iPhone 7 vs Samsung Galaxy Note 7: Speed Test – Ποιο κερδίζει με διαφορά; [video]

Την ώρα που η Samsung προσπαθεί να ανακάμψει από την κρίση που είχε με την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, η αντίπαλη Apple ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ενώ οι δυο τους θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου για το ποια θα καταφέρει να πάρει τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις.

Για τους επίσημους αριθμούς πωλήσεων θα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες, όμως το PhoneBuff πήρε στα χέρια του iPhone 7 και Samsung Galaxy Note 7 και πραγματοποίησε speed test για να δούμε ποιο είναι πιο γρήγορο.

Μπορεί το τετραπύρηνο A10 Fusion chip και η μνήμη RAM 2GB του iPhone 7 να ξεπεράσουν τον τετραπύρηνο Snapdragon 820 και τα 4GB RAM του Galaxy Note 7; Η απάντηση είναι ναι.

Το iPhone 7 ήταν πιο γρήγορο στον πρώτο γύρο όπου τα apps άνοιξαν σε χρόνο 1:14 ενώ το Samsung Galaxy Note 7 χρειάστηκε 2:04. Στον δεύτερο γύρο όπου έπρεπε να ανοίξουν ξανά οι ίδιες εφαρμογές, το iPhone 7 έφτασε στο 1:40 και το Note 7 στα 3 λεπτά και 14 δεύτερα.

Σε αντίστοιχο speed test με το iPhone 6s, το Galaxy Note 7 είχε βγει ξανά δεύτερο.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7: Αναμέτρηση κάτω από το νερό

Δείτε το video:

iphone 7 vs note 7 speed test, iPhone 7 vs Samsung Galaxy Note 7: Speed Test – Ποιο κερδίζει με διαφορά; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Αναμενόμενο

ChristosT

Στα games μένει πίσω λόγω ανάλυσης το Note 7 μέχρι να τα ανοίξει. Στα υπόλοιπα πάει τρένο. Άσε που ακόμη επειδή δεν κυκλοφόρησε δεν έχει κανένα fix.
750p το iphone 7 2Κ to Νote. Δεν είναι τυχαίο που ο τυπάς κάνει σύγκριση πάντα με το απλο iphone. Ακόμη τα games που επέλεξε τα περισσότερα είναι optimize για ios. Είναι απλάκιας.
Aυτά τα tests είναι ανούσια και πονηρά.

Nio

Γιατί να μην κάνει το techblog.gr ένα τέτοιο video που το εμπιστευομαστε περισσότερο??
Και ένα συγκριτικό για τις κάμερες όπως εκείνο το αθάνατο το μοναδικό με τα κινητά κολλημένα στο χαρτόνι……

viel

@ ChristosT τα games μεχρι να ανοιξουν δεν παιζει ρολο η αναλυση μην λετε οτι σας κατεβει! οταν γινετε load ενα app μονο initialization γινετε στην μνημη

Chris_BMW

Christos T@ Ναι η ανάλυση φταίει … κ μετά ξύπνησες … Ελαιος με την ανάλυση … Σε τεχνολογικό σαι σχολιάζετε .. Του χρόνου που θα βάλει τέτοια ανάλυση κ η Apple κ πάλι θα τρώει 2 λεπτά να σας δω τι θα λέτε

Impressive-Instant

Δεν μας λέει κάτι καινούργιο το βίντεο. Όπως δεν έχει σημασία να λένε τα γνωστά “επιχειρήματα” και οι μεν και οι δε… Όλοι ξέρουμε τι προσφέρει το καθένα και αναλόγως ο καθένας επιλέγει αυτό που τον καλύπτει περισσότερο. Φτάνει η “στημένη” κόντρα από τους δύο δεινόσαυρους της τεχνολογίας…

S.I

Τα τεστ αυτα είναι μουφα κ κατευθυνομενα κ δινουν μπονους οπου θελουν.
Χωρίς να κάνω τον κόπο να διαβάσω το άρθρο,ο νικητής είναι γνωστός. ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΟΘΌΝΗ.
Για κάντε ένα τεστ ποιο ανοίγει πιο γρήγορα,μια uhd TV η οποιαδηποτε απλή έγχρωμη tv και θα καταλάβετε.

Ioannis

παντα η apple θα ειναι ενα βημα μπροστα ακομα κ το 6αρι να βαλεις παιζει να ειναι πιο γρηγορο απο το Note 7

VasiliS7Edge

Έχουν βρει κάτι που είναι καλύτερο το iPhone και μας έχουν ζαλισεί. Περιμένουμε το ίδιο ζαλισμα και για αυτά που κάνει καλύτερα το NOTE 7 . Υπάρχουν πολλά, ένα θέλουμε πχ κάμερα.

Miss. F

Λογικό είναι.
– Και Βέβαια είναι η οθόνη ο βασικός λόγος. Σεβαστή η προσπάθεια να μη θεωρησουμε αιτία της διαφοράς τη διαφορά στην οθόνη αλλά αυτά τα τεστ είναι άμεσα συσχετιζομενα.
Η τεράστια διαφορά υπέρ του note στην οθόνη,μεταφράζεται σε μεγάλη διαφορά υπέρ του iPhone στο άνοιγμα. Δε γίνεται χοντροκομμενα να συγκρίνουμε ότι να ναι όπου θέλουμε. Ένα ασπρόμαυρο Atari ανοίγει πιο γρήγορα από ένα ps4 . E και;
– Επισης η διαφορά εμφανίζεται στα παιχνίδια κάτι που αποδεικνύει τα παραπανω και μιλάμε για παιχνίδια που πρωτοχτιστηκαν για ios.

