που μου εσπασε το Ζ1 compact και πηγα σε s4 mini με ενοχλεί πολυ που δεν εχω mass storag ουτε usb otg…και αν κανω ρουτ εχω τη σαμσουνγκ με το κατεστραμμενο knox…ελευθερία ειναι αυτό; μακρια και αγαπημένοι με τη samsung….και ακριβώς επειδή η apple δεν προσφερει ουτε micro sd ουτε mass storage μακρια και απο αυτην.

Ιωάννης jb

@Κώστας Ζ. Συμφωνώ μαζί σου, δεν είπα πουθενά παραπάνω οτι θα πάω να πάρω iphone ή samsung.. Πλην απο την κορυφαία sony το πολύ πολύ να πάω σε καμια lg ή microsoft (microsoft λογικά για καμια δευτερη συσκευή διότι το android είναι πιο βολικό για μένα)

Βέβαια αν κάνει κανα μπαμ η apple με i7 pro, οθόνη 5,8, 3gb ram, 64gb rom και 4k ανάλυση…
Δε θα με χαλούσε να το είχα… αλλά πολύ φοβάμαι οτι τα 1000 ευρώ που θα έδινα για να το αγοράσω επειδή δε μου περισσεύουν θα με χαλούσαν..
Αλλά και απο την άλλη θα μου πεις την αξία του δεν θα την χάσει, (αν θες μετα απο 2 χρόνια άνετα θα το πουλάς 5 κατοστάρικα) τα 4 χρόνια υποστήριξη θα την έχει και ακόμα και μετά απο 4 αναβαθμίσεις δε παίζει να κολλάει… δε ξέρω ισως να έκανα οικονομία και να το έπαιρνα ποτέ δε ξέρεις!

Costas

Πολύ μπροστά αυτή η εταιρεία ρε παιδί μου! Στο i7 θα αφαιρέσει τις γραμμές, κάτι που έχουν κάνει οι κινέζοι 2 χρόνια τώρα. Τρελή καινοτομία! Θα το πάρω!

alexis touba

Σιγουρα τα iphone ειναι απτα καλυτερα κηνητα αλλα οτι και να λεμε αυτα που σου προσφερει το s7 σε συγκρηση με το 6s ειναι πολλα περησοτερα.@ειχα και iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 και τωρα παιζω με honor6 plus.παντος αν ειχα τοσα λεφτα 770ευρ η καπου εκει δεν υπηρχε περηπτωση να παρω iphone αφου μπορω να παρω κατι καλυτερο σε οθονη καμερα γρηγοραδα σε μπαταρια σε μνημη σε gaming σε δυνατοτητες γενικα.Αμα συγκρηνω το ενα διπλα στο αλο θα δω ποσο καλυτερο ειναι σε ολους τους τομεις το galaxy.Οποτε γιατι να παρω κατι που ειναι χειροτερο απτο αλλο???

Κώστας Ζ.

@ιωαννης jb εγω δεν θέλω τα μεγαλα κινητα καθόλου. ..μονο το S6 edge plus του φιλουβμου που πηρε πριν μια βδομαδα μου αρεσει πολυ αλλα μονο για χρηση το βραδυ….κατα τ’αλλα sony και παλι sony για τα κομπακτ της… οσο για τις αναλυσεις,δεν θέλω τιποτα παραπάνω απο full hd…

zois

κατσε να πεταξει κανενα τερας η νοκια μεχρη τον σεπτεβριο και θα δειτε μετα τι μπαμ θα κανει η πεταμενη η απλε.

Darth

εγω μια χαρα την ειδα την κεραία .. οποιος δεν ειναι απλα ειναι τυφλός

Agnostos13

@Ιωάννης jb:
Το έχει πει ήδη η Sony το 2014 οτί ανάλυση πάνω από fhd σε οθόνη smartphone είναι ανόφελη. Βέβαια το 2015 πήγε σε 4K (για να παίζει τα video που τραβάει και καλά) και το 2016 ξαναγύρισε στο παλιό καλό fhd!
Πάντως στα iphone 7 να μου το θυμηθείς οτί θα δούμε fhd και Qhd οθόνη και σίγουρα μεγαλύτερη ram!