Panos

Επιτέλους βγαλανε το τέλειο κινητό το πιο γρήγορο θα βλέπω ποιος πήγε κουβά στο στοίχημα πιο γρήγορα από τους άλλους χαχα έλεος είστε

ChristosT

Όταν ένα game σου δείχνει το αρχικό μενού σημαίνει ότι το παιχνίδι φορτώθηκε στην μνήμη.
Αλλιώςάν κάποιος πατούσε στάρτ χωρίς να φορτωθεί στην μνήμη θα έκανε πολλυ περισσότερο χρόνο.
Άλλωστε και μονο λόγω ανάλυσης η σύγκριση είναι άκυρη και ανούσια. Πολλά απο αυτά που άνοιξε είναι optimize για ios.
Άς κάνει το πείραμα ξανά χωρις τα games και τα ξαναλέμε. Γιαυτό και άνοιξε αρκετά επειδή το γνωρίζει. Πονηρός…

M.G

:)))) γύρο έφαγε…6ραμ…καλά…

M.G

Το βίντεο ποιος το έφταιγε πιο γρήγορα είδατε, αφήστε την δικαιολογία των παιχνιδιών.

liris11

https://youtu.be/EHDHh4q9x5Q δείτε και αυτό το τεστ

kostasb16b

αυτος ότι apple το βγαζει πρωτο με διαφορα τι λετε για αυτό?
https://www.youtube.com/watch?v=EHDHh4q9x5Q

Nick

Όχι μόνο πιο γρήγορο το έσκισε και εκτός αυτού δεν κάνει μπουν. Και τα άλλα είναι για προπαγανδιστες…

Σούλα

@Nick
Ναι δεν κάνει μπουν, κάνει μπζζζζζζζζζζζζζ.

Κώστας Ζ.

Δεν θα σχολιάσω καν την ταχύτητα γιατί αδιάφορο μου είναι… θέλω να ρωτήσω γιατί τα 4GB του note δεν κράτησαν τις εφαρμογές ανοιχτές στο background. Γιατί υπάρχουν;

Mary

Η γνωστή δικαιολογία με την ανάλυση της οθόνης… Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του συγκεκριμένου στο YouTube να δείτε ότι όταν κατεβάζει την ανάλυση του note 7 στo HD(720p) δεν κανει καμία διαφορά στην ταχύτητα. Και εννοείται το memory leak παραμένει! Τσάμπα τα 4gb ram.

Andreas

Προς si : εισε σοβαρος ακου πιο κινητο θα αναψει πρωτο την τηλεωραση!!!!!παραδεκτειτε οτι το iphone 6 ειναι πιο μπρωστα ποσο μαλλον το 7αρι.
Οσο για το αν κανει μπαμ η μπζζζζζζ παρτε το πρωτα και μετα μιλατε. Τουλαχιστον θα εχει για δεκαετια τις αναβαθμισεις apple. Δεν θα λαγκαρει δεν θα καψει κανενα παιδι .

Agnostos13

Οση ωρα περιμενετε να ανοιξει κανενα app στο Note 7 μπορειτε να μας λετε ποσο καλυτερα specs εχει το Note σε σχεση με το iPhone…

Zois

Μην τρελενεστε αιφονακιδες το συγκεκριμένο τεστ που είναι στην κυριολεξία το μόνο που ένα iPhone είναι καλύτερο από της Android ναυαρχίδες απλά δεν ενδιαφέρει κανέναν κάνεις δεν κάθετε να ανοίγει 800 εφαρμογές σαν δεμονισμενος χαλαρώστε λίγο και περαστικά που για 2 χρόνια ακόμα θα έχετε το ίδιο κινητό είτε έχετε το 6 είτε το 6ς είτε το 7 είτε το 7ς.

kakal0s

ναι αλλα στο νοτε αμα θες να περασεις τραγουδια και ταινιες κανεις ενα copy paste στο αλλο θες να το κανεις μεσα απο itunes.

liris11

Ξεκόλληστε λίγο έχει άπειρα τεστ στο YouTube και δείχνουν άλλα πράγματα https://youtu.be/EHDHh4q9x5Q

Alex

Η ανάλυση της οθόνης έχει σημασία. Όμως το iphone φαίνεται ότι είναι τρεις φορές πιο γρήγορο και ότι κρατάει τις εφαρμογές στο υπόβαθρο με πολύ λιγότερη μνήμη RAM, τη στιγμή που το Note δεν μπορεί να τις κρατήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή η Samsung πουλάει το υλικό, ενώ η Google το λογισμικό. Ίσως με τα ίδια χαρακτηρηστικά το nexus της Google να τα πήγαινε καλύτερα από τη Samsung. Προς το παρόν φαίνεται ότι το ios είναι πολύ πιο αποδοτικό από το android σε συσκευές τρίτων κατασκευαστών.

liris11

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε εσείς που έχετε το side ούτε βρίζω ούτε κοροϊδεύω κανέναν έχω γράψει 4 μηνύματα εδω από της 6 και κανένα δεν Αναρτήθηκε .. πολύ ιστορία το παίζετε για ενα copy paste side που είστε

Ιωάννης jb

Και τώρα αυτά τα 2 έχουν ίδια τιμή???
Λίγο πιο κάτω από τα 1000???
Το note έπρεπε να κάνει τα μισά λεφτά σε σχέση με το iphone κ πολλά λέω..
Είναι εξευτελισμός κανονικός να πάει τόσο αργά!!!!
Άσε που δε θα έχει ούτε την μισή υποστήριξη λογισμικού σε σχέση με το iphone!!!
Τραγικό απλά

Geo pap

Εμενα αυτο που μ αρεσει ειναι το πως ανοιγει και πως κλεινει τις εφαρμογες το ios το animation ειναι εκληκτικο και οσο βαρια ειναι η εφαρμογη δεν laggarei ουτε κολλάει το animation,σ ε αντιθεαη με το note που οταν ζοριζεται απλα κλεινςι την εφαρμογη μπαμ.προσωπικα ειναι κατι πολυ ασχημο.

Κωστας

Δεν ξέρω εάν αυτή η διαφορά οφείλετε στην οθόνη αλλά προσωπικά θεωρώ πως όχι γιατί στον δεύτερο γύρω πάλι δεν τα φόρτωνε με 4 GB ram… παρόλα αυτά ρε παιδιά το ξεφτίλισε όπως και να το κάνουμε και παρόλο μ λατρεύω το note 7 η Samsung είναι αδικαιολόγητη
Μπράβο apple

Ekimolaos

Το γεγονός ότι τρέχουν 2 διαφορετικά OS το έχετε υπόψιν σας ή μπα;

ChristosT

Ο τυπάς όσον αφορά για τις εφαρμογές στο background που τις ξανά φορτώνει παίζει άνετα να έχει πειράξει τις ρυθμίσεις στην καρτέλα επιλογές για προγραμματιστή. Αν επιλέξετε “διαγραφή δραστηριοτήτων” το λειτουργικό ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ καμία εφαρμογή στην μνήμη.
Υπάρχει και η επιλογή “διεργασίες στο παρασκήνιο”. Δείτε το λιγάκι και θα δείτε οτι το κινητό σας θα έχει τις ίδιες παρενέργειες. Αυτές τις ρυθμίσεις δεν μας τις έχει δείξει και μου βρωμάει άνετα.
Υπήρχε θέμα με memory leak διορθώθηκε στο 6.0.1 και το λέω έχοντας Note με αμέτρητα tests και δεν έχω πρόβλημα κανένα. Μου τα κρατάει μια χαρά όλα στην μνήμη χωρίς reload.Αυτα που δείχνει ο τυπάς μου μυρίζουν. Κάθε φορά τα ίδια κάνει.
Άνοιξα οτι άνοιξε αυτος και έχω σχεδόν τον ίδιο χρόνο με πιο αδύναμο υποτίθεται επεξεργαστή και μνήμη. Αυτος το έβγαλε το κινητό για τα μπάζα και με διπλάσιο χρόνο.Τελος κάμερα οθόνη ποιότητα κατασκευής features sar χωρητικότητα spen το Note ειναι μπροστα. Ξερά για λίγα δευτερόλεπτα πάνω κάτω δεν θα επέλεγα ποτέ ενα κινητό.

ChristosT

Για να ακριβολογούμε μάλιστα δείτε αυτό το βίντεο πώς ανοίγει, πόσο γρήγορα εφαρμογές και games το s7 σε σχέση με το Iphone 7. Είναι πιό γρήγορο το s7 στην πλειοψηφία.
https://www.youtube.com/watch?v=A-B_ZXn9dgA
Ειλικρινά πιστέυετε οτι το Note 7 είναι τόσο αργό σε σχέση με το s7. Αυτός το έβγαλε για τον κάδο. Έλεος…με τα στημένα βίντεο.

Cptdimitris200s

Δεν μπορώ να καταλάβω τα κολλήματα σας με το iPhone ειναι πιο γρήγορο όποτε είτε το αποδέχεστε είτε δεν ξανασχολειστε με οποίο άρθρο γράφει για Apple γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας? Τωρα τι γράφετε για Atari τι για τηλεοράσεις. Θα σας το πω με ενα απλό παράδειγμα ας υποθέσουμε πως έχουμε μια πολυκατοικία και 2 ανθρώπους όπου ο σκοπός τους ειναι να φτάσουν στον 7ο όροφο και να ανοίξουν την πόρτα του δεξιού διαμερίσματος. Ο πρώτος ειναι ένας κοινός άνθρωπος Και ο δεύτερος ειναι πρωταθλητής στο να ανεβαίνει σκάλες. Ο πρώτος παει με τον ανελκηστηρα και φτάνει στον 7ο και ανοίγει την πόρτα σε 37″ Ο δεύτερος ο πρωταθλητής ανεβαίνει απο τις σκάλες φτάνει στον 7ο και ανήγει την πόρτα σε 42″ καταλήγουμε οτι ο γρηγορότερος τρόπος ειναι με τον ανελκυστήρα. Και στις 2 περιπτώσεις η ίδια πόρτα άνοιξε-η ίδια πόρτα άνοιξε-η ίδια πόρτα άνοιξε και άνοιξε γρηγορότερα με τον πρώτο άνθρωπο με τον ανελκυστήρα. Η επιλογή ειναι δικη σας να πάτε με τον ανελκυστήρα η απο τις σκάλες αρκεί να ξέρετε εσείς τι θέλετε και να μην σας φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές εσείς κανατε😉 Εντελώς φιλικά γιατί γίνετε ένας μικρός Χαμούλης μετά την παρουσίαση του iPhone… Συνέχεια »

ChristosT

Για να επιβεβαιώσετε αυτό που λέω δείτε αυτό και πέιτε μου ΑΝ το Note 7 είναι αυτό που δείχνει ο τυπάς; Έχει καμία σχέση; Μάλιστα η σύγκριση είναι με το Iphone 7 plus το οποίο έχει 1080p ανάλυση και επιβεβαιώνομαι στο θέμα loading game. Αν το 7 plus είχε 2k θα βλέπαμε την ακριβή διαφορά.
https://youtu.be/TMMVYJ3B6TE

Δείτε και πείτε μου αν το Note 7 με τόσες εφαρμογές στην μνήμη κάνει ξανά reload. Δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ. Μην εμπιστέυεστε βίντεο στημένα.

Nick

Πάω στοίχημα ότι μέχρι και το 5s είναι γρηγορότερο αυτή η lagsung η samesung πάντα πουλαγε φύκια για μεταξωτες κορδέλες τα 4 gb ram τα έχει για κραχτη αφού ποτέ δεν κρατάει ανοιχτό στην μνήμη τίποτα.

panos

Αφου το νοτε ηταν πιο αργο και απο το iphone6s δεν θα ηταν απο το iPhone 7. Ενταξει ειναι πολυ γρηγορο το iPhone σφαιρα αλλα και και το note ωραιο κινητο ειναι. Τωρα για 2 λεπτα και τι εγινε.

Spiderman

ChristosT:όχι παίζει!! έτσι είναι επειδή έχω το s7 edge με τον exynos έκανα ακριβός το ίδιο test, μα σε καμια εφαρμογή δεν έκανε επανεκκίνηση,στο δεύτερο test που έκανα με πηραγμενο απο το επιλογές προγραμματιστή (όριο διεργ.παρασκεηνιου) το κινητό μού είχε την ίδια συμπεριφορά οποτε τα συμπεράσματα δικά σας..πίσω απο κάθε τέστ κρύβονται μπόνους και αμοιβες στα περισσότερα βίντεο και σε αυτά οι Αμερικανοι τα έχουν ξερολούκομο όχι και οτι οι υπόλοιποι πάνε πίσω. Ετσι καί αλλιώς Ο Α10 είναι πιό γρήγορος απο τον 820 αυτό φαίνεται απο τα χαρακτηριστικά πιο αργή cpu απλά οι χρόνοι πού έκαναν τα κινητά,τού Νοτ είναι ψεύτικη, ο μονος που μπορεί να κοντράρη τον Α10 είναι μόνο ο exynos.