@Mary:
Απο το iphone 6 παραλλαγές του ipod touch 6 βλέπουμε…

Τάσος

Όσοι μιλάνε για τις τρελές πωλήσεις των μήλων δεν είναι τπτ παραπάνω από τελειο μάρκετινγκ.. Το ότι η σαμσουνγκ είναι πολύ πιο μπροστά τεχνολογικά το ξέρουμε όλοι..και όχι δεν υποστηριζω καμία από τις δύο…
Για εμένα το μπαμ θα γίνει με το μότο χ 2016

Ιωάννης jb

@Agnostos13.. Είχε δει τα σχόλια του leog3 που αργότερα έγινε leog4 και δεν άντεξε αλλο να την προσβάλει και να λέει δήθεν οτι δε μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το fhd..

Ετσι λοιπόν είπε οχι απλά να βάλει ανάλυση 2k, αλλά να την προσπεράσει και να πάει κατευθείαν στο 4k…
Ετσι αποστόμωσε κάτι τέτοιους και φυσικά θα επανέλθει με νέο κινητό που θα έχει 4k ανάλυση οθόνης, λογικά θα είναι στην ifa 2016…

Οσο για την 2k ή όπως την λες Qhd είναι ανάλυση χωρίς αντίκρυσμα, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να την χρησιμοποιήσει κάποιος και αν το κάνει η apple δλδ βάλει 2k ανάλυση στο i7 θα είναι κάτι που το θεωρώ λάθος..
Η 4k αν και υπερβολικά μεγάλη έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης…

ChrisG

στην πρωτη φωτογραφία δεν είναι το ipod 5,6.δεν υπάρχουν αριστερά και πάνω γωνία οπές και δεν ταιριάζουν στο ανάγλυφο.η πρώτη φωτογραφία είναι απόλυτα η δεύτερη.προσωπικά βλέπω και τις κεραίες που είναι σκούρες πάνω και κάτω.

planet

Τα ίδια και τα ίδια, γραμμές εδώ γραμμές εκεί που είναι η κεραία οεο!!! ζαφείρια διαμάντια και διακτινισμός μέσω τηλεφώνου απευθείας στην Καλιφόρνια στα γραφεία της apple…………..με τους κατακαημένους funs να ψάχνουν λίγη συγκίνηση στο επόμενο unboxing. Sar στο θεό και ένα ui που πιο βαρετό δεν υπάρχει!

aptalikos

Βλεπει η μηλοεταιρια οτι το τουμπανο S7 σαρωνει και αρχιζει να διαρρει οτι μπορει μπας και σωσει την κατασταση. Ξερουμε ομως οτι στο τελος το iphone 7 θα ειναι το ιδιο με το προηγουμενο με 1-2 μπιχλιμπιδια παραπανω.

Aργυρης

Aυτο που γραφει ο καθενας ο,τι χαζομαρα του κατεβει στο μυαλο πραγματικα με διασκεδαζει…Εγω με τη σειρα μου ενα εχω να πω.Η apple παντα πονταρε στα κινητα της την ταχυτητα και την απλοτητα γι’αυτο πολυς κοσμος επιλεγει iphone απο αλλα προιοντα.Γιατι κανει τα παντα χωρις πολλα πολλα.Απο την αλλη η samsung και οι επακολουθες εταιριες προσπαθουσαν μια ζωη να χτυπησουν τον ανταγωνισμο με τα υψηλα χαρακτηριστικα και gadgets.Το θεμα ειναι ομως οτι εν τελει τον κοσμο δεν τον ενδιαφερει το πολυ εφφε αλλα να κανει τα παντα χωρις μεγαλη ταλαιπωρια.Επειδη προχωραει ραγδαια η τεχνολογια δε σημαινει οτι προχωρανε και τα μυαλα,ουτε οτι υιοθετουν ολοι καθε καινουργιο που βγαζει η καθε εταιρια.Αλλωστε στο τελος πανω κατω τα ιδια θα κανεις και με το ενα και με το αλλο κινητο.Η samsung χανει καθε χρονο σε νουμερα συγκριτικα με την Αpple οχι λογο μαρκετινγκ αλλα λογο λογισμικου καθαρα.Ο κοσμος εχει φαει στη μαπα τοσο κακο λογισμικο απο τη σαμσουγκ που χει απιβδησει.Καθε χρονο βαζει βαζει και αντι να φτιαξει κανα interface της προκοπης καθε χρονο βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια με το ιδιο ακριβως εξωτερικο,(ειδικα η προσωψη ειναι η ιδια απο το 2012 μεχρι σημερα).Η 4κ αναλυση επειδη ειπε καποιος αν αξιζει… Συνέχεια »