ChristosT

@Spiderman ο τυπάς έχει πειραγμένα όπως κατάλαβες τις επιλογές προγραμματιστή. Φαίνεται η αμοιβή του θα είναι καλή. Ο exynos(τον οποίο έχω και εγώ στο Note μου θερίζει και έχω με το Iphone 7 λίγα δευτερόλεπτα διαφορά). ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ όπως μας λέει αυτός! Πείραξε και την “διαγραφή δραστηριοτήτων” και ξανακάνε το test. Απογοήτευση. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος επειδή το android είναι έτη φωτός παραμετροποιήσιμο σε σχέση με το Ios.
Τέλος δές το βίντεο που παρέθεσα στο σχόλιο 35. Το Note 7 είναι όπως πρέπει και δεν κλέινει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή στην μνήμη. Επίσης το Note 7 έχει QUAD HD με 518ppi! Tα ppi είναι ζόρικα πολύ όταν το Iphone 7 plus(Ούτε κάν το απλό που έχει 326ppi. Δηλαδή..ΕΛΕΟΣ) έχει 401.
Δεν γουστάρω τα στημένα βίντεο καθόλου. Άν θέλεις να δείξεις αυτό που έχει δείξε το με ίσα specs και ίσοις όροις.
Τις Αμερικανιές τις μάθαμε.

Mary

Ναι παιδιά εντάξει είναι συνωμοσία και ψέματα και έχουν κανει μαγιολικια στο note 7, όποτε τώρα δεν θα αγοράσει κανεις iPhone 7. Σας ευχαριστούμε, μπορείτε τώρα να ηρεμήσετε και να ξαναξαπλωσετε στον καναπε σας ήσυχοι.

Chris_BMW

ChristosT@ Το σάιτ που μας παρουσιάζεις εσυ ειναι φιλικά προσκείμενο στο android κ πολυ περισσότερο στη Samsung.. Πες του έξυπνου οτι το I phone έχει τη δυνατότητα raise to wake . Οταν το κρατάς στο χέρι σου δηλαδή κ το σηκώσεις για να βγάλεις φωτό απλα κανεις δεξιά στην οθόνη κ μπήκες στην κάμερα !!! Στειλτου χαιρετίσματα …

Chris_BMW

Christos T @ Έχεις σκάσει φίλε απο το κακό σου ο,τι κ να μας δείξεις ο,τι κ να κανεις το I phone ειναι ανώτερο τηλέφωνο .Κ σε ταχύτητα κ σε ποιότητα κ καλύτερη αδιαβροχοποίηση κ καλύτερη κάμερα (εξαιτίας της δυνατότητας να ζουμάρει αλλα κ δίνοντας βάθος στη φωτογραφία ) και καλύτερο ήχο κ πανω απο ολα 5 χρονια υποστήριξη Apple …

petros

Σίγουρα θελουν σουταρισμα οι σχεδιαστές στην Apple μετα το SE και το 7αρι ,

Γιώργος

Το άρθρο είναι στα πλαίσια της διαφήμισης του iphone 7 από την Apple μέσω του Techblog; Το λέω γιατι το video κάνει μπαμ ότι είναι στημένο για να βγάζει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Gvirginia

Ωχ Θεέ μου, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα?
Ναι ο Κώστας τσέπωσε 1.000.000€ από την Apple για να διαφημίσει το iPhone 7 στο Techblog.gr, την καρδιά της τεχνολογίας σε όλη την Ευρώπη. Ο Κώστας στην αρχή δε δέχτηκε, αλλά ενέδωσε όταν έπεσε στα γόνατα ο ίδιος ο Tim Cook και τον παρακάλαγε.

ChristosT

@Mary σε τεχνολογικό μπλογκ μιλάμε με στοιχεία. Είδαμε το βίντεο του τυπα παρέθεσα βίντεο με ίδια σύγκριση. Καμία σχέση βγάζει μάτι. Αν εσύ ξερεις τον λόγο σε παρακαλώ διαφώτισε μας. Με υπόνοιες δεν βοηθάμε στην κριτική σκέψη.
@Gvirginia το βίντεο ειναι άλλου. Οχι του Κώστα. Όποτε κανείς δεν μπορεί να υπονοήσει για τον Κωστα. Για τον τυπα του βίντεο άνετα.

Μφ

Πιο στημενο πεθαινεις.Παντως ουτε το s7 δεν μπορεί να κερδισει.Το note 7 με τιποτα.
Αποδειξη
https://youtu.be/A-B_ZXn9dgA

Ν.τ.

Θα ήταν καλό να ξερουμε πως γίνεται η επιλογή των άρθρων. Πως πχ από τα διάφορα τεστ,επιλέγονται συγκεκριμένα. Επίσης καλό ήταν από περιέργεια να ξέρουμε τι κινητό έχουν οι συντάκτες.

Gvirginia

@ChristosT
Το ξέρω ότι το βίντεο είναι άλλου (το gsmarena έχει και τα 2). Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο βίντεο, αλλά στο “Το άρθρο είναι στα πλαίσια της διαφήμισης του iphone 7 από την Apple μέσω του Techblog;”.

ChristosT

Ακομη που ξέχασα να το αναφέρω. Απο τον χρόνο που ανοίγει μερικές εφαρμογές σε σχέση εμπειρικά που έχω Note 4 καταλαβαίνω οτι π,χ το άνοιγμα της κάμερας και μερικά αλλά μου λενε οτι μπορεί να έχει ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας που ρίχνει ρολόγια. Έχει καθυστέρηση που δεν δικαιολογείται για τον τύπο μνήμης και την CPU. Οπως και τα γραφικά μετάβασης. Απο όλα αυτα ΔΕΝ έδειξε τιποτε.
Το βίντεο βρωμάει άνετα. Αυτο που παρέθεσα στο σχόλιο 35 ειναι πολύ πιο αντικειμενικό.

giannogeorge

Έχουν κάνει συγκριτικό ρίχνοντας την ανάλυση του ΝΟΤΕ 7 στα 1080p. Μια από τα ίδια.

Αργύρης

Λοιπόν Samsungakides για εσάς που λέτε κάθε φορά για την ανάλυση δείτε αυτό το βίντεο και ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας ουι δε παίζει ρόλο η ανάλυση. https://youtu.be/pBIPU8aCCgE
Πέραν αυτού άσκοπο το βίντεο από τη στιγμή που ακόμα και το 6s ρίχνει καμία 20αρια δευτερόλεπτα στο note 7.Εμενα εντύπωση πιο πολύ μου έκανε το γεγονός ότι σε αλλά κανάλια που έκαναν σύγκριση το 6s με το 7 μερικές φορές το 6s ήταν πιο γρήγορο.Ψαξτε στο youtube και θα το δείτε.Απο την άλλη όλοι εσείς που κλαίγεστε κάθε φορά για αυτά τα τεστ,ξεχάσατε τα memory leak του s6 του note 5 και του edge εεε; Α και για να μη ξεχάστω όλα αυτά είχαν 3 gb ραμ ενώ το ios μόλις 1gb τότε.Είπαμε έχει καλύτερη κάμερα το s7 καλύτερη οθόνη αλλά μην κλαίτε έτσι για την ταχύτητα.Παντα γκρέμιζε τα galaxy το iphone σ’αυτον το τομέα.

DimKoul

I phoneακηδες κανείς δεν λέει ότι δεν είναι πιο γρήγορος ο επεξεργαστής της apple.το θέμα είναι ότι ο τύπος το ξεφτιλίζει πολύ όμως με το memory leak. Οι ρυθμίσεις προγραμματιστη υπάρχουν σε όλα τα android όποιος έχει όρεξη ας κάνει ένα μικρό τεστ. Εγω με note 3 neo 2 gb ram και κρατάει μέχρι 5 βαριές εφαρμογές σίγουρα χωρίς επαναφορτωση..έγινε το λάθος τότε με το s6 που διορθωθηκε τελικά και το έκαναν καραμέλα..

Agnostos13

Εγώ προτιμώ Note 7 που προλαβαίνω να φτιάξω καφέ μέχρι να ανοίξει το app παρά το μοφο-iphone που ούτε που καταλαβαίνεις πότε ανοίγει! Ασε που μπορώ να βάλω και το μπρίκι πάνω του χωρίς να πάω κουζίνα!

Αργύρης

@ChristosT Ααα ρε Χρήστο ειδικε όλα τα μυρίζεσαι.Ολα τα στημένα τα ψεύτικα τα ξέρεις.Μονο να σε ενημερώσω ότι οποιοδήποτε βίντεο και να ανοίξεις στο youtube και δε μιλάω για την άφιξη του iphone 7 αλλά από τις συγκρίσεις του 6s,πάντα το 6s νικούσε.Απο κει και πέρα όταν κανείς ένα speed test δεν ανοίγεις μόνο εφαρμογές αλλά και παιχνίδια που το 6s το κάνει σκόνη.Και σαν να μην έφτανε αυτό σου έβαλε και το photoshop με το βίντεο που πάλι έδειξε τα δόντια του ο Α10.Εχεις γράψει 100 σχόλια και δεν εννοείς να καταλάβεις τα αυτονόητα.Ποσο είσαι 12 χρόνων; γιατί τέτοιο κλάμα ούτε τα μωρά.

ChristosT

@giannogeorge επειδή ο τυπάς είναι πολύ “εξυπνούλης” σου παραθέτω το βίντεο που είπες μα χαμηλότερη ανάλυση και μάλιστα δικό του.
https://www.youtube.com/watch?v=pBIPU8aCCgE
2Κ vs 720…
ΑΝ βρείς τι έχει κάνει κερνάω μπύρα…να το πάρει το ποτάμι;
Δές στα 720p και επάνω αριστερά στην γωνία της οθόνης τι είναι ενεργοποιημένο.
POWER SAVING MODE!!!! O Τυπάς είναι να μην πώ τί…

Τέλος όταν σε μία οθόνη 2K με 518ppi ρίχνεις την ανάλυση αυτό δεν σημαίνει οτι δεν συνεχίζει να τρέχει το κινητό στα 2K. Για να δείς διαφορά θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο monitor.
Mην τσιμπάτε τόσο εύκολα απο βίντεο του καθενός.
Για να τρέξει ένα game στην ανάλυση που του βάζεις θα πρέπει να το υποστηρίζει το Game στον κώδικα του και στο λειτουργικό το κινητό.
Η ανάλυση όπως την έβαλε η Samsung βοηθάει ΜΟΝΟ στην εξοικονομηση μπαταρίας. Η απόδοση θα είναι περίπου η ίδια. Στο iphone και στο ios έγινε optimize για την ανάλυση της οθόνης. Tα ppi δεν αλλάζουν. Αυτό που λές είναι ένα απλό down-scaling.

JohnWave

Και ξαναγράφω :

iphone 7 και 7 Plus : Καλύτερα σε σχέση με τα S7 και Note 7 σε :
α) Ταχύτητα επεξεργαστή λόγω μικρότερης ανάλυσης οθόνης
β) Updates
γ) Αξία μεταπώλησης λόγω φανατικών οπαδών iphone
δ) Περιπτώσεις ανθρώπων που κάνουν καταδύσεις χρησιμοποιώντας παράλληλα τη συσκευή τους.

Galaxy S7 και Νote 7 : Καλύτερα σε σχέση με το iphone 7 και 7 Plus σε :
α) Οθόνη
β) Κάμερα
γ) Μπαταρία
δ) Features όπως γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση.
ε) Screen/body ratio
στ ) Τιμή μιας και πλέον έχει πέσει στα 490€ στο skroutz και στα 600€ σε μεγάλο κατάστημα.

Ο καθένας με βάση το μυαλό του και τα σημαντικότερα κριτήριά του αποφασίζει αν έχει δίλημμα μεταξύ των δύο. Προσωπικά για μένα με βάση τα κριτήριά μου θεωρώ πως η διαφορά τιμής μεταξύ S7/Note7 και iphone 7/7plus θα έπρεπε να ήταν 200€ υπέρ των S7/Νote7 καθώς στα 5 βασικά κριτήρια ( ταχύτητα, οθόνη, κάμερα, μπαταρία, features ), το αποτέλεσμα είναι καθαρά 4-1 υπέρ των συσκευών της Samsung. Tώρα όποιον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η ταχύτητα χωρίς να δίνει σημασία στους άλλους 4 τομείς, μπορεί κάλλιστα να επιλέξει το iphone 7.