planet

Αυτό που ο καθένας για να πει τη βλακεία του χαρακτηρίζει ως χαζομάρες τις απόψεις των άλλων με ξεπερνάει. Ελληνάραααα

Αργυρης

Tι βλακεια ειπα ακριβως planet;

alex

Η apple κατ’εμε εχει ενα πλεονεκτημα εναντι της samsung αυτο τον καιρο και αυτο ειναι το λογισμικο(αποψη μου παντα).Δεν λεω οτι το android δεν ειναι καλο αλλα υστερει σε καποια σημεια εναντι του ios οπως χρονος αναβαθμισης,ελεγχο μεταξυ hardware και software κ.α.Απο την αλλη πλευρα ομως το σχεδιο της apple ειναι να κανει τα κινητα της πιο λεπτα οποτε καποια χαρακτηριστικα-κλειδια που εχει το galaxy οπως μεγαλη μπαταρια και επεκτασιμη μνημη δεν προκειται να τα δουμε σε iphone.Ειδικα η επεκτασιμη μνημη δεν πιστευω πως θα εμφανιστει σε iphone καθως η apple βλεπει οτι ο κοσμος δινει το κατι παραπανω για μοντελα των 64 και 128GB,οποτε αμα βαλει υποδοχη καρτας μνημης sd θα χασει αυτο το κερδος το οποιο ειναι και καλο κερδος αμα το δει καποιος(184$ για καθε iphone,ενω η samsung 23$).

petros3

Εκανε το μεγαλο μπαμ που έβγαλε τις γραμμές στο 7s θα βγάλει και το μηλαρακι

Redred

Γιαννη σαν κατοχος των περισσοτερων nexus που εχουν βγει ( ακομα και του nexus 5x) σε ενημερωνω πως το 6s που εχω τωρα στα χερια μ δεν συγκρινετε σε τπτ με τα android οποτε κρατα εσυ τους 32 πυρηνες και τα 76gb ram και ασε τους αλλους να περιμενουν το 7αρι

ChrisG

εγώ λέω οτι τα androids έχουν 250 πυρήνες και 1024gb ram…μερικοί δεν ξέρουν τι να πούνε.ο A8X είναι Tripple core και ο snapdragon 820 που είναι τέρας 4 cores.σαρώνει σε κινητά με 2 ram όσο έχει το Iphone 6s και ipad air 2 και έχει ένα λειτουργικό αισθητά πολύ πιο πλόυσιο και βαρύ.πολύ πιθανόν να δούμε iphone με Triple core ή και four cores 7s κλπ.το ipad pro έχει 4 ram αλλά το κάνουμε γαργάρα,ενώ και εγώ δεν ξέρω πόσα λέγανε μερικοί(να μην πούμε όλοι θα είναι άδικο)για κάμερες και mp,4ιντσές οθόνες δάχτυλα χέρια,αναλύσεις κλπ γνωστά και όλα έχουν ώς μύθοι καταρρέυσει.μπορείτε μερικοί να ξεκολλήσετε απο την ημιμάθεια και να δείτε οτι το android απο την 4,4,4 είναι πλεόν αλαγκάριστο,δουλέυει και με 1-2 ram,βελτιώνεται διαρκώς με features,είναι για όλα τα γούστα και πολύ πιο παραμετροποιήσιμο,έχει τα λιγότερα bug fixes απο το ios και όλοι κολλήσατε σε εποχές πρίν χρόνια με παραπληροφόρηση στο φούλ; φαίνεται οτι η apple σαφέστατα θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα αναμονής ώστε να μην πάει κόσμος σε lg,xiaomi,samsung κ.α και δεν ξέρει τι θέλει να διαρρέυσει.μιλάμε για το iphone 7 που θα βγεί Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.χαλαρώστε και απολάυστε ότι έχετε και θα πάρετε.εάν το 7άρι θα είναι έτσι προσωπικά… Συνέχεια »