Spiderman

ChristosT=όπως τα λες ακριβός ειναι καμία σχέση το βίντεο του τυπά και οχι του techblog πού και αυτό το διαβάσαμε σήμερα!λες και το techblog εκανε το test και τα πήρε ,ο καθένας λέει ότι του κατέβει εδω μέσα χωρίς να σκεφτή πρώτα τέλος πάντων, απλά το βίντεο είναι εντελώς μουφα απλα ότι διαφορά χρονου στο πρώτο γύρο τόσο περίπου θα είναι και στο δεύτερο γύρο +-2 δευτερόλεπτα δηλαδή γύρο στα 50 δευτερόλεπτα περίπου στα 2:30 λεπτα+- δύο δευτερόλεπτα επρεπε να τερματίσει ο 820 όπου ειναι και η αναμενόμενη διαφορά του Α10 με το 820 επειδή εχω το s7 edge με exynos και απο τα χέρια πέρασαν πολλά κινητά και με Snapdragon και ο αδερφός μου εχει με 820 κινητό και επειδή έκανα το τεστ στο βίντεο το νότ ειναι πηράγμενο 1000%απλά είναι στα πλαίσια τής πηραγμένης διαφήμισης τής Apple η χρόνος του νοτ ειναι και οι χρόνοι κοντά πάρα 20 δευτερόλεπτα στο δεύτερο κινητό πού εχω με Snapdragon 410 δηλαδή ειδα το βίντεο και μόνο τα γέλια δεν με έπιασαν, σού λέει ο τυπάς η μισοί πού ξέρουν θα το καταλαβουν οι άλλοι μισοί θα το πηστέψουν και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν και τούς άλλους κατι είναι και αυτο..όπως και… Συνέχεια »

Nikos

Σχολιάζουν οι ελληναρες χωρις να ξέρουν ..ο τύπος εχει φταίξει βίντεο με το note 7 με 720p κ παλι έχασε γιατι όπως ξέρετε το note 7 μπορεις να το κατεβάσεις ανάλυση στα 720p!!!

M.G

Βρε σεις τα βίντεο που παραθέτετε για αντίλογο, τα έχετε δει. Οι τύποι δεν ξέρουν ούτε τα σωστά κουμπιά να πατάνε. Ακόμη και αν το συγκεκριμένο του άρθρου είναι υπερβολή, έχει μια σοβαρότητα.

ChristosT

Σοβαρό το βίντεο του άρθρου…άχαχα…εντάξει. Με έναν τυπά που κοροιδευει δημοσίως τους χρήστες.
Ενας σοβαρός uploader δειχνει τις ρυθμισεις του λειτουργικού και στα 2 κινητά. Με απατεωνιές μόνο σοβαρός δεν μπορεί να είναι.

alexis touba

Μπαταρια ,καμερα ,gaming,α ναλυση οθονης,ηχεια,διαχειρηση ενεργειας και αυτονομια,multitask,συνδεσημοτητα,πεφτει πιο γρηγορα η τιμη ,εχεις μεγαλυτερη ελευθερια .Σε ολα αυτα ειναι καλυτερο το note7 οχι γιατι το λεω εγω απλα γιατι ετσι ειναι.Ναι ισως να ειναι λιγο πιο γρηγορο λογο μεγεθους και το οτι το note7 σηκωνει μεγαλυτερο βαρος σε ολους τους τομεις .Ειναι σα να βλεπεις δυο ατομα να σηκωνουν βαρη ο ενας να κραταει 20 κιλα και ο αλος σηκωνει 80 κιλα και συ λες να αυτος με τα 20 κιλα κανει πιο γρηγορες επαναληψης

Chris_g

Ή apple βάζει nand μνήμες στο χώρο αποθήκευσης ενώ οι υπόλοιποι βάζουν ακόμα emmc. Για αυτό είναι πιο γρήγορο το ανοιγμα. Είναι σαν ένα PC με SSD και ένα με HDD. Ούτε το chip παίζει ρόλο σε αυτό ούτε ή ανάλυση ούτε τίποτα.

Chris_BMW

Chris_g @ Που εισαι ρε φίλε που χάθηκες; Κ με καλο λόγο για την Apple? Αν κ καταλαβαίνω εν μέρη το λόγο που δεν σχολιάζεις …

Αργύρης

@ChristosT Ποιο power saving mode που το ειδες; ο τυπος εβγαλε μεχρι και το limit performance για να τρεχει ποιο γρηγορα στα 720p.Απλως εδειξε οτι μολις μειωσε την αναλυση η αυτονομια της μπαταριας αυξανεται καποιες ωρες.Κανενα power saving mode.Εισαι τυφλος φιλε και δε θελεις να παραδεχτεις απλα πραγματα.Και σου ειπα κιολας οποιοδηποτε βιντεο και να βαλεις και κανεις συγκριση τεστ παντα το iphone 6s κερδιζει.

ChristosT

@Chris_g έχεις δίκιο σε αυτό καθότι το iphone έχει NVMe Nand έναντι USF 2.0 του Note 7 όπου υπάρχει αρκετή διαφορά…αλλά άν κατάλαβες η ένσταση η προσωπική μου είναι στο θέμα monitor και memory leak. Το Note 7 δεν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε στο βίντεο του σχολίου 35 το οποίο κρατά άνετα 9 εφαρμογές στην μνήμη και άψογα.
Τα 2,30 λεπτά παραπάνω είναι αφύσικα και ύποπτα. Αυτό λέμε.
Στο βίντεο του σχολίου μου 35 το Iphone μόνο σε συγκεκριμένα games έχει ελαφρό προβάδισμα. Στα υπόλοιπα είναι ελαφρώς πίσω. Ακόμη και ο 820 που έχει δεν δικαιολογεί τόση καθυστέρηση και memory leak. Ο exynos χτυπάει πιό άνετα τον Α10.

ChristosT

@Αργύρης δές ρέ άνθρωπε επάνω στην γωνία την μπαταρία. Απο την στιγμή που δεν ξέρεις απο android γιατί επιμένεις;
Στο βίντεο του Note 7 2Κ vs 720p που παρέθεσα μιλάω. Έλεος.
Διάβαζε τι γράφουμε.

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=BuFlWn3KFXc

Και μία σύγκριση battery life και GPU Perfomance. Το Note 7 θερίζει παρά την μεγαλύτερη ανάλυση του.

Chris_g

Άλλος Chris g εγώ δεν είμαι ο αππλε fanboy εγώ δεν είχα ποτέ ι μήλο. Στο θέμα μας δεν λέω μπορεί το τεστ να είναι στημένο δεν λέω το αντίθετο. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να εισια καθυστερημένος για να συγκρινειςς τα chip με το απλά να ανοιγεις εφαρμογές. Είναι θέμα μνήμης και μόνο τέλος . Αν είχε κάποιο συγκριτικό με ρεντερ τότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ναι το ενα chip είναι καλύτερο από το άλλο

Dimitris

Θα επρεπε να ειχαν συγκρινει το iphone 7 με την exynos εκδοση του note 7.Ο exynos 8890 ειναι πιο γρηγορος απο το snapdragon 820, αλλα εχει χειροτερη gpu.
Επισης, σταματηστε να λετε σαν δηκαιολογεια οτι το iphone 7 ειναι πιο γρηγορο εξαιτιας της 720p οθονης του.Η αναλυση δεν εππηρεαζει την ταχυτητα και την cpu, παρα μονο την αποδοση των γραφικων.Ενας υπολογιστης, για παραδειγμα, δεν ειναι πιο γρηγορος σε ενα 720p monitor παρα σε ενα 1080p.Εχει και στις δυο περιπτωσεις ιση ταχυτητα

Agnostos13

Και ξαναγραφω…

iPhone 7 : Περισσότερα σε σχέση με το S7:

α) Ταχύτητα χρήσης
β) Updates
γ) Αξία μεταπώλησης
δ) Όσους κάνουν καταδύσεις χρησιμοποιώντας παράλληλα τη συσκευή τους
ε) 3d Touch
στ) Bezels

Galaxy S7 : Περισσότερα σε σχέση με το iphone 7:

α) PPI στην οθόνη
β) MP στην κάμερα
γ) mAh στη μπαταρία
δ) Gimmicks οπως λυγισμένη οθόνη και ασύρματη φόρτιση
ε) Ιούς στο store
στ) Ώρα που θα περιμένεις για να φορτώσει μια εφαρμογή
ζ) Αρχεία που μοιράζεσαι με τη Google
η) Μέρες αναμονής μέχρι να βγεί update
θ) Χώρο στην τσέπη προκειμένου να χωρέσει
ι) Bloatware

Ο καθένας με βάση το μυαλό του και τα σημαντικότερα κριτήριά του αποφασίζει αν έχει δίλημμα μεταξύ των δύο.

ChristosT

@Agnostos13 τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις; α)απο πού και ώς πού είναι τόση που ο άλλος θα το προτιμήσει; Επειδή θα κερδίσει 1 λεπτό στην διάρκεια χρήσης της ημέρας; β)Το S7 μπορεί να μην πάιρνει updates κάθε λίγο και λιγάκι λόγω bugs και issues του Iphone αλλά αυτό που έχει δουλέυει χωρίς προβλήματα και είναι υπέρ του. Φίλος αγανάκτησε να κάνει set up as new κάθε λίγο και λιγάκι. Έλεος. γ)Υποκειμενικό. Το συζητάμε άν θές. δ)Περίμενα περισσότερη σοβαρότητα. Απο πόυ και ώς το Iphone 7 εργαλείο κατάδυσης; Επειδή αντέχει λίγα λεπτά παραπάνω; Άν καθίσω λίγο παραπάνω απο αυτά και καεί είναι εργαλείο κατάδυσης; Άσε που δεν αναγωρίζεται επίσημα άν πάθει κάτι σε μεγάλο βάθος. ε)Δεκτόν, άν και περιτό για εμένα. Για εμένα το τονίζω. στ)Bezels; Αυτά που είναι θεόρατα πάνω και κάτω σαν τα Sony; Τα samsung έχουν τα λιγότερα. Το Note 7 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. s7: α)Δεκτόν. β)Δεκτόν. δ)Αναλόγως χρήστη. ε)Ιούς στο store; Ξέχασες τα ασυμμάζευτα της apple με τις εκατοντάδες που μολύνθηκαν; στ)Γρήγορη Φόρτιση. Δεκτόν. ζ)Ενώ με την apple δεν μοιράζεσαι; Από πού διορθώνουν το λειτουργικό άν δεν τα μοιράζεσαι; η)Δεκτόν. Αλλά περιτό όταν απο την πρώτη αναβάθμιση όλα δουλέυουν ρολόι. Βγήκε η 6,0,1 και ακόμη ΟΛΟΙ έχουν αυτή.… Συνέχεια »

bezilys

@Petros χαχαχαχα παίζει να μην έχεις πιάσει πότε iPhone στα χέρια σου για να το λες,εγώ έτυχα και έπιασα στα χέρια μου το iPhone SE και έχει ωραίο design και είναι πανάλαφρο σαν χαρτί!!

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=DkVAb-lLkmc (battery life).
https://www.youtube.com/watch?v=rHGV5YWFU2g (camera test).
Τα συμπεράσματα δικά σας…όταν το s7 έχει 1440p ενώ το Iphone 7 750p.

Chris_BMW

ChristosT @ Τι προσπαθείς να αποδείξεις με τα video που παραθέτεις δεν έχω καταλάβει .. Εγώ αυτό που βλέπω ειναι οτι τεχνολογικά το I phone ειναι αιώνες μπροστά !! Ναι οπως το λέω αιώνες !Δεν με ενδιαφέρει πως κ γιατι εκ του αποτελέσματος βλέπω οτι στα αντίστοιχα τεστ το I phone με μπαταρία μόλις 1900 κ κάτι ψιλά χάνει απο το s7 για μερικά λεπτά !!!! Κινητό με μπαταρία 3000 ma .. Τι 750 p μου λες .. οταν τα τηλέφωνα παίζουν το ίδιο video δίπλα δίπλα εσυ βλέπεις κάποια διαφορα ;;; Για να μην μιλήσω για τη θερμοκρασία … Έχεις κουράσει φίλε … Πάρε αυτό που θέλεις κ σε βολεύει το άσπρο μαυρο μην προσπαθείς να το κανεις όμως.