Λευτερης

@Redred “το 6s που εχω τωρα στα χερια μ δεν συγκρινετε σε τπτ με τα android οποτε κρατα εσυ τους 32πυρηνες και τα 76gb ram και ασε τους αλλους να περιμενουν το 7αρι” Καλο το αστείο σου αλλά: 1. Το 6s υστερει πολυ σε καμερα σε σχέση με αρκετα Android 2. Το 6s υστερεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε οθόνη σε σχέση με τις περισσότερες ναυαρχίδες Android και όχι μονο 3. Το Nexus 5X και οι προηγουμενες γενιες Nexus (πλην του 6 που δεν ηταν και ότι καλυτερο) δεν ανηκουν σε κατηγορια ναυαρχίδας αλλά και πάλι η σχέση απόδοση/τίμη διαλύει το iPhone 4. Το Nexus 6P, η πρώτη πραγματική ναυαρχίδα Nexus, διαλύει το iPhone 6s και αν το αμφισβητείς μάλλον ποτε δεν το χεις χρησιμοποιησει στη ζωη σου 5. Το S7 edge είναι οτι πιο ομορφο εχει να παρουσιασει η αγορά μέχρι σημερα και τεχνολογικά οτι πιο προηγμενο. Θα συμφωνησω μαζι σου ότι το λογισμικο θελει λιγη δουλεια ακομη αλλα και με τα δεκαδες περισσοτερα features που εχει σε σχεση με το iphone ειναι πιο γρηγορο. Ειδικα με τον SD820. Και πριν πεις οτι το iPhone ειναι 6 μηνες πιο παλιο, και το S6 ;ηταν οταν παρουσιαστηκε το 6s. H συγκριση αναμεσα… Συνέχεια »

Ανακιν

@Ιωάννης jb απορώ που βλέπεις εσύ οθόνη 4κ στο z5 premium με το ζόρι fhd σάπια είναι όσο για τα lag που βαρανε τι να πούμε Sony είσαι

Kostas

Η καμερα πρεπει να προεξεχει λιγο διαφοερετικα φοροντας θηκη υπάρχει κίνδυνος να βγάζει ασπρισμένες photo βράδυ. Ωραιο σχεδιο παντος, και επιτελους να ξεφιγει απο την εκδοση 16γιγα να παει κατευθείαν στα 32 64 128 256GB

Reflection

Αν αυτό είναι το περίβλημα…Τότε περί βλήματος πρόκειται …
Αυτό που γίνεται πάντα σύγκριση μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων ποτέ δεν το κατάλαβα…Επίσης δεν καταλαβαίνω πως γίνεται σε κάθε άρθρο που αναφέρει κάποια εταιρία να σχολιάζουν μερικοί για κάποιες άλλες εταιρίες … Δεν είμαι ήμουν ούτε θα είμαι πότε φαν κάποιας εταιρίας , προσωπικά προσπαθώ να κάνω με αντικειμενικά κριτήρια τις αγορές μου και πιστεύω πως όλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο χωρίς να είναι πρόβατα καμίας εταιρίας.Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο κινητό για φέτος θα είναι το S7/Edge και ακολουθώντας το το G5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.