Spiderman

ChristosT: τα έχω δει καί εγω νομίζω αν εξαιρεσω την μπροστινή κάμερα του iphone πού εκανε αρκετό άλμα από τον προκάτοχό του είναι καλή με εξαίρεση ότι τα λευκά τα καίει λίγο και το μαύρο το ξεθωριάζει ειναι σε γενικές γραμμές καλή πιο φωτεινή από το νοτ αλλα πιο φυσική στα χρώματα το νοτ . τώρα στην πίσω κάμερα αν εξαιρεσω το καλύτερα f σε σχέση με τον προκάτοχό του με αποτέλεσμα καλύτερα αποτελέσματα την νύχτα,στην ποιότητα νομίζω έκανε βήματα πίσω πρώτον η αιστιαση παρέμενε ίδια, στo samsung ειναι πιο γρήγορη και από τα μάτια μου,η εστίαση είναι ίδια σχεδόν με το προκάτοχό . δεύτερον τα χρωματα ειναι πολύ υπερτονισμένα θα έλεγα,κιτρινισμενα φαίνεται παντού ακόμα και στην προστινη κάμερα το δέρμα στο πρόσωπο η στους τοίχους και σε αλλα βίντεο πού ειδα σε λουλουδια πού είναι κιτρινα πορτοκαλίζουν η οπου δεν είναι κιτρινιζουν,καμία σχέση με την πραγματικότητα στο νοτ σχεδόν σε αυτα τα θέματα αγγίζει σχεδόν το φυσικό οτι βλέπει το μάτι εχω το edge καί ξέρω δεν λεω οτι νανε,στο iPhone 6s μου αρέσουν καλύτερα η αποχρώσεις του χρώματος την ημέρα ειναι πιο κοντά στο νοτ νομίζω εδω έκανε βήματα πίσω από ότι είδαμε μέχρι τώρα ότι το δούμε… Συνέχεια »

Agnostos13

@ChristosT:

iP7
α)Για εμένα είναι υπέρ-αρκετό το 1 λεπτό/μέρα που σε κανά χρόνο θα είναι 10-15 λεπτά!
β)Το S7 δεν παίρνει updates γενικότερα μετά από 1μιση-2 χρόνια!

γ)Αντικειμενικό…πουλάω iPhone 1 έτους σε υψηλότερη τιμή από ότι πωλείται αντίστοιχη ναυαρχίδα Samsung καινούρια!

δ)Τρόπος του λέγειν.

S7:

ε)Σαφώς… Για θύμισε μου για τα ασυμμάζευτα της Apple;

ζ)Δεν μιλάω για beta testing…ουτε για διαγνωστικα που επιλεγεις αν θα τα στελνεις αλλα για τα στοιχεια που λαμβανει η google και δεν σε ρωταει (μαλλον σε ρωταει οταν δεχεσαι να χρησιμοποιεις το android)…

η)Περιττο και οταν η google εχει κυκλοφορησει νεα εκδοση και εσυ περιμενεις τουλαχιστον 6 μηνες για να την λαβεις (και αν θελει η Samsung);

ι)Bloatware που το απενεργοποιείς με custom rom κλπ…

ChristosT

@Agnostos13 α)Για εμένα είναι υπέρ-αρκετό το 1 λεπτό/μέρα που σε κανά χρόνο θα είναι 10-15 λεπτά!(άχαχαχα…)καλό τρολλάρισμα. β)Το S7 δεν παίρνει updates γενικότερα μετά από 1μιση-2 χρόνια!(μιά χαρά παίρνει και πυκνά firmwares). Εγώ με Note 4 και ακόμη παίρνω. γ)Αντικειμενικό…πουλάω iPhone 1 έτους σε υψηλότερη τιμή από ότι πωλείται αντίστοιχη ναυαρχίδα Samsung καινούρια!(δεν ισχύει αυτό στα androids. Όταν το παίρνεις μετά απο 3-4 μήνες σου βγαίνει πιό φθηνά πολλές φορές τα ίδια με iphone). Π.χ To Νote 4 το πήρα 540. Πήγαινε ΣΕ ΤΙΜΗ skroutz να δείς πόσο έχει. 547 ευρώ. Να μην μιλήσουμε για επίσημο κατάστημα που ακόμη έχει 500 όπως το Plaisio. Άρα κάτι δεν λογαριάζεις σωστά. ε)Σαφώς… Για θύμισε μου για τα ασυμμάζευτα της Apple;(Apple iOS Virus May Have Affected Almost 500 Apps κ.α.)Όλα εγώ θα σου τα λέω; ζ)Δεν μιλάω για beta testing…ουτε για διαγνωστικα που επιλεγεις αν θα τα στελνεις αλλα για τα στοιχεια που λαμβανει η google και δεν σε ρωταει (μαλλον σε ρωταει οταν δεχεσαι να χρησιμοποιεις το android)…(τα ίδια έχει το android.)άν έχεις στοιχεία για κάτι άλλο ευχαρίστως να το δούμε. η)Περιττο και οταν η google εχει κυκλοφορησει νεα εκδοση και εσυ περιμενεις τουλαχιστον 6 μηνες για να την λαβεις (και αν… Συνέχεια »

Chris_BMW

Να στο πω αλλιώς μήπως κ το καταλάβεις . Το ένα τηλέφωνο έχει μπαταρία 3000 mla το άλλο μόλις 1700 … Το οτι το s7 έχει καλύτερη αυτονομία μόλις για μερικά λεπτά σου λέει κάτι;;Α ναι ξερω ξερω η γνωστή καραμέλα της 2Κ οθόνης η οποία έχει κουράσει κ αυτή μαζί με εσένα …..

Chris_BMW

Καλα 😂 Το άλλο που με έπιασε πανικός άστο … ακόμα γελάω !!!!! Που μου έχεις στείλει 20 post για να μας πείσεις οτι το ελαττωματικό note ειναι καλύτερο ……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.